GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

SiamoNoi
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 19 sep 2015, 14:31

A sada tko određuje cijenu karata?Vjerojatno ovakav neupućen kao i obicno mislis da UEFA određuje pa eto onda mozda da prokomentiras kako cijene za LP nisu ni priblizno iste kod klubova koji nastupaju u tom natjecanju sto se da provjeriti s minimalno guglanja?Naravno ne očekujem argumentirani odgovor,pošto do sada na apsolutno ništa nisi odgovorio činjenicama nego trolanjem,nego eto čisto reda radi pitam da nastavimo i dalje uzivat u tvom koprcanju i branjenju neobranjivog.Inače,jedino što UEFA tu radi je da uzima tri posto od svake ulaznice i trazi određeni broj ulaznica za svoje sponzore.

I kakve veze imaju huligani pod Nijazovim vodstvom sa poštivanjem zakona o udrugama? :hmmmmm:

Izbori :kafa:

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 19 sep 2015, 22:29

Baš me zanima zbog koga/čega će biti prazne tribine kad Mamić ode, ako ode.
Walk on, with hope in your hearts.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 sep 2015, 22:54

Zbog 10 godina aktivnog rada na uništavanju sportske kulture i navijackog pokreta u Zagrebu od strane par pojedinaca.Pa to je bar jasno.Kao što rekoh onaj tko očekuje da će odmah na svakoj utakmici biti 20 000 ili trola ili nema pojma što se sve ovih godina dešavalo u Zagrebu i kako se klub odnosio prema navijacima.Kako onima koje je želio protjerat sa stadiona tako i onima koji je želio dovuć na stadion pod svaku cijenu.Trebat će godine i godine rada da se (ponovno) stvori kultura odlaska na utakmice.Prosjek će naravno i na samom početku biti dosta veći nego danas,ali i dalje daleko od onoga kakav bi trebao biti i kakav će biti ako buduća uprava odradi dobar posao u tom segmentu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 sep 2015, 00:47

artemis77 je napisao/la:Baš me zanima zbog koga/čega će biti prazne tribine kad Mamić ode, ako ode.
Kad Mamić ode, a otići će, Dinamo će postati prosječan klub i sve će se raspasti. Novo vodstvo kluba će za sve kriviti Mamića i da je ostavio haos u klubu, tako to obično ide.

Čovjek je udario rampu huliganima koji su rušili ugled kluba, države i regiona, nema mjesta gdje nisu napravili problem. Najbitnije je da ga UEFA podržava u tim namjerama i vjerujem da će vratiti pravu publiku na stadion.

Ovaj Dinamov projekat zaslužuje podršku, jer su kilometrima ispred svakog kluba u regionu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 sep 2015, 02:17

Virtu4l je napisao/la:
artemis77 je napisao/la:Baš me zanima zbog koga/čega će biti prazne tribine kad Mamić ode, ako ode.
Kad Mamić ode, a otići će, Dinamo će postati prosječan klub i sve će se raspasti. Novo vodstvo kluba će za sve kriviti Mamića i da je ostavio haos u klubu, tako to obično ide.

Čovjek je udario rampu huliganima koji su rušili ugled kluba, države i regiona, nema mjesta gdje nisu napravili problem. Najbitnije je da ga UEFA podržava u tim namjerama i vjerujem da će vratiti pravu publiku na stadion.

Ovaj Dinamov projekat zaslužuje podršku, jer su kilometrima ispred svakog kluba u regionu.
A gdje su ostali navijaci, ako su huligani sklonjeni?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 20 sep 2015, 11:21

BigBigBang je napisao/la: Zajednicari, torcida, ranko ostojic i sdp na aparatima!
... BBB-i i ostali dinamovci.
spajk je napisao/la:Aha. Četnikovanje nije nacionalizam, spominjanje 'glodaća kite' nije psovanje. Divno. I onda se ja raspravljam ovdje s nekim. Kakav gazda, takav i forum.
Tebe kojeg "briga za Mamiće i uprave" i kojeg samo zanima "igra plavih bluza" smeta što ja ratnog profitera, za kojeg te baš briga, zovem Četnikom :rol:
majestic24 je napisao/la:Ja samo neznam zbog cega navijaci bojkotuju mamica.
http://www.badblueboys.hr/category/feljton/
majestic24 je napisao/la:Sta jos hocete od njega?? LP da osvoji??
Hoćemo poštivanje zakona i statuta. Bez toga ni 10 LP zaredom nije dovoljno.
artemis77 je napisao/la:Znamo svi u kakvom je stanju bio Fudbalski Savez BiH prije desetak godina pa se opet išlo i u Norvešku, i u Beograd, a kod kuće su redovno bili popunjeni naši stadioni.
Bi li punili stadion da im Ratko Mladić vodi Savez i pere novce preko reprezentacije? Kratko odgovori, da/ne?
Lex je napisao/la:Navijaci ne bojkotiraju, huligani bojkotiraju.
Huligani!
Bojna 77 opet aktivna :rol: :rol: :rol:

Hajmo netko:
Nađi mi jedan klub, ali JEDAN koji je na toliko razina ispod svojih mogućnosti u svim sektorima kluba -
da ima 5 puta manje članova nego bi realno mogao/trebao;
da ima 10 puta manje publike nego bi mogao/trebao;
da prodaje 20 puta manje dresova od svojih mogućnosti;
da diže kredite, umjesto da bude klub s barem 10 mil € plusa svake godine;
da biva kanta za nabijanje i sprdnja Europe, umjesto (barem) konkurentnosti;
da, od 10 pokušaja, prezimi nijednom, umjesto da se proljeće u Europi dočekalo barem 7 puta s obzirom na grupe;
da pored jedne od Top omladinskih škola, igra 9 stranaca u prvoj;
da od 10 pojačanja, 7 je proglašeno promašajem nakon pola godine;
da je promijenuo 23 trenera u 14 godina;
da je već 8 godina zaredom izbacivan od klubova s nekoliko puta manjim proračunom ili bio tolika kanta za napucavanje, bez posljedica za upravu kluba.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 sep 2015, 15:23

