Ja bi to jednostavno riješio. Digao bi cijenu karata za derbi.Minjore je napisao/la:Prijatelju nije toliko do dvije marke vec je sramota da ce ljudi isto platiti da gledaju kup tekmu protiv drugoligasa i vjeciti derbi...chupachups je napisao/la:Gredicu odlazi! Uprava napolje! Hocemo 3 kerma kartu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A zar je uopšte bitna cijena karti navijačima? Zar navijači nemaju godišnje karte? OK mi je da se simpatizeri žale, ali navijači?
Samo tebe volim ja tebe volim ja oooo
Imam vala neki dobar osjecaj, sad ce ovi momci zapet
Imam vala neki dobar osjecaj, sad ce ovi momci zapet

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Da je cijena 1 KM opet bi nesto drugo bilo...Tako da...Monci je napisao/la:A zar je uopšte bitna cijena karti navijačima? Zar navijači nemaju godišnje karte? OK mi je da se simpatizeri žale, ali navijači?
Ne mogu da shvatim raju da se zali na cijenu karti. U nedjelju je bio besplatan ulaz za članove i koliko je raje doslo jedva 2500, i sutra da stave da je ulaz za clanove besplatan opet bi se ista brojka ponovila. Oni koji imaju godisnje su skontali i shvatili da je isplativije uzeti godisnju nego kupovati kartu ali ne mozes ti nekim ljudima to dokazati.
Uporava takodje pravi greske kako mogu odrediti termin u 16 sati kada znaju da dosta raje radi i da nije u prilici prisustvovati utakmici, samim tim skacu sebi u stomak sa manjim brojem gledalaca i prilivom sredstava od utakmice.
Nekada se zaista zapitam da li je nasoj upravi u interesu da na stadionu bude veci ili manji broj navijaca pa određuju ovakve termine.
Uporava takodje pravi greske kako mogu odrediti termin u 16 sati kada znaju da dosta raje radi i da nije u prilici prisustvovati utakmici, samim tim skacu sebi u stomak sa manjim brojem gledalaca i prilivom sredstava od utakmice.
Nekada se zaista zapitam da li je nasoj upravi u interesu da na stadionu bude veci ili manji broj navijaca pa određuju ovakve termine.
damirc je napisao/la:Ne mogu da shvatim raju da se zali na cijenu karti. U nedjelju je bio besplatan ulaz za članove i koliko je raje doslo jedva 2500, i sutra da stave da je ulaz za clanove besplatan opet bi se ista brojka ponovila. Oni koji imaju godisnje su skontali i shvatili da je isplativije uzeti godisnju nego kupovati kartu ali ne mozes ti nekim ljudima to dokazati.
Evo ja se zalim na cijene karata srusni zapad 10 i 15 , sjever prljavi 8, jug sruseni 5 i normalno da je skupo kod nas ljudi nisu navikli da kupuju clanske i to je tako ja sam kupio clansku kartu jer ce odmah pametnjakovici sto nisi kupio ali sam je dao od sestre malom meni licno nije zao i prije sam to radio i pored godisnje kupim kartu jer je to vid pomoci klubu ali ni jedna uprava do sada nema osjecaj za raju i to je cinjenica.
Po meni realno sjever 6 jug 4 raspali zapad 8 i 10
Navijaci kad prestanu praviti kazne onda mogu i zanovijetat. Poslije Drine klub je u minusu 13000 KM(organizacija + navijaci), 5 plata.
Kome je sutra skupa ulaznica pravac Krupa i gledaj Krupu za 1 KM. Mene Željo zanima, a 45 KM godisnja za gledati najveci klub u BiH je smijesna cifra.
Kome je sutra skupa ulaznica pravac Krupa i gledaj Krupu za 1 KM. Mene Željo zanima, a 45 KM godisnja za gledati najveci klub u BiH je smijesna cifra.
ja ti kazem ljudi nisu navikli otici u plavi salon i kupiti godisnju clansku itd jednostavno nemamo tu kulturuGator je napisao/la:Navijaci kad prestanu praviti kazne onda mogu i zanovijetat. Poslije Drine klub je u minusu 13000 KM(organizacija + navijaci), 5 plata.
Ne moras otici u salon, imas box i kupi kartu. Uprava jeste bezobrezna prema navijacima, ali navijaci su kriminalni prema klubu. Pomijesali su prioritete stavili su nekog Gredica, Zuju, Siljka, Amara... ispred kluba.
-
- Kontakt:
Ovdje su navijaci na baterije i kad treba pisati ono sto je furka. Uclani se, uzmi godisnju, na kraju uzme nista. Ali je bitno da si bio dio furke.Monci je napisao/la:A zar je uopšte bitna cijena karti navijačima? Zar navijači nemaju godišnje karte? OK mi je da se simpatizeri žale, ali navijači?
Jel ima još neko da vjeruje u titulu, osim mene? 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ne bi me cudilo da uzmemo iskreno... igramo lose, ali malo pomalo se dizemo... ni nakon 6.kola u sezoni 2011/12 nismo bolje stajali nego sada...shzna je napisao/la:Jel ima još neko da vjeruje u titulu, osim mene?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
a ni 2009./10.
S tim da je ove sezone konkurencija mnogo ozbiljnija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
jeste ali svima je mnogo teže, ujednačena je k'o nikad...Virtu4l je napisao/la:S tim da je ove sezone konkurencija mnogo ozbiljnija.
svi će izginuti da ne ispadnu, zato će otkidati bodove svima...
-
- Kontakt:
Znam da slika govori vise nego hiljadu rijeci ali ovo tvoje ne mogu da odgonetnem..Jaozinho22 je napisao/la:Hadzijalagic je napisao/la:A fakat sto nije radio semafor, a zadnjih pola sata je vala bilo zrelo i za reflektore?
Sto se sutrasnje tekme tice ja bih volio da nam rezultat dozvoli da u drugom poluvremenu vidimo ovako nesto:

