FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 19 sep 2015, 16:14

to se može ispraviti, ali ono što umije se ne može naučiti. do njega je kojim će putem.

dzoni3
Kontakt:

Post Postao/la dzoni3 » 19 sep 2015, 16:20

Prijavite se za trenera Veleza.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 sep 2015, 17:43

zeka_tm87 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Tiago?
izgleda da ga Vlado nesto ne mirise cim proslu utakmicu nije dao a mali je potencijal dobar
Treba njemu dati da igra sigurno ce se isplatiti u drgom djelu sam da se uklopi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dinara
Kontakt:

Post Postao/la Dinara » 19 sep 2015, 17:47

Elegant je napisao/la:
zeka_tm87 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Tiago?
izgleda da ga Vlado nesto ne mirise cim proslu utakmicu nije dao a mali je potencijal dobar
Treba njemu dati da igra sigurno ce se isplatiti u drgom djelu sam da se uklopi.
To sto mu u jednoj utakmici nije dao priliku ne znaci da ga ne morise. Sada kada nema Kokota vjerujem da ce imati odredjenu minutazu . :D

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 sep 2015, 17:48

nije lako ni mirisati nekoga sa kim se ne možeš sporazumjeti.

dzoni3
Kontakt:

Post Postao/la dzoni3 » 19 sep 2015, 17:56

Mozda se ne kupa pa smrdi.

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 19 sep 2015, 18:31

pa hiros je krilo, a krilo i treba da dribla... Sta reci onda za blagojevica, ako je iko carini i to bespotrebno, to je on

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 19 sep 2015, 18:41

Ne sviđa mi se što ove sezone nismo promovisali još mladih igrača. Jedino su priliku dobili Žerić 63 minute, Hiroš 27 minuta i Hasanović 18 minuta. Ako smo već odlučili da se više oslanjamo na igrače iz vlastitog omladinskog pogona, koji su iznijeli najveći teret prošle sezone, onda mislim da ovo nije ispravan put. Ova tri igrača, uz Šehića, trebaju ravnopravno konkurisati za status prvotimaca.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 19 sep 2015, 19:12

ChWilla je napisao/la:nije lako ni mirisati nekoga sa kim se ne možeš sporazumjeti.
Ja mislim da se Capljic moze malo s njim ispricati, ako se ne varam on je igrao negdje u portugalu jedno vrijeme. Ako nije zaboravio "Brazilski" :D

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 19 sep 2015, 19:15

sajo10 je napisao/la:slika
Ma Oda je za sve kriv :salut:

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 19 sep 2015, 19:16

Genie je napisao/la:Polako ljudi, ne može ništa preko noći! Lako je kao ostali treneri kada dođu u našoj ligi kao novi u klub, svi igraju istu formaciju (4-2-3-1) pa nemaju nikakvih problema da se igrači adaptiraju. Vlado očito pokušava promijeniti formaciju a za to će trebati vremena da se svi igrači uklope. Treba pustiti čovjeka da radi i nadati se najboljem. Ni meni ono sa Koševa nije ličilo ni na šta, ali to je ipak bilo dva dana poslije nego smo imenovali Vladu za trenera, što je premalo vremena za bilo šta. Vidjećemo u narednim utakmicama kako to izgleda. ;)

Pozdrav svim forumašima plave krvi!

Registrovao sam se jer me nervirala priča onog YYY i htio sam da mu odgovorim, ali dok su mi aktivirali račun (evo 16 dana :D ) on do tada na tri nicka blokiran od strane forumaša i banovan od strane admina. :mrgreen:
nije ovo preko noci, valjda je i vlado razmisljao gdje dolazi i s cim raspolaze. ako nije, onda je to krajnje neozbiljno s obje strane (vlade i uprave). Zeljin, igracki, kadar je poznat svakome ko se imalo zainteresuje za isti i zna posloziti kockice. sad traziti od vlade tika-taku ili cuda od kokota, ne ide. ponavljam svoje misljenje, nemamo ni prvih 11 kako Bog zapovjeda, o klupi da i ne govorim. izlazak u evropu ove godine ce nam biti ravan dobitku binga (ne onog bh lutrije, nego euro binga). mozemo se tjesiti i zavaravati koliko hocemo i mozemo, ali ove godine su zrinjski i pitari ispred nas, igracki i rezultatski, siroki ce tek pokazati sta moze, a tu je i sloboda. valja nam krv propisati za mjesto koje vodi u evropu, a ni to pisanje krvi, bez pameti i kvalitetne elkpe, nije garant uspjeha. Nek nam je Bog na pomoci i nadam se najboljem
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 19 sep 2015, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 19 sep 2015, 19:19

