I kakve veze imaju huligani pod Nijazovim vodstvom sa poštivanjem zakona o udrugama?

Izbori

Kad Mamić ode, a otići će, Dinamo će postati prosječan klub i sve će se raspasti. Novo vodstvo kluba će za sve kriviti Mamića i da je ostavio haos u klubu, tako to obično ide.artemis77 je napisao/la:Baš me zanima zbog koga/čega će biti prazne tribine kad Mamić ode, ako ode.
A gdje su ostali navijaci, ako su huligani sklonjeni?Virtu4l je napisao/la:Kad Mamić ode, a otići će, Dinamo će postati prosječan klub i sve će se raspasti. Novo vodstvo kluba će za sve kriviti Mamića i da je ostavio haos u klubu, tako to obično ide.artemis77 je napisao/la:Baš me zanima zbog koga/čega će biti prazne tribine kad Mamić ode, ako ode.
Čovjek je udario rampu huliganima koji su rušili ugled kluba, države i regiona, nema mjesta gdje nisu napravili problem. Najbitnije je da ga UEFA podržava u tim namjerama i vjerujem da će vratiti pravu publiku na stadion.
Ovaj Dinamov projekat zaslužuje podršku, jer su kilometrima ispred svakog kluba u regionu.
... BBB-i i ostali dinamovci.BigBigBang je napisao/la: Zajednicari, torcida, ranko ostojic i sdp na aparatima!
Tebe kojeg "briga za Mamiće i uprave" i kojeg samo zanima "igra plavih bluza" smeta što ja ratnog profitera, za kojeg te baš briga, zovem Četnikomspajk je napisao/la:Aha. Četnikovanje nije nacionalizam, spominjanje 'glodaća kite' nije psovanje. Divno. I onda se ja raspravljam ovdje s nekim. Kakav gazda, takav i forum.
http://www.badblueboys.hr/category/feljton/majestic24 je napisao/la:Ja samo neznam zbog cega navijaci bojkotuju mamica.
Hoćemo poštivanje zakona i statuta. Bez toga ni 10 LP zaredom nije dovoljno.majestic24 je napisao/la:Sta jos hocete od njega?? LP da osvoji??
Bi li punili stadion da im Ratko Mladić vodi Savez i pere novce preko reprezentacije? Kratko odgovori, da/ne?artemis77 je napisao/la:Znamo svi u kakvom je stanju bio Fudbalski Savez BiH prije desetak godina pa se opet išlo i u Norvešku, i u Beograd, a kod kuće su redovno bili popunjeni naši stadioni.
Huligani!Lex je napisao/la:Navijaci ne bojkotiraju, huligani bojkotiraju.
Bojna 77 opet aktivnaartemis77 je napisao/la:Baš me zanima zbog koga/čega će biti prazne tribine kad Mamić ode, ako ode.
Nađi mi jedan klub, ali JEDAN koji je na toliko razina ispod svojih mogućnosti u svim sektorima kluba -
da ima 5 puta manje članova nego bi realno mogao/trebao;
da ima 10 puta manje publike nego bi mogao/trebao;
da prodaje 20 puta manje dresova od svojih mogućnosti;
da diže kredite, umjesto da bude klub s barem 10 mil € plusa svake godine;
da biva kanta za nabijanje i sprdnja Europe, umjesto (barem) konkurentnosti;
da, od 10 pokušaja, prezimi nijednom, umjesto da se proljeće u Europi dočekalo barem 7 puta s obzirom na grupe;
da pored jedne od Top omladinskih škola, igra 9 stranaca u prvoj;
da od 10 pojačanja, 7 je proglašeno promašajem nakon pola godine;
da je promijenuo 23 trenera u 14 godina;
da je već 8 godina zaredom izbacivan od klubova s nekoliko puta manjim proračunom ili bio tolika kanta za napucavanje, bez posljedica za upravu kluba.
Kme,kme,kme kuknjava Sad su mi jasnije one nominacije za kantu foruma.A zanimljivo imamo ovdje jos dvije kante koje pisu i obje,gle čuda,podržavaju nelegalnu upravuVirtu4l je napisao/la:Kad Mamić ode, a otići će, Dinamo će postati prosječan klub i sve će se raspasti. Novo vodstvo kluba će za sve kriviti Mamića i da je ostavio haos u klubu, tako to obično ide.artemis77 je napisao/la:Baš me zanima zbog koga/čega će biti prazne tribine kad Mamić ode, ako ode.
Čovjek je udario rampu huliganima koji su rušili ugled kluba, države i regiona, nema mjesta gdje nisu napravili problem. Najbitnije je da ga UEFA podržava u tim namjerama i vjerujem da će vratiti pravu publiku na stadion.
Ovaj Dinamov projekat zaslužuje podršku, jer su kilometrima ispred svakog kluba u regionu.
Zašto kme? Ja sam neutralan u ovoj priči, nemam nikakve dodirne tačke sa Dinamom i HNL, imam neke simpatije prema Hajduku, ali ništa ozbiljno. Meni kao neutralcu je fantastično sve ovo što radi Dinamo.SiamoNoi je napisao/la:Kme,kme,kme kuknjava
Zapravo nema.Mogu zabraniti samo onima s važećom zabranom,a ne random ljudima koji se nađu na tribini s koje se traže izbori,random ljudima koji ne sjede na svojim mjestima na stadionu sa posjetom do 1000 ljudi (selektivno smjestajuci na crne liste samo sektore gdje se skandira protiv nelegalne uprave) i ljudima kojima je istekla zabrana što oni rade već godinama.Upravni sud kaže kako "saznanja o protupravnom ponašanju mogu biti samo valjano ustanovljene i važeće sankcije koje su izrekla normalna tijela represivnog aparata",ali iz policije i sudstva (gdje btw.imaju veza koliko hoces sto vrlo lako mozes provjeriti s minimalno guglanja) nitko ne reagira kao što se za sada ne reagira ni na dokazano kršenja zakona o udrugama,zakona o sportu,statuta kluba itd.Virtu4l je napisao/la:Klub kao organizator utakmice ima pravo da zabrani ulazak na stadion kome god hoce.
U nedostatku argumenata i uslijed nemogucnosti branjenja neobranjivog vracanje uvijek "sigurnim" besmislicama.Nisam ni sumnjaoVirtu4l je napisao/la:Naravno da mi mozemo laprdati, jer nismo zaslijepljeni mržnjom, nemoći i vidimo skroz drugačiju sliku jednog izuzetno uspješnog kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.