FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 20 sep 2015, 19:42

eh da, fascinira me jedna stvar, Ivetić nam izvodi prekide, a kroz igru frajer ne zna ubacit' :mrgreen:

Ahmetović iako se nafulao danas, odradio je i nešto dobro, asistencija za gol i dobiven žuti karton :P

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 20 sep 2015, 19:45

Jel Mujić povrijeđen možda, jel zna neko? Što nije ni na klupi? Ne može bit gori od Krpića, treba mu dat šansu barem u kupu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 sep 2015, 19:49

Da se ne zaboravim zahvaliti momku koji je dao username od gospodje Kadric, posluzio je u drugom dijelu. :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 sep 2015, 19:50

neki genijalci već pametuju po stranici, kako bih ja to banovao ..

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 20 sep 2015, 19:57

Omerbavarac je napisao/la:Da se ne zaboravim zahvaliti momku koji je dao username od gospodje Kadric, posluzio je u drugom dijelu. :salut:
sto nas vise gleda, vise upiremo :urnebes: :urnebes: nema na cemu :D cuvajte za ostale utakmice, nek se nadje :D

NaIrcuJeTop
Kontakt:

Post Postao/la NaIrcuJeTop » 20 sep 2015, 20:09

Pozdrav momci, pratim forum vec dugo nisam se prijavljivao ovo je moj prvi post, ono sto je prvo bili smo bolji losa nam realizacija , drugo sudije su nas ubile nekorektnim sudjenjem, a za navijanje navijaca mladosti I hjihove price mi smo svi ok mi smo ljubazni navijaci ne psujemo e pa nakon prenosa danas m...r seljacku cu vam svaku utakmicu spiminjati, klosari ulizujete se borcu a vamo 9sujeye sl oi bodu I husrefa , niste nizasta osim oranice . Pozdrav za sve navijace I simpatizere slobode a seljancad Iz doboja kod kaknja ce doci u carsiju , iskreno I id srca druga liga.
Ja sam igrač Slobode, kluba sa kojim namjeravam da osvojim titulu prvaka Premijer lige i titulu Kupa Bosne i Hercegovine. Tuzla je moj grad!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 sep 2015, 20:10

Kada se malo slegnu emocije lakse bude,zao nam je sigurno svima zbog sansi,ali sta je TU je.
Igraju momci kao ludi.ja se nesjecam kada je sloboda izdominirala svakog protivnika i igrala ovako napadacki.
Ne treba ih sad razapinjat,evo deseto je kolo mi smo drugi na tabeli.
Idemo se u siroki ovako sportski pomarisat,pa sta bude
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 sep 2015, 20:15

FranckRibery je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Da se ne zaboravim zahvaliti momku koji je dao username od gospodje Kadric, posluzio je u drugom dijelu. :salut:
sto nas vise gleda, vise upiremo :urnebes: :urnebes: nema na cemu :D cuvajte za ostale utakmice, nek se nadje :D
Cim si ti Bavarac to mora biti dobar covjek. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 20 sep 2015, 20:26

Dobro je!
Mislio sam da je onako torpediranje Velezovog gola bio plod nemoci Velez, ali danasnja tekma je pokazala Slobodinu snagu.
Zapamtite momci, ovaj gol nije toliko bitan zbog boda koliko zbog nastavka serije nepobjedivosti. Takodjer, pokazao je karakter. Ne znam koliko bi se ekipa uspjelo dici nakon promasaja,pa pacerski primljenog gola, pa zveknemo stativu i uz nalozene domacine fulnes jos par sansi. Vecina ekipa bi se rasula i potonula,al mi smo zadavali tempo i drzali ritam do 92.kada nam se konacno i vratilo. 8 kola bez poraza! Ajmo poigrat lopte u Sirokom. Ocekujem beton tekmu.

P.s. za kraj bih zamolio ovu nasu balavurdiju, koja se opet uzjebala po svim topicima, da malo ohlade.
tuzlanska Sloboda

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 20 sep 2015, 20:31

Gorazde rijesiti rutinski i valjda se niko ne izlijedi.

Danas najbitnije,nismo porazeni,u Sirokom nemamo sta izgubit ,potuci se pa sta bude :salut: .

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 sep 2015, 20:38

Igramo hrabro,napadacki.takvom igrom mozes se ne cemu nadati,pa i kada kiksas nije covjeku toliko krivo,trudili su se.
U siroki po bodove
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 20 sep 2015, 20:40

Zodiac je napisao/la:Gorazde rijesiti rutinski i valjda se niko ne izlijedi.

Danas najbitnije,nismo porazeni,u Sirokom nemamo sta izgubit ,potuci se pa sta bude :salut: .
Široki je dobar, ali vi imate još bolju ekipu. Dole nećete izgubiti.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 20 sep 2015, 21:11

zlajci je napisao/la:Dobro je!
Mislio sam da je onako torpediranje Velezovog gola bio plod nemoci Velez, ali danasnja tekma je pokazala Slobodinu snagu.
Zapamtite momci, ovaj gol nije toliko bitan zbog boda koliko zbog nastavka serije nepobjedivosti. Takodjer, pokazao je karakter. Ne znam koliko bi se ekipa uspjelo dici nakon promasaja,pa pacerski primljenog gola, pa zveknemo stativu i uz nalozene domacine fulnes jos par sansi. Vecina ekipa bi se rasula i potonula,al mi smo zadavali tempo i drzali ritam do 92.kada nam se konacno i vratilo. 8 kola bez poraza! Ajmo poigrat lopte u Sirokom. Ocekujem beton tekmu.

