FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma treba jedno krilo,evo Husref eksperimentise sa Saricem koji je ipak vezni igrac + sto je Govedarica povrijedjen,Mujica isto nema,Mehidic je divljak od igraca,tu nam uzasno fali neke napadacke produkcije..Pa nama Ordagic ima najvise driblinga ove sezone..Nemamo neke rezerve koje bi mogle preokrenuti utakmicu..Vidjet cemo u ovih par kola kako ce se odigrati,zasad je ovo odlicno,drugi smo na tabeli,ne mozes vise ni traziti..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
pa sve zavisi od ciljeva, ako se na polusezoni kaze da je cilj Evropa onda nam treba jedno ili dva pojacanja, ali reci da ovu cetvoricu treba otjerati je smijesno. Mozda jedino Mujica jer je evidentno da je momak prekrizen i visak. Umjesto njega dovesti spica ili krilo jos jedno, vidjeti sta je sa Skahicem i moze li odgovoriti na poziciji desnog beka onako kako je to potrebno za izlazak u Evropu, ako ne onda traziti tu rjesenje novo, mada ruku na srce i Efendic igra korektno ove sezone.Chinaglia je napisao/la:je l' smatraš da nam pojačanja nisu potrebnasolar je napisao/la:daj ba ljudi budite malo realni, pa vi ocekujete da na svakoj poziciji pa cak i na klupi imamo igraca kvalieta Zebe...
Slazem se da moramo imati, ali mi vec sada imamo dosta kvalitetnih igraca, samo kazem tesko je dovesti jednog top igraca a kamoli cetvoricu tek tako, pogotovo na polusezoni. Na polusezoni treba dovesti jednog dvojicu tamo dgdje najvise skripi i ja mislim da ce to bit dovoljno.solinas je napisao/la:razumijem te,ali nemozes sada mjenjati cijeli tim.joksimovic je napisao/la:Sve stoji ,ali mozes li mi ili nam odgovoriti,preko koga smo dobijali golove.Morate malo progovoriti i o ostalim,solinas je napisao/la:Efendic,Krpic,Mujic,Mehidic na polusezoni AUT::
na njihovo mjesto dovesti prava pojacanja
Kao ,zasto nemamo centarsuteva,pravih pasova,,zasto nam je losa defanziva,i mnogo toga.Samo smo fizicki spremniji od drugihNapada se Ahmet,za mozda los dan ,ataj isti Ahmet asistira i to u stilu najboljeg krila.Znaci vrijeme je da pogledamo malo realnije cijelu ekipu.
Ja iskreno jedino Zebom i Ahmetom mogu biti zadovoljan,kao i Kosticem.Ostalo po meni zivi prosjek kojeg svaki
Klub ima.
nebi se slozio sa tobom,odbrana nam je jaca strana ekipe,
ahmetovic,kostic,zeba,piric,ivetic,govedarica,ordagic odskacu,ostalo je mrtvi prosjek,slazem se,ali mi nemozemo,i nesmijemo opet mjenjati pola ekipe na polusezoni.gradicemo je postepeno akobogda..ja sam naveo one koji su po meni meni najslabijima,mozda se ti neslazes samnom,ali jbg,to je moje misljenje,mozda nije ispravno,mozda nisam upravu,ali tako mislim.
i da druze solar,ako mislimo napraviti neki **** u ligi,sada,ili sledece sezone,mi moramo imati 6,7 igraca tipa ahmeta i zebe..ako nemislimo biti samo mrtvi prosjek ove lige.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
2-3 igraca na polusezoni i to je to. Beton cemo da budemo, ako međedi poprave malo realizaciju 

slusaj drug,ja kada vidim da efendic primi loptu,mene neki trnci udare..toliko mi nesigurno djeluje..to da je veliki borac,stoji,i svaka cast
krpic neigra evo otkada....a i prije je bio ispodprosjecni igrac,barem za premjer ligu...dzaba uzima platu,nemoze i nije igrac da napravi prevagu na terenu,evo ahmet suspendovan,vec se fatamo za glavu
mujic je prekrizen odavno zbog sukoba sa husrefom,tako sam juce cuo.
mehidic jedino sto ima sut,jak,opali pa sta bude....hinjo obicni,igra na krkanluk,svadja se sa husom,mase rukama,glumac...
to je moje misljenje....za pare koje njima dajemo,dovest dvojicu,al da valja...
