FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kako smo odigrali protiv Drine ohrabruje. Imamo sansu za titulu, nikad bolja igra.
Karte 5KM od 2000 godine do danas datiraju tako da je suvisno komentarisati. Ko hoce doci, doci ce.

Ma nešto ne vjerujem da će puno utjecati na posjetu, radni dan, srijeda, 16:00 sati, neće biti tu puno odstupanja što se posjete u kupu tiče. Barem je tako bilo i ranijih godina protiv ovih slabijih timovaultrassa1921 je napisao/la:Ocekivao sam jug 3km,sjever 5km al etoo.. imat ce to uticaj na posjetu ,meni bi milja bila vrh da nas bude hahah
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Kakvi slabiji timova? Odavno niti na derbiju Grbavica nije puna, a ni Koševo. Tužna činjenica je da mi više ne možemo napuniti stadion. Ja se i ne sjećam kada je na Grbavici baš ono dosta raje bilo.DooVe je napisao/la:Ma nešto ne vjerujem da će puno utjecati na posjetu, radni dan, srijeda, 16:00 sati, neće biti tu puno odstupanja što se posjete u kupu tiče. Barem je tako bilo i ranijih godina protiv ovih slabijih timovaultrassa1921 je napisao/la:Ocekivao sam jug 3km,sjever 5km al etoo.. imat ce to uticaj na posjetu ,meni bi milja bila vrh da nas bude hahah
Protiv Krupe ce biti 400-500 ljudi, puno vise ne bi bilo ni da su karte jeftinije...
Sent from my SGH-T989 using Tapatalk
Sent from my SGH-T989 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
ja bih sutra protiv Krupe volio vidjeti nešto ovako...

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ma shvatam te sve, mislim na to da kad nam dolazi neatraktivan protivnik raja konta šta ću na to ići bezveze mi, dobićemo, glupo da plaćam itd... milion se glupih razloga nađe. Da brine i da je tužno to što kada dolaze "jače" ekipe stadion nije pun, naravno da jeste..Monci je napisao/la:Kakvi slabiji timova? Odavno niti na derbiju Grbavica nije puna, a ni Koševo. Tužna činjenica je da mi više ne možemo napuniti stadion. Ja se i ne sjećam kada je na Grbavici baš ono dosta raje bilo.DooVe je napisao/la:Ma nešto ne vjerujem da će puno utjecati na posjetu, radni dan, srijeda, 16:00 sati, neće biti tu puno odstupanja što se posjete u kupu tiče. Barem je tako bilo i ranijih godina protiv ovih slabijih timovaultrassa1921 je napisao/la:Ocekivao sam jug 3km,sjever 5km al etoo.. imat ce to uticaj na posjetu ,meni bi milja bila vrh da nas bude hahah
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- IlProfessore
- Kontakt:
2000. godine su bile cijene koje se ne mogu porediti sa današnjim, tako da ti je ova konstatacija u najmanju ruku smiješna i bespotrebna. Igrama prikazanim u proteklom periodu su razočarali mnoge, mogli su tom sitnicom pokušati vratiti podršku i vjeru navijača i simpatizera.chupachups je napisao/la:Kako smo odigrali protiv Drine ohrabruje. Imamo sansu za titulu, nikad bolja igra.Karte 5KM od 2000 godine do danas datiraju tako da je suvisno komentarisati. Ko hoce doci, doci ce.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
- Kontakt:
Zanima me kako neke firme smiju da proizvode razne stvari s nasim logom? Ima ih dosta na Fb, a jedno od njih:
https://www.facebook.com/abcopysarajevo/timeline
https://www.facebook.com/abcopysarajevo/timeline
Ovo boli vise nego Žujinih 10 maraka u finalu Kupa protiv Celika...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Gredicu odlazi! Uprava napolje! Hocemo 3 kerma kartu.
Prijatelju nije toliko do dvije marke vec je sramota da ce ljudi isto platiti da gledaju kup tekmu protiv drugoligasa i vjeciti derbi...chupachups je napisao/la:Gredicu odlazi! Uprava napolje! Hocemo 3 kerma kartu.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Bila karta 3, 5 ili 10 na stadionu ce biti hiljadarka zato je sasvim nebitno. Od 2000 godine karta na Grbavici je 5 kerma. 

Ma da je dzabe isti bi dosli. Gori mentalitet ne postoji. Vaze godisnje, trebali ste racunicu prije kontati. Vi bi da palite i zarite a da je kako marka karta a od tih para I plata I pojacanje I kurava na tribini u krilu da plese...
Sent from my SM-T230 using Tapatalk
Sent from my SM-T230 using Tapatalk
-
- Kontakt:
**** te seljo
Joco "Kloc" Stokić.. Mozda će ovako završiti u Romi, haj ga znajVirtu4l je napisao/la:Joco brate sad il' nikad

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Nedavno viđen sa Redžepagićem u vatriAjzea je napisao/la:Joco "Kloc" Stokić.. Mozda će ovako završiti u Romi, haj ga znajVirtu4l je napisao/la:Joco brate sad il' nikad

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel utakmica u utorak tj. danas, ili u srijedu ??
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Utakmica je na rasporedu u srijedu od 16 sati.IvanOsim je napisao/la:Jel utakmica u utorak tj. danas, ili u srijedu ??
Željeznicar za život cijeli !