Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Tarik14
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la Tarik14 » 07 feb 2009, 15:00

aldin-8 je napisao/la:Kako vrijeme odmiče, Ćiro sve više pokazuje svoje pravo lice. Polovinom januara Ćiro se preko svih medija hvalio kako je našao štopera za BiH repku, a to je nekakav Anto Aračić koji igra (odnosno više sjedi na klupi) u NK Hajduk iz Splita. Interesantna stvar za Aračića je ta da ga je Ćiro zapazio, pazite sada, na nekakvoj dvoranskoj fudbalskoj utakmici.
Bezobrazluk je još veći ako se zna da je menadžer Aračića niko drugi do Ćirin SIN, Miroslav Blažević Junior.

Kada su novinari prezentovali sve ove informacije javnosti, Ćiro je opet, po ko zna koji puta, pokušao negirati bilo kakve prijašnje izjave o dovođenju Aračića i oštro negirao da bi ga ikada pozvao u nacionalnu selekciju.

Ovaj nepotizam je svakako dokaz da se Ćiro strahovito dobro uklopio u sivilo N/FS BiH. On bi preko leđa naše reprezentacije promovisao i profesionalno profilisao svog sina Miroslava.

Ma nemoj molim te. Zato narode, nemojmo se začuditi ako u narednim danima Ćiro ne pozove još nekog "talenta", povremenog fudbalskog rekreativca koji svake nedjelje, redovno, sa rajom igra malog fudbala ispred neke škole, a koji je "slučajno" pod menadžerskom palicom nekoga iz porodice Tuđman.

E Ćiro, Ćiro.... Nabolje da se ti, po stare dane, držiš “Mikado” čokolade i pojavljivanja na reality-show emisijama. To je bolje nego da nam se i ti, pored svih ovih kriminalaca, sereš i degradiraš fudbal u BiH.

BHFanaticos
Ovaj tekst govori SVE! :evil:

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 07 feb 2009, 15:44

halo ti željo do groba,sjasi bolan ,fakat si naporan ,tebi kao da je ćiro oćuh pa se okomio na njega ,da te nije necim povrijedio'?,pa da tvoje komentare uzmemo u obzir sa privatne ili emotivne strane .hajde bogati ti nam predloži selektora podsjecas me na lika iz štrumfova MRGUD ako neznas koje raspitaj se pa ce ti se sve kazati

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 07 feb 2009, 16:35

alemao je napisao/la:halo ti željo do groba,sjasi bolan ,fakat si naporan ,tebi kao da je ćiro oćuh pa se okomio na njega ,da te nije necim povrijedio'?,pa da tvoje komentare uzmemo u obzir sa privatne ili emotivne strane .hajde bogati ti nam predloži selektora podsjecas me na lika iz štrumfova MRGUD ako neznas koje raspitaj se pa ce ti se sve kazati
ma ciro unistava nasu reprezentaciju....eto zbog toga sam se okomio na njega...a ja za selektora predlazem Kodru...on je jedini selektor koji je kako treba radio svoj poso...a zato je i "dugo" osto........a ciro je lopov na dlopovima...veci je on lopov od muniba i citavog saveza...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 feb 2009, 16:38

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
alemao je napisao/la:halo ti željo do groba,sjasi bolan ,fakat si naporan ,tebi kao da je ćiro oćuh pa se okomio na njega ,da te nije necim povrijedio'?,pa da tvoje komentare uzmemo u obzir sa privatne ili emotivne strane .hajde bogati ti nam predloži selektora podsjecas me na lika iz štrumfova MRGUD ako neznas koje raspitaj se pa ce ti se sve kazati
ma ciro unistava nasu reprezentaciju....eto zbog toga sam se okomio na njega...a ja za selektora predlazem Kodru...on je jedini selektor koji je kako treba radio svoj poso...a zato je i "dugo" osto........a ciro je lopov na dlopovima...veci je on lopov od muniba i citavog saveza...
pa nije mu djaba Munib najbolji "prijatelj" ;)
nema potpisa

