Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JackTheStripper
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la JackTheStripper » 16 sep 2015, 00:50

Je li to potpis za Lazio na pomolu? :hmmmmm:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 sep 2015, 01:15

nut_shell je napisao/la:slika

Evo Medo izgleda u Rimu danas.
Sliku gledam na mobitelu pa ne mogu dovoljno povecati da procitam na ovim plakatima gdje je ovo. Slican amfiteatar postoji i u Veroni a jedan se klub iz toga grada dovodio u vezi sa njim. Jesi li siguran da je Rimski koloseum u pitanju. Moguce da jest jer se ne sjecam ove trave ispred Veronskog. Iako kako ga je krenulo u zadnje vrijeme ne bi bilo cudo da je i Pulska arena u pitanju. :) :)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 sep 2015, 01:21

Evil Genius II je napisao/la:svaki igrac koji ne igra u svom klubu tj koji ne uspije izboriti ni poziv na utakmicu odnosno klupu i koji je treneru podjednako bitan kao cunjevi na treninzima ne bi trebao biti dio rostera reprezentacije kvaliteta bosne i hercegovine. realno gledano nakon SP apetiti su porasli i mi bi sa talentom kojeg imamo (a imamo ga) svaki ciklus trebali ganjati direktan plasman na zavrsni turnir i u jednoj takvoj situaciji za sentimentalnost, igranje na osnovu starih zasluga i slicne amaterske greske nema mjesta, a ove greske, nazalost, nikako da iskorijenimo.

sto se tice medunjanina konkretno drag mi je jer uvijek sam bio slab na ovaj tip igraca - veliki znalac sa loptom, strasna ljevica, dribler i sta sve ne, ali treba biti iskren pa reci kako je i bolje i vece znalce od njega moderni fudbal sazvakao i ispljunuo nazad u zemlju iz koje su dosli. jednostavno, ta njegova tromost i nedostatak trke i kretanja za jednog veznjaka je nesto sto jedna ozbiljna formacija ne bi trebala trpiti, pogotovo protiv jakih rivala tipa belgija. sta mi to zapravo imamo od njega u ovom trenutku? sta on to daje nasoj igri da bi ga se forsiralo?

ako tome dodamo da taj igrac ne da nije standardan u svojoj ekipi, nego nije nikako u trenerovim planovima po ko zna koji put u svojoj karijeri onda dolazimo do zakljucka da isti ne bi trebao biti dio nase reprezentacije. mislim da je krajnje vrijeme da se okrenemo nekim mladjim i modernijim igracima, a harisu svakako veliko hvala za sve sto je uradio u svetom dresu. medjutim, u situaciji kada biramo samo najbolje i igrace od kojih cemo imati najvise koristi on ne bi trebao biti siguran izbor.

da sumiram: poziv u 23 igraca i status mentora mladjima - mozda, prvih 11 i neka znacajna minutaza - definitivno ne.
U potpunosti se slazem sa tim sto si napiso, ali brate ako cemo po tom gledat mi ne bi imali ni 11 igraca u repci :urnebes: sala mala....Ma meni su Medunjanin i Hajrovic se pokazali kao dvije najvece prevare da ih tako nazovem. Na racun SP prvenstva otisli su u Lige 5, i braet ne mogu da budu ni u rosteru :damn: :damn: e ba ni na klupi :damn: i onda ti ocekujes da ti igrac koji nije izaso ni na ateletsku stazu oko teren, a kamol na teren odigra 90 minuta protiv ozbiljne ekipe :crazy:

Poređenja radi kakve mi igrace imamo u repci je ravno tome da selektor njemacke pozove Podlskog ili da da itlijani zovnu Del Piera :stop:
=\_1921_/=

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 16 sep 2015, 06:30

dubrovnik je napisao/la: Sliku gledam na mobitelu pa ne mogu dovoljno povecati da procitam na ovim plakatima gdje je ovo. Slican amfiteatar postoji i u Veroni a jedan se klub iz toga grada dovodio u vezi sa njim. Jesi li siguran da je Rimski koloseum u pitanju. Moguce da jest jer se ne sjecam ove trave ispred Veronskog. Iako kako ga je krenulo u zadnje vrijeme ne bi bilo cudo da je i Pulska arena u pitanju. :) :)
Nije Verona. Mislim da je Rimski Koloseum u pitanju.

On je izgleda svoje zavrsio sa ozbiljnim fudbalom. Svakako vec par godina ne treba da bude u izboru za prvih 11 iz vise razloga. Hvala Harise, ziv bio i sretno.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 16 sep 2015, 12:33

Cartman je napisao/la:Lik ima 30 godina, u zivotu nije odradio dvije normalne sezone za redom u istom klubom. Je li do mentaliteta, naravi ili kvaliteta pitanje je.

Sigurno da nema sta trazit na spisku, a ne u prvih 11. Seju pozvat i gurnut u prvih 11.
Sejo ti je rekreativac ko i Hare....

