FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MuhamedTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MuhamedTM » 20 sep 2015, 18:31

dzoni3 je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:
dzoni3 je napisao/la:Jel vas stid pisati bilo ista poslije ovog ?
:urnebes: kako si ti ovo sve vidio aldine, de pojasni raji.
Objasnit ce ti FKZ nemam struje u pazaricu ? Sta je bilo ?
Jok ba ,svjece uljanice svijetle nas put :urnebes:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 sep 2015, 18:32

Nadam se da ćemo na pregledu vidjeti jesu li postojali onoliki ofsajdi. Trebalo je ovo završiti pet razlike za nas, ali kad Željo igra 2-0 je opasan rezultat. Za nas.
Života će me koštati ovaj Željo.
DRUG NEBI TI PUNCA

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 20 sep 2015, 18:34

dzoni3 je napisao/la:Jel vas stid pisati bilo ista poslije ovog ?
Vjerujem da sve zanima tvoj izvještaj, kako smo igrali danas?

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 20 sep 2015, 18:35

bagrcavi je napisao/la:Nadam se da ćemo na pregledu vidjeti jesu li postojali onoliki ofsajdi. Trebalo je ovo završiti pet razlike za nas, ali kad Željo igra 2-0 je opasan rezultat. Za nas.
Ma mi smo izgleda negdje dobro zgriješili dok se ovako patimo od početka sezone. Ja ne znam šta je ovo ovako :urnebes:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 sep 2015, 18:36

DooVe je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Nadam se da ćemo na pregledu vidjeti jesu li postojali onoliki ofsajdi. Trebalo je ovo završiti pet razlike za nas, ali kad Željo igra 2-0 je opasan rezultat. Za nas.
Ma mi smo izgleda negdje dobro zgriješili dok se ovako patimo od početka sezone. Ja ne znam šta je ovo ovako :urnebes:
Stokić ko da je na mrve nagazio, neće u go pa neće. Zabi go kad su mu svirali ofsajd, sjever skoči, skandiraju Joco Stokić ko da je zabio u finalu LP. Ali treba mu dati podršku, vidi se da zna.
DRUG NEBI TI PUNCA

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 20 sep 2015, 18:42

bagrcavi je napisao/la:
DooVe je napisao/la:
Stokić ko da je na mrve nagazio, neće u go pa neće. Zabi go kad su mu svirali ofsajd, sjever skoči, skandiraju Joco Stokić ko da je zabio u finalu LP. Ali treba mu dati podršku, vidi se da zna.
Ma sjever je uradio najbolju moguću stvar, Joci sigurno treba podrška, vidi se u svakom njegovom potezu da je stvarno odličan igrač ali neće u gol pa neće. Još jedan problem je što se moramo dobro napatiti da uvaljamo taj gol, nevjerovatno stvarno. Nadam se da će u budućnosti biti bolje i da će Joco proraditi jer trebaju nam njegovi golovi :thumbup:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

katakomba2
Kontakt:

Post Postao/la katakomba2 » 20 sep 2015, 18:45

Idemo dalje...
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 20 sep 2015, 18:49

Moramo popravit realizaciju pod hitno!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 20 sep 2015, 18:51

Važno je samo da nismo prosuli bodove. Da sve deremo 5:0, ne bi bilo interesantno :). Zato i navijamo za našeg Želju, nikad nije dosadno.
Mada, sumnjiv mi onaj jedan linijski sudija. Ja mislim da je upalu mišića dobio mašući.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 sep 2015, 18:54

Nije niko uočio novog sponzora na dresu ispod broja? :clap:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Rios

Post Postao/la Rios » 20 sep 2015, 18:56

Nisam bio na utakmici jer sam bio sprijecen tako da cu se suzdrzati od nekih komentara,momci koji su bili ce dati realniju sliku svega.Evo vidim vec ima nekih postova iz kojih se da zakljuciti da to nije bilo bas toliko lose,da se igralo,stvarale se prilike ali lopta nije htjela u gol,posebno Stokicu,to sam upratio i na onom tekstualnom prenosu.Jbg,to je fakat steta,Jocini golovi bi nas tako pogurali ali dzaba..I opet se potvrdjuje da je Djelmic nas najbolji igrac trenutno i jedini koji nije u padu sa formom nakon Evrope.
Eh sad,da smo se bili doveli u nezgodnu situaciju-jesmo..Dopustili smo izjednacenje i morali kasnije strepiti za te bodove,to ne smijemo dopustati sebi,posebno protiv ovakvih slabih ekipa.
Na kraju je najbitnije da smo uvezali 6 bodova,vrlo vaznih 6 bodova,koji nas cupaju iz krize.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 sep 2015, 18:58

bagrcavi je napisao/la:Nije niko uočio novog sponzora na dresu ispod broja? :clap:
slika
ma bravo Gredicu nasao je sponzora i to jos uspio za 3 dana nalijepiti na dresove ,zanimljivo u trenutku kada ljudi traze njegovu glavu ,da nije smijesno bilo bi zalosno :D :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 20 sep 2015, 18:59