P.s. za kraj bih zamolio ovu nasu balavurdiju, koja se opet uzjebala po svim topicima, da malo ohlade.
Mi se prije nikad nismo vraćali, jel primimo gol možeš ga pišat odmah. Ovo sad je top u svakom smislu, sam da smo malo prisebniji pred protivničkim golom i svaki puta smo sami kumovali golu što smo primili koji nas košta bodova.
Uzet Širokom bod i puna šaka brade, em nama bod em njima otkinemo 2.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 20 sep 2015, 22:05

To sam davno reko da poslije primljenog gola mi se vracamo pa cak i pobjedimo(tri ili cetiri utakmice) onda su kondiciono podkovani hebiga,sve pet plus.Al nije mi jasno hocemo li mi ikad imat srece da iz jedne sanse damo go,kao sto ga primimo,nevjerovatno.Mi se mucimo da ga damo a primimo iz nekih polusansi.Da nasi protivnici naprave onakve prilike pred nasim golom pola bi ih uslo...treba imat i srece u zivotu :D
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 sep 2015, 22:55

nahvali nas Vojvodić, prvo organizaciju kluba, Azmira Husića, ekipu, kaže da imamo najboljeg trenera u državi i da ćemo se naredne sezone borit' za titulu!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 sep 2015, 23:11

danas se moze narodski opisat tekma...KAKO SAM SE NADALA,DOBRO SAM SE UDALA....od Mladosti smo dosta kvalitetniji i ponovio nam se velez kojeg smo pregazili ali samo statisticki sto nazalost ne pije vode...nemozes ti ocekivat 3 boda a na 0-0 fulas par puta 1000% sanse....Ahmet profula loptu sa peterca,Veseli umjesto da unutrasnjom lagano pospremi loptu u gol napucava je na Arenu...mislimmmm :facepalm: :facepalm: ...jos sijaset mrtvih prilika i onda stari dobri fudbal to sve zakuha te dobojlije nicim izazvane zabise gol :D :D :damn: :facepalm: ....poslije toga istrzano,stresno i sanse se ponovo redaju kao na traci....naravno, j e b e n a lopta nece pa da je rukom ubacujes u gol :urnebes: :urnebes: ...realizacija nam uzasno steka....ostalo je TOP TOPOVA....penal na Sisicu nije bio,sudija je bio blizu i to je njegova procjena a SLOBODI NIJE SVIRAO CIST PENAL JER JE IGRAC MLADOSTI IGRAO RUKOM U SESNESTERCU al nebitno sad.....Fukare,odlicne...dobra brojka...davali veliku podrsku igracima,nosili ih do kraja i nagradzeni izjednacenjem....Gorazde u srijedu i gledati da se to prodze a onda nedelja i siroki...igramo lijepo i napadacki,za gol vise pa ko koga...nadam se da mozemo ostat neporazeni
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 sep 2015, 23:24

ma ne moze se u evropu (bukvalno :D ) sa ovoliko promasenih prilika...na ovakvom terenu, protiv protivnika koji lici na Stoke u engleskoj ti stvoris cetri kolosalne, enormne prilike i ne dadnes go- nemas cemu da se nadas...dobro smo i prosli

realizacija je rak rana ove ekipe i hitno se mora poboljsati do zime, a na zimu angazovati neki strijalc..poenta je sto ce Zrinjski, Siroki ili Sarajevo doci i protiv ove Mladosti stvoriti dva puta manje prilika, a odnijeti bodove

jednostavno neshvatljivo je sta sve fulamo i kostati ce nas to...kostalo je vec 4 boda i prvog mjesta..

igra je jako dobra, vjerujem da Mladosti niko ovoliko prilika nije stvorio, ali opet ponavljam sa ovakvom realizacijom od nas nema nista
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 20 sep 2015, 23:36

tuzlak1987 je napisao/la:Ocisti karton u kupu, hajde dobra opcija..
Na može 3 žuta čistit u kupu.On nema pravo igrati protiv Širokog.Da je danas dobio crveni , bilo direktni ili u vidu dva žuta e to bi očistio u Goraždu (a zadržao bi i dalje ona dva žuta). Da je npr. poslije našeg datog gola skinuo dres.Ali sportski se je nadati se pobjedi pa makar još minut bio do kraja.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 21 sep 2015, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 sep 2015, 23:40

i da...opet Mehmedagic krivac za go..uglavnom briljantne partije, ali jednim potezom sve usere..50 % golova koje smo primili je skrivio direktno on
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 sep 2015, 23:46

Čelik (poraz 1-0) - Zeba poklonio gol
Borac (remi 1-1) - Mehmedagić poklonio gol
Mladost (remi 1-1) - Mehmedagić poklonio gol

inače, od 5 primljenih golova, tri nakon naših grešaka, dva iz prekida, niti jedan gol nismo primili iz odigrane akcije protivnika na postavljenu odbranu, tome još dodaš gubitak 4 boda zbog loše realizacije, shvatiš koliko smo u samoj igri kvalitetna ekipa

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.