Ahmetović iako se nafulao danas, odradio je i nešto dobro, asistencija za gol i dobiven žuti karton

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
sto nas vise gleda, vise upiremoOmerbavarac je napisao/la:Da se ne zaboravim zahvaliti momku koji je dao username od gospodje Kadric, posluzio je u drugom dijelu.
Cim si ti Bavarac to mora biti dobar covjek.FranckRibery je napisao/la:sto nas vise gleda, vise upiremoOmerbavarac je napisao/la:Da se ne zaboravim zahvaliti momku koji je dao username od gospodje Kadric, posluzio je u drugom dijelu.![]()
nema na cemu
cuvajte za ostale utakmice, nek se nadje
Široki je dobar, ali vi imate još bolju ekipu. Dole nećete izgubiti.Zodiac je napisao/la:Gorazde rijesiti rutinski i valjda se niko ne izlijedi.
Danas najbitnije,nismo porazeni,u Sirokom nemamo sta izgubit ,potuci se pa sta bude.
Mi se prije nikad nismo vraćali, jel primimo gol možeš ga pišat odmah. Ovo sad je top u svakom smislu, sam da smo malo prisebniji pred protivničkim golom i svaki puta smo sami kumovali golu što smo primili koji nas košta bodova.zlajci je napisao/la:Dobro je!
Mislio sam da je onako torpediranje Velezovog gola bio plod nemoci Velez, ali danasnja tekma je pokazala Slobodinu snagu.
Zapamtite momci, ovaj gol nije toliko bitan zbog boda koliko zbog nastavka serije nepobjedivosti. Takodjer, pokazao je karakter. Ne znam koliko bi se ekipa uspjelo dici nakon promasaja,pa pacerski primljenog gola, pa zveknemo stativu i uz nalozene domacine fulnes jos par sansi. Vecina ekipa bi se rasula i potonula,al mi smo zadavali tempo i drzali ritam do 92.kada nam se konacno i vratilo. 8 kola bez poraza! Ajmo poigrat lopte u Sirokom. Ocekujem beton tekmu.
P.s. za kraj bih zamolio ovu nasu balavurdiju, koja se opet uzjebala po svim topicima, da malo ohlade.
Na može 3 žuta čistit u kupu.On nema pravo igrati protiv Širokog.Da je danas dobio crveni , bilo direktni ili u vidu dva žuta e to bi očistio u Goraždu (a zadržao bi i dalje ona dva žuta). Da je npr. poslije našeg datog gola skinuo dres.Ali sportski se je nadati se pobjedi pa makar još minut bio do kraja.tuzlak1987 je napisao/la:Ocisti karton u kupu, hajde dobra opcija..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.