FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

themaniaks
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la themaniaks » 21 sep 2015, 11:03

FKZ1921 je napisao/la:
themaniaks je napisao/la:O pojacanjima se trebalo na vrijeme misliti a ne sad.
A gdje gori?
Šta je to tako katastrofalno da se takav defetizam širi?
A jel to ne gori,go razlika 10:9 nakon 9 kola s tim da smo primli dva od radnika,drine i mladosti.Uostalom zna se kad se dovode pojacanja i sva ta prica oko pojacanja oko tjeranja nekih nasih igraca mene pojede i da se ne ponavljamo i o kakvim se pojacanjima sad prica u 9 tom kolu ?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 21 sep 2015, 11:11

Okolele je napisao/la:
teteac8684 je napisao/la:
Okolele je napisao/la:U ovoj ekipi jedino sto Đelmić valja,ovo ostalo goli prosjek..
Pa da, Hadziahmetovic, Blagojevic, Memija, Stokic, Sadikovic, Kosoric su mrtvi prosjek za ovu ligu...Nevjerovatno...
Mislio sam na trenutno stanje,nisam se dobro izrazio..Đelmić je jedini igrac koji je odrzao formu od onih utakmica sa Ferencom i Standardom,ostalih nema nigdje..I ne vidim razlog zasto si Stokica naveo medju spomenutim igracima,taj otkako je dosao nista nije napravio za Želju..Doveden je kao veliku pojacanje a on u dosadasnjih 9 kola nije bio u stanju nijedan gol da zabije..
Stokica sam ovdje naveo iz razloga sto, ako si ga ikada prije gledao, znas i sam da je, za nase prilike, odlican igrac...Sto trenutno, po mom misljenju, prolazi kroz krizu kroz koju prolaze i mnogo bolji napadaci od njega ne cini ga slabijim igracem...Jednostavno trenutno nece...

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 21 sep 2015, 11:25

moje misljenje je da nam je ovo bio pravi protivnik, u pravo vrijeme. pogotovo sto se nisu bunkerisali i bilo je prostora za igru. da su igraci bili prisebniji, pobjeda bi bila izrazena vecom razlikom. nazalost, ne iskoristismo priliku za jos vece podizanje samopouzdanja, na nacin da smo mogli utakmicu lagano i smireno privesti kraju, uz par golova prednosti. pomalo zabrinjava jucerasnja losa postavka nazad. onakvu nonsalantnu igru bi, imalo ozbiljniji protivnik, kaznio i Boga pitaj sta bi bilo na kraju. pomak u igri naprijed je bio evidentan, ali to treba zahvaliti protivniku, odnosno njihovom realnom kvalitetu i postavci igre. pobjeda je najbitnija zbog samopouzdanja, jer uvezasmo dvije pobjede, a ide i treca, koju bi trebali dobiti, te nastaviti niz prije derbija. da se ja pitam, u kupu bih odmorio samo one kojim je odmor neophodan. isao bih sa prvom ekipom na krupu, jer je i ta utakmica prilika za dodatno uigravanje i dizanje samopouzdanja (mislim da nam nedostaje oboje), a to ne bi trebala biti utakmica u kojoj cemo se previse potrositi. eventualno vecu staviti na gol i tog malog na lijevog beka, da se vidi sta moze. ta utakmica je idealna prilika i za jocu da konacno procepi. ostalo ne bih dirao, izuzev, ukoliko je nekome od igraca neophodan odmor. i dalje sam stava da nam par mjesta u timu skripi (lijevi i desni bek (desni kako bi memija isao na krilo gdje moze daleko vise), lijevo krilo i destruktivac). sad, sta je tu je, raspolazemo s ovim sto imamo i to treba posloziti na najbolji moguci nacin i izvuci maksimum od svakog igraca. nadam se da je vlado do sada uspio sagledati situaciju sa igrackim kadrom i da ce znati i moci maksimalno isoristiti njihove mogucnosti.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 21 sep 2015, 11:27

Stokica smo svi haman dugo prizeljkivali i za nase uslove je super igrac. Uprava ga dovela i svaka im cast jbg nece oni zabijat umjesto njega. Mada i njega ce procepit i to je vrlo blizu zabit ce ga piratima il zrinjskom ma ubjedjen sam (navijam za oboje). Ovo za jug i navijace ne treba pretjerivat i pravit jos veci razdor al i oni malo pretjeruju, nisam bio pa ne mogu komentarisat. Eto svi kazete da su igrali fino stvorili bruku prilika samo trebaju podic koncetraciju i u zavrnici ali i nasi pozadi oni su golovi smijesni i ne smiju se ponovit.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 21 sep 2015, 11:45

Članovi provjerite mailove :)

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 21 sep 2015, 11:45

Ko ima veći potencijal, Hadžović ili Alihodžić? Meni Hadžović ne obećava čim nije uspio prošle sezone odigrati ni minute.

