Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A druze bruka raje je napustila jug i presla na sjever upravo iz tih razlogaSema1988 je napisao/la:Al cudno nam neko razdoblje i na tribinama - nakon 2. Gola Drine , Jug pjeva - igrajte pickice , a Sjeverom se odjekuje - ZeeeljoObrnule se uloge skroz
Haj ba odj3bi u skokovima maleni.sasistika je napisao/la:Nisi samo dodao da je treći go iz čistog opsajda,igrač Želje ispred golmana Drine kojeg ometa.Ali treba biti postojan i dalje optuživati savezRobertoBaggio je napisao/la:Dvije očajne reakcije poslije prekida. To se treba dobro analizirati, primili smo dva gola bukvalno iz peterca. A trebali smo davno imati riješenu utakmicu kakve šanse smo imali. Đelmić dva zabio, a fulio dvije još bolje situacije, gdje je išao sam na golmana. Stokiću se još nikako ne da, prvo ona stativa, pa poslije ono kod 2:1, kad mu odbrani golman. (I Dado je zaslužio gol danas, šteta što ono ne dade na kraju.) Ali i nakon tog šoka, uspijevamo napraviti dobar pritisak i izvući se iz te situacije.
Sjever je bio uz igrače do pobjede. Lijepo je vidjeti opet više raje na jugu, ali ljubav nije svjesno pravljenje štete klubu i "igrajte ****" u trenutku kad primamo drugi gol.
S obzirom na trenutak - previše kikseva na leđima, pad forme većine igrača, smjena trenera u nezgodnom trenutku - sve zajedno zadovoljan sam ovom utakmicom, ali samo kao najavom nečega boljeg uskoro.
ti malo malo pa letiš negdje ko kokoš pod halu a administracija te pušta,inače si jedna od meni najogavnijih vrsta ljudi hinja sa dna kace ,upratio sam te na drugim temama mmmrrrrrrrrššššššsasistika je napisao/la:Nisi samo dodao da je treći go iz čistog opsajda,igrač Želje ispred golmana Drine kojeg ometa.Ali treba biti postojan i dalje optuživati savezRobertoBaggio je napisao/la:Dvije očajne reakcije poslije prekida. To se treba dobro analizirati, primili smo dva gola bukvalno iz peterca. A trebali smo davno imati riješenu utakmicu kakve šanse smo imali. Đelmić dva zabio, a fulio dvije još bolje situacije, gdje je išao sam na golmana. Stokiću se još nikako ne da, prvo ona stativa, pa poslije ono kod 2:1, kad mu odbrani golman. (I Dado je zaslužio gol danas, šteta što ono ne dade na kraju.) Ali i nakon tog šoka, uspijevamo napraviti dobar pritisak i izvući se iz te situacije.
Sjever je bio uz igrače do pobjede. Lijepo je vidjeti opet više raje na jugu, ali ljubav nije svjesno pravljenje štete klubu i "igrajte ****" u trenutku kad primamo drugi gol.
S obzirom na trenutak - previše kikseva na leđima, pad forme većine igrača, smjena trenera u nezgodnom trenutku - sve zajedno zadovoljan sam ovom utakmicom, ali samo kao najavom nečega boljeg uskoro.
Prvi put da napise nešto pametnoreks je napisao/la:http://****.ba/novost/201372/neka-cudna-ljubav-manijaci-zapalili-baklje-navijaci-sa-sjeverne-tribine-im-zvizdali-video
radio sarajevo
članak je nažalost indikativan
Ma namaju sta reci da bi nama naskodili pa pokusavaju biti objektivni prema drugima.Genie je napisao/la:Kaže Boro Elčić (savezni instruktor suđenja) na BHT1 pregled kola da je Želji na Koševu protiv Olimpika poništen čist pogodak Đelmića. Zakopa savez duboko pod zemlju, njih i njihove linije i amatersko suđenje.
Pored toga, ovi sa BHT postavili naš treći gol sa današnje utakmice kao sporan.Navodno je Bogdanović, koji je navodno bio u ofsajd poziciji, zaklonio golmana od kojeg je bio bar pet metara udaljen. Kažu da će za narednu emisiju dobiti snimak od saveza pa da vide da li je bio u ofsajdu, ali nisu ni pogledali naša dva poništena gola niti gomilu sumnjivih ofsajda. CIRKUS!
Ne seri ziv bio. Zna se ko je i sta na sjeveru. Ako je ikad iko psovao i pljuvao nase igrace to su onda oni sa sjevera.KeepTheBlueFlag je napisao/la:A druze bruka raje je napustila jug i presla na sjever upravo iz tih razlogaSema1988 je napisao/la:Al cudno nam neko razdoblje i na tribinama - nakon 2. Gola Drine , Jug pjeva - igrajte pickice , a Sjeverom se odjekuje - ZeeeljoObrnule se uloge skroz
Pretjeruje je se sa obje strane rasprave,,,,ali brate ne moze niko osoporti da je najvijanje u nekim momentima tragikomicnocala je napisao/la:Ne seri ziv bio. Zna se ko je i sta na sjeveru. Ako je ikad iko psovao i pljuvao nase igrace to su onda oni sa sjevera.KeepTheBlueFlag je napisao/la:A druze bruka raje je napustila jug i presla na sjever upravo iz tih razlogaSema1988 je napisao/la:Al cudno nam neko razdoblje i na tribinama - nakon 2. Gola Drine , Jug pjeva - igrajte pickice , a Sjeverom se odjekuje - ZeeeljoObrnule se uloge skroz
Minjore je napisao/la:Necu puno pisati, samo cu reci da Zeljina djeca zasluzuju igrati prije Antolovica i Mladenovica.