FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Daj mi sutra Vecu, Hiroša, Zeru, Hasanovića
.. I Livaju 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sta ce zaboravljat kad je posjeta mila mizerna. Vecina ovih su poceli Zelju aktivno pratiti od povratka Amara 2009 kad je sve krenulo na bolje.pinki je napisao/la:tad nam nije smetala trava na jugu, prokišnjavanje sjevera i ostale 'gluposti' al što kažeš raja brzo zaboravi i digne se...
Normalno da im je ovo lose jer ima mnogo navijaca koji Zelju prate samo u periodima, tj do prvog evropskog kraha, a onda odjednom se ohlade, jer pocnu previse daleko razmisljati. I sad smo opet tu, period kada je realnost pokucala na vrata, pa te i jedino prati ta raja koje realno gleda na stvari...
Pljuni me u usta ako nabrojana djeca ne bi pokazala bar jednako koliko pokazuju pojedinci iz prvog sastava..Elegant je napisao/la:Sutra izvesti jak sastav da ne bude iznenađenja.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
19:21
-
11plavih1992
- Kontakt:
Ja sam se jednom zadao i sve nas prebrojao: 182chupachups je napisao/la:Tad nije ni moglo smetati nista na jugu jer ljudi nisu ni dolazili na tribine 500 ljudi max.
05. - 07. Oktobar 1992
.............Kjosevski......................
Livaja......Kosorić........Hodžurda.....Alihodžić....
.......Hasanović......Blagojević....................
................Stokić.................................
Memija.........Beganović.........Djelmić...........
Livaja......Kosorić........Hodžurda.....Alihodžić....
.......Hasanović......Blagojević....................
................Stokić.................................
Memija.........Beganović.........Djelmić...........
sjećate l' se tekme u kupu sa sarajevskom bosnom kad se tek amar vratio, kad je gušo bio na golu? slaven kovačević zabio u 72. za pobjedu od 1-0 
Nece ni sutra biti setnjom do pobjede. I ne ocekujem nikakvo saranje u sastavu. Dapace,ocekujem prvu postavu.
Ja ni dan danas ne znam odakle je Amar ovog Slavena nafatoChWilla je napisao/la:sjećate l' se tekme u kupu sa sarajevskom bosnom kad se tek amar vratio, kad je gušo bio na golu? slaven kovačević zabio u 72. za pobjedu od 1-0
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
pa nisam se ni ja ove prisjetio zato što mislim da ćemo voditi 4-0 na poluvremenu...FKZ1921 je napisao/la:Nece ni sutra biti setnjom do pobjede. I ne ocekujem nikakvo saranje u sastavu. Dapace,ocekujem prvu postavu.
Valjda će Joco sutra pročepiti 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
slaven, denis selimović, rus kolobov, goran perak, bajro spahić, goran gančev, omar baljić, yoshida, aleksandar nikolić (ušao za drinu u drugom u nedjelju), marko farić (što je skrivio gol na derbiju)... AA amarovi anonimusiMerhaba je napisao/la:Ja ni dan danas ne znam odakle je Amar ovog Slavena nafatoChWilla je napisao/la:sjećate l' se tekme u kupu sa sarajevskom bosnom kad se tek amar vratio, kad je gušo bio na golu? slaven kovačević zabio u 72. za pobjedu od 1-0
Ja stvarno ne znam kada bi neki igrači mogli dobiti šansu ako ne sutra.Da nam se ne ponovi glupost možda jedina prethodne struke.Apsolutno odmoriti Đelmića,Blagojevića,Amira .Dati šansu Hirošu,Hožurdi,uz već pomenute Tiaga ,ili Diatte mada njemu najmanje vjerujem.Naprosto moraju se igrači iz drugog plana izložiti takmičarskom pritisku.Naravno Kjosevski na golu itd.Neka Mladenovića prvo pol ali ovo je naprosto dobra prilika da se ispitaju i druge opcije na lijevom boku
daj nam sad peraka i denisa razbijaca, ganceva i osvojicemo liguChWilla je napisao/la:slaven, denis selimović, rus kolobov, goran perak, bajro spahić, goran gančev, omar baljić, yoshida, aleksandar nikolić (ušao za drinu u drugom u nedjelju), marko farić (što je skrivio gol na derbiju)... AA amarovi anonimusiMerhaba je napisao/la:Ja ni dan danas ne znam odakle je Amar ovog Slavena nafatoChWilla je napisao/la:sjećate l' se tekme u kupu sa sarajevskom bosnom kad se tek amar vratio, kad je gušo bio na golu? slaven kovačević zabio u 72. za pobjedu od 1-0
... tad smo toliko bili jaki da nam ovakvi igrači nisu mogli kako treba ni na klupi bit, a pojedini su bas znali lopte u prvom redu d. selimovic, gančev, perak
amar amar osim osim
diata je dobro igrao u nedjelju. on s klupe unosi živost i od 70. minuta svakome može napraviti probleme bar na snagu i brzinu. za startera nije.
-
chupachups
- Kontakt:
Denis razbijac? Odakle ti to, covjek igrao lopte, dijelio lopte na tacni, da je razbijao nesto i nije vala. Dosao iz Norveske u Zelju, strasan igrac.
Zadnja izmjena: chupachups, dana/u 22 sep 2015, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
zato su poslije želje odigrali šta i gdje...nime_tm87 je napisao/la: daj nam sad peraka i denisa razbijaca, ganceva i osvojicemo ligu
... tad smo toliko bili jaki da nam ovakvi igrači nisu mogli kako treba ni na klupi bit, a pojedini su bas znali lopte u prvom redu d. selimovic, gančev, perak
amar amar osim osim
Nadam se da ce dati sansu barem 4 novih, daj djeci neka igraju.
Sutra cemo uvalit 3 bez problema.
Sutra cemo uvalit 3 bez problema.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
chupachups
i ja ga pamtim po tome, dobar zadnji vezni..al nekako mi je bio robusan i nabildan barem ga se tako sjecam, pa sam ga okarakterisao tako
cvila
ma ne interesuje me, ono sto su odigrali u Zelji tada nije bilo nimalo loše znali su lopte i u ovoj ekipi bi imali mjesta
i ja ga pamtim po tome, dobar zadnji vezni..al nekako mi je bio robusan i nabildan barem ga se tako sjecam, pa sam ga okarakterisao tako
cvila
ma ne interesuje me, ono sto su odigrali u Zelji tada nije bilo nimalo loše znali su lopte i u ovoj ekipi bi imali mjesta
Trenutno korisnika/ca: blap, legendarnadruga i 46 gostiju.