Zar je mogucePapeSusic je napisao/la:Andres Minutica jos nije debitovao za Osmanlispor, nema ga ni na klupi. Izgleda da su vec skontali na sta su grohnili pare, i ovaj levat kod nas bio prvotimac majko mila

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Zar je mogucePapeSusic je napisao/la:Andres Minutica jos nije debitovao za Osmanlispor, nema ga ni na klupi. Izgleda da su vec skontali na sta su grohnili pare, i ovaj levat kod nas bio prvotimac majko mila
http://www.transfermarkt.co.uk/avdija-v ... plus/1#TR1SGD53 je napisao/la:Upitno je da li ova tema uopće treba i biti, možda u arhivu bolje ?
Svrsic debitovao za Osmanspor protiv nekog 5ligasaDado je napisao/la:Avdo poceo zakucavati klin.
Ali u turskom kupasyi... u ligi vodi navijanje na jugu osmana.. drzi megafon , bude na ogradi...Gabon je napisao/la:Ziv je![]()
Svrsic debitovao za Osmanspor protiv nekog 5ligasaDado je napisao/la:Avdo poceo zakucavati klin.
Butno je sudjelovatiGabon je napisao/la:Ziv je![]()
U ovim kupovima turskim i treci golman dobije sansi....playoff..pa grupna faza kao da je LPbhfanatic14 je napisao/la:Ali u turskom kupasyi... u ligi vodi navijanje na jugu osmana.. drzi megafon , bude na ogradi...Gabon je napisao/la:Ziv je![]()
Mislim da su on i Tincek prevazisi i Jakirevica i Petra Jelica.Gabon je napisao/la:Turkish ligaa Virśla Svrsic opet nije u sastavu Osmanlija a ni na klupi.
Papkedesni bek Papketa..
PapeSusic je napisao/la:Mislim da su on i Tincek prevazisi i Jakirevica i Petra Jelica.Gabon je napisao/la:Turkish ligaa Virśla Svrsic opet nije u sastavu Osmanlija a ni na klupi.
Papkedesni bek Papketa..
Neka teme, da se zna koga su ona dva kretena sead i safvet gurali...
grdno se varas, Avdija bi bio top 10 igrac u nasoj ligi.bhsport je napisao/la:Davno sam rekao, ovaj ni u Čeliku mjesta nema...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], kakarut, riki46, stokastoka23 i 15 gostiju.