Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Los dan za Arsenal, idemo dalje COYGCeltic je napisao/la:Dobio sam Arsenala 4 - 0![]()
Prihvati prijateljskuRamsey16 je napisao/la: Los dan za Arsenal, idemo dalje COYG![]()
![]()
2:2 mislilo si me pobjeditijopaa7 je napisao/la:Prihvati prijateljskuRamsey16 je napisao/la: Los dan za Arsenal, idemo dalje COYG![]()
![]()
Aj aj postenoRamsey16 je napisao/la:2:2 mislilo si me pobjeditijopaa7 je napisao/la:Prihvati prijateljskuRamsey16 je napisao/la: Los dan za Arsenal, idemo dalje COYG![]()
![]()
![]()
![]()
Pa nije nikom zabranjeno otvarati teme coece...Samo moras naci likove da to rade...arelinho je napisao/la:Hajde ako nije problem da napravite dvije teme gdje cete postavljati rezultate i tabelu nakon svakog kola da mi iz prve lige imamo uvid u drugu ligu i rezultate,a i da iz druge lige mogu vidjeti rezultate iz prve lige.![]()
evo ja cu, al kod nas tek veceras prvo koloarelinho je napisao/la:Evo te teme za prvu ligu gdje je tabela i rezultati za svako kolo.![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=121&t=10529
sada neko iz druge lige ko ce biti aktivan nek otvori istu temu pa da imamo uvid i u jednu i u drugu ligu.
Nije problemblack64 je napisao/la:evo ja cu, al kod nas tek veceras prvo koloarelinho je napisao/la:Evo te teme za prvu ligu gdje je tabela i rezultati za svako kolo.![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=121&t=10529
sada neko iz druge lige ko ce biti aktivan nek otvori istu temu pa da imamo uvid i u jednu i u drugu ligu.
Pa dobro ne zna jos pravila jbg...Objasnit cu mu jasamirb je napisao/la:Prvo kolo i odmah forestssba training camp ukljucio:(
Čisto isprobavam stvari, prva sezona ikad na OSM-uGracanicaAA je napisao/la:Pa dobro ne zna jos pravila jbg...Objasnit cu mu jasamirb je napisao/la:Prvo kolo i odmah forestssba training camp ukljucio:(
ili mozda hoce na pocetku 6 bodova
Hvala, bio sam prinuđen na ovu formaciju zbog nedostatka igrača. Ned'o bog crvenih i povreda onda sam debelo zaglibio, moram što prije zaraditi novac da kupim par transfera.GracanicaAA je napisao/la:@breskvaSS cestitam na pobjedi, ipak dobio sam prvi crveni i to si jos igrao sa 4 napadaca i to je znacilo da gubim. Uz to da dodate da mi je crveni dobio iz Odbrane sve je jasno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.