Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
To je samoubistvo. Pa treba nam neko malo brži, požrtvovaniji na sredini terena, a ne dvojica najsporijih igrača, Hadžić i Medunjanin.
Kolasinac mora na zadnjeg veznog a uz njega mora biti Salihovic. To je vec sredina koja može zaustaviti Balea i koja neće samo pogledom ispratiti sut protivnika.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kolasinac mora na zadnjeg veznog a uz njega mora biti Salihovic. To je vec sredina koja može zaustaviti Balea i koja neće samo pogledom ispratiti sut protivnika.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ma dzaba se pise sta nama treba kad je najrealnije ocekivati da ce izvesti ovu trojicu u sredini medo po meni i nije problem(i ako ne igra) ako bi igrao tu 10-8 kao protiv izraela tj da se mjenja sa pjanicem u toku utakmice ali hadzic covjek je odjednom i cm i dm i stoper i bek
Ja bi igrao bas tako. Grahovac - Pjanic a ispred Vranic. Samo za nesto takvo bilo bi odlicno kada bi ta dvojica igraca odigrala cijelu utakmicu makar protiv Andore. Bolje nego nista. Sada mislim da ce ovaj trener izvesti kao sto @Micron napisa. Hadzic - Medo - Pjanic. I ne mislim da je to najbolje rijesenje nego jako lose rijesenje. Samo nekako mislim da ce bas to da izabere selektor. Salihovica nece pozivati najvjerovatnije. Njega je trebao nagovoriti da mu je bitan prije nego sto je presao u Kinu. Ocigledno nema mjesta za njega u ta 23 igraca. Stvarno se nadam da grijesim u mojim procjenama samo sve na to upucuje.Burundi je napisao/la:Zar ti stvarno mislis da ako nema isprobanih rezervnih varijanti da je u tom slucaju najbolje rijesenje na DM, Medo-Hadzic?Ajax je napisao/la:Pa igrat ce je trener nije isprobao neke rezervne varijante. A tek sada nece to uraditi u ovako bitnoj utakmici ako nije prije. Znaci zadnji vezni Medo - Hadzic a Pjanic opet na desetki.
Medunjanin ne igra uopste, garantujem da ce ga vezni igraci Walesa ugasiti kao sto su ga ugasili Belgijanci, za Hadzica ne treba trositi rijeci
Zasto ne staviti Pjanic-Grahovac, a na desetku Vrancica npr.?
Zaboravio sam Salihovica,
-
pozvan za sassuolo 

Znaci mogao bi dobiti bar pola sataEvil Genius II je napisao/la:pozvan za sassuolo

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Evil Genius II je napisao/la:pozvan za sassuolo

-
citam da bi cak i mogao zaigrati od prveRios je napisao/la:Znaci mogao bi dobiti bar pola sataJer ne vjerujem da ce poceti od prve minute

odlican avatarAjax je napisao/la:![]()
![]()
![]()

Jos boljeEvil Genius II je napisao/la:citam da bi cak i mogao zaigrati od prveRios je napisao/la:Znaci mogao bi dobiti bar pola sataJer ne vjerujem da ce poceti od prve minute
![]()

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
ma i nijeRios je napisao/la:Jos bolje

Ma vrhunskiEvil Genius II je napisao/la:odlican avatar![]()
![]()

Tako je.Evil Genius II je napisao/la:ma i nijeja bih mu ovu tekmu dao nekih 20ak minuta i tako ga spremio za narednu koja ce ipak biti teza, a da odigra obje po punih 90 min je previse obzirom da je skoro poceo trenirati.
Mire od prve minute,Dzeko nazalost na klupi 

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
De Sanctis; Maicon, Manolas, Rudiger, Torosidis; Pjanic, De Rossi, Nainggolan; Salah, Totti, Iturbe

- DragonGirl
- Kontakt:
Možda se i malo prerano vratio u tim, ali valjda Garcia zna šta radi, u svakom slučaju nadati se da neće obnoviti povredu 

To i mene brine, ali za nadat se da će proći sve u najboljem reduDragonGirl je napisao/la:Možda se i malo prerano vratio u tim, ali valjda Garcia zna šta radi, u svakom slučaju nadati se da neće obnoviti povredu

Fino izgleda Pjanke na terenu. Izgleda da je u potpunosti sanirao povredu.
Kakva lopta za Salaha 

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ne moze ovaj podijeliti lopti koliko mogu promašiti yebote
Velemajstorski potez Pjanica

Najbolji igrac Rome do sada bez konkurencije.

Najbolji igrac Rome do sada bez konkurencije.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Salah je Gervinho II - brz, zna driblat ali ne zna dodat lopte i lose golove zabija. Takav je slican i Ljajic bio. Imala je Roma takvih "napadaca" na tone.