Ima zato sto je vec dobio dozvolu a valjda dolazi u Mostar da gleda,pisao sam vec o tomeZip je napisao/la:Imal istine da bi Jesić vec protiv Viteza mogao na klupu?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne u ovom slucaju,pogresno sam protumacen, nego opcenito vec neko vrijeme,kontinuirano.
Ali hajde,zivjeli vi meni.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je l' mislis na igrace onda? imamo 1 covjeka koji je iz Srbije (Stepanov) od 27 igraca i to je kao kontinuirano dovodjenje? golemo brate golemo je da imas 1 srbina u ekipi..a i da imamo 10 boli me samo nek ginu za sveti dres
Edit: Tatomirovic ima dvojno drzavljanstvo
Edit: Tatomirovic ima dvojno drzavljanstvo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nije ovo tema gdje se broje krvna zrnca, zaobiđi nas sa tim ogranicenim razmišljanjem.
Das Ist Walter
- FrancescoTotti
- Kontakt:
FK Sarajevo
gdje si aco sad??????? Aj makni ovog provokatora sa teme, ili to on ne krsi pravila foruma?????????
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
+1000FrancescoTotti je napisao/la:gdje si aco sad??????? Aj makni ovog provokatora sa teme, ili to on ne krsi pravila foruma?????????
Fidelis je napisao/la:Svrha mog posta je skretanje paznje da morate cuvati dostojanstvo svoje domovine i svog naroda i ne biti poltronski uvlakaci njihovim krvnicima.Bolanos je napisao/la:Koja je svrha tvog posta?Fidelis je napisao/la:Vidim pitari vi i dalje isto,samo neka je iz istocnog komsiluka pa makar morao doci iz egzoticne Burme da preuzme giganta![]()
A Štimac ne zadovoljava najvazniji uslov,yebe ga pogresna zapadna strana svijeta.
Kad dodje taj iz Laosa hocu obavezno kao dobrodoslicu da cujem ono,Miodraze Srbine,Horde su uz tebe.
A bogami vakat je i mijenjati ime kluba u JSFK Sarajevo oliti Jugoslovenski Srpski Fudbalski Klub Sarajevo.
Sta cemo sa Zoranom? A da ne nabrajam dalje Ognjen, Joco, Mladen, Milomir...
Opet cu reci nije bitna nacionalnost, vjera ili sta vec, vec borba za dres i navijace, npr. imamo mi Dzemala i Sefku koje bih ja volio vidjeti sto dalje od mog Sarajeva
Dobrodosao Jesa, nadam se da ces jos dva trofeja u ovoj sezoni osvojiti. 

Ko o cemu fidelis o postenju,manite se prvokoatora ide puna podrska Jesi da nas odvede do duple,ljudi staje sa ikandea znali nek kakva je povreda u pitanju
Samo Sarajevo
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Protumacen si ti upravo kako treba. Molim za tebe i tebi slicne, tesko je tako zivjeti. Za sve ostale, ovo nije navijac FKS i nije pisao na nasoj temi. Ovo je sramno.Fidelis je napisao/la:Ne u ovom slucaju,pogresno sam protumacen, nego opcenito vec neko vrijeme,kontinuirano.
Coaching Tunisian side Club Sportif Sfaxien in 2000–01 and winning the Arab Champions League, he was at the helm of Turkish club SK Altay in 2002 and moved to Bulgaria in 2002 to manage Slavia Sofia and then Iranian Pegah Gilan F.C., after which he became the manager of CSKA Sofia. During this period he became a Champion of Bulgaria and recorded a win over Liverpool in the UEFA Champions League qualifying phase, also eliminating Bayer Leverkusen in the UEFA Cup.Miodrag Jesic is Voted coach no. 1 for season 2004–05 by Bulgarian sport newspaper.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Jadna je moja domovina kad likovi poput tebe misle da joj tako treba cuvati dostojanstvo a narod jos jadniji. Ima li iko da izbrise ove bljuvotine sa nase teme i odstrani sljam zauvjek.Fidelis je napisao/la:Svrha mog posta je skretanje paznje da morate cuvati dostojanstvo svoje domovine i svog naroda i ne biti poltronski uvlakaci njihovim krvnicima.Bolanos je napisao/la:Koja je svrha tvog posta?Fidelis je napisao/la:Vidim pitari vi i dalje isto,samo neka je iz istocnog komsiluka pa makar morao doci iz egzoticne Burme da preuzme giganta![]()
A Štimac ne zadovoljava najvazniji uslov,yebe ga pogresna zapadna strana svijeta.
Kad dodje taj iz Laosa hocu obavezno kao dobrodoslicu da cujem ono,Miodraze Srbine,Horde su uz tebe.
A bogami vakat je i mijenjati ime kluba u JSFK Sarajevo oliti Jugoslovenski Srpski Fudbalski Klub Sarajevo.
2000-2001 CS Sfaxien, Tunisia. Won Arabian Champions Cup for the first time
in the club's history. Played in the Tunis Cup final, won third place.
in the club's history. Played in the Tunis Cup final, won third place.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma on je sad tu, treba mu pruzit podrsku, kako njemu tako i ekipi, sad se stanje na tabeli lomi i sad ce biti jasno ko je gdje i ko se za sta bori. Idemo iz ovih par teskih utakmica izaci abd kao pobjednici.
A Jesic nije tek tako tu doveden.
