FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- moustapha
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ne moš da igraš bez napadača
Lewa ispisao historiju

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kad krene onda bas krene.
Sjajna simultanka Lewe, pravi blitzkrig.
Steta sto nije uvalio jos jedan ali nema veze i ovo je dovoljno.
Znaci, moral je kriv za sve.
Ja sam uvjeren da bi ekipa okrenula i bez Lewe sa ovakvim pristupom u drugom dijelu.
Tacno se nije znalo odakle veca opasnost prijeti.
Ono sto je zanimljivo jeste da je ekipa prodisala sa ulaskom Javija, jer su pojedini igraci skoro pa i prestali igrati defanzivne zadatke obzirom da je ovaj lav pokupio skoro sve lopte.
Ovakav pristup, ovakva zelja i ovakav moral vodi do samog kraja ali je problem natjerati pojedince da se razigraju dok ne dodje 5 do 12.
Gotze je veceras bio dosta dobar a na kraju je upisao i jednu asistenciju. Igrao je daleko od gola no mnogo je posla napravio i u defanzivi i u ofanzivi.
Jos cu samo spomenuti Vidala najboljeg box to box veznjaka na dunjaluku.

Sjajna simultanka Lewe, pravi blitzkrig.

Steta sto nije uvalio jos jedan ali nema veze i ovo je dovoljno.
Znaci, moral je kriv za sve.
Ja sam uvjeren da bi ekipa okrenula i bez Lewe sa ovakvim pristupom u drugom dijelu.
Tacno se nije znalo odakle veca opasnost prijeti.
Ono sto je zanimljivo jeste da je ekipa prodisala sa ulaskom Javija, jer su pojedini igraci skoro pa i prestali igrati defanzivne zadatke obzirom da je ovaj lav pokupio skoro sve lopte.
Ovakav pristup, ovakva zelja i ovakav moral vodi do samog kraja ali je problem natjerati pojedince da se razigraju dok ne dodje 5 do 12.

Gotze je veceras bio dosta dobar a na kraju je upisao i jednu asistenciju. Igrao je daleko od gola no mnogo je posla napravio i u defanzivi i u ofanzivi.
Jos cu samo spomenuti Vidala najboljeg box to box veznjaka na dunjaluku.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Svaka cast ..mislim da se vukovi nece oporaviti do kraja sezone
To sto se desilo u tih 15 -20 minuta...je nevidjeno na nogometnim terenima.
Jos jednom sve pohvale Bayernu....a posebno Lewatu..nesto slicno je uradio i velikom Realu..kad ga je potopio sa 4 pogodka u ligi prvaka.
Jos jednom sve cestitke na deranju vukova.
Nadam se da cemo i mi sutra dobiti Hoffu..pa da trka za titulu u bundeski dobiju svoju draz

To sto se desilo u tih 15 -20 minuta...je nevidjeno na nogometnim terenima.
Jos jednom sve pohvale Bayernu....a posebno Lewatu..nesto slicno je uradio i velikom Realu..kad ga je potopio sa 4 pogodka u ligi prvaka.
Jos jednom sve cestitke na deranju vukova.
Nadam se da cemo i mi sutra dobiti Hoffu..pa da trka za titulu u bundeski dobiju svoju draz
Bravo Lewa lave oduvijek sam te cijenio,poslije Suareza najbolji napadač današnjice.
Koliko je rekoda oborio večeras moze li neko napisati ?
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
valjda 3 rekorda: najbrže postignuta 3, 4 i 5 golova zaredomKopLfc je napisao/la:Bravo Lewa lave oduvijek sam te cijenio,poslije Suareza najbolji napadač današnjice.
Oplodi me, Roberte!
Prešao igricu za 9 minuta. Još uvijek ne razumijem šta se desilo. Na kraju se usuđujem reći da je ogromna šteta što je ono Rodriguez izvadio s linije jer bi pao i taj rekord sa najviše golova na meču. Ko još jednom samo POKUŠA uporediti Mandžukića(kojem se zahvaljujem na svemu i vrhunski je igrač) sa ovim čovjekom(naročito u smislu većeg uticaja u ovom sistemu igre), nek se "samobanuje" i iseli sa planete.
S druge strane, žao mi što u šesti plan padaju odlične partije Gotzea, Vidala i Javia ali je bitno da ih se primjetilo. Sad je sav fokus na jednom čovjeku. Zasluženo, svakako.

