Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Željoman
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la Željoman » 07 feb 2009, 23:36

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Zeljo do groba, ti vodis svoju argumentaciju kako bi advokati rekli "ad nauseam", to znaci do povracanja.

Stalno te isto ponavljanje jednog argumenta ili jedne tvrdnje ih ne pravi vise istinitim. Mislim da je sada i zadnji razumio sta hoces da kazes.
haj svijuti koji su tvoji argumenti da ciro nije lopov...ima neki post stavio sam dosadasnje rezultate kodr i cire..pa ako hoces nadji i procitaj pa eto vidi sam...pa onda iznesi misljenje...
a evo sta pise...ukratko...
Kodro je odigro 2 utakmice i nije imo neki rezultat...al je zato imo igru....i dobru atnosferu, svi igraci na okupu, nema menadzercica....prvu je igro protiv japana sa ekipom i nase lige...0:0 je bilo do 70 minute do kad ovi nasi mogu trcati...znaci to je napredak protiv japana sa ekipom iz nase lige odigrati tako utakmicu...protiv makedonije je bila dobra igra al se malo keno zajebavo pa eto....
a ciro je odigro 6 utakmica...protiv bugarse kikso...reprezentacija nam je bila dobra..mislim da su bili svi osim sase papca....dalje igro je sa spanijom...izgubili...igra nista posebno..stavio bunker...spanci ga jedva probili i eto...onda protiv estonije 7:0...respect...al objektivno to bi svaki selektor trebo dobiti...onda turska...izgubili utakmicu protiv turske koja je igrala bez 8 standardnih...znaci nista posebno...ponor...armenija..4:1...dobro pobjeda OK...al i to bi svaki selektor koji tezi ka SP ili EP trebao dobiti...e onda dolazi slovenija...4:3 pobjeda...objektivno slabija ekipa od nase...jos od nih primimo 3 komada...pa sta onda ocekivati od belgije...al haj...igra nista posebno...a pazi ovo...Kodro je igro protiv puno jace reprezentacije sa puno slabijim igracima....i opet su oba primila 3 gola...stim da smo slovencima dali 4...al ponavljam sa puno jacom reprezentacijom...ne sumnjam da su ovi iz nase lige mogli trcati da bi protiv japana igrali nerjeseno....

znaci kad se sve sabere, oduzme, pomnozi, podijeli ciro ima rezultate ko i svaki selektor koji tipuje na to da idemo na SP to trebao dobiti...a Kodro ima puno bolju atnosferu, sve igrace na okupu i on najvaznije nema vise menadzera oko reprezentacije....

pa eto ti zakljuci ko je bolji...po meni Kodro.....a sad ako kazes da je Kodro ne iskusa al ga ipak respektujes...evo odma odgovor...covjek je pokazo da zna napraviti taktiku i sa puno losijim igracima...samo je mana sto odma kad je izso iz kopacki nije preuzeo Barcu, Real, Manchester, il neki veliki klub.....

po meni je Kodro se bolje pokazo od cire...al svako ima svoje misljenje makar ono bilo i glupo...
7-0 kaze to bi svaki trener trebao dobit :D :D :D :D :D :D :D :D po meni je ovo glupost
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 08 feb 2009, 00:06

Ciro, kao i svi drugi ima svojih mana i prednosti, i tesko je govoriti o njemu, neki ce ga braniti a neki blatiti, moje misljenje o Ciri je dobro, osim poziva kojima upucuje igracima za reprezentaciju, mislim da tu puno grijesi i da bi treba posjecivati utakmice gdje igraju nasi i time ocijenjivati u kakvoj su formi a ne preko nekih drugih ljudi pozivati igrace na osnovu njihovih prijedloga.
I NETREBA POZIVATI U REPREZENTACIJU IGRACE KOJI SU REZERVA U KLUBU
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 08 feb 2009, 00:07

