PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Poznato je zasto se tuzlaci nasladjuju trenutno,i suvisno je o tome raspravljati.naravno da bi vise volio velez u ligi 12 öd nekih kvazi ekipa,Ali eto bozija pravda ili nesto drugo,tako je kako je.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Tuzlaci hocete li da vam otvorimo temu posebno za vas samo da pisete o Velezu? ne kontam vas nikako,Sloboda vam dobra uzivajte bola sta ste se Veleza uhvatili.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
- IlProfessore
- Kontakt:
Pardon, nacistima.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
- Kontakt:
Od 0:48 pravo zanimljivo

Tuzlaci dočekali svojih 5 minuta. Ne vidim ništa lose. Iskreno da kažem meni je svejedno što ispada Velez, neka sad pjevaju bit ce Zeljo ku.rac šampion. Nadam se da cemo im mi zadati finalni udarac.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
koji ce nam k u ra c citava tema o raspalom velezu kad vas i ovdje maltretiramo za medalju osim kad onaj pacijent riba se pojavi i vi svrsavate na njegove postove al kolektivno....mi u Slobodinoj igri bas uzivamo a vama cemo da pijemo krv na slamku do zadnjeg sudijskog zvizduka u 30. kolu i da vas sto vise podjebavamo...kontas....a onda gabela,rodoc capljina i derbiji.....a sad opletite po blizoj i daljoj familiji jer je to taj vas mentalni sklop....DRUGA LIGA.....DOVIDZENJA,SRETNO,PRIJATNO...POKEMONIJuventino1995 je napisao/la:Tuzlaci hocete li da vam otvorimo temu posebno za vas samo da pisete o Velezu? ne kontam vas nikako,Sloboda vam dobra uzivajte bola sta ste se Veleza uhvatili.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma vala malo ko uziva ali brate ja sam citao ovaj dio foruma ovih par njihovih koji su toliko provocirali i pisali svasta kao sto kaze ovaj Hordas ...prvi su ovdje poceli tu neku pricu i sad je ljudima pala kasika umed za ovakve provokacije ... aj vala se nisam petljao ni tad, a nec ni sad osim ako kakav indijanac ne uleti da onako nesto ebe kao parije par dana..mene zanima moja ekipa drugi ne, ali je cinjenica da se sve vraca i plca ..sretno Velezu u nastavku sezone ja se nadam da ce opstati u toj ligi 12 pa da bude super jaka ligakonjicanin01 je napisao/la:A uzivate tuzlaci u agoniji Veleza,svaka cast.Do jucer ste bili u istim ****,i prividno ste se digli,ali s obzirom na stanje u vasem gradu negine vam ponovo strmoglavi pad.Radujete se sto ce Velez u saban ligu a prije manje od dvje godine ,zahvaljujuci kupovini vecine utakmica izvukoste se iz iste ,i zeznuste kvalitetniji klub od vas Jedinstvo.To znam vrlo dobro jer su obje ekipe dolazile u Konjic.A isto tako vidim i pojedini pitari nesto kao likuju na sudbinom Veleza,pa bola do jucer vam igraci nisu imali ni za virsli a vi sad nasli se ismijavati.U gradu vam se svi sportski kolektivi raspadaju a vi i dalje u prosjeku uprkos turskim avionima i maleziskim milionima.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sarajevo je Mostar prodalo 1995. Idemo dalje, ovo su samo posljedice..
Valjda Velez ostane u ligi, volio bih
- Beduin
- Kontakt:
Gledaj, iz sportskih i rivalskih razloga je razumljivo da se nasladjujemo u smislu - vracaju se aferimi iz proslosti. To bi ti trebalo biti jasno.konjicanin01 je napisao/la:A uzivate tuzlaci u agoniji Veleza,svaka cast.Do jucer ste bili u istim ****,i prividno ste se digli,ali s obzirom na stanje u vasem gradu negine vam ponovo strmoglavi pad.Radujete se sto ce Velez u saban ligu a prije manje od dvje godine ,zahvaljujuci kupovini vecine utakmica izvukoste se iz iste ,i zeznuste kvalitetniji klub od vas Jedinstvo.To znam vrlo dobro jer su obje ekipe dolazile u Konjic.A isto tako vidim i pojedini pitari nesto kao likuju na sudbinom Veleza,pa bola do jucer vam igraci nisu imali ni za virsli a vi sad nasli se ismijavati.U gradu vam se svi sportski kolektivi raspadaju a vi i dalje u prosjeku uprkos turskim avionima i maleziskim milionima.