A Jesic nije tek tako tu doveden.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
machak u vrechi je jesha al" shta je tu je,mislim da che tekma sa skretnicharima opet biti kljuchna,prije toga vitez kojeg moramo preozbiljno shvatiti,nechu se neshto extra sjebati ako ispadnemo od svinjskog
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Tacno se covjek izivcira citajuci vas.
Prvo ni jedno prvenstvo na svijetu nije rijesenoo u prvih 10 kola. Niti je nekih 7 bodova nedostizno, pogotvo kada imas ovakvu ekipu. Samo je stvar u glavi nasih igraca i navijaca. Prvi misle da je dovoljno da izađu na teren i da ce se neko maknuti s istog. Drugi imaju viziju da se prvenstvo moze rijesiti u prvih 10 kola.
Drugo, kakvih sve ima ovdje... dovodiš strucnjaka koji ima REZULTATE, hoces u svijetu, hoces u evropi i koji dolazi u PREMJER LIGU BiH.. da sam trenr ili igrac, ja bih prije u neku egzoticnu ligu nego ovdje dosao... ovdje 80% stvari ne stima. Samo imamo ogroman talenat i nista vise. I dolazi trener kao Ješić i ovdje ih ima koji su ga proglasili svim i svacim... Evo sad ce on cim dodje odmah uzeti ttitulu do zime...
Slaganje ekipe je PROCES a mi ga nismo imali... ni kod kodre ni jarnija ni dzene..sve je na ho-ruk... Ješić vjerovatno je "Igrac" koji ce donijeti rred, rad i disciplinu I DA UVEDE NEKI SISTEM u radu kluba koji cemo naslijediti i kada ode za godinu-tri ili 5.
Trece, ni jedna utakmica u naprijed nece biti dobijena a teoretski sve do kraja mozemo dobiti ... teoretski...
realno to ni Bajern ni Juve ne mogu iako su ominantni u svojim ligama.
Sabura...
Oko suspenzije Stepanova necu jer jednsoavno stid me u ime kluba tog Covjeka...
Prvo ni jedno prvenstvo na svijetu nije rijesenoo u prvih 10 kola. Niti je nekih 7 bodova nedostizno, pogotvo kada imas ovakvu ekipu. Samo je stvar u glavi nasih igraca i navijaca. Prvi misle da je dovoljno da izađu na teren i da ce se neko maknuti s istog. Drugi imaju viziju da se prvenstvo moze rijesiti u prvih 10 kola.
Drugo, kakvih sve ima ovdje... dovodiš strucnjaka koji ima REZULTATE, hoces u svijetu, hoces u evropi i koji dolazi u PREMJER LIGU BiH.. da sam trenr ili igrac, ja bih prije u neku egzoticnu ligu nego ovdje dosao... ovdje 80% stvari ne stima. Samo imamo ogroman talenat i nista vise. I dolazi trener kao Ješić i ovdje ih ima koji su ga proglasili svim i svacim... Evo sad ce on cim dodje odmah uzeti ttitulu do zime...
Slaganje ekipe je PROCES a mi ga nismo imali... ni kod kodre ni jarnija ni dzene..sve je na ho-ruk... Ješić vjerovatno je "Igrac" koji ce donijeti rred, rad i disciplinu I DA UVEDE NEKI SISTEM u radu kluba koji cemo naslijediti i kada ode za godinu-tri ili 5.
Trece, ni jedna utakmica u naprijed nece biti dobijena a teoretski sve do kraja mozemo dobiti ... teoretski...
realno to ni Bajern ni Juve ne mogu iako su ominantni u svojim ligama.
Sabura...
Oko suspenzije Stepanova necu jer jednsoavno stid me u ime kluba tog Covjeka...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
potpis Pantelija.
Ne, ja cu ti reci. Svrha tvog posta je da ispadnes budala (blago receno)! Ti si opasno pobrkao pojmove, izgubio si se u vremenu i prostoru, da se naslutiti prema tvom razmisljanju da toboze mi cuvamo dostojanstvo domovine i svog naroda tako sto bi trebali postati po pitanju nacionalnosti igraca/funkcionera u klubu jednodimenzionalan klub? Svrha sporta je da se napreduje a ne da se napredak usporava takvom jednodimenzionalnoscu kao sto je to slucaj kod NK Siroki Brijeg. U nas klub su dobrodosli svi strucni i dobronamjerni ljudi, njihova nacionalnost nije nikakav relevantan parametar.AVNOJ je napisao/la:Hajd nejedi ****...Fidelis je napisao/la:Svrha mog posta je skretanje paznje da morate cuvati dostojanstvo svoje domovine i svog naroda i ne biti poltronski uvlakaci njihovim krvnicima.Bolanos je napisao/la: Koja je svrha tvog posta?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- PitarBordo
- Kontakt:
Pantelija je nekada vjerujem više iz neke frustracije jer voli kao i ostatak FKS pa možda kaže nešto što nekim ne odgovara ovdje jer bi svi da se sve loše gura pod tepih "daleko od očiju javnosti", ali slažem se u suštini sa svim što je do sada napisao, u suštini jer znam šta je rekao i ne držim ga za svaku riječ niti vadim iz konteksta.
Pantelija
Pantelija

Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Ješić će vratiti Stepanova u ekipu. On ga i poznaje bolje od ovih ovdje i samo može biti pozitivan sa njim. Ne sekiram se puno za to. A ovo što par pojedinaca plasira pokušavajući da diskrediruje lik i djelo Milana ne misle dobro ni klubu ni nikom. Vidjet će se sve, vrijeme uvijek pokaže najbolje.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Google Adsense [Bot], Hansestadt, laznokrilo i 50 gostiju.