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:joj tarik...pa jbt ja tebe ne kontam...samo mi objasni jesili ti za ciru i savez il si protiv njih sao mi to napisis pa onda kasnije postaj sta hoces....a ovo je najvjerovatnije istina...custovic mi je prijatelj na facebooku pa cu ga pitati bas za to ako ga kad ufatim....haj bas i to da vidimo mada ja vjerujem da je to istina...
Ja djelim i jedno i drugo misljenje ali sigurno nisam za Savez. :|
dobro mislim to za savez nisam ni oekivo da ce neko normalan biti za nih...znaci ima nade jos za tebe...a jel se ti slazes sa ovim sto ciro radi.........ovaj lopovluk....
Sramota je, brate. :roll:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 feb 2009, 00:19

onda protiv estonije 7:0...respect...al objektivno to bi svaki selektor trebo dobiti
Tako kao trener turske koja je u EP bila na 3/4 mjestu?
Koja ja sredila Cesku, Hrvatsku, pa cak i Njemacku zamalo nije savladala?
Nema igre koja se dobije automatski.
izgubili utakmicu protiv turske koja je igrala bez 8 standardnih
Hehe pa po Fatih Terimu njihova ekipa je uvjek povrjedjena, kao uvjek im je najmanje 50% igraca povrjedjeno a ostali sjede na klupi zbog zutih i crvenih. Pa Turska kao uvjek igra sa B ili C ekipom, to je sve vrjeme pricao pred utakmicu sa Njemackom, pa su onda udarili ko munja po Njemcima. To znaci ili su Turci curice ili je Terim veliki mudrac pa pravi svoju ekipu uvjek slabijom nego sto jeste.
e onda dolazi slovenija...4:3 pobjeda...objektivno slabija ekipa od nase...jos od nih primimo 3 komada
Objektivno slabija. Tu se varas, nemaju oni talente kao jednog Ibisevica ili Dzeku, ali oni igraju takav disciplinovan fudbal, pricati da su oni slabi samo se moze ako se zatvore oci pred njihovim rezultatima u kvalifikacijama. Bas da vidimo kako ce Belgija da igra protiv Slovenaca. ;)
podijeli ciro ima rezultate ko i svaki selektor
Ne jednog iskusnog, lukavog i kako on sam kaze "zajebanog" Blazevica porediti sa trenerima koji nisu ostvarili ni djelic toga sto je on uspio, jednostavno ide van svakog realisma.
Kodro je odigro 2 utakmice i nije imo neki rezultat
E to je problem. ;)
Kazes Kodro je imao bar sve igrace na okupu a Blazevic po tebi ima jacu reprezentaciju. :| :?:

Igre protiv Belgije ce biti veoma odlucujece ili ce dovesti novu euforiju i jedinstvo ili ce vjerovatno pokidati sve.
Ja samo znam da nije dobro sad ovako postupati sa selektorom pred te 2 utakmice.
Znam da ima ljudi kojima je to svejedno pa kao sto sam rekao, zele da cak pokvare utakmicu. Odakle sebi neko uzima tako pravo me zacudjava.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 08 feb 2009, 00:31

Slovenija jeste dobra ekipa i protiv Slovenaca nisu igrali : Spahic, Rahimic, Vladavic, Nadarevic, Pjanic, Hasagic... pa smo ipak dosli do pobjede i to je bila velika stvar. ;)

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 08 feb 2009, 03:42

principiatus i ti vala malo seres.sta sad ciro dobar ispade...on je bolan sve usrao kako je dosao u savez.taman se svi ujedinili protiv saveza i on dodje i sve usere.e nijedan selektor nije htio da prihvati tu poziciji i on se najednom pojavi.kofol on naivan ne zna u sta se upusta...covjek koji je govorio da od nase reprezentacije nece nikad nista biti sad dosao da nas spasi.ko je ovdje lud bolan..
pa principiatus sta je to nas selektor ucinio za reprezentaciju..da nije mozda obisao pola evrope trazeci tog posranog stopera,da nije mozda nazvao pjanica i pitao kako je kad se povrijedio,il mozda odmah odletio u njemacku da posjeti ibisevica..doduse mozda je covjek i bolestan a jedina terapija mu je obici svaki tv show i svaku manifestaciju koja se organizuje...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 08 feb 2009, 04:15

