FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kenan_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne gledas tekmu, pojma nemas sta se desava na terenu. Ne moze nista preko noci. Dovescemo par igraca na polusezoni i igrati puno bolje. To sto ti radis je kenjanje a nije kritika jer veze nemas kako igramo.
FORZA ZELJO
I onda na polusezoni uprava izalazi sa jos novih milion KM duga za koji niko nije znao, pojavio se preko noci !
A mi zelimo pojacanja da se ne desavaju ovakve stvari. Dovest ce ti pojacanja iz Podgrmeca i usput reci da istocna tribina samo sto nije samo jos fali dvadeset tona betona.
A mi zelimo pojacanja da se ne desavaju ovakve stvari. Dovest ce ti pojacanja iz Podgrmeca i usput reci da istocna tribina samo sto nije samo jos fali dvadeset tona betona.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- kenan_tm87
- Kontakt:
Revizija dugova je zavrsena, i ti bi se morao malo smiriti, previse kenjas, skodi ti zdravljuElegant je napisao/la:I onda na polusezoni uprava izalazi sa jos novih milion KM duga za koji niko nije znao, pojavio se preko noci !
A mi zelimo pojacanja da se ne desavaju ovakve stvari.

FORZA ZELJO
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Jbg nazalost upravu si...zeljinim navijacima je najlakse prodati.maglu jbgElegant je napisao/la:I onda na polusezoni uprava izalazi sa jos novih milion KM duga za koji niko nije znao, pojavio se preko noci !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne smije nam se ovo dešavati pogotovo ne protiv jedne Drine. Imaš sigurno vodstvo na poluvremenu i 15 minuta prije kraja gosti se potpuno vrate u meč. Ne vala nikako.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
kenan brate, šta si to ti?
ne kontam, zašto se ti moraš kačat na sve? ovo je forum.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Aldin je za tebe doktor nauka. Ti si najveca ubleha od navijaca. Sramota me sto ima likova kao ti koji sebe smatraju navijacem/simpatizerom ovog kluba.Elegant je napisao/la:I onda na polusezoni uprava izalazi sa jos novih milion KM duga za koji niko nije znao, pojavio se preko noci !
Tvoj svaki post je besmislen i samo nabijas brojku.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Ovo je postala vaša dječija prčija gdje iskazujete svoje komplekse i seljačke manire, nepripadnost klubu, nenavijački mentalitet, itd. Dobro, neću se više "kačat"...AsharaK je napisao/la:kenan brate, šta si to ti?