Virtu4l je napisao/la:

Kme,kme,kme kuknjava Sad su mi jasnije one nominacije za kantu foruma.A zanimljivo imamo ovdje jos dvije kante koje pisu i obje,gle čuda,podržavaju nelegalnu upravu :rol:

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 20 sep 2015, 15:26

@Bazero Ratko Mladić???????????????? Jesil ti zdrav?
Walk on, with hope in your hearts.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 sep 2015, 15:26

SiamoNoi je napisao/la:Kme,kme,kme kuknjava
Zašto kme? Ja sam neutralan u ovoj priči, nemam nikakve dodirne tačke sa Dinamom i HNL, imam neke simpatije prema Hajduku, ali ništa ozbiljno. Meni kao neutralcu je fantastično sve ovo što radi Dinamo.
Voli te tvoje Sarajevo.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 sep 2015, 15:29

Zato što upadaš ko padobranac i pises sto puta prozvakane stvari.Ne znam jesi li svjestan toga da je Mamić oštetio klub za masu veće iznose nego što je klub svih ovih godina plaćao zbog "divljanja huligana" i upravo je u tijeku istraga koja će to dokazati.Ni njegovi odvjetnici više ne poriču izvlacenje novca iz kluba,a evo i Modrić je nedavno potvrdio sve navode istrazitelja.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 sep 2015, 15:46

Jedino što ja vidim jeste dominacija Dinama u HNL i veliku pobjedu u LP.

Istrage u tijeku me ne zanimaju, samo pravosnažne presude.
Voli te tvoje Sarajevo.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 sep 2015, 16:00

Onda mora da si vidio i godine sramoćenja i ispadanja od Aalborga,Austrie Beč i ostalih klubova manjih budzeta od GNK kao i skor u skupinama europskih natjecanja do ove sezone od 2-2-22,8/78 osvojenih bodova uz gol razliku 19:66 i 13 poraza za redom na gostovanjima.

A kada te već zanimaju samo "pravosnažne presude" o kakvoj onda Mamićevoj rampi huliganima govorimo?Gdje su sudske presude da su ljudi koji su postavljeni na crne liste i kojima se brani dolazak na stadion huligani?Jesi li upoznat sa činjenicom da one ne postoje nego klub glumi sudsko tijelo i brani ulazak na stadion kome god poželi odnosno svima onima koji traže demokratski i transparentan klub kakav im pripada po zakonu o udrugama:
slika
slika
Nećemo valjda imat dvostruka mjerila?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 sep 2015, 16:05

Klub kao organizator utakmice ima pravo da zabrani ulazak na stadion kome god hoce.
Voli te tvoje Sarajevo.

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Lillard » 20 sep 2015, 16:09

Nema.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 20 sep 2015, 16:10

Najace mi je kad momci iz drugih zemalja, tacnije momci koji Dinamo prate preko tabele na teletextu krenu dijeliti pamet i kao oni znaju situaciju bolje od ovih koji žive za Dinamo.
Kao kad bi ovaj npr. Siamo kreno laprdati o Želji kojeg takodjer prati preko teletexta i rezultata.com. :kafa:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 sep 2015, 16:22

Virtu4l je napisao/la:Klub kao organizator utakmice ima pravo da zabrani ulazak na stadion kome god hoce.
Zapravo nema.Mogu zabraniti samo onima s važećom zabranom,a ne random ljudima koji se nađu na tribini s koje se traže izbori,random ljudima koji ne sjede na svojim mjestima na stadionu sa posjetom do 1000 ljudi (selektivno smjestajuci na crne liste samo sektore gdje se skandira protiv nelegalne uprave) i ljudima kojima je istekla zabrana što oni rade već godinama.Upravni sud kaže kako "saznanja o protupravnom ponašanju mogu biti samo valjano ustanovljene i važeće sankcije koje su izrekla normalna tijela represivnog aparata",ali iz policije i sudstva (gdje btw.imaju veza koliko hoces sto vrlo lako mozes provjeriti s minimalno guglanja) nitko ne reagira kao što se za sada ne reagira ni na dokazano kršenja zakona o udrugama,zakona o sportu,statuta kluba itd.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 sep 2015, 16:31

Naravno da mi mozemo laprdati, jer nismo zaslijepljeni mržnjom, nemoći i vidimo skroz drugačiju sliku jednog izuzetno uspješnog kluba.
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 sep 2015, 16:33

ultrasnotred - ban

SiamoNoi - obuzdaj malo svoje epitete drugim forumašima. Ne podcjenjuj sugovornike. Nastaviš li, i tebi ide ban.. Smiri se!

Bigbigbang - isto tako, lakše malo sa provokacijama i podbadanjima
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 sep 2015, 16:38

Virtu4l je napisao/la:Naravno da mi mozemo laprdati, jer nismo zaslijepljeni mržnjom, nemoći i vidimo skroz drugačiju sliku jednog izuzetno uspješnog kluba.
U nedostatku argumenata i uslijed nemogucnosti branjenja neobranjivog vracanje uvijek "sigurnim" besmislicama.Nisam ni sumnjao slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 sep 2015, 16:45

Nemam toliko vremena, zao mi je. Veoma ste mi simpaticni vi sto otvarate oci nama naivcinama, ali kao sto rekoh, nemam toliko vremena za ovu temu.

Sretno u borbi protiv Mamica :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.