delija je napisao/la:principiatus i ti vala malo seres.sta sad ciro dobar ispade...on je bolan sve usrao kako je dosao u savez.taman se svi ujedinili protiv saveza i on dodje i sve usere.e nijedan selektor nije htio da prihvati tu poziciji i on se najednom pojavi.kofol on naivan ne zna u sta se upusta...covjek koji je govorio da od nase reprezentacije nece nikad nista biti sad dosao da nas spasi.ko je ovdje lud bolan..
pa principiatus sta je to nas selektor ucinio za reprezentaciju..da nije mozda obisao pola evrope trazeci tog posranog stopera,da nije mozda nazvao pjanica i pitao kako je kad se povrijedio,il mozda odmah odletio u njemacku da posjeti ibisevica..doduse mozda je covjek i bolestan a jedina terapija mu je obici svaki tv show i svaku manifestaciju koja se organizuje...
Pametno si to izjavio. ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 feb 2009, 09:15

principiatus i ti vala malo seres.
Zavisi kako i kada i koliko sam jeo na dan. Imam inace zdravu probavu, hvala za interes sa tvoje strane.
sta sad ciro dobar ispade
Dobar? Mozda najbolji trener kojega Bosna upravo moze da ima.
Sam kazes: "nijedan selektor nije htio da prihvati tu poziciju". Samo nama treba selektor, iako neki misle ako se dovoljno bojkotuje da ce savez vec sam od sebe otici. Kao najbolje da igraci prestanu igrati a i selektor nam netreba. I onda ce ljudi iz saveza odjedanput odluciti da odu. Absolutna glupost.
A Blazevic stvarno nema zahvalan posao. Nemoj mi sada dolaziti sa nekim alternativama za selektora koje ne postoje ili nista nece doprinjeti ili uopste nebi dosli i da je savez bolji. Kao sto sam rekao pojedinim ode osjecaj za realnost. Ne zelim da se ponavljam, ja sam vec jasno i cisto objasnio zbog cega sam tog misljenja.

Da znas da citas izmedju redova ti bih razumio moju pravu poziciju prema Blazevicu i da nisam misljenja da on nije nikada pravio gresaka, ali da je upravo pravi covjek na pravoj poziciji.
sta je to nas selektor ucinio za reprezentaciju
Isto kao i gore, procitaj moj prvi post tu sam isto dao odgovor na to, nema smisla ponavljati se.
on je bolan sve usrao kako je dosao u savez.
Neznam, kad je nesto vec toliko usrano dali ti mozes razlikovati ko se jos posrao. Ali na drugu stranu, ti mi se cinis mnogo zainteresovan oko sranja koliko tu rjec upotrebljavas. Nemislim to zlobno. ;) :)
se svi ujedinili protiv saveza i on dodje i sve usere.
Pa da, sada se svi ujedinjuju protiv njega, dobar sah potez od saveza. Mislim da niko sa bar malo razuma nije prestao biti protiv sadasnjeg saveza samo sto je Ciro dosao, ja naprimjer istog sam misljenja i protiv njih sam. Poznajes nekog ko je promjenio misljenje o savezu? Ti mozda?