Ogiju se mora produzit ugovor! On ako ode tek cemo onda past qrcu za usi.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 20 sep 2015, 19:03

Kakva drama ne znam šta da kažem ali ovo je fudbal jedna interesantna utakmica očito je psiha igrača loša svi su odigrali dobro osim mladenovica i Antolovića koji jednostavno ne ulijeva sigurnost čak naprotiv mali Hadziahmetovic vraća formu koju je imao prije povrede tiago loše skroz žao mi je što Joco nije zabio ali eto :bih: :bih: :bih: i samo da kažem kakva je ono golcina blagojevica bar dva ofsajda nisu bila koliko sam ja mogao vidjeti blagojevica i Beganovica
Zadnja izmjena: CARSON, dana/u 20 sep 2015, 19:10, ukupno mijenjano 2 puta.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 sep 2015, 19:04

Jesu li bili svi oni silni ofsajdi, pogotovo u prvom poluvremenu ? Steta sto Joco ne dade gol, ona prilika je bila strasna, kao i Sadikoviceva pred kraj, al Boze moj, bitno je da su bodovi tu...

Sent from my SGH-T989 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 sep 2015, 19:05

delinjo je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Nije niko uočio novog sponzora na dresu ispod broja? :clap:
slika
ma bravo Gredicu nasao je sponzora i to jos uspio za 3 dana nalijepiti na dresove ,zanimljivo u trenutku kada ljudi traze njegovu glavu ,da nije smijesno bilo bi zalosno :D :D
Ma ja jjebo sponzora, to je on zbog sebe zalijepio na dres. :tokralju:
DRUG NEBI TI PUNCA

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 20 sep 2015, 19:06

delinjo je napisao/la:
slika
e jbg eto i ovo ne valja :crazy:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 sep 2015, 19:09

bagrcavi je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
slika
Ma ja jjebo sponzora, to je on zbog sebe zalijepio na dres. :tokralju:
koliko god ironicna tvoja izjava bila drug,zapravo nisi svjestan koliko si istinu sada napisao :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 sep 2015, 19:09

Onoga dana kad naučite da ih ignorišete biće svima lakše, tema je svakako otišla u qrac, jer svaki od vas mora da odgovori na provokaciju i onda to ode predaleko.

Vezali smo dvije pobjede, napredujemo na tabeli i zaostatak je već podnošljiv. To je sve što bi trebalo da nas zanima u ovom trenutku. Travnik je sljedeća stanica i svi znamo koliko bi nam značila pobjeda, čak bih rekao da tamo moramo pobijediti, zbog onoga što slijedi u narednim utakmicama, a to je derbi pa gostovanje Zrinjskom. Paklen raspored, ne pamtim gori.

Ostavite se mahalanja i uprave, sad je bitan samo teren, imaćemo kad mudrovati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DjecaNamSeSmiju
Kontakt:

Post Postao/la DjecaNamSeSmiju » 20 sep 2015, 19:11

dzoni3 je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:Odlična utakmica. Odavno nismo bolju odigrali. Za istu je zaslužna i Drina, koja je došla da se nadigrava, ali je dosta slabija od nas. Odavno nismo stvorili ovoliko 100% šansi, ali se osjeti da smo još u grču.

Do prvog gola Drine, trebalo je biti bar 5 razlike i koliko god glupo zvučalo, to me raduje. ovakvom igrom će doći i golovi, iako ih nije ni danas falilo /3 smo utrpali. Ni kada su ljudi izjednačili ni jednog trenutka nisam sumnjao u sigurnu pobjedu. Rezuletat je nerealan.

Vlado ima 100% učinak.

Nakon KUPa u Travnik po nova 3 boda.

Navijanje ekstra.

Naprijed Željo ljubavi moja.
Odavno nismo odigrali bolju utakmicu. Idi kod hodze pod sihirima si jadan ne bio.
kako ti mozes pricati kad nisi ni bio na tekmi

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, CentarsutNaClanak921, drzgemboadislic, Mana i 43 gosta.