mene nisu npr.Almir9 je napisao/la:Izgleda da su zaboravili nas koji smo se učlanili onlinetm8782 je napisao/la:Vecina forumasa je dobila email. Postoji mogucnost da ste pogrijesili prilikom pisanja emaila.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
mene nisu npr.Almir9 je napisao/la:Izgleda da su zaboravili nas koji smo se učlanili onlinetm8782 je napisao/la:Vecina forumasa je dobila email. Postoji mogucnost da ste pogrijesili prilikom pisanja emaila.
ma ja,upravu si.dzoni3 je napisao/la:Ma sta ce ti ovo, niti ce ko biti u skupustini, niti misli da bude. Cisto ono da se sjete da postoje clanovi, ono malo a za navijaca veliko. Mail je totalno nebitan.
Nepismen si jadan ne bio a samo pametujes nesto. U PRAVU si.FKZ1921 je napisao/la:ma ja,upravu si.dzoni3 je napisao/la:Ma sta ce ti ovo, niti ce ko biti u skupustini, niti misli da bude. Cisto ono da se sjete da postoje clanovi, ono malo a za navijaca veliko. Mail je totalno nebitan.
Genie je napisao/la:Ovo su komotno mogli i na zvaničnoj stranici postaviti, ovo je samo obavještenje, a ni njega nisu svi članovi dobili. Valjda neće biti sada nešto bitnije, da idem sada radi promjena maila baš mi je peglanje i mene i njih. Promijeniti ću kad budem produžavao članarinu. Valjda neće ići navodno glasanje preko maila.J e b o ih mail, ko to još koristi?
Da @super ne reče ne bi niko ni znao za mail.
Aldine, ekonom nije neko sa završenim ekonomskim fakultetom nit se piše "u pravu si" kada želiš nekom reći da je upravu.dzoni3 je napisao/la:Nepismen si jadan ne bio a samo pametujes nesto. U PRAVU si.FKZ1921 je napisao/la:ma ja,upravu si.dzoni3 je napisao/la:Ma sta ce ti ovo, niti ce ko biti u skupustini, niti misli da bude. Cisto ono da se sjete da postoje clanovi, ono malo a za navijaca veliko. Mail je totalno nebitan.
Dobro,U PRAVU si...dzoni3 je napisao/la:Nepismen si jadan ne bio a samo pametujes nesto. U PRAVU si.FKZ1921 je napisao/la:ma ja,upravu si.dzoni3 je napisao/la:Ma sta ce ti ovo, niti ce ko biti u skupustini, niti misli da bude. Cisto ono da se sjete da postoje clanovi, ono malo a za navijaca veliko. Mail je totalno nebitan.
HAHAHAHAHAAHAHAHHAHAAHHAAHHAHAHAAlmir9 je napisao/la:Nepismen si jadan ne bio a samo pametujes nesto. U PRAVU si.FKZ1921 je napisao/la:ma ja,upravu si.dzoni3 je napisao/la:Ma sta ce ti ovo, niti ce ko biti u skupustini, niti misli da bude. Cisto ono da se sjete da postoje clanovi, ono malo a za navijaca veliko. Mail je totalno nebitan.
Aldine, ekonom nije neko sa završenim ekonomskim fakultetom nit se piše "u pravu si" kada želiš nekom reći da je upravu.
Zato su mene koji se učlanio medju prvim, po 3. put. U klubuAlmir9 je napisao/la:Izgleda da su zaboravili nas koji smo se učlanili onlinetm8782 je napisao/la:Vecina forumasa je dobila email. Postoji mogucnost da ste pogrijesili prilikom pisanja emaila.
jedini koji se bruka si TI papcicu mali njanjavi idi na lavor tamo su tvoji.dzoni3 je napisao/la:Jadan ne bio ne brukaj se dalje
E ako nakon ove pomoci ne skonta,nece nikad.Almir9 je napisao/la:Aldine, jel' tako, ti nisi uredu, ti si u redu?
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 29 gostiju.