FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ziher
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ziher » 19 sep 2015, 18:08

Mortus je napisao/la:jel tribina na Kamberovica natkrivena, sutra najavljuju kisu, da ponesemo kabanice i kisobrane :D
Tribina je natkrivena tako da nema potrebe za kabanicama ;)

slana_krv
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slana_krv » 19 sep 2015, 18:17

Ne odgovaraju nam danasnji rezultati, iako i dalje drzimo drugo mjesto u svojim rukama stim da je sad pobjeda protiv Mladosti imperativ, kako god moramo do bod(a)ova.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 sep 2015, 18:54

Guravi rezultati.Ali ipak sa pobjedom sutra ostali bi drugi ili treci i sa porazom u sirokom.
Nadam se da ce momci smoci snage za dobar rezultat.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 sep 2015, 19:23

Ajmo se sutra izjednaciti sa zrinjom :pray:
Nad tobom sunce najljepše sja

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 19 sep 2015, 20:09

Tuzlak04 je napisao/la:@NK Mramor

Imaš li ideju kako realizovati stream na Tušnju. Da li je se odmaklo sa tim, ili je to samo želja na dugom štapu.

Šta li samo radi ovaj Široki. HD stream sa više kamera i to u gostima
http://www.nk-sirokibrijeg.com/
Prije svega se izvinjavam što upadam na temu.

Meni fakat nije jasno otkud lištici dozvola radi ovo, pogotovo jer im očigledno Eronet gura konekciju... Garantujem životom da bi svi 'bošnjački' (znate na šta mislim :mrgreen: ) klubovi imali problema sa BH Telecomom (jer su nosioci TV prava) ukoliko bi radili streamove svojih utakmica.

I da usput poželim Husrefu da sutra zasjedne na prvo mjesto. :tokralju: :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 sep 2015, 20:25

sutra ako bog da, idemo na diobu prvog mjesta :cool:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 19 sep 2015, 21:01

Chinaglia je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Koliko sam ponosan na ovu pjesmu :cool:
da nije tvoje maslo :mrgreen:
Grupa je u pitanju :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 sep 2015, 21:05

Svaka čast mladim igračima Borca.Jest da su nam "otkinuli" 2 boda na Tušnju ali su skinuli "skalp"Zrinjskom.Sutra ako Bog da pobjedom na diobu prvog mjesta.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 19 sep 2015, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 19 sep 2015, 21:06

amar009 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:sutra ako bog da, idemo na diobu prvog mjesta :cool:
sutra abd idete na diobu mog q....
Druga liga! :wave:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 sep 2015, 21:17

amar009 je napisao/la: sutra abd idete na diobu mog q....
Dijete hajde razligu sa ove teme :wave:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 sep 2015, 21:25

amar009 je napisao/la:
balo, obriši sline

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 19 sep 2015, 21:27

amar009 je napisao/la:
slika

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 19 sep 2015, 21:38

Steph je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:@NK Mramor

Imaš li ideju kako realizovati stream na Tušnju. Da li je se odmaklo sa tim, ili je to samo želja na dugom štapu.

Šta li samo radi ovaj Široki. HD stream sa više kamera i to u gostima
http://www.nk-sirokibrijeg.com/
Prije svega se izvinjavam što upadam na temu.

Meni fakat nije jasno otkud lištici dozvola radi ovo, pogotovo jer im očigledno Eronet gura konekciju... Garantujem životom da bi svi 'bošnjački' (znate na šta mislim :mrgreen: ) klubovi imali problema sa BH Telecomom (jer su nosioci TV prava) ukoliko bi radili streamove svojih utakmica.

I da usput poželim Husrefu da sutra zasjedne na prvo mjesto. :tokralju: :mrgreen:
Pošto vidim da se ozbiljno razmišlja o ovome . . .. .Inače ako mi uđemo u ovaj projekat, treba se vidjeti koje su posljedice ako prenosimo. Odnosno da li možemo ili ne. Ako možemo, pod kojim uslovima možemo, odnosno da li se treba istaknuti logo BH Telecoma ili nije potrebno. Treba vidjeti, da li je BH Telecom nosioc ili imaju samo neka TV prava prenosa.( kao što može imati još neko).