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 21 sep 2015, 11:54

damirc je napisao/la:Jucerasnja utakmica je bila zaista odlicna. Ko god nije bio na utakmici ima se za sta kajati. Željo ne bi bio Željo kada ne bi bilo drame. Utakmicu smo odlicno otvorili bilo je par sansi i suteva ali lopta nije htjela u gol. Nakon vodstva od 2:0 mislio sam lahko cemo u drugom poluvremenu zabiti jos jedan i utakmicu privesti kraju. Ali onda krece drama dvije prilike i dva gola Drine. Nakon toga se je pokazala nasa velicina pocinju konstantni napadi i Blagojevic zabija treci gol. Kada se sve sabere realan rezultat je trebao biti 8:2 za naseg Želju.
Mnogi su ovdje protiv sjevera, istina je da na sjeveru ima svega i svacega ali sjever nikad nije skandirao igrajte picke. Reakcija nakon drugog gola kada jug skandira pogrdne rijeci sa sjevera se cuje huk Željoooo i podrska Joci. Ono sto hocu da kazem mi svi sa istim ciljem dolazimo na utakmice i nema razloga za bilo kakvim podjelama.
Ko misli da je nesto drugacije na nekoj drugoj tribini neka ode nekad na zapad pa da vidi i cuje sta su psovke.
Sjever je juce i pokazao sta misli o bakljama i petardama jednostavno rodjendan se je mogao i bez toga proslaviti jer svi znamo kakve nam kazne Savez lupa.
Sve u svemu tri boda su upisana idemo dalje izvuci dobar rezultat u Travniku i pripremiti se za derbi.
Ono sto je porazavajuce jeste slaba posjeta. Ulaz je bio besplatan za clanove a nas se jedva 2500 skupi na utakmici. Ja sam juce poveo rodjaka na utakmicu dao mu svoju clansku a ja sam usao na godisnju dakle ko je zelio mogao je juce doci i povesti jos nekog na utakmicu.
Jeste lave...al.taj isti sjever je psovao jednom Lazi, Ediju,Varei pa i Nedi....a trpi se Joco koji 9 kola nije gol dao...razlog svemu je dobro zamazivanje ociju uprave prema navijacima.....al otom potom...ne podrzavam ni jug al ni sjever nije za pohvalit se sto se tice podrske...sjecam se samo utakmice protiv slobode kad su izvizdali igrace..pametnom dosta

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 21 sep 2015, 11:58

KLIS je napisao/la:Ko ima veći potencijal, Hadžović ili Alihodžić? Meni Hadžović ne obećava čim nije uspio prošle sezone odigrati ni minute.
Gledao sam ih puno utakmica...Slični su igrači.
Hadzovic je godinu stariji,možda malo tehnički bolji...
Alihodzic je fizički jaci.Igrao je i što pera u juniorima.Bolji je u duelu...Brzina, tu su negdje...centarsut, takodje.
Ako bih ja po mom dojmu nekom dao prednost, to je Alihodzic. Ima više "krvi",čini mi se i više prostora za napredovanje.
Kako igra Mladenovic, nema se šta izgubiti eventualnim stavljanjem Ade na l beka.

sz21
Kontakt:

Post Postao/la sz21 » 21 sep 2015, 12:01

zna li neko u koliko je sati u srijedu utakmica ?
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 sep 2015, 12:04

i jel sa travnikom sigurno u nedjelju a ne u subotu?

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 21 sep 2015, 12:06

sz21 je napisao/la:zna li neko u koliko je sati u srijedu utakmica ?
16:00 koliko sam ja cuo

chupachups
Kontakt:

Post Postao/la chupachups » 21 sep 2015, 12:09

15:30 je kup ja mislim.

sz21
Kontakt:

Post Postao/la sz21 » 21 sep 2015, 12:12

Hvala vam :D
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 21 sep 2015, 12:25

Ja nisam dobio nikakav mail a provjeravao sam na adresi od prosle godine i na ovoj od ove sto sam im dao, nista
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 sep 2015, 12:26

nemam ni ja ništa.

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 21 sep 2015, 12:30

ChWilla je napisao/la:nemam ni ja ništa.
Da se ispravim, nasao sam ga upravo u Junk-u, nek neko kaze ovima iz kluba da prenesu ljudima koji vode stranicu da fino konfigurisu SMTP, testiraju na Reverse-DNS-Lookups, Graylisting, provjere domainkey verification i ostale stvari, dosta ljudi nece procitat mail, ni buduce mailove ako rucno ne kazu da ovaj [email protected] nije spam.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 sep 2015, 12:34

ni u junk, ni u spam, ni u promotions, meni nema nigdje.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 21 sep 2015, 12:37

protiv Krupe je u 16.ooh
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 21 sep 2015, 12:40

DR.HOUSE je napisao/la:
sz21 je napisao/la:zna li neko u koliko je sati u srijedu utakmica ?
16:00 koliko sam ja cuo
I ja sam tako čuo.

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 21 sep 2015, 12:49

ChWilla je napisao/la:ni u junk, ni u spam, ni u promotions, meni nema nigdje.
Nisi clan :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, Bing [Bot], Lekqqq1921 i 27 gostiju.