Nije tacno,ja sam citav zivot na jugu,ali sam juce igrom slucaja bio na sjeveru,ono sto sam vidio na "lj" i "o" je 99% nekadasnja raja sa juga.SarajlijaTM je napisao/la:Ne seri ziv bio. Zna se ko je i sta na sjeveru. Ako je ikad iko psovao i pljuvao nase igrace to su onda oni sa sjevera.cala je napisao/la:A druze bruka raje je napustila jug i presla na sjever upravo iz tih razlogaKeepTheBlueFlag je napisao/la:Al cudno nam neko razdoblje i na tribinama - nakon 2. Gola Drine , Jug pjeva - igrajte pickice , a Sjeverom se odjekuje - ZeeeljoObrnule se uloge skroz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jug se treba usaglasiti,ako bodris ekipu,onda to radi kako treba od pocetka do kraja,ako pljujes,onda pljuj pocetka do kraja. Na sinocnjoj utakmici su bodrili jedino kasu saveza za nekih minimalno 3-5000km,ako uzmemo one bas nepotrebne petarde,dimljadu,bakljadu(sto mogu opravdati s obzirom na rođendan kluba) i poruke savezu na utakmici koju maltene niko ne snima.
Sjecaju se ovdje neka raja kako je bilo kad primimo go,pa odma pocnemo da grmimo i tako do kraja,to je podrska,majka mu stara.
Ali kad pogledas predhodne utakmice i navijanje,ovo je makar mali pomak i nadam se jos vecem u narednim tekmama

Znam o kome pricas, i ja sam bio na sjeveru. Navijanje i Zeljo nemaju nikakve veze sa razlogom zasto su ti momci otisli sa juga.