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 feb 2009, 18:41

Sarkasmus-modus ukljucen. :)
ma ciro unistava nasu reprezentaciju
Pa da, posto smo ti i ja vec profesionalci i dugogodisnje radimo u visokim fudbalskim ligama kao igraci i treneri znamo da Ciro niocemu nema pojma.
eto zbog toga sam se okomio na njega
Ma da, nisi se ti okomio kao i drugi samo da upanes u hajku, ti si to sigurno prvo dobro promislio.
a ja za selektora predlazem Kodru
Kodru? Pa sto odmah tako dugogodisnjeg, iskusnog trenera? Pa ne mozemo sa Cire neznalice odmah preci na tako poznatog trenera koji je pokal za pokalom osvajao. To ce sokirati nase reprezentativce, pa oni su navikli samo na neiskusne trenere kao sto je jedan Felix Magath ili Ralf Rangnick pa i na jednog Blazevica.

Sto oni podrzavaju Ciru, pa to je nama svejedno, oni samo sa njim moraju da rade, bitnije je da bude kako mi hocemo, ne kako njima pase, sram da ih bude egoisti jedni.

Sarkusmus-modus iskljucen. :)

Prije sto me neko pogresno razumije, respekt za Kodru kao covjeka i reprezentativca, ali treba ostati bar malo realistican a to izgleda nekima ne lezi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 07 feb 2009, 19:03

Hocete jednu vijest iz prve ruke???

Ciro je trazio pare od menadzera koji zastupa Adnan Custovica da bi Custa opet zaigrao za repku!!!

Ako iko ovdje poznaje Adnana ili slucajno njegovog menadzera neka se cuje s njim i provjeri istinitost ovih informacija.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 feb 2009, 19:08

Puuh ova me informacija pravo obori. Pa bas menadzer Custovica to nekome rekao?
Koja sreca da tu sebi mozemo biti 100% sigurni i mozemo znati da covjek kaze istinu. Sram da te bude Ciro. :roll:

Pa bas uopste se nemoze ocekivati da ce menadzer jednog igraca, koji neigra u repki biti ogorcen sto ga nemoze dobiti u reprezentaciju da bi ga mogao bolje prodati. Tu mozemo samo ocekivati cistu istinu.

Iz prve ruke:
Nana ponudila vuku kolaca da pojede crvenkapu. Vjerovali ili ne.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 07 feb 2009, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 07 feb 2009, 19:10

Principatus je napisao/la:Puuh ova me informacija pravo obori. Pa bas menadzer Custovica to nekome rekao?
Koja sreca da tu sebi mozemo biti 100% sigurni i mozemo znati da covjek kaze istinu. Sram da te bude Ciro. :roll:

Iz prve ruke:
Nana ponudila vuku kolaca da pojede crvenkapu. Vjerovali ili ne.
Dobro druze, cut ce se..

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 feb 2009, 19:17

Stari ne moj me pogresno razumiti, sve je uredu, dok je konstruktivna kritika i tako dalje, ali toliko se ovdje i u medijama podigao lov na blazevica kao da je on neprijatelj zemlje broj 1.

Znam da ce neki zaplakati zato sto ga "branim", pa mozda se i ja varam, ali meni jednostavno upravo nesto suvise smrdi ta hajka. Sve sto hocu da kazem: "Polako i hladna glava." I ko sto ti kazes vidjet ce se.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 07 feb 2009, 19:21

Principatus je napisao/la:Stari ne moj me pogresno razumiti, sve je uredu, dok je konstruktivna kritika i tako dalje, ali toliko se ovdje i u medijama podigao lov na blazevica kao da je on neprijatelj zemlje broj 1.

Znam da ce neki zaplakati zato sto ga "branim", pa mozda se i ja varam, ali meni jednostavno upravo nesto suvise smrdi ta hajka. Sve sto hocu da kazem: "Polako i hladna glava." I ko sto ti kazes vidjet ce se.
Niko ne bi bio sretniji od mene ako bi nas Ciro uspio odvesti na SP, ali stvar je u tome sto imam osjecaj da i on podlijeze polahko ovim supcima iz saveza, daj Boze da grijesim u svemu ovome ali eto..

