Sto sam i napisao prije i u toku utakmice, bez njegovih ljubimaca Spanaca - Alonsa, Thiaga i Bernata, Bayern super izgleda.
I vise nema prilike da se neko povlaci po terenu i sl.
Martinez

Costa

Dostojanstvena zamjena za Riberya
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Astren je napisao/la:Costa do sad ima 7. asistencija, mada je tu bilo par golova gdje je čovjek odradio većinu posla(Hoffa-1:1, Darmstatd-0:3). Još samo 15 asistencija do novog rekorda, ako nastavi ovako tu neće biti problema
Omere došao si na svoje, jedan si od onih koji je najviše uzdizao Lewu i radovao se njegovom dolasku.Omerbavarac je napisao/la:
Kad se samo sjetim price kako je Mandzukic isto ovo radio sto radi i Lewa, pa price kako je Gomez bolji od Poljaka, pa kako to sad sve dolazi na naplatu.
Pa zar meni može biti najteže, kada Bayern pobjeđuje?Centre forward je napisao/la:Pozz za druga @Effea, njemu je sad sigurno najteže![]()
Je li ti krivo što je Bayern pobjedio ? Meni je stvarno žao drug što te Bayern često razočarava.Bundesliga je napisao/la:Neka je i zaslužili smo nek mu igraju primadona Thiago i choker Alonso a Rode koji grize svaki put kad uđe sjedi na klupi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.