FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Od Lukavca posudjivali dresove i to bordo , toliko je velika zelja bila da se ta boja nosi na dresovima 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- sarajlija89
- Kontakt:
dobro pa nisu nase obukli
mirzza...jel to sezona 1996-97...
nismo ba tad igrali na grbavici....kosevo sto posto...prva protiv gradine bila..dobro se sjecam...to mi je i prva tekma bila 4-1 dobili...dzeno dao dva gola
a kad vec lukavac spominjes....iste sezone....s njima 2-2 na kosevu igrali dao nam alen mesanovic dva gola dobro se sjecam...on i ibrakovic danasnji trener veleza igrali u napadu...i onaj golman sabanovic im branio...dobra ekipa

mirzza...jel to sezona 1996-97...
nismo ba tad igrali na grbavici....kosevo sto posto...prva protiv gradine bila..dobro se sjecam...to mi je i prva tekma bila 4-1 dobili...dzeno dao dva gola
a kad vec lukavac spominjes....iste sezone....s njima 2-2 na kosevu igrali dao nam alen mesanovic dva gola dobro se sjecam...on i ibrakovic danasnji trener veleza igrali u napadu...i onaj golman sabanovic im branio...dobra ekipa

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Reči će samo da je grb Torpeda bio plav.Dirk je napisao/la:Znate li da je nas dragi Skretnicar jednu utakmicu igrao u bordo dresovima
I to ne davno cak 1997 godina , su nase komsije nosile bordo dres na gostovanju , da vidimo sta ce reci camac i slicni na ovo
Mi nismo imali avion u ratu k'o neki. Uspjeh je da nismo gologuzi igrali obzirom da nam je opet gašenje bilo namjenjeno.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Senilni kakve veze ima sad grb sa ovim da ste igrali u BORDO dresovimačamac je napisao/la:Reči će samo da je grb Torpeda bio plav.Dirk je napisao/la:Znate li da je nas dragi Skretnicar jednu utakmicu igrao u bordo dresovima
I to ne davno cak 1997 godina , su nase komsije nosile bordo dres na gostovanju , da vidimo sta ce reci camac i slicni na ovo
Mi nismo imali avion u ratu k'o neki. Uspjeh je da nismo gologuzi igrali obzirom da nam je opet gašenje bilo namjenjeno.

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
- Kontakt:
Mi bar nismo igrali svojom voljom u crvenim dresovima
Ne znam ko je pravio plavo bijele salove fk sarajevo i kape...

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Kinezi greskom , ali ih mi nismo nosili sa ponosom kao vi bordo dres:DStrumph_tm87 je napisao/la:Mi bar nismo igrali svojom voljom u crvenim dresovimaNe znam ko je pravio plavo bijele salove fk sarajevo i kape...
-
- Kontakt:
Cuj s ponosomDirk je napisao/la:Kinezi greskom , ali ih mi nismo nosili sa ponosom kao vi bordo dres:DStrumph_tm87 je napisao/la:Mi bar nismo igrali svojom voljom u crvenim dresovimaNe znam ko je pravio plavo bijele salove fk sarajevo i kape...

Kad naučiš razgovarati javi se da ti čiko kaže neke stvari. Tvoj prioritet je trenutno škola i opšta edukacija.Dirk je napisao/la:Senilni kakve veze ima sad grb sa ovim da ste igrali u BORDO dresovimačamac je napisao/la:Reči će samo da je grb Torpeda bio plav.Dirk je napisao/la:Znate li da je nas dragi Skretnicar jednu utakmicu igrao u bordo dresovima
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
mozemoli ikada razgovarati da ne nastane prepirka,bilo sa jedne ili druga strane
daj ba koji vam je vise,pricajmo kao civilizovani ljudi bez svadje i laznih informacije,svak nek svoje tvrdnje potkrijepi dokaznim materijalom
i smrdi mi nesto ovo nema prenosa,ili je rijec o namjestaljiki ili ce biti tu navijaci,
zar nisu danas trebali zasjedati?
molim Boga da se nesmanji kazna
daj ba koji vam je vise,pricajmo kao civilizovani ljudi bez svadje i laznih informacije,svak nek svoje tvrdnje potkrijepi dokaznim materijalom
i smrdi mi nesto ovo nema prenosa,ili je rijec o namjestaljiki ili ce biti tu navijaci,
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
sto molis boga ???Hairlija je napisao/la:mozemoli ikada razgovarati da ne nastane prepirka,bilo sa jedne ili druga strane
meni nij jasno kakva je agilna ta vasa uprava isto koda nezele da se prenosi utakmica pa gori su od one nase aj bar vasi igraci primaju platu
Valjda!?
svoj ti pos'o !
ma ne primaju kume ni platu kako kazu,izgleda da bi platili kaznu odrezali bi od njihovih plataGrbavica moj zivot je napisao/la:sto molis boga ???Hairlija je napisao/la:mozemoli ikada razgovarati da ne nastane prepirka,bilo sa jedne ili druga strane
meni nij jasno kakva je agilna ta vasa uprava isto koda nezele da se prenosi utakmica pa gori su od one nase aj bar vasi igraci primaju platu
Valjda!?
a sto se tice uprave,mislim da nema gorih guzonja i lopova na svijetu,prije bi se stalo u kraj sicilijanskoj mafiji nego njima
majku li im lopovsku
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

