Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Studiranje
Nas 250 bude u amfiteatruMomciluk je napisao/la:Problem je sto se umanjuje kvalitet nastave, po Bolonji je 40 studenata max u amfiteatru, a nas bude 150 jos ce se sad i ovi upisat..cala je napisao/la:Ma opusteno ljudi, nakon prve godine se vidi ko je zasluzio da upise a ko je tu reda radi. Ovako se samo pune dzepovi.
A i ja sam upao nakon nekih prosirenja tako da se nemam ja sta bunit.. al ovo sto rade sa ovim bodovima je lopovluk cisti, i nije po zakonu.

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Dex je napisao/la:Nas 250 bude u amfiteatruMomciluk je napisao/la:Problem je sto se umanjuje kvalitet nastave, po Bolonji je 40 studenata max u amfiteatru, a nas bude 150 jos ce se sad i ovi upisat..cala je napisao/la:Ma opusteno ljudi, nakon prve godine se vidi ko je zasluzio da upise a ko je tu reda radi. Ovako se samo pune dzepovi.
A i ja sam upao nakon nekih prosirenja tako da se nemam ja sta bunit.. al ovo sto rade sa ovim bodovima je lopovluk cisti, i nije po zakonu.

This time next year we'll be millionaires.
-
- Kontakt:
Toliko nas na vjezbama .. Zato 90 % vjezbi nisam odradioDex je napisao/la:Nas 250 bude u amfiteatruMomciluk je napisao/la:Problem je sto se umanjuje kvalitet nastave, po Bolonji je 40 studenata max u amfiteatru, a nas bude 150 jos ce se sad i ovi upisat..cala je napisao/la:Ma opusteno ljudi, nakon prve godine se vidi ko je zasluzio da upise a ko je tu reda radi. Ovako se samo pune dzepovi.

Gasi fakultete 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Pa mozel se koja ocjena upisat bez vjezbi, nas na pocetku isprepadase s tim vjezbama bog te vidio ispade ako jednom vjezbu propustim necu moc ni izac na zavrsni. Strah me da ne prespavam koju vjezbuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Toliko nas na vjezbama .. Zato 90 % vjezbi nisam odradio

This time next year we'll be millionaires.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Zao mi je sto si se pronasao u ovom mom postu ali druze realnost je da preko 70% ljudi na nasim fakultetima studira za 200KM godinu i onda roditelji mogu placati obnove dokle hoces,valjda te nece istjerati iz kuce kad bi te ionako hranili..Mozda fakultete treba ukinuti a mozda treba malo dignuti nivo tog skolovanja,procjenit ces sam sad kad vas bude 300 u amfiteatru na predavanju,kad vise neces odredjene bakterije vidjeti 10 puta vec 7 a kriterij na ispitu ce ostati isti,tebi to valja prepoznati..Kad budes matematiku polozio sa 53 od 100 bodova npr sjeti se kako si upao na fax pa idi gore malo ponisti ocjenu ili sta vec..AsharaK je napisao/la:Gasi fakultete
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ma nisam se pronasao, vec mi dosadno 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Samo još jedan rok...ChaosX je napisao/la: P.S. Just to know, na UNTZ upis traje do 02.10.2015. Rekla prof.Seniha(po eng.sistemu)

-
- Kontakt:
Na masinstvu mozesMomciluk je napisao/la:Pa mozel se koja ocjena upisat bez vjezbi, nas na pocetku isprepadase s tim vjezbama bog te vidio ispade ako jednom vjezbu propustim necu moc ni izac na zavrsni. Strah me da ne prespavam koju vjezbuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Toliko nas na vjezbama .. Zato 90 % vjezbi nisam odradio

ja lično imo 21b na medicini u Tz na ovom drugom prijemnom roku, tad naravno nije bilo izdato ovo da se može i sa 21b upisat.
u međuvremenu, u nekom nedostatku izbora, odem na treći rok na hemijsko inžinjerstvo i tam položim i upišem se s normalnim brojem studenata, i sad eto gledam nakon ove odluke da se opet upisuje 200 studenata na program općih studija na medicini, nakona prošlogodišnjih 360 i kontam: ne bi nikad bio dio tog lobija i trpio ta masakriranja na ispitima, gdje od 360 samo 30 položi anatomiju, pa makar sa diplomom hemijskog inžinjera dupe briso i nikad posla nemo. amin.
u međuvremenu, u nekom nedostatku izbora, odem na treći rok na hemijsko inžinjerstvo i tam položim i upišem se s normalnim brojem studenata, i sad eto gledam nakon ove odluke da se opet upisuje 200 studenata na program općih studija na medicini, nakona prošlogodišnjih 360 i kontam: ne bi nikad bio dio tog lobija i trpio ta masakriranja na ispitima, gdje od 360 samo 30 položi anatomiju, pa makar sa diplomom hemijskog inžinjera dupe briso i nikad posla nemo. amin.
cala je napisao/la:Pa brate onda nemojte kukat. Zale se studenti da ih komunjare jebu a kad kazes treba smijenit, neka ih moze se nesto naucit od njih. Ne mogu i jare i pare.

Ja na starije jer im je postalo dosadno sve i vrte jedno te isto. Znaju dosta, mogu te naucit ali su sablonizirali predmete i to mi se ne svidja. Evo kod nas npr. na MF UNSA ko polozi predmete kod Kljune i Marina taj je sigurno naucio i zna to, dok je prija raja polagala te predmete na lijepe oci.
Pa hljeba mi bi sve kako sam i očekivao, ostade samo opšta hemija za uslov. Koji haos, na obje parcijale po 8,75, došlo mi da se ubijem više. 

- reds_forever
- Kontakt:
Mene smorio izbor smjera....Tacno zavidim ovim ljudima sto su studirali u boljim vremenima i mogli su birati bas ono sto vole, sad za sve moras razmisljati 120 godina unaprijed i gledati koliko koristi mozes izvuci i kakve su ti sanse za zaposlenje...Vjecita borba srca i razuma..
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Bez_komentara
- Kontakt:
Je li se ikom desilo da ostane sam ili medju 5 studenata na zadnjim godinama?
Kod mene dvoje na cetvrtoj godini, bice 1 na 1 kad jedno od nas ne dodje, vec mi neugodno

Kod mene dvoje na cetvrtoj godini, bice 1 na 1 kad jedno od nas ne dodje, vec mi neugodno

Dešavalo se ranije na matematici, ne znam danas. Znam lika koji je u Tuzli prije nekih 10-ak godina završio on i još jedna koleginica.Bez_komentara je napisao/la:Je li se ikom desilo da ostane sam ili medju 5 studenata na zadnjim godinama?
Kod mene dvoje na cetvrtoj godini, bice 1 na 1 kad jedno od nas ne dodje, vec mi neugodno![]()
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- reds_forever
- Kontakt:
Re: RE: Re: Studiranje
ObrazloziGreivis je napisao/la:Energetiku upisi.

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: RE: Re: Studiranje
Jedina grana industrije u svijetu koja reklamira da se njeni proizvodi koriste sto manje jer je nemoguce zadovoljiti ljudsku potrebu za istom..Tako nekakoreds_forever je napisao/la:ObrazloziGreivis je napisao/la:Energetiku upisi.

Slatina Bog i batina