Neki ljudi izgleda misle da Bosna nemoze biti istovremeno u trci za SP i da se voli nasa reprezentacija i bodri a da se u istom vremenu i moze da bori pametno protiv saveza. To su dvje razlicite stvari, tu nema kontradikcije, ali neki neznaju diferencirati. Ti se ljudi nece ukloniti kroz ikakav bojkot. Ko to misli ilusionira.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 08 feb 2009, 10:02

Kodro je odigro 2 utakmice i nije imo neki rezultat
E to je problem. ;)
Kazes Kodro je imao bar sve igrace na okupu a Blazevic po tebi ima jacu reprezentaciju. :| :?:

Igre protiv Belgije ce biti veoma odlucujece ili ce dovesti novu euforiju i jedinstvo ili ce vjerovatno pokidati sve.
Ja samo znam da nije dobro sad ovako postupati sa selektorom pred te 2 utakmice.
Znam da ima ljudi kojima je to svejedno pa kao sto sam rekao, zele da cak pokvare utakmicu. Odakle sebi neko uzima tako pravo me zacudjava.[/quote]

pazi kad se gleda sta je ko pozitivno uradio vise je toga uradio Kodro...
evo Kodro (je) ima/o citavu reprezentaciju na okupu, za razliku od cire,
kod Kodre je bila bolja atnosfera nego kod cire, mada je i kod cire dobra atnosfera
kod Kodre nema mesetarluka , menadzera i svega toga, za razliku kod cire ne da ih ima nego i on to radi....za ovo odma treba otkaz dobiti (po meni)
Kodro je imao idjeu kako da uradim skauting i sve ostalo vezano za talente za razliku od cire(ne sumnjam ja da on ima nesto i da to ne moze uraditi al on to nece, njemu je vaznije biti na OBN nego otici pogledati igraca-to je cisti bezobrazluk)
e sad kad pogledas rezultate...nemaju ni jedan ni drugi (s tim da je Kodro igro samo prijateljske)
evo ciro ima dvije pobjede protiv estonije i armenije...to bi svaki drugi selektor drebo pobijeditit bez imalo problema-saom sto samop te utakmice dobili sa dosta danih golova, al ne broje se golovi nego pobjede, a uput cestiteke na pobjedama), a ostale utakmice je izgubio, trebalo je bar da negdje uzmemo bod, al hajd...a kod cire je igra varilala nekad smo igrali perfektno a nekad nedo Bog nikome....a sto se tice slovenije..tu nikako nismo smjeli primiti ta tri gola...sta mislis da nam napadaci nisu raspolozeni...ovo ti dodje ako igraju Dzeko, Vedo i Zlatan mi dobijamo a ako su oni losi mi gubimo s dosta razlike...stim kad su oni raspolozeni onda dajemo dosta golova a i dosta primamo.....,......a nekad u jacoj utakmice ce neki selektor igrati flastera na napadacima i sta onda oni nece maknuti a nama odbrana dobro igra pa se mozemo nadati nekom rezultatu...al haj to je vec stavra selektora....
a evo Kodro isto nema nekih rezultata...mislim kad bi se gledalo u bodovima....
prvu je igro protiv japana sa ekipom i nase lige...0:0 je bilo do 70 minute do kad ovi nasi mogu trcati...znaci to je napredak protiv japana sa ekipom iz nase lige odigrati tako utakmicu...protiv makedonije je bila dobra igra al se malo keno zajebavo pa eto....
e ovo je to u cemu je Kodro dobar...igro je sa igracima iz nase lige i uspio napraviti neku igru...
a covjek nema iskustva jer nije mogo trenirati neki klub do je igro...al zato zna trenerski poso....covjek je postavio taktiku protiv Japana d to malo ko moze...i samo je igracima falilo malo kondicije ( a to nije do njega jer on to nije mogo uraditit)....covjek pokazo da zna naprtaviti taktiku da zna sve...al po vama njemu je mana sto nije odma kad je izaso iz kopacki bio trener Barce, Reala il takvih klubova...pa morate shvatiti da ima puno vise dobroih trenera (medju kojima je i Kodro) nego puno vise dobrih klubova al eto...nemoze niko reci da covjek ne zna svoj poso...pa covjek je ucio od najboljih...razumijete.....
a ciro je napravio 2-3 rezultata u svojoj karijeri i sto je najgore poslije tih dobrih rezultate potone ko titanik...malo gore....al niko ne osporava cirin talenat (koji je mali) i iskustvo ( koje je veliko-al samo zbog toga sto ima 75 godina)...al ljudi razumite ciro je lopov........
evo odgovor odma posto nemoze se kucati odma post iz posta ako neko kaze to novine manipulisu ljufdima i lazu....
nije niko izmislio da ciro ima sina i da je on menadzer aracica.......

