U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Od tih svih talenata iz okruzenja sa navodnicima ili bez ja cuo samo za Kovaca iz Zvezde... izdominirao na onom turniru u Bijeljini.. medju najboljim igracima... a igrao je za omladinskes elekcije Srbije ili barem trenirao sa njima...
Dadic je vec igrao za nas i prosle god tako da je on poznat... a sto je vazno igra i u Dinamu.. ne vodi se ko prolaznik...
Dadic je vec igrao za nas i prosle god tako da je on poznat... a sto je vazno igra i u Dinamu.. ne vodi se ko prolaznik...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Dobili nasi Srbe 2 0... Mehuljic iz Zelje i Peric iz Crvene Zvezde dali golove...
Mehuljic je za ovaj uzrast strasan igrac... ali je i fizicki predominantan...
Mehuljic je za ovaj uzrast strasan igrac... ali je i fizicki predominantan...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
E boga mi dobro.
Brat od Anela Hadžića.sajo10 je napisao/la:PRIJATELJSKE UTAKMICE KADETSKIH SELEKCIJA BIH I SRBIJE
Kadetska reprezentacija BiH će u Trening centru FSS u Pazovi odigrati dvije prijateljske utakmice sa odgovarajućom selekcijom Srbije. Prvi meč na programu je 22. septembra u 16:30 sati, a drugi dva dana poslije u 11 sati.
Selektor Sakib Malkočević za ovo okupljanje je pozvao sljedeće igrače:
Filip Vasilj (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Benjamin Mušija (Željezničar), Saša Perić (Crvena Zvezda, Srbija), Nikola Vuletić (Hajduk Split, Hrvatska), Amar Beširević (Željezničar), Amar Beganović (Sloboda Tuzla), Milan Mirić (Partizan, Srbija), Amir Velić (Željezničar), Rijad Sadiku (Sarajevo), Vladan Mandić (Slavija), Jasmin Čeliković (Rijeka, Hrvatska), Amar Ragipović (Sarajevo), Stefan Kovač (Crvena Zvezda, Srbija), Anel Šabanadžović (Željezničar), Demirel Veladžić (Sarajevo), Luka Knežević (Široki Brijeg), Ševkija Resić (Sarajevo), Edis Smajić (Sloboda Tuzla), Tomas Dadić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Elvir Hadžić (Ried, Austrija), Ergin Mehuljić (Željezničar), Nedim Hadžić (Sarajevo).
Bh kadeti će se okupiti 21. 9. u Sarajevu odakle će isti dan krenuti za Srbiju.
DRUG NEBI TI PUNCA
Unuk od Mitra Mirica.bagrcavi je napisao/la:Brat od Anela Hadžića.sajo10 je napisao/la:PRIJATELJSKE UTAKMICE KADETSKIH SELEKCIJA BIH I SRBIJE
Kadetska reprezentacija BiH će u Trening centru FSS u Pazovi odigrati dvije prijateljske utakmice sa odgovarajućom selekcijom Srbije. Prvi meč na programu je 22. septembra u 16:30 sati, a drugi dva dana poslije u 11 sati.
Filip Vasilj (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Benjamin Mušija (Željezničar), Saša Perić (Crvena Zvezda, Srbija), Nikola Vuletić (Hajduk Split, Hrvatska), Amar Beširević (Željezničar), Amar Beganović (Sloboda Tuzla), Milan Mirić (Partizan, Srbija), Amir Velić (Željezničar), Rijad Sadiku (Sarajevo), Vladan Mandić (Slavija), Jasmin Čeliković (Rijeka, Hrvatska), Amar Ragipović (Sarajevo), Stefan Kovač (Crvena Zvezda, Srbija), Anel Šabanadžović (Željezničar), Demirel Veladžić (Sarajevo), Luka Knežević (Široki Brijeg), Ševkija Resić (Sarajevo), Edis Smajić (Sloboda Tuzla), Tomas Dadić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Elvir Hadžić (Ried, Austrija), Ergin Mehuljić (Željezničar), Nedim Hadžić (Sarajevo).

Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 22 sep 2015, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Anel Sabanadzovic iz Zelje sin od Refika.bagrcavi je napisao/la:Brat od Anela Hadžića.sajo10 je napisao/la:PRIJATELJSKE UTAKMICE KADETSKIH SELEKCIJA BIH I SRBIJE
A vidi budala, nisam ništa loše mislio, čisto tu zanimljivost da podjelim sa vama. Jedan brat igra za kadetsku, a drugi za seniorsku reprezentaciju BiH. 

DRUG NEBI TI PUNCA
Nisam izdrzao care, oprosti!!!bagrcavi je napisao/la:A vidi budala, nisam ništa loše mislio, čisto tu zanimljivost da podjelim sa vama. Jedan brat igra za kadetsku, a drugi za seniorsku reprezentaciju BiH.

