Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jurisicduska je napisao/la:
Ali eto ne treba biti na kraj srca, sretno ti novi šefe, niko sretniji od mene da me iznenadiš, autoritativno od početka i biće to dobro.
Mislim da je sad očigledno zašto braniš Ibraka, pored toga što ti kapa lova dobiješ i pokoju informaciju od dotičnog i onda lažeš poštenu raju fksinfo forumaSteph je napisao/la:19h MojaTV, ja sam izvor
Da ispadne budalaBolanos je napisao/la:Koja je svrha tvog posta?Fidelis je napisao/la:Vidim pitari vi i dalje isto,samo neka je iz istocnog komsiluka pa makar morao doci iz egzoticne Burme da preuzme giganta![]()
A Štimac ne zadovoljava najvazniji uslov,yebe ga pogresna zapadna strana svijeta.
Kad dodje taj iz Laosa hocu obavezno kao dobrodoslicu da cujem ono,Miodraze Srbine,Horde su uz tebe.
A bogami vakat je i mijenjati ime kluba u JSFK Sarajevo oliti Jugoslovenski Srpski Fudbalski Klub Sarajevo.
Fidelis je napisao/la: A Štimac ne zadovoljava najvazniji uslov,yebe ga pogresna zapadna strana svijeta.
.
belosevic28 je napisao/la:Dobro ja da Jesic dolazi sto prije, da ima vremena upoznati ekipu do derbija. Jos bolje sto ce imati Hurtica u strucnom stabu, jer on poznaje ekipu i napravio je dva dobra rezultata s istom...a aBd i treci ce protiv Zrinje.
Ovam falus, palus, paulus, kako vec, ne brini ti za nas nego pitaj gurua Odu gdje su mine u okolini Doline, i odleprsaj. Cao, cao.
i da potrazi zastitu od toga kod Dzeme i Puzijamiden je napisao/la:Neka neko upozori novog trenera, da u ekipi ima igraca(Stepanov), koji voli da narušava atmosferu, bojkotuje tekme i tjera trenere.
Svrha mog posta je skretanje paznje da morate cuvati dostojanstvo svoje domovine i svog naroda i ne biti poltronski uvlakaci njihovim krvnicima.Bolanos je napisao/la:Koja je svrha tvog posta?Fidelis je napisao/la:Vidim pitari vi i dalje isto,samo neka je iz istocnog komsiluka pa makar morao doci iz egzoticne Burme da preuzme giganta![]()
A Štimac ne zadovoljava najvazniji uslov,yebe ga pogresna zapadna strana svijeta.
Kad dodje taj iz Laosa hocu obavezno kao dobrodoslicu da cujem ono,Miodraze Srbine,Horde su uz tebe.
A bogami vakat je i mijenjati ime kluba u JSFK Sarajevo oliti Jugoslovenski Srpski Fudbalski Klub Sarajevo.
Hajd nejedi ****...Fidelis je napisao/la:Svrha mog posta je skretanje paznje da morate cuvati dostojanstvo svoje domovine i svog naroda i ne biti poltronski uvlakaci njihovim krvnicima.Bolanos je napisao/la:Koja je svrha tvog posta?Fidelis je napisao/la:Vidim pitari vi i dalje isto,samo neka je iz istocnog komsiluka pa makar morao doci iz egzoticne Burme da preuzme giganta![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], laznokrilo, PeppermintSA, Vanja8 i 32 gosta.