p.s. ako nadjete tako neke gluposti na indexu, sun.ba i engleskom sanu necjerujte posto je to najvjerovatnije laz mada znaju i oni nesto kako treba napisati.....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 feb 2009, 10:34

Pa nevjerovatno, ti izgleda uopste ne citas odgovore od ljudi sa kojim zelis da diskutujes nego kao u monologu ponavljas jedno te isto u nadi da ce se to tako akceptirati. Jases mrtvog magarca.

Jednostavno nema smisla da sad sve sto sam napisao napisem jos jedan put, kada ti to neces ili citati ili razumjeti. Neznam jos tacno gdje skripi.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 08 feb 2009, 10:54

Principatus je napisao/la:Pa nevjerovatno, ti izgleda uopste ne citas odgovore od ljudi sa kojim zelis da diskutujes nego kao u monologu ponavljas jedno te isto u nadi da ce se to tako akceptirati. Jases mrtvog magarca.

Jednostavno nema smisla da sad sve sto sam napisao napisem jos jedan put, kada ti to neces ili citati ili razumjeti. Neznam jos tacno gdje skripi.
sve sam savrseno skonto i razumio....tu nemas problema....samo neznam kako neko moze podrzavati ciru kad se vidi da je on lopov....jesi tim slijep il si glup...pa vidis da je covjek lopov.....a ja ti napisem sve sa dokazima da nije nista poseno uradio al ti opet neces da skontas.........procitaj ti koji put ovo sto sam napiso i onda reci.....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 feb 2009, 11:06

Najvjerovatnije sam ja suvise glup i nepismen da razumjem tako dobre, "elokventne" odgovore, kao sto si ih ti do sada donio.

A slijepac samo vjerovatno isto, pa nisam sposoban da razmislim sam o tako kompleksnim stvarima.
Stvarno smjesno. :)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 feb 2009, 11:37

Momci i cure :D , shvatite jednu stvar: nama je potrebniji patriota i psiholog u reprezentaciji, nego takticar. Danasnji uspjesni treneri, ne samo da moraju poznavati taktike, nego moraju znaci uci u um igraca, te im naci 'nit' koja ce ih pokrenuti.
Porediti Kodru i Ciru bi se moglo tek da su obojica zavrsili svoje uloge u kvalifikacionim ciklusima. Pa onda sumirati rezultate.
Ciro je i sam za sebe rekao da je prije psiholog, nego takticar. Sva njegova prica o 'lavovima bosanskim' i slicno, je u cilju podsjecanja igraca, da moraju biti prije svega patriote, pa tek onda zvijezde reprezentacije. Kodro je isto to radio, ali na malo drugaciji nacin.
Sport je lijek za tijelo i duh.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 08 feb 2009, 13:36

ma ljudi moj pisite vi sta hocete al ciro je lopov......da toga nema sve bi bolje bilo....
a sjetite se onih rijeci...Bosna nece imati nikada reprezentaciju a sad on veci Bosanac od svih nas ovdje....nemogu da vjerujem...on je porico drzavu a sad dodje ovdje i prosipa svoje price....
pa nema smisla........a vama nek ciro bude najbolji a bazdarevic, vaha, osim i ostali oni su supci....neka tako nama treba...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 feb 2009, 14:02

Posto ja tako slabo shvacam pa izgleda i drugi ovdje, te molim da ponovis ovo jos jedan put, nisi jos dovoljno rekao:
ciro je lopov
:D

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 08 feb 2009, 14:38

Malo pretjerujemo kad govorimo da je Ciro "lopov". :roll:

