FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sjever
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sjever » 19 sep 2015, 20:58

-4 topi se polako :kafa:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 sep 2015, 21:06

Ma kakvi mi i titula, daleko je otisao zrinjski. Jel tako @zagorski :D
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 sep 2015, 21:10

Zanimljvo je kako neko moze i pomisliti da se liga igra do 10tog kola. Da su takva pravila mi bi do sada imali 15 titula :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 sep 2015, 21:11

MCMXLVI je napisao/la:Ma kakvi mi i titula, daleko je otisao zrinjski. Jel tako @zagorski :D
hahahahah
Ma šuti brate da je nama samo nastaviti u ovome ritmu pa možda izborimo i Evropu :D,a i Zrinja nek' se ne nada tituli zna se ko je glavni favorit prvenstva :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 sep 2015, 21:18

http://www.****/tablica/jkwZIV ... le;overall

Dobro je ovo. Stvari dolaze na svoje mjesto ako je bilo onih koji su sumnjali u to.
Vitez gubi samo da se igraci ne potrose previse u ovom kupu. Ja bi tu rotirao par igraca. Nevjerovatno je da dva vjerovatno najbolja protivnika trenutno igraju jedan protiv drugog i to u prvom kolu :crazy: :crazy:
Sto se tice Viteza pravo su se pojacali samo premalo je to za jedan ovakav tim kao sto je Sarajevo posebno na domacem terenu. Trebali bi imati bas neku ludu srecu pa da izvuku nerjeseno. Sto je jako malo vjerovatno.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 sep 2015, 21:32, ukupno mijenjano 2 puta.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 sep 2015, 21:27

zagorski je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Ma kakvi mi i titula, daleko je otisao zrinjski. Jel tako @zagorski :D
hahahahah
Ma šuti brate da je nama samo nastaviti u ovome ritmu pa možda izborimo i Evropu :D,a i Zrinja nek' se ne nada tituli zna se ko je glavni favorit prvenstva :D
Jos i dvije utakmice bez primljenog gola, me likeeeey : )
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 sep 2015, 21:30

Fino fino to sve izgleda Ajax.
Nego de ti nama odradi koju formaciju za zrinjski, siguran sam u to da Hurta cita forum :D

MirzaMuki
Kontakt:

Post Postao/la MirzaMuki » 19 sep 2015, 21:37

MCMXLVI pasa moj kad ce biti kakvi avatara hahaha :D :D
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 sep 2015, 21:38

Pa neznam hoce li biti Baric spreman i kakva je situacija oko Stepanova. Vjerovatno je ova jedna od one 3,4 utakmice gdje bi mozda valjalo promjeniti formaciju a i ne mora. Posto je kup svakako je bitnije prvenstvo. U svakom slucaju bi odmorio ovaj put Okica ili Benku ( onoga koji je umorniji ) da ne zarade neku povredu a umjesto tog igraca uveo bi Amera Bekica. Almir Bekic neka starta od pocetka umjesto Duljevica na lijevom krilu.

MCMXLVI
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la MCMXLVI » 19 sep 2015, 21:53

Ajax, ma najbolje isti sastav kao i protiv Radnika. Treba ovaj zrinjski spustiti i ubaciti ih u rezultatsku krizu. Nemamo mi koga odmarati jer nam ipak Vitez dolazi. Benko se tek vratio, namirisao je krv. Slazem se to za Duljevica.

Mirza, ako treba novi posalji mi pp :)

Inace jel neko danas gledao Vitez? Kakvi su oni generalno kao ekipa. Vidim komentari Kobiljar dobro odigrao.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 sep 2015, 22:09

MCMXLVI je napisao/la:Ajax, ma najbolje isti sastav kao i protiv Radnika. Treba ovaj zrinjski spustiti i ubaciti ih u rezultatsku krizu. Nemamo mi koga odmarati jer nam ipak Vitez dolazi. Benko se tek vratio, namirisao je krv. Slazem se to za Duljevica.

Mirza, ako treba novi posalji mi pp :)

Inace jel neko danas gledao Vitez? Kakvi su oni generalno kao ekipa. Vidim komentari Kobiljar dobro odigrao.
Otvori ti svoj PP jadan ne bio pa onda traži da ti i drugi šalju :mrgreen: :P
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 sep 2015, 22:12

Uvjeren sam da ce Al. Bekic sad biti starter protiv Zrinjskog, zasluzio je. E sad, na krilu ili na beku, vidjecemo...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 sep 2015, 22:15

Bio bi on starter i jučer da se nije povrijedio. Kakva je povreda u pitanju zna li se, hoće li biti spreman za srijedu?
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 sep 2015, 22:18

uNbx je napisao/la:Uvjeren sam da ce Al. Bekic sad biti starter protiv Zrinjskog, zasluzio je. E sad, na krilu ili na beku, vidjecemo...
Samo na beku.