pile87 je napisao/la:
dzoni3 je napisao/la:Ovo sto on pokusava ne valja nista.
Ja se sa ovim generalno slazem. Mada mislim da on jos uvijek ne vodi ekipu, mislim da je Edis imao veliki uticaj na proslu tekmu a vjerujem i ovu.Vlado premalo poznaje igrace uopstalom pisao sam vec ovo nije njegova ekipa, nije on doveo igrace nije on prosao pripreme on je u teskoj situaciji i zato mora imati podrsku svih nas ne radi njega nego radi Zelje.
hocel' nam ovo, na kraju sezone, biti vadiona ako ne izborimo evropu? valjda je znao gdje dolazi i s cim raspolaze? ako nije, onda, ponavljam, neozbiljno od obje strane. ako je bila promjena (ode) samo zbog promjene i zamazivanja ociju, hebo ti nas.
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 19 sep 2015, 19:26, ukupno mijenjano 2 puta.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 sep 2015, 19:24

starigrad je napisao/la:
hocel' nam ovo, na kraju sezone, biti vadiona ako ne izborimo evropu? valjda je znao gdje dolazi i s cim raspolaze? ako nije, onada, ponavljam, neozbiljo od obje strane.
Hoce li ? Meni nece ja sam rekao sta mislim o smjeni trenera prije polusezone. Ali tako je kako je postajemo ko pitari napravicemo da klub funkcionise dobro a igraci ce nam biti kita jer nema niko ziv to da vodi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 19 sep 2015, 19:28

pile87 je napisao/la:
starigrad je napisao/la:
hocel' nam ovo, na kraju sezone, biti vadiona ako ne izborimo evropu? valjda je znao gdje dolazi i s cim raspolaze? ako nije, onada, ponavljam, neozbiljo od obje strane.
Hoce li ? Meni nece ja sam rekao sta mislim o smjeni trenera prije polusezone. Ali tako je kako je postajemo ko pitari napravicemo da klub funkcionise dobro a igraci ce nam biti kita jer nema niko ziv to da vodi.
po meni, nije problem u tome ko vodi, nego koga vodi. bez hvalospjeva prema odi ili, sada, vladi.

dzoni3
Kontakt:

Post Postao/la dzoni3 » 19 sep 2015, 20:05

starigrad je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
dzoni3 je napisao/la:Ovo sto on pokusava ne valja nista.
Ja se sa ovim generalno slazem. Mada mislim da on jos uvijek ne vodi ekipu, mislim da je Edis imao veliki uticaj na proslu tekmu a vjerujem i ovu.Vlado premalo poznaje igrace uopstalom pisao sam vec ovo nije njegova ekipa, nije on doveo igrace nije on prosao pripreme on je u teskoj situaciji i zato mora imati podrsku svih nas ne radi njega nego radi Zelje.
hocel' nam ovo, na kraju sezone, biti vadiona ako ne izborimo evropu? valjda je znao gdje dolazi i s cim raspolaze? ako nije, onda, ponavljam, neozbiljno od obje strane. ako je bila promjena (ode) samo zbog promjene i zamazivanja ociju, hebo ti nas.
Najveca glupost koju su mogli uraditi a to je dovesti Capljica. Nema se tu sta upoznavati kad ima 11 kvalitetnih igraca, gurni sto imas i suti. Igrati bez lijevog krila s Beganovicem jadna nam matera.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 19 sep 2015, 20:05

Bogami je vazno i ko vodi i koga vodi. Neko je ovdje nedavno napisao jednu vrlo poucnu:bolje vojska magaraca koju vodi lav,nego vojska lavova koju vodi magarac.
Ali,kako god,trebamo vise gledati naprijed nego nazad. I trebamo biti pozitivni,ne crnjaciti. Drzati se skupa...
Ovo sutra je super vazna utakmica.Dobijemo li je,sve ce biti bolje i lakse. Ocekujem borbenu i pozrtvovanu igrau naseg tima...i pobjedu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 sep 2015, 20:12

Ljudi sutra je utakmica, treba nam pobjeda, idemo se priključiti vrhu tabele.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 19 sep 2015, 20:14

Treba tim graditi oko trenera, a ne obrnuto, odnosno ne treba graditi tim na osnovu igrača kao što je inače kod nas slučaj. Dok smo radili kako treba (Amar) tj. gradili tim oko trenera tada smo imali i rezultate. Prema tome, morali smo istrpiti Odovića! Sad treba trpiti Čaplju i prolaziti ponovo vrijeme koje smo sa Odom već prošli, ali ne treba ponavljati greške koje smo uradili sa Odom, treba Čaplju pustiti da radi. Šta nam bog da ... ;)

@starigrad, Sumnjam ja da je Vlado znao gdje dolazi i sa čim raspolaže, uvjeren sam da on utakmice naše nije pogledao dok nije došao u klub.

katakomba2
Kontakt:

Post Postao/la katakomba2 » 19 sep 2015, 20:29

Cemu pljuvanju svega ? Od sutra ide sve na bolje. Od juga do terena ;)
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 19 sep 2015, 20:34

svi clanovi kluba su dobili mail,nadam se da ste procitali,posto vidim niko ni rijeci o tome.....poz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.