Prešao igricu za 9 minuta. Još uvijek ne razumijem šta se desilo. Na kraju se usuđujem reći da je ogromna šteta što je ono Rodriguez izvadio s linije jer bi pao i taj rekord sa najviše golova na meču. Ko još jednom samo POKUŠA uporediti Mandžukića(kojem se zahvaljujem na svemu i vrhunski je igrač) sa ovim čovjekom(naročito u smislu većeg uticaja u ovom sistemu igre), nek se "samobanuje" i iseli sa planete.
S druge strane, žao mi što u šesti plan padaju odlične partije Gotzea, Vidala i Javia ali je bitno da ih se primjetilo. Sad je sav fokus na jednom čovjeku. Zasluženo, svakako.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Saurman je napisao/la:Kakva večer za pamćenje i kakav nastup Roberta Lewandowskog trenutno najboljeg špica na svijetu bez imalo pretjerivanja.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kako je lik naporan i dosadan, ne vjerujem.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Jooojjjj ljudiiii mmojii kakav terminator..
Znam da su vukovi se naostrili i gubimo 0-1 ocekivao bar nekako 2-1 pa barem do zadnje minute, nismo bas bili u elementu, ali onda se otvorilo i potop zivi od strane Poljskog Terminatora..
Thiago mora na klupu definitivno, Rode prije ili cak neko drugi, Gotze se trudio, bilo je tu i asistencija cini mi se, sve u svemu Lewin dan, izdominiro maximalno !!!

Znam da su vukovi se naostrili i gubimo 0-1 ocekivao bar nekako 2-1 pa barem do zadnje minute, nismo bas bili u elementu, ali onda se otvorilo i potop zivi od strane Poljskog Terminatora..
Thiago mora na klupu definitivno, Rode prije ili cak neko drugi, Gotze se trudio, bilo je tu i asistencija cini mi se, sve u svemu Lewin dan, izdominiro maximalno !!!

FC Bayern !!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jel moguce da neko ovoliko smara, al' nema veze, ide ban za njega vrlo brzo. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ova ekipa iz drugog poluvrjemena bi trebala biti u pocetni 11, a poznavajuci pepa ocekvati je thiaga opet u prvi 11 i bernata na bek/krilu
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Osim najbržeg hettrika, tettrika, pettrikaKopLfc je napisao/la:Koliko je rekoda oborio večeras moze li neko napisati ?

I hajd opet malo da ponovim sliku

Berni naišao na neke vukove

Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:

Dobar je Suarez al' je ipak iza Lewe.Rajaz je napisao/la:Saurman je napisao/la:Kakva večer za pamćenje i kakav nastup Roberta Lewandowskog trenutno najboljeg špica na svijetu bez imalo pretjerivanja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pep: "Ich weiß selber nicht, was da passiert ist, sowas habe ich in meinem Leben noch nie gesehen

Kad se samo sjetim price kako je Mandzukic isto ovo radio sto radi i Lewa, pa price kako je Gomez bolji od Poljaka, pa kako to sad sve dolazi na naplatu.

Čim se ovaj nadrogir'o to ptice na grani znaju, daj ga u Zelju da vidimo i mi šta zna

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- anelbavarac
- Kontakt:
Tu pricu je forsirao anti-Pep klan, u punom sastavu.
Izbacivanje Bernata, vracanje Alabe na bek, ubacivanje Lewe umjeto raspalog Thiaga,je preukrenulo mec iz temelja.
Pobjeda Guardiole.
Izbacivanje Bernata, vracanje Alabe na bek, ubacivanje Lewe umjeto raspalog Thiaga,je preukrenulo mec iz temelja.
Pobjeda Guardiole.

Trenutno korisnika/ca: pasha_the_one i 0 gostiju.