krpic neigra evo otkada....a i prije je bio ispodprosjecni igrac,barem za premjer ligu...dzaba uzima platu,nemoze i nije igrac da napravi prevagu na terenu,evo ahmet suspendovan,vec se fatamo za glavu
mujic je prekrizen odavno zbog sukoba sa husrefom,tako sam juce cuo.
mehidic jedino sto ima sut,jak,opali pa sta bude....hinjo obicni,igra na krkanluk,svadja se sa husom,mase rukama,glumac...
to je moje misljenje....za pare koje njima dajemo,dovest dvojicu,al da valja...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
ali jako kvalitetna igrača, igrači koji prave razliku, u suprotnom, nećemo dobit' ništa, osim na širiniNYKnicks Fan je napisao/la:2-3 igraca na polusezoni i to je to. Beton cemo da budemo, ako međedi poprave malo realizaciju
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Naravno, to stoji, nemoj nekih polovnjaka ha ya.Chinaglia je napisao/la:ali jako kvalitetna igrača, igrači koji prave razliku, u suprotnom, nećemo dobit' ništa, osim na širiniNYKnicks Fan je napisao/la:2-3 igraca na polusezoni i to je to. Beton cemo da budemo, ako međedi poprave malo realizaciju
- tuzlak1987
- Kontakt:
Joksimovic opet vrijedja zdrav razum 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
jel ima negdje da se skine i pogleda ova tekma iz zenice..prije je to neko stavljao ovdje..volio bi jos jednom pogledat tekmu pa ako neko zna nek izbaci link.....
p.s. ako ima zaintersovanih za Gorazde nek se jave u pp
p.s. ako ima zaintersovanih za Gorazde nek se jave u pp
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ljudi nama je cilj ostat u ligi, i shodno tome su dovodjeni igraci, ovo je sada odlicno i ovo je prije svega rezultat profesionalnog rada ostalih struktura kluba, organizaciono smo u vrhu i igraci sad jedino treba da brinu o svojim igrama, znaju da ce imat platu na vrijeme, da ih nece niko istjerat iz stana, il iskljucit struju.
Efendic se toliko proziva, a Husref da je na pocetku sezone reko, ne moze mi on igrat, dovedi mi desnog beka, i to da je reko imenom i prezimenom igraca iz PL kojeg hoce, 99% bi taj igrac sad i bio kod nas, moguce da se ceka tu Skahic i nadam se da ce bit bolje rjesenje od Efendica.
Mislim i da ne treba previse ocekivat na polusezoni, samo da ostanu ovi igraci eventualno jedan ili dva da se pojaca konkurencija..
Sve treba da ide svojim tokom, da igracki kadar prate i ostale stvari u klubu, nebi bilo pametno preskakat neke stepenice u pravljenju ozbiljnog kluba, vala kad smo mogli cekat tolike godine tu neku borbu za titule, nece nam nista bit da sacekamo jos malo.
Efendic se toliko proziva, a Husref da je na pocetku sezone reko, ne moze mi on igrat, dovedi mi desnog beka, i to da je reko imenom i prezimenom igraca iz PL kojeg hoce, 99% bi taj igrac sad i bio kod nas, moguce da se ceka tu Skahic i nadam se da ce bit bolje rjesenje od Efendica.
Mislim i da ne treba previse ocekivat na polusezoni, samo da ostanu ovi igraci eventualno jedan ili dva da se pojaca konkurencija..
Sve treba da ide svojim tokom, da igracki kadar prate i ostale stvari u klubu, nebi bilo pametno preskakat neke stepenice u pravljenju ozbiljnog kluba, vala kad smo mogli cekat tolike godine tu neku borbu za titule, nece nam nista bit da sacekamo jos malo.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Cak i SA ovom ekipom kakva jeste da je malo vise koncentracije u napadu bili BI prvi...mislim..sta reci...
Upravo tako.On nije svirao penal za Mladost misleći, gotovo je, ovo ostaje 1:0. Sa ne- sviranim penalom protiv Slobode začepiću usta tuzlacima.Da je onaj pad bio kod rez. 0:0 ili 1:1ili 0:1 svirao bi i prije nego je igrač Mladosti rukama dotakao travnjak.Probisvjet je napisao/la:Ko ne zna kako sudija sudi protiv nekoga, a da to ne izgleda ofirno vidjeli ste jucer. Ne znam kako je izgledalo preko tv, ali je ocito da je sebi dao zadatak sti je sigurno, da Sloboda ne pobijedi. Svojim sudjenjem je htio da osujeti tehnicki dotjeranu igru (pustao grube startove, nije svirao ocigledne prekrsaje na igracima u vezi i isprovocirao iskljucenje Museica). Sigurno je imao zadatak i dobro ga odradio. Od koga ga je dobio i za koga je sudio?