Sa druge strane, ako si pratio forum u posljednjih nekoliko mjeseci vidio bi koliko je RAja forumska podjebavala Slobodu i Fukare, ismijavali nas na svaki moguci nacin, mudrovali kako nemate dugova za razliku od nas, kako smo jadni na tribini (posebno u gostima), kako pljuste informacije u predsezoni da vam stizu mocna pojacanja, da ce se stadion raditi, kako Sloboda zivotari na parama jednog seljaka koji ce podici sidro pa cemo oet biti dno, kako jedva cekate pocetak sezone pa da sami rezultati kazu za sebe, a cijelu tu pricu je forsirao ovdje na forumu vas i nas cuveni PASTRMKA. Toliko slijepo ste pratili, upijali i odobravali njegove tvrdnje i izjave, podrzavali njegova podjebavanja (ne govorim za tebe, vec Velezovce generalno ovdje na forumu), bili uvjereni kako ste jaki i obecano vam je mnogo toga.
OK, sprdali smo se, cekali da se obistine te vase tvrdnje, i cekali... i cekamo... ali na kraju ste generalno prnuli u sisu, shvatili koliko ste izvarani najvise od vaseg vodje Pastrmke, a onda i onaj RodjeniSA koji je imao posebne informacije, iako nikad Vrapcica vidio nije kao ni ja Marakena (one u Brazilu, naravno) vec trubio iz Sarajeva i lozio vas. U toj erupciji nistavila i nemoci su krenule privatne poruke medju RAjom i umoljavanje istih da dignu sidro s foruma, znajuci koliko su se osramotili javno i koliko dno im je dotakao klub, u podsvijesti imajuci tuzlake da im pusu za vratom spremni da ih podyebavaju nakon svega vodjenog i procitanog (te najavljenog), odjednom se uzario vas lokalni forum, spreman da trpi svaku vasu suzu i vapaj, blam navijacke skupine i ponasanje preslikano iz Cevljanovica uz posljednji update jada i cemera koji smo mogli vidjeti jucer u Vrapcicima. Mi ono nismo radili ni kad smo ispadali ni prosle 1. polusezone kad smo imali, vjerovatno, najgori tim otkako ja znam za Slobodu.
Jos par vas ceka odobrenje administratora depresivnog foruma pa da zavapite u horu - ucera nam i dijaspora i MMF, 'bem ti kreditni sistem i nerazumijevanje ziranata.
I prenesi im, kad ih cujes, picici su nevidjeni, ali neka ne salju one bezveznjake da nam psuju. Sramote i ono malo dostojanstva sto su neki izgradili i ostavili na forumu. Eto im GOSK sad pa neka se igraju.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ostat ce Velez, a ovaj nas koji je ostavio komentar nije normalan.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- SarajlijaTM
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Nije Sarajevo sda,hebali te oni.tuzlak1987 je napisao/la:Sarajevo je Mostar prodalo 1995. Idemo dalje, ovo su samo posljedice..
Znam sarajlija,koji su pregazili citavu bih braneci je,a ti tako pricas balavce.
Ne pocinjite temu momci bezveze.SarajlijaTM je napisao/la:Nije Sarajevo sda,hebali te oni.tuzlak1987 je napisao/la:Sarajevo je Mostar prodalo 1995. Idemo dalje, ovo su samo posljedice..
Znam sarajlija,koji su pregazili citavu bih braneci je,a ti tako pricas balavce.
Branili su i tuzlaci brcko,olovo,kladanj,gradacac,sarajevo,zavidovice,maglaj,i TD pa se opet trubi o tuzlacima srbima,bla bla.
I mrzi nas pola te iste bosne.
