Ja bih ga prije poslala na beka, tamo su manje šanse za dobar slobodni udarac protivnika ako bude pravio startove u svome stiluHariTz je napisao/la:Jao, kako bi Seo razgrtao na def. veznom..definitivno trebao bi se isprobati na toj poziciji.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ja bih ga prije poslala na beka, tamo su manje šanse za dobar slobodni udarac protivnika ako bude pravio startove u svome stiluHariTz je napisao/la:Jao, kako bi Seo razgrtao na def. veznom..definitivno trebao bi se isprobati na toj poziciji.
Konkurencija (ako se tako moze nazvati) za Graovca je Srbija a ne Hrvatska. Sa Hrvatskom nema nista izuzev sto je tri godine bio u Dinamu.tuzlak1987 je napisao/la:Mogao bi pozvadi Graovca Danijela da se ne bi ujedali za par godina za guzicu kada bude igrao za Hrvatsku..
Druze strucnjaka i vizija ima ovdje...JohnCleese je napisao/la:Ma kakav Zukanovic u vezni red ohoo, pogotovo poslije ove pauze zbog operacije, Kolasinac poslije ovakvog starta upitan je i na beku jer je u mnogo losoj formi ne izgleda ni trkacki fit ko nekad, a kamoli stavit ga na neprirodnu poziciju.
Vranjes je bolji i korisniji igrac od Grahovca, takodje nista manje standardan. Trenutno najkvalitetnija opcija za dmf i mislim da Mesa to zna, gledao ga je i odmah mu onda urucio poziv kojim mu je porucio da racuna na njega.solinas je napisao/la:Mi nemamo sta cekati i taktizirati.
Kolasinac na beka,lulic naprijed
Zukanovic i spahic na stopere,mujdza desno.
Ispred mujdze visca.
U sredini pjanic i grahovac.
Naprijed dzeko i ibisevic.
Begovic na gol.eventualno vrancic umjesto grahovca i to je to u ovom momentu najjace Sto imamo.
**** poput vranjesa,hadzica tss. I ostalih nesmiju vise igrat za repku.
Klupa sunjic
Buric,sehic,djuric,cimirot,anicic,dodat Jos par momaka poput memije,ordagica,bajica,eventualno pirica..gurat potencijal iz Nase lige.
Medunjanin AUT dok nepocne igrati hajrovic isto.
Dosta je bilo igranja na stare zasluge,i ime.**** to.
Ili moljakanja da neko igra za nas,istrosenih polovnjaka poput onog iz legije,necu mu ni ime spomenut.
Mi moramo poceti gurati u vatru neke nove klince,poput nabrojanih,zasto ne i grahovca,pa neka skupljaju iskustvo,igranja za repku.
Spahic ode,mujdja jos dvije tri godine,lulic,ibisevic,djeko Jos tri,4...i sta onda...onda cemo morati silom prilika gurnut nekoga u vatru pa GA pljuvat cim pogrijesi.
Neke stvari moraju se odraditi na vrijeme,dok nije kasno.
Ne slažem se da je Vranješ bolji igrač od Grahovca, Srđan ako nije bolji nije ni lošiji sigurno. Plus je momak iz naše lige gradio karijeru eventualnim pozivom pokazao bi i ostalim momcima da se sve može kad se hoće. I naravno dosta je mlađi od Stojana što mu je velika prednost.Bolanos je napisao/la:Vranjes je bolji i korisniji igrac od Grahovca, takodje nista manje standardan. Trenutno najkvalitetnija opcija za dmf i mislim da Mesa to zna, gledao ga je i odmah mu onda urucio poziv kojim mu je porucio da racuna na njega.solinas je napisao/la:Mi nemamo sta cekati i taktizirati.
Kolasinac na beka,lulic naprijed
Zukanovic i spahic na stopere,mujdza desno.
Ispred mujdze visca.
U sredini pjanic i grahovac.
Naprijed dzeko i ibisevic.
Begovic na gol.eventualno vrancic umjesto grahovca i to je to u ovom momentu najjace Sto imamo.
**** poput vranjesa,hadzica tss. I ostalih nesmiju vise igrat za repku.
Klupa sunjic
Buric,sehic,djuric,cimirot,anicic,dodat Jos par momaka poput memije,ordagica,bajica,eventualno pirica..gurat potencijal iz Nase lige.
Medunjanin AUT dok nepocne igrati hajrovic isto.
Dosta je bilo igranja na stare zasluge,i ime.**** to.
Ili moljakanja da neko igra za nas,istrosenih polovnjaka poput onog iz legije,necu mu ni ime spomenut.
Mi moramo poceti gurati u vatru neke nove klince,poput nabrojanih,zasto ne i grahovca,pa neka skupljaju iskustvo,igranja za repku.
Spahic ode,mujdja jos dvije tri godine,lulic,ibisevic,djeko Jos tri,4...i sta onda...onda cemo morati silom prilika gurnut nekoga u vatru pa GA pljuvat cim pogrijesi.
Neke stvari moraju se odraditi na vrijeme,dok nije kasno.
pa realno sa tolikim iskustvom,i tim godinama,igrajuci za klubove koje je igrao,samo bi bezveze zauzeo mjesto u repki...pitanje je i sa kakvom bi motivacijom igrao..moramo se okrenuti mladjim rjesenjima,to je buducnost,ovako tapkamo u mjestuBolanos je napisao/la:@faraon, ja govorim o mecevima do kraja kvalifikacija, da se izvuce sto vise bodova itd., ne o nekoj buducnosti... Stojan je takodje krenuo iz domace lige, ima puno vise jakih utakmica u nogama i iskusniji je.
Nema on sta posebno da uradi, jedino da zovne 1-2 nova da ih baci u vatru i riskira.Goalgetter je napisao/la:Pamet u glavu Mesa pred nadolazeci spisak, sve si vidio protiv Izraela i Belgije.
Druze kljucne utakmice nisu one u kojim se gleda buducnost. Tu igraju oni koji su u tom trenutku u najboljoj formi i koji su najspremniji. Kladim se, ko god je gledao Stojana prosle i ove sezone makar 5-6 utakmica ce potvrditi ovo sto pisem.solinas je napisao/la:pa realno sa tolikim iskustvom,i tim godinama,igrajuci za klubove koje je igrao,samo bi bezveze zauzeo mjesto u repki...pitanje je i sa kakvom bi motivacijom igrao..moramo se okrenuti mladjim rjesenjima,to je buducnost,ovako tapkamo u mjestuBolanos je napisao/la:@faraon, ja govorim o mecevima do kraja kvalifikacija, da se izvuce sto vise bodova itd., ne o nekoj buducnosti... Stojan je takodje krenuo iz domace lige, ima puno vise jakih utakmica u nogama i iskusniji je.
nama treba svjeza krv...
pjanic,besic,grahovac,cimirot,sunjic,kolasinac,ovaj mali iz dinama,hodzic jeli,i td to je buducnost,
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 27 gostiju.