Nije mi pojmivo da oni budu nosioci jer nemaju oni neko edukovano osoblje koje se može profesionalno nositi sa ovim. BH Telecom nije profesionalni/javni ili šta već servis, da se bave ovom djelatnosću i da samo oni mogu nekom (eventualno) prodavati TV prava (recimo prenose naših klubova koji su stekli pravo učešća u Evropi) . Ne mogu da nađem ugovor o sponzorstvu, da vidim šta uključuje . .
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 19 sep 2015, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 19 sep 2015, 21:41

Mislim da TV prava po pravilu dodjeljuje organizator takmičenja, znači NSBiH.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 sep 2015, 21:56

Znaci imamo sansu sutra,da trijumfom zasjednemo na prvo mjesto i obezbjedimo jednu öd prve tri pozicije posle sirokog bez obzira na rezultat..
Samo hrabro,
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 19 sep 2015, 22:16

NKMramor je napisao/la:Kaže predsjednik, nema limita na pojačanja. Znači bit' će svega do kraja sezone pa ko koga... :lol: :lol:
slika
Znaci sve ide po planu, Sloboda sigurno i polako ide ka vrhu, ulozit ce onoliko koliko bude trebalo da se izgura sezona......Sloga (Sloboda B).....tako to rade ljudi od biznisa.....a fudbal je biznis....koliko ulozis toliko ces i dobiti, a nasa velika sreca je sto imamo takvog covjeka, koji prije svega voli Slobodu, ima veliki novac i sto je najvaznije, zna kako se to radi u pravom svijetu biznisa, a takvih je malo na ovim prostorima.
🔴⚫️

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 19 sep 2015, 22:29

Tuzlak04 je napisao/la:Pošto vidim da se ozbiljno razmišlja o ovome . . .. .Inače ako mi uđemo u ovaj projekat, treba se vidjeti koje su posljedice ako prenosimo. Odnosno da li možemo ili ne. Ako možemo, pod kojim uslovima možemo, odnosno da li se treba istaknuti logo BH Telecoma ili nije potrebno. Treba vidjeti, da li je BH Telecom nosioc ili imaju samo neka TV prava prenosa.( kao što može imati još neko).

Nije mi pojmivo da oni budu nosioci jer nemaju oni neko edukovano osoblje koje se može profesionalno nositi sa ovim. BH Telecom nije profesionalni/javni ili šta već servis, da se bave ovom djelatnosću i da samo oni mogu nekom (eventualno) prodavati TV prava (recimo prenose naših klubova koji su stekli pravo učešća u Evropi) . Ne mogu da nađem ugovor o sponzorstvu, da vidim šta uključuje . .
TV prava na sve utakmice 100% posjeduje BH Telecom tako da bi se s njima prvo morao naći dogovor. Ovo je milion posto.

Eh, s obzirom na to da ovi prenose utakmice čak i kada recimo MojaTV prenosi onda mi fakat djeluje nevjerovatno da su uspjeli postići dogovor sa BH Telecomom, pogotovo jer vidim da im je Eronet sponzor. Mislim da se njima dole gleda kroz prste, naravno nisam siguran, ali znam da bih ja završio na sudu da pustim stream sa Koševa, a imam svu neophodnu opremu...

Ne znam da li si pratio, ali na onom nedavnom pressu Željezničara su se žalili da ne mogu dati prava na prenos bilo kome radi ugovora sa BHT-om.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 sep 2015, 22:33

Jedno je televizijski signal a drugo je ono što vi hoćete da pokrenete. Vi imate puno pravo da sa svojim klubom dogovorite da imate televiziju i prenos, tako imamo i široki, sve je to najregularnije. Telekom ima prednost nad tv kućama, on sa vama ništa nema, nego sa savezom, vi kao klub možete svoje utakmice prenositi na vašoj oficijelnoj stranici i niko vam to ne može zabraniti.

Privatno mimo kluba je zakonski kažnjivo, a registrovano u klubu sa saglasnošću kluba vi možete prenositi sve što se kluba tiče, ma ko imao prava na to.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 19 sep 2015, 22:57

jurisicduska je napisao/la:Jedno je televizijski signal a drugo je ono što vi hoćete da pokrenete. Vi imate puno pravo da sa svojim klubom dogovorite da imate televiziju i prenos, tako imamo i široki, sve je to najregularnije. Telekom ima prednost nad tv kućama, on sa vama ništa nema, nego sa savezom, vi kao klub možete svoje utakmice prenositi na vašoj oficijelnoj stranici i niko vam to ne može zabraniti.

Privatno mimo kluba je zakonski kažnjivo, a registrovano u klubu sa saglasnošću kluba vi možete prenositi sve što se kluba tiče, ma ko imao prava na to.
i ja mislim da je tako, tv kuce ne smiju nikakve prenose vrsit a ovaj stream bi bio u organizaciji kluba iz privatnih sredstava ,nije to nikakva konkurencijska tv kuca pa da tuze.
isto ko sto siroki prenosi utakmice tako i vi bi mogli koji to dogovarate .nema bh telecom nikakvog osnova za neke tuzbe kad bi ta ideja se realizovala.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 sep 2015, 23:45

da ne palamudim puno....SUTRA SVI U ZENICU I SAMO BAHATO, braco i sestre :cool:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.