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 08 feb 2009, 15:20

a principiatus de mi molim te reci jesil ti svjestan sta je ciro govorio o nasoj reprezentaciji.ja ne znam kakve ste se vi atmosfere nadovezali.jel to dobra atmosfera da nasi igraci po novinama ismijavaju odluke njihovih "sefova" i bez ikakvog morala idu na kojekakve prijateljske utakmice.ja ne mogu shvatiti zar je to uloga selektora samo dignuti atmosferu a ostale stvari prepustiti svojim savjetnicima..
pa ljudi on je samo jednog igraca pronasao.a to je aracic.zar je to dobar selektor.pa on cak ne zna ni slagati da je eto bio u norveskoj ili njemackoj pa obisao par nasih igraca al eto nisu zadovoljili njegove prohtjeve..
pa ako nas toliko voli sto nas ne brani kad gostuje na nekim intervjuima u hrvatskoj.ona govori kako ima par hrvata u nasoj reprezentaciji a ne bi on njoj znao odgovoriti da je ista situacija sa hrvatskom reprezentacijom.to su banalne stvari al eto bar malo bi pokazao da mu je stalo do nas i da ne da "dizati ruku" na svoje bosance

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 08 feb 2009, 15:49

delija je napisao/la:a principiatus de mi molim te reci jesil ti svjestan sta je ciro govorio o nasoj reprezentaciji.ja ne znam kakve ste se vi atmosfere nadovezali.jel to dobra atmosfera da nasi igraci po novinama ismijavaju odluke njihovih "sefova" i bez ikakvog morala idu na kojekakve prijateljske utakmice.ja ne mogu shvatiti zar je to uloga selektora samo dignuti atmosferu a ostale stvari prepustiti svojim savjetnicima..
pa ljudi on je samo jednog igraca pronasao.a to je aracic.zar je to dobar selektor.pa on cak ne zna ni slagati da je eto bio u norveskoj ili njemackoj pa obisao par nasih igraca al eto nisu zadovoljili njegove prohtjeve..
pa ako nas toliko voli sto nas ne brani kad gostuje na nekim intervjuima u hrvatskoj.ona govori kako ima par hrvata u nasoj reprezentaciji a ne bi on njoj znao odgovoriti da je ista situacija sa hrvatskom reprezentacijom.to su banalne stvari al eto bar malo bi pokazao da mu je stalo do nas i da ne da "dizati ruku" na svoje bosance
Pa zasto pored svega ovoga on dobija ovacije na Bilinom Polju i od tribina se hori : "Ciro Majstore"? :? Jel nas narod "glup" ili sta?

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 08 feb 2009, 16:57

Pa zasto pored svega ovoga on dobija ovacije na Bilinom Polju i od tribina se hori : "Ciro Majstore"? :? Jel nas narod "glup" ili sta?[/quote]

pa covjek protiv spanije minimalno izgubi i onda protiv estonije nako odigra i svi smo mislili evo ga...nakon estonije sam ja onda i pomislio da ima nade,da ce nas ciro izvuci,al eto i sam vidis sta je poslije toga uradio..nista.....
a vecini je on drag zbog njegovih "luckastih" poteza.al haj eto mozda on ovo sve opovrgne i nakanta belgijance.zivi bili pa vidjeli..

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 08 feb 2009, 17:21

delija je napisao/la:a principiatus de mi molim te reci jesil ti svjestan sta je ciro govorio o nasoj reprezentaciji.ja ne znam kakve ste se vi atmosfere nadovezali.jel to dobra atmosfera da nasi igraci po novinama ismijavaju odluke njihovih "sefova" i bez ikakvog morala idu na kojekakve prijateljske utakmice.ja ne mogu shvatiti zar je to uloga selektora samo dignuti atmosferu a ostale stvari prepustiti svojim savjetnicima..
Što je najgore ta "novinarka" je nabrojala Hrgovića(koji je stvarno rođen u Hrvatskoj) ,te Damjanovića(rođen u Gradačcu) i Bartolovića(rođen u Zavidovićima)!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.