- calcio
- Kontakt:
Pa i ovo sto sam ja napisao je zanimljivost. Stvarno je Anel Refikov sin.
- Mnogi misle da je Anel povukao moj gen, a neki čak smatraju da će biti bolji od mene. Dobra stvar je što Anel igra istu poziciju kao i ja (zadnji vezni, op. a.) i stalno mu dajem savjete. Nositi prezime Šabanadžović nije nikakva olakšavajuća okolnost, Anal se mora truditi više od ostalih ukoliko hoće da ga zavole na Grbavici - kaže Refik Šabanadžović te dodaje da mu je san da Anela vidi u reprezentaciji BiH.

- Mnogi misle da je Anel povukao moj gen, a neki čak smatraju da će biti bolji od mene. Dobra stvar je što Anel igra istu poziciju kao i ja (zadnji vezni, op. a.) i stalno mu dajem savjete. Nositi prezime Šabanadžović nije nikakva olakšavajuća okolnost, Anal se mora truditi više od ostalih ukoliko hoće da ga zavole na Grbavici - kaže Refik Šabanadžović te dodaje da mu je san da Anela vidi u reprezentaciji BiH.
osnova svakog izvjestaja sa utakmice je sastav igraca. samo nasi to nisu u stanju napisat. inace 2-0 protiv srbije ne zvuci lose. vidjet cemo drugu utakmicu, da nebude nesto kao juniori u makedoniji
Sta reci yebote. Kakav amaterizam u pm.. Pa jel moguce da ova osoba sto dobija PLATU za svoj (ne)posao, nije u stanju da napise kao sto si rekao barem koji su to igraci nastupali ako nista drugo. Ko da smo reprezentacija Zimbabvea. A vjerujem da i kod njih se mogu naci sastavi. Svaka vam cast ublehe. Jedina repka koja nema podataka koliko je koji igrac odigrao utakmica za omladinske selekcije i slicno.dino-92 je napisao/la:osnova svakog izvjestaja sa utakmice je sastav igraca. samo nasi to nisu u stanju napisat. inace 2-0 protiv srbije ne zvuci lose. vidjet cemo drugu utakmicu, da nebude nesto kao juniori u makedoniji

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
calcio je napisao/la:Pa i ovo sto sam ja napisao je zanimljivost. Stvarno je Anel Refikov sin.![]()

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- calcio
- Kontakt:
Ups.
Do Havaza je, od njih sam iskopirao. 

/ FSSU prvoj od dve prijateljske utakmice starijih kadetskih reprezentacija Srbija poražena od Bosne i Hercegovine. U prijateljskoj međunarodnoj utakmici danas je u Staroj Pazovi mlađa kadetska reprezentacija Srbije izgubila od Bosne i Hercegovine sa 2:0 (0:0).
U Sportskom centru Fudbalskog saveza, pre oko 300 gledalaca, po prijatnom vremenu za igru, utakmicu je sudio Marko Ivković (Srbija).
Strelci su bili: Mehulić u 59. i Perić u 60. minut, Žuti kartoni: Devetak (Srbija), Velić (BiH)
Revanš-utakmica igra se u četvrtak na istom mestu, a meč počinje u 11,00 sati.
Srbija: A. Popović, J. Popović, Devetak, Veselinović, Bošnjak, Keča, Nikolić, Mihajlović, Kosanić, Jovanović, Joveljić.
Umesto J. Popovića, Keče, Nikolića, Mihajlovića i A. Jovanovića igrali su: Petrović, Zličić, Maksimović, Vlalukin i Đ. Jovanović.
Kapiten: Marko Keča, selektor: Milan Đuričić
Bosna i Hercegovina: Vasilj, Perić, Beširević, Čeliković, Velić, Mirić, Smajić, Kovač, Dadić, Veladžić, Resić.
Igrali su još: Hajdarević, Mehulić, Ragipović, Hadžić, Šabanadžović, Vuletić, Sadiku i Beganović
Gosti su zasluženo pobedili naš sastav. Meč je odlučen za dva minuta, posle grešaka naših igrača na sredini terena i golmana A. Popovića. U odnosu na Srbiju, gosti su igrali puno agresivnije i tačnije. Mladi Beli orlovi imaće priliku da se revnširaju igračima iz BiH za dva dana kada se igra revanš.

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 01:54, ukupno mijenjano 1 put.
Danas 4:0 poraz... iako je rotiran veci dio igraca sramota je izgubiti ovolikom razlikom nakon pobjede od prije 2 dana....
Pa ako pratis dvomeceve U17 i U19 reprezentacija, nebi te ovaj rezultat nista iznenadio. Inace je praksa da jednu pobjedimo glat a drugu izgubimoPeace je napisao/la:Danas 4:0 poraz... iako je rotiran veci dio igraca sramota je izgubiti ovolikom razlikom nakon pobjede od prije 2 dana....

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 01:51, ukupno mijenjano 1 put.
Evo citam da bi Kresic iz Atalante igrao za U21 reprezentaciju. Ne bi bilo lose uzeti ovog momka znajuci kakvi stoperi igraju za mladu reprezentaciju.

Ovaj ko Pape Susic, pola tima vezni igraci...
Inace sa proslog spiska nema: Merajic, Miletic, Mihojevic, Modic, Lazic, Suljjic, Predragovic, Jelisic, Hodzic i Bajic.