Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Chinaglia je napisao/la:**** ti boga i realizaciju i silne šanse, eto
Sto da neNKMramor je napisao/la:U najmanju ruku nam treba Denni Avdić u napadu...![]()
Da nas čuje predsjednik. Mada, skupa je to z...., ipak je momak igrao za AZ, Werder, Heracles i Elfsborg.guillermo je napisao/la:Sto da neNKMramor je napisao/la:U najmanju ruku nam treba Denni Avdić u napadu...![]()
imo je taj dobru statistiku u dobrim klubovima.
Sa 2 metra je od kompletnog gola pogodio golmana na zemlji.Chinaglia je napisao/la:bogaoca u napad umjesto Ahmetović
Krpiću makar trebaju tri šanse za gol, što znači da je bio na mjestu Ahmetovića, zabio bi, Ahmetoviću ni tri šanse nisu dovoljne .. Husrefe, pamet u glavu!
Ne znam na koji način oni uspiju da promaše čitav gol sa pet metara. Čini mi se da je Veselinović imao dva takva "pokušaja".Chinaglia je napisao/la:eh druže, ne može se to istrenirat', barem ne u Bosni i Hercegovini, ili znaš ili ne znašVolimTz je napisao/la:Trenirati ovu realizaciju inače ćemo do kraja polusezone biti kao Čelik, blizu zone ispadanja.
dovest' igrača što će zabijat' golove i kraj priče
Čisti penal. Imali smo sreće, Efendić samo rukama ide, isto nenormalan.Chinaglia je napisao/la:kad smo kod sudije, ono je bio penal za Mladost, al' to je samo moje mišljenje
ali je isto tako bio i penal za nas sto sudija nije vidio u guzvi kada lopta udara igraca mladosti u rukuNKMramor je napisao/la:Čisti penal. Imali smo sreće, Efendić samo rukama ide, isto nenormalan.Chinaglia je napisao/la:kad smo kod sudije, ono je bio penal za Mladost, al' to je samo moje mišljenje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.