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 16 sep 2015, 12:49

dubrovnik je napisao/la:
nut_shell je napisao/la:slika

Evo Medo izgleda u Rimu danas.
Sliku gledam na mobitelu pa ne mogu dovoljno povecati da procitam na ovim plakatima gdje je ovo. Slican amfiteatar postoji i u Veroni a jedan se klub iz toga grada dovodio u vezi sa njim. Jesi li siguran da je Rimski koloseum u pitanju. Moguce da jest jer se ne sjecam ove trave ispred Veronskog. Iako kako ga je krenulo u zadnje vrijeme ne bi bilo cudo da je i Pulska arena u pitanju. :) :)
Garant ce u NK Istru :D

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 18 sep 2015, 23:05

Ako Hadžića i Medunjanina stavi sa Pjanićem u sredini onda je haram očekivati da Pjanić pokaže nešto u takvoj sredini, pa igrali i protiv San Marina.
Medunjanin, ja stvarno sam slab na ovakve igrače, čovjeka koji zna sve sa loptom i koji ima strašan šut. On nažalost u Deportivu uopšte nije u nekim kombinacijama, ne može da uveže dvije dobre sezone. Možda bi se dalo diskutovati o tome da li on treba biti pozivan ikako, ali definitivno ne treba biti u ozbiljnim kombinacijama za startnu postavu.
Možda Zukan, Seo ili Sejo.. Pa možda čak i Miske se vrati (što priželjkujem ali čisto sumnjam) su bolja rješenja od Medenog.
On da dođe u Slobodu i da je standardan kod mene bi imao mjesto u repci, jer stvarno ovakvi tipovi igrača su posebni, mada ih moderni fudbal ne trpi.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 20 sep 2015, 15:52

Deportivo La Coruna - Sporting Gijon

Depor (4-3-3) Lux – Laure, Sidnei, Arribas, Navarro – Mosquera, Fajr, Borges – Juanfran, Lucas, Luis Alberto.

bench: Manu, Lopo, Álex Bergantiños, Juan Domínguez, Luisinho, Cartabia & Jonathan Rodríguez

Medunjanin :kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 sep 2015, 16:08

Gabon je napisao/la:Deportivo La Coruna - Sporting Gijon

Depor (4-3-3) Lux – Laure, Sidnei, Arribas, Navarro – Mosquera, Fajr, Borges – Juanfran, Lucas, Luis Alberto.

bench: Manu, Lopo, Álex Bergantiños, Juan Domínguez, Luisinho, Cartabia & Jonathan Rodríguez

Izostavio si popis sa tribina sinko :urnebes: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 20 sep 2015, 16:12

DonCorleone je napisao/la:

Nije ni njima lahko evo 9min. a vec puse kod kuce 0:2 :urnebes:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 sep 2015, 16:19

DonCorleone je napisao/la:

Popis iz Rima prije će biti :P
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 sep 2015, 16:20

Medunjanin odlican za sada

:shifty: :shifty:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 sep 2015, 16:21

Nije mi jasno zasto ugovor ne raskine.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 20 sep 2015, 16:23

Osim asistencije za gol, imao je i dobar slobodnjak, odlicno se krece. Samo tako Hare :kafa:
Don't believe the hype.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 20 sep 2015, 16:25

Cartman je napisao/la:Nije mi jasno zasto ugovor ne raskine.

Mi smo inače poznati kao veoma ambiciozni ljudi, neće on do 2017 nigdje sve dok pare liježu na račun a inače je do skora bio jedan od plaćenijih igrača Deportiva.
Bar ti bi trebao da znaš kakvi su ovi naši igrači, ne mora dotaći lopte ali nek milioni "kapaju ".
Žalosno!!!
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 sep 2015, 17:03

Ne placa Deport neke place. Cijela Galicia je u banani. Na nivou su Hrvatske. Ne mogu prodati stadion niti kada igraju Barca i Real. Cijena ulaznica je nedostupna za vecinu gradjana. Ja mislim da je on na nasu zalost u zenitu karijere. Jos ovaj ciklus i caos. Ne vidim kako i koju poziciju on moze igrati u repki. Najbolje bi mu bilo da dodje 1-2 godine u Sarajevo i tu zavrsi karijeru. Sljedeca prodaja Kina ili neka zaljevska liga. Nema vise od Harisa igre na visokom nivo. Ako je u stvari ikad i bilo. Neka mu je sa srecom.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 20 sep 2015, 17:06

Kako god završile ove kvalifikacije moramo početi uigravat novi vezni red jer ovo što sad imamo je katastrofa.

Sent from my HTC One SV using Tapatalk
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 sep 2015, 17:12

Moze igrati mali fudbal....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 24 sep 2015, 21:56

Opet ga nema ni na klupi, on je svoje odigrao u Deportivu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 24 sep 2015, 22:00

Ako Mesa njemu i Hajrovicu posalje pozive, treba bojkotovati utakmice reprezentacije!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, invincible1921 i 36 gostiju.