FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
a vidiš to mi nije palo na pamet... 

Od neki dan dobio, danas nisam nista
U pravu si tom pričom oko pojacanja. Ali šta sad trebamo? Pričati cijelu polusezonu o tome? Jedva čekati lošu igru da se ta prica po kojoj zna koji put ponovi?themaniaks je napisao/la:A jel to ne gori,go razlika 10:9 nakon 9 kola s tim da smo primli dva od radnika,drine i mladosti.Uostalom zna se kad se dovode pojacanja i sva ta prica oko pojacanja oko tjeranja nekih nasih igraca mene pojede i da se ne ponavljamo i o kakvim se pojacanjima sad prica u 9 tom kolu ?FKZ1921 je napisao/la:A gdje gori?themaniaks je napisao/la:O pojacanjima se trebalo na vrijeme misliti a ne sad.
Šta je to tako katastrofalno da se takav defetizam širi?
I općenito, kao da jedva čekamo da se nešta loše desi da bi doživjeli satisfakciju za nešto što smo nekad rekli,tvrdili, predpretpostavili, prognozirali...
Ovo se ne odnosi na tebe,ili,ne samo na tebe. Ovo je naše opće stanje.
Tako sam i pretpostavio. Protiv Krupe je prava prilika da se Ado isproba.FKZ1921 je napisao/la:Gledao sam ih puno utakmica...Slični su igrači.KLIS je napisao/la:Ko ima veći potencijal, Hadžović ili Alihodžić? Meni Hadžović ne obećava čim nije uspio prošle sezone odigrati ni minute.
Hadzovic je godinu stariji,možda malo tehnički bolji...
Alihodzic je fizički jaci.Igrao je i što pera u juniorima.Bolji je u duelu...Brzina, tu su negdje...centarsut, takodje.
Ako bih ja po mom dojmu nekom dao prednost, to je Alihodzic. Ima više "krvi",čini mi se i više prostora za napredovanje.
Kako igra Mladenovic, nema se šta izgubiti eventualnim stavljanjem Ade na l beka.
-
- Kontakt:
Može li mi neko napisati koliko je dug onaj naš niz u Kupu, koliko utakmica tj. godina ? 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
42 utakmice bez poraza, dok Široki nije usr.ao stvarfedeltafrotta je napisao/la:Može li mi neko napisati koliko je dug onaj naš niz u Kupu, koliko utakmica tj. godina ?

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Treba u kupu dati šansu Dini Hasanovicu od prve minute
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Slikaj člansku!DANAN je napisao/la:Nisi clanChWilla je napisao/la:ni u junk, ni u spam, ni u promotions, meni nema nigdje.

DRUG NEBI TI PUNCA
- kenan_tm87
- Kontakt:
nisam ni ja dobio mail, ko to radi, izgleda da polovici raje pošalju a pola ne pošaljukenan_tm87 je napisao/la:Da li je dosao novi mail od kluba ili samo onaj jedan?
Mozda je neko tek sad vidio onaj mail od prije par dana 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Kontakt:
A fakat sto nije radio semafor, a zadnjih pola sata je vala bilo zrelo i za reflektore?
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
Jel pocela ta firma da cisti stolice? Na sjeveru se stolice nisu oprale godinu dana da covjek ograjise?
[img][[img]http://s12.postimg.org/elpmett61/20150709_151710.jpg[/img]/img]
evo da se zna da sam član, ali nisam dobio ni jedan mail od kluba.
evo da se zna da sam član, ali nisam dobio ni jedan mail od kluba.

Ja kada sam jučer govorio o tome, ovdje me ismijavaju u čoporu i pametuju.zubanovic89 je napisao/la:Da se ispravim, nasao sam ga upravo u Junk-u, nek neko kaze ovima iz kluba da prenesu ljudima koji vode stranicu da fino konfigurisu SMTP, testiraju na Reverse-DNS-Lookups, Graylisting, provjere domainkey verification i ostale stvari, dosta ljudi nece procitat mail, ni buduce mailove ako rucno ne kazu da ovaj [email protected] nije spam.ChWilla je napisao/la:nemam ni ja ništa.

Nisam ni ja mail dobio! Ni prvi ni drugi ako ga je uopšte bilo.

čovjek je napisao zato što ide u spam, a ne zato što u 21. vijeku "niko ne gleda mail" što si ti pisao...
Jesam, i dalje stojim iza toga! Ljudi ne provjeravaju mailove, šta vam je, ne budite djeca. NIKO ko ne mora i nema naviku NE PROVJERAVA mailove. Klub treba na zvaničnoj stranici da obavjesti članove da im je poslao mail.
tačno, samo što 99% onih koji se služe internetom danas spada u jednu ili obje od te dvije kategorije.
Puna nam usta pojačanja, a ne razmišljamo o tome da su trenutni igrači u stvari bili najbolji igrači drugih klubova u zadnjih par sezona. Nije ovo nivo borbe za opstanak pa nam kao očajnički trebaju pojačanja. Ova ekipa treba da se vrati u formu, vidi se da se zapustila u zadnjih mjesec dana. Isitna, dobro bi došlo da se pojača konkurencija i da imamo širu klupu, ali možda i to ispliva tokom sezone - Amir Hadžiahmetović, Rijad Bajić, Kerim Memija i mnogi koji su bili ili su sada nosioci igre ne bi nikada ni dobili priliku da su se uvijek po svaku cijenu dovodili igrači sa strane. Ne igramo špansku ligu pa da se ima probrati puno dobrih igrača. Od većine su bolja naša djeca.FKZ1921 je napisao/la:U pravu si tom pričom oko pojacanja. Ali šta sad trebamo? Pričati cijelu polusezonu o tome? Jedva čekati lošu igru da se ta prica po kojoj zna koji put ponovi?themaniaks je napisao/la:A jel to ne gori,go razlika 10:9 nakon 9 kola s tim da smo primli dva od radnika,drine i mladosti.Uostalom zna se kad se dovode pojacanja i sva ta prica oko pojacanja oko tjeranja nekih nasih igraca mene pojede i da se ne ponavljamo i o kakvim se pojacanjima sad prica u 9 tom kolu ?FKZ1921 je napisao/la: A gdje gori?
Šta je to tako katastrofalno da se takav defetizam širi?
I općenito, kao da jedva čekamo da se nešta loše desi da bi doživjeli satisfakciju za nešto što smo nekad rekli,tvrdili, predpretpostavili, prognozirali...
Ovo se ne odnosi na tebe,ili,ne samo na tebe. Ovo je naše opće stanje.
Jučer smo napravili napada kao Borusija Dortmund. Odbrana griješila, napad promašivao, pa smo se doveli u nezgodnu situaciju. Vjerujem da će ovo izgledati još bolje u narednih par utakmica.
ja mislim da si u pravu, ja imam četri maila i svaki dan provjeravam zato što moram, a isto tako kad pošaljem nekom mail za koga znam da ne čita, obavjestim ga telefonom da sam mu poslao.Genie je napisao/la:Opet stojim iza toga! Ljudi ne provjeravaju mailove, šta vam je, ne budite djeca. NIKO ko ne mora i nema naviku NE PROVJERAVA mailove. Klub treba na zvaničnoj stranici da obavjesti članove da im je poslao mail.
E sad hoće li mi neko objasniti zašto ja nisam dobio mail a neko jeste, uvrijeđen sam

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.