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 feb 2009, 19:23

Ne sumljam da su neki upravu kada kazu da je Ciro lopov ali ipak je on selektor ove zemlje i treba njemu dati minimalno postovanje. Zasluzio on svoju sansu kao i svi drugi selektori i mi cemo mu je dati. S tim sto on jeste poceo petljati se gdje ne treba. :arrow:

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 07 feb 2009, 19:30

Ma **** to,neg jestel culi da je Ciro gost na dodjeli bh muzickog oskara??? :D :D :D :D :D
Ee moj Ciro da si iso trazit nasu djecu po inostranstvu,a ne gostovat u svakom reallity show-u,svakoj reklami, cccc. Ma bio i osto - cirkuzant. Ciro,Ciro, u šta ostari?????
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 feb 2009, 20:19

Lovac je napisao/la: Niko ne bi bio sretniji od mene ako bi nas Ciro uspio odvesti na SP, ali stvar je u tome sto imam osjecaj da i on podlijeze polahko ovim supcima iz saveza, daj Boze da grijesim u svemu ovome ali eto..
Kod mene nikako drugacije, nadam se da pojedine price nisu tako ciste i istinite kao sto nam pojedine novine zele da serviraju. Ako sam nesto kroz zivot naucio je da ne vjerujem brzo, a posebno ne kada se tako nesto prica o nekome i to jedno za drugim dolaze price kao udarci, samo jos fali da ljudi iz saveza dodju i Ciri dadnu zadnji udarac. Pa polako se greske saveza i bjes na njih prenose na Blazevica, sad je on "lopov lopova", pitaju se kako je Ciro mogao samo namjestiti igru protiv Rijeke i nista vise? Pa nije to njegov posao, pa dobro je sto je covjek uopste uzeo inicijativu pa bar to nasao, inace nebi bilo nicega da je po savezu.

Ne tu se vise opustam na moju licnu procjenu jednog covjeka.
A mozda se i ja varam, pa cu biti razocaran, ali tako je to.

Da Blazevic pravi greske ali kao sto sam objasnio u mom prvom postu ja mislim da je za sada prava osoba u pravoj poziciji i to iz razloga koje sam isto naveo. Ovakvi napadi su absolutno nepotrebni, destabilizuju a to je posebno kobno u toku kvalifikacija za SP u takvoj grupi.

Cujem da pojedini pametnjakovici pripremaju bakljadu za Belgiju, to je tako absurdno i smjesno, samo neko sa umom malog djeteta moze stvarni vjerovati da tako nesto funkcionise. To je vise jedna komocija i umisljanje da bi sami sebi mogli da kazu da nesto "poduzimaju". Svako ko tako nesto radi, baca tako nesto samo u blizinu nasih igraca nemoze biti prijatelj ni reprezentaciji a ni ostalim navijacima. Time i ne i BIH i nasim ciljevima.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 feb 2009, 20:47

Mene cudi kako pola BH javnost ga voli a pola ga mrzi. :|

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 07 feb 2009, 22:44

joj tarik...pa jbt ja tebe ne kontam...samo mi objasni jesili ti za ciru i savez il si protiv njih sao mi to napisis pa onda kasnije postaj sta hoces....a ovo je najvjerovatnije istina...custovic mi je prijatelj na facebooku pa cu ga pitati bas za to ako ga kad ufatim....haj bas i to da vidimo mada ja vjerujem da je to istina...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 feb 2009, 22:48

ZELJO DO GROBA je napisao/la:joj tarik...pa jbt ja tebe ne kontam...samo mi objasni jesili ti za ciru i savez il si protiv njih sao mi to napisis pa onda kasnije postaj sta hoces....a ovo je najvjerovatnije istina...custovic mi je prijatelj na facebooku pa cu ga pitati bas za to ako ga kad ufatim....haj bas i to da vidimo mada ja vjerujem da je to istina...
Ja djelim i jedno i drugo misljenje ali sigurno nisam za Savez. :|