Nastavite prepucavanja sportskog karaktera,molim vas.
Tuzlak ne treba ti to ba,**** te politika druze.
PS.
Moje licno je misljenje da Mostar i brcko jesu prodani,kako öd koga,neka istorija kaze,a licno misljenje zadrzacu za sebe,ipak je ovo sportski forum.
Danas sloboda uzima prvo mjesto

solinas je napisao/la:Ne pocinjite temu momci bezveze.SarajlijaTM je napisao/la:Nije Sarajevo sda,hebali te oni.tuzlak1987 je napisao/la:Sarajevo je Mostar prodalo 1995. Idemo dalje, ovo su samo posljedice..
Branili su i tuzlaci brcko,olovo,kladanj,gradacac,sarajevo,zavidovice,maglaj,i TD pa se opet trubi o tuzlacima srbima,bla bla.
I mrzi nas pola te iste bosne.
Nastavite prepucavanja sportskog karaktera,molim vas.
Tuzlak ne treba ti to ba,**** te politika druze.
PS.
Moje licno je misljenje da Mostar i brcko jesu prodani,kako öd koga,neka istorija kaze,a licno misljenje zadrzacu za sebe,ipak je ovo sportski forum.
Danas sloboda uzima prvo mjesto

Živio još 100 godina
Sto bolan.necu puno mi je.jos jedno pedesetak tamam
E poserem ti se u usta i dobro naguram nogom..tuzlak1987 je napisao/la:Sarajevo je Mostar prodalo 1995. Idemo dalje, ovo su samo posljedice..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Kako li je tebi bilo svih ovih godina onda.. Uostalom, ova sezona se još nije završila i sve ove vaše ne baš kvalitetne provokacije će vam se mozda od glavu obiti..FranckRibery je napisao/la:ko i na sugavici sto ste zadaliGator je napisao/la:Tuzlaci dočekali svojih 5 minuta. Ne vidim ništa lose. Iskreno da kažem meni je svejedno što ispada Velez, neka sad pjevaju bit ce Zeljo ku.rac šampion. Nadam se da cemo im mi zadati finalni udarac.![]()
prodane duse i jedni i drugi
nemoj gledat tabelu pozlit ce ti
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- FranckRibery
- Kontakt:
bolje postena borba za opstanak nego kupljene tituleAjzea je napisao/la:Kako li je tebi bilo svih ovih godina onda.. Uostalom, ova sezona se još nije završila i sve ove vaše ne baš kvalitetne provokacije će vam se mozda od glavu obiti..FranckRibery je napisao/la:ko i na sugavici sto ste zadaliGator je napisao/la:Tuzlaci dočekali svojih 5 minuta. Ne vidim ništa lose. Iskreno da kažem meni je svejedno što ispada Velez, neka sad pjevaju bit ce Zeljo ku.rac šampion. Nadam se da cemo im mi zadati finalni udarac.![]()

- tuzlak1987
- Kontakt:
Od glavu ce nam se jednom odbiti sigurno jer smo izbacili Zelju i Velez iz lige, pamti Bog sve...
Nema razloga da nam se odbiju.sloboda se bori za opstanak,slicne izjave daju i u klubu,tako da...Ajzea je napisao/la:Kako li je tebi bilo svih ovih godina onda.. Uostalom, ova sezona se još nije završila i sve ove vaše ne baš kvalitetne provokacije će vam se mozda od glavu obiti..FranckRibery je napisao/la:ko i na sugavici sto ste zadaliGator je napisao/la:Tuzlaci dočekali svojih 5 minuta. Ne vidim ništa lose. Iskreno da kažem meni je svejedno što ispada Velez, neka sad pjevaju bit ce Zeljo ku.rac šampion. Nadam se da cemo im mi zadati finalni udarac.![]()
Sve preko toga za nas je Premija,ako su momci malo euforicni zbog trenutnih rezultata,pa to je normalno.
A da ima materijala za podjebavanje,ima,i nije nezasluzeno.smijali su se i velezovci i velika vecina vasih nama prije par godina.
Kako stvari stoje,ima pravde,spora je,ali ima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.