FORZA ZELJO
sta ovo al shidi na ledima
Ma drug nema tu kvaliteta da vise mozemo reci da cemo drinu sigurnoo dobiti...do kraja ce nam ovako svaka tekma biti...samo da probamo izgurwti...zna se ko je dopustio da dodjemo u ovaj problem...sad je kasno...svaka nam je barazna tekma...FaraonTM je napisao/la:Ne smije nam se ovo dešavati pogotovo ne protiv jedne Drine. Imaš sigurno vodstvo na poluvremenu i 15 minuta prije kraja gosti se potpuno vrate u meč. Ne vala nikako.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma drug nema tu kvaliteta da vise mozemo reci da cemo drinu sigurnoo dobiti...do kraja ce nam ovako svaka tekma biti...samo da probamo izgurwti...zna se ko je dopustio da dodjemo u ovaj problem...sad je kasno...svaka nam je barazna tekma...FaraonTM je napisao/la:Ne smije nam se ovo dešavati pogotovo ne protiv jedne Drine. Imaš sigurno vodstvo na poluvremenu i 15 minuta prije kraja gosti se potpuno vrate u meč. Ne vala nikako.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
@fedeltafrota sad će uskoro derbi,a mi smo malo bolji od Drine,tako da smo tu negdje bara-bara 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ajde ti do prostorija kluba pa se jos jednom uclani, kupi godisnju, potrosi pare u fan shopu.malta071 je napisao/la:Aldin je za tebe doktor nauka. Ti si najveca ubleha od navijaca. Sramota me sto ima likova kao ti koji sebe smatraju navijacem/simpatizerom ovog kluba.Elegant je napisao/la:I onda na polusezoni uprava izalazi sa jos novih milion KM duga za koji niko nije znao, pojavio se preko noci !
Tvoj svaki post je besmislen i samo nabijas brojku.
Mlad si, shvatit ces sta se desava u klubu ali bice kasno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
kenan_tm87 je napisao/la:Ovo je postala vaša dječija prčija gdje iskazujete svoje komplekse i seljačke manire, nepripadnost klubu, nenavijački mentalitet, itd. Dobro, neću se više "kačat"...AsharaK je napisao/la:kenan brate, šta si to ti?
ne kontam, zašto se ti moraš kačat na sve? ovo je forum.![]()
![]()
I ne zovi me bratom, ti nisi nikakav navijač po boji, brat sa tribine, običan simpatizer koji je tu samo dok se pobjeđuje.
Klub ide nekim novim putem i to nije proces od 5 minuta. Razmisli malo bolje o svemu.
haha, ok, ja sam nikakav navijač.
Sta mu se pravdas?AsharaK je napisao/la:kenan_tm87 je napisao/la:Ovo je postala vaša dječija prčija gdje iskazujete svoje komplekse i seljačke manire, nepripadnost klubu, nenavijački mentalitet, itd. Dobro, neću se više "kačat"...AsharaK je napisao/la:kenan brate, šta si to ti?
ne kontam, zašto se ti moraš kačat na sve? ovo je forum.![]()
![]()
I ne zovi me bratom, ti nisi nikakav navijač po boji, brat sa tribine, običan simpatizer koji je tu samo dok se pobjeđuje.
Klub ide nekim novim putem i to nije proces od 5 minuta. Razmisli malo bolje o svemu.
haha, ok, ja sam nikakav navijač.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma znam al' opet jednu Drinu bi morali rješavati sa pola gasa, ima ovdje itekako kvalitetnih igrača samo je problem ta motivacija kod pojedinaca. Jedini igrač na nivou od Europe je Đelmić a zamisli da su ostali bar na 50% europskih utakmica, mi bi danas bili na samom vrhu tabele.delinjo je napisao/la:Ma drug nema tu kvaliteta da vise mozemo reci da cemo drinu sigurnoo dobiti...do kraja ce nam ovako svaka tekma biti...samo da probamo izgurwti...zna se ko je dopustio da dodjemo u ovaj problem...sad je kasno...svaka nam je barazna tekma...FaraonTM je napisao/la:Ne smije nam se ovo dešavati pogotovo ne protiv jedne Drine. Imaš sigurno vodstvo na poluvremenu i 15 minuta prije kraja gosti se potpuno vrate u meč. Ne vala nikako.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Moj imenjak ocito ima neke "insajderske" informacije za koje mi ne znamo. 

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
@delinjo
meni je uvreda kad mi neko kaže da sam nikakav navijač, nakon toliko ljubavi koju sam pokazao prema ljubavi. ali hajde
meni je uvreda kad mi neko kaže da sam nikakav navijač, nakon toliko ljubavi koju sam pokazao prema ljubavi. ali hajde

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ma u evropi su dali 200 % mogucnosti o et prosli smo dva predkola...imas par igraca...ostalo krpis jbg takav nam grah pao...oni koji su nas doveli do toga trebaju se zapitati...i jel to podmladjivanje kada nam je najbolji igrac stariji od 30 godina...o kakvim mi talentima pricamo...jednostavno i mi navijaci smo napuhali sve to a istina je na pola...da ima par talentovanih igraca koji nisu nista posebno izuzev Amira...i igraju silom prilika jer nema novaca za bolje...FaraonTM je napisao/la:Ma znam al' opet jednu Drinu bi morali rješavati sa pola gasa, ima ovdje itekako kvalitetnih igrača samo je problem ta motivacija kod pojedinaca. Jedini igrač na nivou od Europe je Đelmić a zamisli da su ostali bar na 50% europskih utakmica, mi bi danas bili na samom vrhu tabele.delinjo je napisao/la:Ma drug nema tu kvaliteta da vise mozemo reci da cemo drinu sigurnoo dobiti...do kraja ce nam ovako svaka tekma biti...samo da probamo izgurwti...zna se ko je dopustio da dodjemo u ovaj problem...sad je kasno...svaka nam je barazna tekma...FaraonTM je napisao/la:Ne smije nam se ovo dešavati pogotovo ne protiv jedne Drine. Imaš sigurno vodstvo na poluvremenu i 15 minuta prije kraja gosti se potpuno vrate u meč. Ne vala nikako.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: F1921B, Levin, Napaceni87 i 73 gosta.