Postavlja se pitanje kakve ambicije mostarci imaju u kupu. Nisam pratio ovu utakmicu u BL, u kakvom su sastavu igrali, da li postoji mogućnost da u srijedu počnu u kombinovanom sastavu.

Mi moramo igrati u najjačem a tu računam i povratak Stepanova.

@1946
Odmah na facebook, hitno mi trebaš!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 19 sep 2015, 22:44

Ajax je napisao/la:Pa neznam hoce li biti Baric spreman i kakva je situacija oko Stepanova. Vjerovatno je ova jedna od one 3,4 utakmice gdje bi mozda valjalo promjeniti formaciju a i ne mora. Posto je kup svakako je bitnije prvenstvo. U svakom slucaju bi odmorio ovaj put Okica ili Benku ( onoga koji je umorniji ) da ne zarade neku povredu a umjesto tog igraca uveo bi Amera Bekica. Almir Bekic neka starta od pocetka umjesto Duljevica na lijevom krilu.
Ja ne bih nikoga odmarao. Zrinjski je objektivno najjača ekipa PL i igra se samo jedna utakmica. Ako njih izbacimo, 75% je Kup naš.
Formaciju napravi ti, ali imaj ovo na umu. :D

EDIT: Da se ispravim, najjača ekipa mimo nas :P
4.10.2009.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 sep 2015, 22:50

Sjecate li se sta vam je vas Morta rekao prosle sezone kada smo zaostajali 8 bodova za Sirokim Brijegom? Ako se neko ne sjeca slucajno rekao sam da osvajamo titulu i da Siroki mora kiksati i sta je bilo na kraju? Sarajevo prvak a Siroki ni europe nije vidio.Poenta je da je dugo prvenstvo i koliko mi je god krivo za dosadasnje rezulate isto tako znam da ce se svima to desiti prije ili poslije a na nama je da izguramo do kraja i da budemo tu uz nas voljeni klub,nase voljeno Sarajevo.Da vas obradujem kao i prosle sezone,osvajamo titulu opet iako je najteza sezona od postanka BiH lige pred nama ali osvajamo na kraju i cekamo rasplet oko koeficijenta za Ligu Prvaka da vidimo hocemo li biti nosioci.Dovest' cemo jos igraca(gdje bude deficitarno) na polusezoni a vrijeme se blizi kada ce Sarajevo zavrsiti sve sa poluamaterima ali treba i zato vremena.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 sep 2015, 22:57

Mortem ziv :tokralju: :tokralju: :mrgreen:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 sep 2015, 23:04

MortemHz je napisao/la:Sjecate li se sta vam je vas Morta rekao prosle sezone kada smo zaostajali 8 bodova za Sirokim Brijegom? Ako se neko ne sjeca slucajno rekao sam da osvajamo titulu i da Siroki mora kiksati i sta je bilo na kraju? Sarajevo prvak a Siroki ni europe nije vidio.Poenta je da je dugo prvenstvo i koliko mi je god krivo za dosadasnje rezulate isto tako znam da ce se svima to desiti prije ili poslije a na nama je da izguramo do kraja i da budemo tu uz nas voljeni klub,nase voljeno Sarajevo.Da vas obradujem kao i prosle sezone,osvajamo titulu opet iako je najteza sezona od postanka BiH lige pred nama ali osvajamo na kraju i cekamo rasplet oko koeficijenta za Ligu Prvaka da vidimo hocemo li biti nosioci.Dovest' cemo jos igraca(gdje bude deficitarno) na polusezoni a vrijeme se blizi kada ce Sarajevo zavrsiti sve sa poluamaterima ali treba i zato vremena.
Stigo i Alija Sirotanović. :lol: :lol: :lol:
WB :bih:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 sep 2015, 23:15

Samo da se Ikande vrati dok se nije "razjebala" ova formacija sa eventualnim dolaskom novog trenera...ovdje sami fali jedan pravi zadnji vezni koji ce iznijeti loptu vrlo kvalitetno,a to imamo u vidu Ikandea i stvarno je steta sto ga nema,jel na ovu postavku bi legao kao kec na desetku.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 19 sep 2015, 23:22

Povratkom Ikandea ja bi ga u ovoj formaciji mijenjao sa Samirom, i pored njega Rustemović ili Kovačević.
Samo naprijed Saraj'vo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler, Lokomotifa, napoleon72, Noke995, PapakIzSa, SamoDaKazeem, Zagor i 44 gosta.