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 07 feb 2009, 22:51

Tarik14 je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:joj tarik...pa jbt ja tebe ne kontam...samo mi objasni jesili ti za ciru i savez il si protiv njih sao mi to napisis pa onda kasnije postaj sta hoces....a ovo je najvjerovatnije istina...custovic mi je prijatelj na facebooku pa cu ga pitati bas za to ako ga kad ufatim....haj bas i to da vidimo mada ja vjerujem da je to istina...
Ja djelim i jedno i drugo misljenje ali sigurno nisam za Savez. :|
dobro mislim to za savez nisam ni oekivo da ce neko normalan biti za nih...znaci ima nade jos za tebe...a jel se ti slazes sa ovim sto ciro radi.........ovaj lopovluk....
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 feb 2009, 23:04

Zeljo do groba, ti vodis svoju argumentaciju kako bi advokati rekli "ad nauseam", to znaci do povracanja.

Stalno te isto ponavljanje jednog argumenta ili jedne tvrdnje ih ne pravi vise istinitim. Mislim da je sada i zadnji razumio sta hoces da kazes.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 07 feb 2009, 23:23

Principatus je napisao/la:Zeljo do groba, ti vodis svoju argumentaciju kako bi advokati rekli "ad nauseam", to znaci do povracanja.

Stalno te isto ponavljanje jednog argumenta ili jedne tvrdnje ih ne pravi vise istinitim. Mislim da je sada i zadnji razumio sta hoces da kazes.
haj svijuti koji su tvoji argumenti da ciro nije lopov...ima neki post stavio sam dosadasnje rezultate kodr i cire..pa ako hoces nadji i procitaj pa eto vidi sam...pa onda iznesi misljenje...
a evo sta pise...ukratko...
Kodro je odigro 2 utakmice i nije imo neki rezultat...al je zato imo igru....i dobru atnosferu, svi igraci na okupu, nema menadzercica....prvu je igro protiv japana sa ekipom i nase lige...0:0 je bilo do 70 minute do kad ovi nasi mogu trcati...znaci to je napredak protiv japana sa ekipom iz nase lige odigrati tako utakmicu...protiv makedonije je bila dobra igra al se malo keno zajebavo pa eto....
a ciro je odigro 6 utakmica...protiv bugarse kikso...reprezentacija nam je bila dobra..mislim da su bili svi osim sase papca....dalje igro je sa spanijom...izgubili...igra nista posebno..stavio bunker...spanci ga jedva probili i eto...onda protiv estonije 7:0...respect...al objektivno to bi svaki selektor trebo dobiti...onda turska...izgubili utakmicu protiv turske koja je igrala bez 8 standardnih...znaci nista posebno...ponor...armenija..4:1...dobro pobjeda OK...al i to bi svaki selektor koji tezi ka SP ili EP trebao dobiti...e onda dolazi slovenija...4:3 pobjeda...objektivno slabija ekipa od nase...jos od nih primimo 3 komada...pa sta onda ocekivati od belgije...al haj...igra nista posebno...a pazi ovo...Kodro je igro protiv puno jace reprezentacije sa puno slabijim igracima....i opet su oba primila 3 gola...stim da smo slovencima dali 4...al ponavljam sa puno jacom reprezentacijom...ne sumnjam da su ovi iz nase lige mogli trcati da bi protiv japana igrali nerjeseno....

znaci kad se sve sabere, oduzme, pomnozi, podijeli ciro ima rezultate ko i svaki selektor koji tipuje na to da idemo na SP to trebao dobiti...a Kodro ima puno bolju atnosferu, sve igrace na okupu i on najvaznije nema vise menadzera oko reprezentacije....

pa eto ti zakljuci ko je bolji...po meni Kodro.....a sad ako kazes da je Kodro ne iskusa al ga ipak respektujes...evo odma odgovor...covjek je pokazo da zna napraviti taktiku i sa puno losijim igracima...samo je mana sto odma kad je izso iz kopacki nije preuzeo Barcu, Real, Manchester, il neki veliki klub.....

po meni je Kodro se bolje pokazo od cire...al svako ima svoje misljenje makar ono bilo i glupo...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 feb 2009, 23:35

Majke vam kada cete vishe skontati da kod nas selektor uopste nije bitan, moze doci Ferguson opet ce isto biti. Ne znam kako vam se vishe da pisati o tome....
nema potpisa

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.