BUDI ŽELJO !!!
Titula...Sve je moguće...
Mi prolazimo kroz jednu logičnu krizu(da ponovo ne otvaramo tu priču, al fakat dosta klubova koji su igrali predkola imaju sličnu situaciju u nacionalnim ligama). Ali,imamo razloga nadati se da smo na izlazu iz iste. Evidentan je rast forme kod većine igrača (Amir,Memija, Dado,Djelmic, Blagojevic...)Mora do izrazaja u narednom periodu doci i Jocin kvalitet.U par utakmica ce i zadnja linija doći do nekadašnje forme.Ispadanje Ace je to poremetilo. Ostaje problem cijele lijeve strane i vjerujem da će se to kvalitetno riješiti u sljedećem prolaznom roku.
Nisu ni drugi bolji...Posebno sad kad krene kup.
Fokus treba biti na Travniku. Samo to. To je ta utakmica u gostima koja nas vraća među 4,5 ekipa,koja održava podnosljivu razliku u bodovima i,obzirom na raspored ostalih,vjerovatno dodatno smanjuje tu razliku.
Kad smo svi gore,u maloj bodovnoj razlici, sve je drugačije.
Mi prolazimo kroz jednu logičnu krizu(da ponovo ne otvaramo tu priču, al fakat dosta klubova koji su igrali predkola imaju sličnu situaciju u nacionalnim ligama). Ali,imamo razloga nadati se da smo na izlazu iz iste. Evidentan je rast forme kod većine igrača (Amir,Memija, Dado,Djelmic, Blagojevic...)Mora do izrazaja u narednom periodu doci i Jocin kvalitet.U par utakmica ce i zadnja linija doći do nekadašnje forme.Ispadanje Ace je to poremetilo. Ostaje problem cijele lijeve strane i vjerujem da će se to kvalitetno riješiti u sljedećem prolaznom roku.
Nisu ni drugi bolji...Posebno sad kad krene kup.
Fokus treba biti na Travniku. Samo to. To je ta utakmica u gostima koja nas vraća među 4,5 ekipa,koja održava podnosljivu razliku u bodovima i,obzirom na raspored ostalih,vjerovatno dodatno smanjuje tu razliku.
Kad smo svi gore,u maloj bodovnoj razlici, sve je drugačije.
-
- Kontakt:
Osim izmjene na golmanskoj poziciji mislim da nece biti nekih promjena.
Po čemu nema osjećaj za raju? Prošla tekma džaba ulaz (sjever i jug) za članove. Ova tekma (KUP) važi godišnja. Šta više treba. Da se neko naguzi?CARSON je napisao/la:damirc je napisao/la:Ne mogu da shvatim raju da se zali na cijenu karti. U nedjelju je bio besplatan ulaz za članove i koliko je raje doslo jedva 2500, i sutra da stave da je ulaz za clanove besplatan opet bi se ista brojka ponovila. Oni koji imaju godisnje su skontali i shvatili da je isplativije uzeti godisnju nego kupovati kartu ali ne mozes ti nekim ljudima to dokazati.
Evo ja se zalim na cijene karata srusni zapad 10 i 15 , sjever prljavi 8, jug sruseni 5 i normalno da je skupo kod nas ljudi nisu navikli da kupuju clanske i to je tako ja sam kupio clansku kartu jer ce odmah pametnjakovici sto nisi kupio ali sam je dao od sestre malom meni licno nije zao i prije sam to radio i pored godisnje kupim kartu jer je to vid pomoci klubu ali ni jedna uprava do sada nema osjecaj za raju i to je cinjenica.
Po meni realno sjever 6 jug 4 raspali zapad 8 i 10
Što se tiče termina, slažem se da je pravo loš, ali donekle i razumijem. Velki troškovi noćne organizacije tekme (neko je napisao da su oko 15.000,00 KM veći nego dnevne), dan pred Bajram, a realno razlika u posjeti bi bila 1.000 ljudi maksimalno.
Naravno. Jos imamo da odigramo svi po 21. utakmicu, zaostatak je samo 6 bodova...shzna je napisao/la:Jel ima još neko da vjeruje u titulu, osim mene?
U sezoni 09/10 smo na polusezoni zaostajali 8 bodova, a na kraju sezonu zavrsili sa 6 ili 7 bodova vise od drugoplasiranog Borca...
Sezonu kad smo duplu uzeli smo isto ovako lose otvorili, mozda i losije...
edit:

Zadnja izmjena: ZZtop10, dana/u 22 sep 2015, 12:05, ukupno mijenjano 2 puta.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Trenutno korisnika/ca: JuzniVjetar1979 i 20 gostiju.