-
- Kontakt:
Ocigledno ovaj vas maloumnik ne da prenos nebi li tako izvrsio pritisak na savez da ukinu suspenziju. Medjutim mozda njima i ide na ruku da bude bez navijaca jer za ocekivat je da Zeljo dobije ovaj derbi (bez urede, jednostavno smo bolji) pa onda da opet nebi bilo po upravi ko prosli put. Al koji k.urac onda pegla sa ovim prenosom? Trebali bi dat prenos a suspenzija da ostane, jer ipak veliku glupost ste napravili protiv sirokog, veliku...
pa ima li prenosa
zna li se ista
zna li se ista
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
ima prenosa uzmes ljepo dvogled i odes na barice hahahahaha nemoze direktnije od toga ili ako imas stele da te neko pusti na krov porodilista kuces bolje ahhahahaha zajedno cemo hehehhe pozzzzztax je napisao/la:pa ima li prenosa
zna li se ista
nema prenosa juce je bilo u novinama znaci 100%tax je napisao/la:pa ima li prenosa
zna li se ista
HZSA87
Apelaciona komisija odlučila
Derbi zvanično bez publike
Vječiti derbi između Sarajeva i Željezničara će po prvi put biti odigran bez prisustva publike, odluka je Apelacione komisije Nogometnog saveza BiH, koja je danas zasjedala u Sarajevu.
Tako je okončana višednevna trakavica oko kazne kojom je FK Sarajevo kažnjeno sa tri domaće utakmice bez prisustva publike.
Kako saznajemo, odluci o smanjenju kazne bordo timu protivio se član Apelacione komisije iz Banja Luke Slobodan Radulj, čiji je glas na kraju odlučio o tome da se najveća utakmica bh. fudbala igra pred sablasno praznim tribinima stadiona Asim Ferhatović Hase.
Utakmicu koja bi mogla biti odlučujuća u utrci za prvaka BiH tako će moći gledati samo službena lica i novinari, s obzirom da je uprava bordo tima odlučila odbaciti načelni dogovor sa Hayatom oko prenosa derbija.
Vječiti derbi između Sarajeva i Željezničara će po prvi put biti odigran bez prisustva publike, odluka je Apelacione komisije Nogometnog saveza BiH, koja je danas zasjedala u Sarajevu.
Tako je okončana višednevna trakavica oko kazne kojom je FK Sarajevo kažnjeno sa tri domaće utakmice bez prisustva publike.
Kako saznajemo, odluci o smanjenju kazne bordo timu protivio se član Apelacione komisije iz Banja Luke Slobodan Radulj, čiji je glas na kraju odlučio o tome da se najveća utakmica bh. fudbala igra pred sablasno praznim tribinima stadiona Asim Ferhatović Hase.
Utakmicu koja bi mogla biti odlučujuća u utrci za prvaka BiH tako će moći gledati samo službena lica i novinari, s obzirom da je uprava bordo tima odlučila odbaciti načelni dogovor sa Hayatom oko prenosa derbija.
Slobo se jadan sekirao sto ce ili nece derbi biti odigran bez gledalaca.Madafaka je napisao/la:Apelaciona komisija odlučila
E grdne rane

P.D Svejedno ce dobiti sipak kako god uzmu ili preuzmu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 12 maj 2010, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mah nacice se nacin,i nako puno brda oko Koseva volja ti na porodiliste,volja ti na barice,volja ti na one nebodere oko Koseva i nako ih masala 4 ima moze raje stati 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- sarajlija89
- Kontakt:
dobra odluka na kraju
..ocekujem pobjedu od 2-0 i potvrdu da smo najbolja ekipa u BiH iako to tabela ne govori...kratko i jasno
SARAJEVO SAMPION

..ocekujem pobjedu od 2-0 i potvrdu da smo najbolja ekipa u BiH iako to tabela ne govori...kratko i jasno

SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
-
- Kontakt:
Cuj dobra odlukasarajlija89 je napisao/la:dobra odluka na kraju![]()
..ocekujem pobjedu od 2-0 i potvrdu da smo najbolja ekipa u BiH iako to tabela ne govori...kratko i jasno![]()
SARAJEVO SAMPION

A to ko je najbolja ekipa u drzavi govori tabela i bodovi sa gostovanja, a u derby-u se nikada ne zna, neka pobjedi ekipa koja to na terenu zasluzi...
a za ovo na kraju nemam komentar...

Trenutno korisnika/ca: alacious, johntravolta123, muhamedhulk i 35 gostiju.