Ja volim FK Tuzla City
Dobit ćemo mi puno sa Škahićem,a Govedarica neka se oporavi .Chinaglia je napisao/la:kad bi barem Govedarica igrao u Širokom, jer bi Veseli i on mogli napravit' probleme preko krila, bilo na naš postavljen napad ili kontru .. al' et', ne da nam se .. valjda Ahmetović nije suspendovan za PL
Ja volim FK Tuzla City
E baš ti hvala za ovu informaciju.Znači Šiša ostao Slobodaš.emirzlaTu je napisao/la:Sisic veliki AFERIM,zelim ti svu srecu...momak doso do grupe poslije utakmice i ispostovo.Svaka cast na respektu navijaca.
Ja volim FK Tuzla City
Da bi trehnut siroki samo za ove dusmane Sto nam zele pad,rasulo,i drugu ligu.
Da citiram emira hadzihafizbegovica iz poznate melodrame iz sna..
Da mi je da im onda vidim lica ...
Da citiram emira hadzihafizbegovica iz poznate melodrame iz sna..
Da mi je da im onda vidim lica ...
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Ma teško da mi dole možemo uzeti 3 boda, ali sam siguran da ćemo se vratiti neporaženi.
Može li neko 100% reći, hoće li Ahmet imati pravo nastupa u Širokom?
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Može li neko 100% reći, hoće li Ahmet imati pravo nastupa u Širokom?
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
- FranckRibery
- Kontakt:
realno dole smo uvijek lose prolazili, jesu dobri i sad imaju napad vrhunski za ove saban lige, ali ako ga uvalimo bice svasta. Ne bi bio los i remi na ovom vrucem gostovanju, da se nastavi ova jaka serija rezultata
sudije ce i njima pomagati po ko zna koji put na nasu stetu, jer nemamo jake ljude u onom sugavom savezu

sudije ce i njima pomagati po ko zna koji put na nasu stetu, jer nemamo jake ljude u onom sugavom savezu

Prosle sezone smo odigrali dosta dobro u Sirokom sa znatno slabijom ekipom gdje smo go primili iz pogreske odbrane dok ove sezone imamo jacu ekipu, jos uigraniji sastav, a igracemo protiv ekipe koja se nece zatvoriti. Bice odlicna utakmica sa dvije odlicne ekipe ove sezone i da se zavrsnica popravi ne sumnjam u pozitivan rezultat.
samo Sloboda
ne, piše na klupskoj straniciPasha_car_aga je napisao/la:Može li neko 100% reći, hoće li Ahmet imati pravo nastupa u Širokom?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa mi imamo super tim do napada, pogotov kada Skahic konacno za igra ...
i u napadu ima dovoljno sirine, Krpic-Mehidic-Mujic, obezbijedjeno je dovoljno igraca..ali niko jbg nije ocekivao da ce biti ovoliko beskorisni sva trojica..nisam ni ja ocekivao nista specijalno od njih, ali sam bar ocekivao da mogu pomoci ekipi..medjutim, oni su bas beskorisni sva trojica..
tu nam je najsiri prostor za manevar, mogucnost da se rijesis tri igraca, a dovedes dva (jednog VRHUNSKOG i jednu upotrevljivu zamjenu) i budes duplo jaci...to je sve sto nam fali, vrhunsko krilo i konkurencija Ahmetovicu
a sto se tice Sirokog tesko ce biti bez Ahmetovica
i u napadu ima dovoljno sirine, Krpic-Mehidic-Mujic, obezbijedjeno je dovoljno igraca..ali niko jbg nije ocekivao da ce biti ovoliko beskorisni sva trojica..nisam ni ja ocekivao nista specijalno od njih, ali sam bar ocekivao da mogu pomoci ekipi..medjutim, oni su bas beskorisni sva trojica..
tu nam je najsiri prostor za manevar, mogucnost da se rijesis tri igraca, a dovedes dva (jednog VRHUNSKOG i jednu upotrevljivu zamjenu) i budes duplo jaci...to je sve sto nam fali, vrhunsko krilo i konkurencija Ahmetovicu
a sto se tice Sirokog tesko ce biti bez Ahmetovica
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.