Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
+1ppppp je napisao/la:Nije mi Đorđević nikako jasan,pa koji si qrac vodio Milutinova i Kuzmića ako Ercega guraš na 5-icu
Možda ima nešto što mi ne znamo ali nije mi jasnomarconato je napisao/la:+1ppppp je napisao/la:Nije mi Đorđević nikako jasan,pa koji si qrac vodio Milutinova i Kuzmića ako Ercega guraš na 5-icu
Ko da je poveo mene pa me ne smije ubaciti...
Ma sta ce biti, ljudi nas ubise u skoku, a Kuzmić i Milutonov koji barem u tom segmentu mogu doprinijeti, zakucani za klupu...ppppp je napisao/la: Možda ima nešto što mi ne znamo ali nije mi jasno
Priča u narodu poznatija pod nazivom "Povratak u realnost."alan_kardec je napisao/la:Nastavlja se slična priča ko protiv Litvanije. Da Bog sačuva!
Da, realnost koliko god bolna bila za nekoga, je vrh evropske i svjetske košarke i sudeći po svemu, tako će biti i narednih godina.Donnie Darko je napisao/la:Priča u narodu poznatija pod nazivom "Povratak u realnost."
Ne gađam ja ništa, samo istinu govorim. Protumači ti to kao provokaciju, svejedno mi je.alan_kardec je napisao/la:Da, realnost koliko god bolna bila za nekoga, je vrh evropske i svjetske košarke i sudeći po svemu, tako će biti i narednih godina.Donnie Darko je napisao/la:Priča u narodu poznatija pod nazivom "Povratak u realnost."
A ti loše gađaš ko Teo trojke.
Donnie Darko je napisao/la:Ne gađam ja ništa, samo istinu govorim. Protumači ti to kao provokaciju, svejedno mi je.
Uostalom, ako je provokacija reći da je realnost Srbije top4 u Europi, a ne apsolutni i neprikosnoveni top1 kao što se počelo pisati dok su bili u naletu, u redu onda sam provokator i kompleksaš, jbg šta jest jest.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.