FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... o-Sarajevo
Jest da ovi ne djeluju nesto pouzdani, al eto.
Jest da ovi ne djeluju nesto pouzdani, al eto.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Pošto u 11om kolu igramo protiv direktnih konkurenta za titulu , daleko boljeg i nadmoćnijeg tima ja predlažem našem stručnom štabu ovu formaciju .

Smatram da je ovo najbolje riješenje , s obzirom da će se naš tim protiv favorizovanog konkurenta za titulu uglavnom braniti i to ne na svojih 50 metara nego u ono malo kvadrata ispred gola . Zato je prava šteta što nemamo još kojeg štopera , jer im uglavnom možemo u skok igri parirat.

Smatram da je ovo najbolje riješenje , s obzirom da će se naš tim protiv favorizovanog konkurenta za titulu uglavnom braniti i to ne na svojih 50 metara nego u ono malo kvadrata ispred gola . Zato je prava šteta što nemamo još kojeg štopera , jer im uglavnom možemo u skok igri parirat.
- 1946
-
- Kontakt:
Kallasi na beka , kakav berberovic , kad je najspremniji ne moze meda , a da ne govorim sad ---
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Bila bi greska igrati i sa Benkom i Krstom. Bolje tu ubaciti Hebibovica i Al Bekica, mislim da su kvalitetniji u odbrani od pomenutog dvojca.GROMARON je napisao/la:Pošto u 11om kolu igramo protiv direktnih konkurenta za titulu , daleko boljeg i nadmoćnijeg tima ja predlažem našem stručnom štabu ovu formaciju .
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Apsolutno se slazem jaraneHordas Doboj je napisao/la:Bila bi greska igrati i sa Benkom i Krstom. Bolje tu ubaciti Hebibovica i Al Bekica, mislim da su kvalitetniji u odbrani od pomenutog dvojca.GROMARON je napisao/la:Pošto u 11om kolu igramo protiv direktnih konkurenta za titulu , daleko boljeg i nadmoćnijeg tima ja predlažem našem stručnom štabu ovu formaciju .

Samo da klapimo ove sa vest kousta i sve ce stimat. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Kako klisk piše u srijedu dolazi Ješić...
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Kako saznajemo, Ješić u Sarajevo stiže već u srijedu ujutro nakon čega će se sastati sa predstavnicima FK Sarajevo te preuzeti Bordo tim.
"Napravili smo veliki uspjeh, ali sada želim ponovo da radim u Evropi", poručio je Ješić.
Kad sam vam rekao braco da ce doci.
Kakav Stimac, kakve trice...
"Napravili smo veliki uspjeh, ali sada želim ponovo da radim u Evropi", poručio je Ješić.
Kad sam vam rekao braco da ce doci.

Kakav Stimac, kakve trice...
Koliko god maleni bili losi radi se o derbi utakmici koja ce biti sve samo ne lagana. Ja bih rado ponovno kao i prosli put ulogu favorita dao njima ali sa obzirom da se ekipa vratila na pravi put i da smo na svakoj poziciji jaci od njih uloga favorita tako pripada nama.
To toga ima jos fokusirati se sada na Zrinjski a nakon toga na Vitez, ako nastavimo igrati ovim tempom niko nam boda nece moci uzeti.
To toga ima jos fokusirati se sada na Zrinjski a nakon toga na Vitez, ako nastavimo igrati ovim tempom niko nam boda nece moci uzeti.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
- Burberry46
- Kontakt:
Upravi kapa dole ako dovedu Ješića. Dokazano trenersko ime, usudit cu se reci najjace poslije rata koje je doslo u Sarajevo. Jedva cekam da vidim kojim ce se igracima zahvaliti na zimu i koje igrace ce on traziti da mu se dovedu. Sa ciljanim pojacanjima,ozbiljnim radom svih u klubu, realno je ocekivati bolje rezultate..
Ješić 

-
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa ovaj Ješić gledam, svake sezone po jedan klub.
Zbog cega takva reakcija?nele-BHF je napisao/la:Ješić
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Valjda ce se isplatiti sto ga ovako dugo cekamo 
Napokon neko na klupi FKS sa profi licencom

Napokon neko na klupi FKS sa profi licencom

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.