sacekati poslije utakmice, izvan stadiona, van protokola, u privatnoj režiji i odrati džukelu od batina....to bi mu npr. Zlatan sigurno uradiotopnik1 je napisao/la:Pogledaj samo kad ga je Gabriel odmakao od Koscielnog, koliko ga cigan ogreba po vratu. Naravno ni to se nije vidjelo![]()
Inače Wenger osuo i po sudiji i po Costi. Očekivano
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
sa lošim prelaznim rokom, sa izgubljenim trenerom koji ne zna uočiti da mu je pola tima van forme, a i neki na neprirodnim pozicijama, sa igracima koji igraju ko picke, sa tri "vrhunska" igrača na sredini terena od kojih se očekuje da šalju lopte od kojih bi i Lazar Popović zabio go, sa vrhom napada koji uopste ne zna svoj posao, mi u top 3 nemamo sta tražiti, jer je ovo postalo odvratno i za gledati, totalno bezidejna igra, čak i autogol više nije na našoj strani, ovo je postala sramota za klub takve reputacije kao arsenalove
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Komentari kao da smo mi imali dva igrača više. ŠTa ste očekivali koji qurac od utakmice ? Prvo poluvrijeme je bilo odlično, baš onakvo kakvo smo svi priželjkivali. Čvrsto i bez pucanja odbrane, i u drugom pokušati nešto više.
Gledam sad na bbc-u Deana ozbiljno iskritikovaše, što znamo koliko je česta pojava u EPL-u
Gledam sad na bbc-u Deana ozbiljno iskritikovaše, što znamo koliko je česta pojava u EPL-u
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Niti jedan igrac Arsenala nije kriv za danasnji poraz. Razloge nije potrebno pisati 5000 puta, ma nije ih uopste potrebno pisati ako ste gledali utakmicu.
Al cinjenica je da kasnimo 8 boba nakon 6 kola sto je previse.
Al cinjenica je da kasnimo 8 boba nakon 6 kola sto je previse.
Pricamo o onome što vidimo,.Ramsey je zapao u prosjek s tim da pomaže dosta defanzivno a igra jbg tu gdje igra,.Ozil je mekan u duelima,Sanchez je u totalnom qrcu,CAzorla igrac manje u odbrani a igra tamo gdje bi morao pomagati,.Napadaci ne mogu bunara pogoditi,mogu al im treba 4-5 cistih situacija,.topnik1 je napisao/la: Komentari kao da smo mi imali dva igrača više. ŠTa ste očekivali koji qurac od utakmice ? Prvo poluvrijeme je bilo odlično, baš onakvo kakvo smo svi priželjkivali. Čvrsto i bez pucanja odbrane, i u drugom pokušati nešto više.
Kako je PSG odigrao kontra Tereka sa igracem manje ? Može se sve nadoknaditi ali nema tu volje,fali tu više trke i agresivnosti pa i hrabrosti,.
Mi gubimo 1-0 i igramo sa devet igraca na svojoj polovici skoro citavo drugo poluvrijeme,to je premalo bez obzira na igraca manje,Terek se mogao lagano dodavati citavo drugo poluvrijeme ovi bi to lagano posmatrali,.
Gorak popodnevni poraz, možda, ponajviše zbog suspendiranih igrača, i smeća Coste. Nastavak crne serije, unatoč solidnoj današnjoj partiji, mada uz manjak, dosta teže funkcionišeš, stoga, glavu gore, i kročiti ka vrhu, isuviše kaskamo. #coyg
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
Moraš priznati ono što je PSG odigrao protiv Čelzija sa igračem manje izgleda gotovo nerealno. Ne znam da je iko onako odigrao jedan meč sa igračem manje. Pa mi smo danas sasvim solidno stojali i sa igračem manje što je čudno. Inače se pogubimo potpuno.
A to da je Sančez u kanalu i da je Ramsey izgubio samopouzdanje ispred gola, da Ozil ne može izdržati duel svakako stoji.
A to da je Sančez u kanalu i da je Ramsey izgubio samopouzdanje ispred gola, da Ozil ne može izdržati duel svakako stoji.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma ono je bio mec koji i sam PSG sad kad bi zelio ponoviti, ja mislim da nebi uspio. Jednostavno nerealno nesto. Mislim da je nasim igracima dosta poljuljano samopouzdanje i da osjete ogroman pritisak (sto je i normalno da navijaci vrse pritisak jer zele uspjeh) a nemaju nekoga ko bi im pomogao i oslobodio ih tog pritiska tipa dobar psiholog. Nego ovako pokusavaju na silu da probiju te svoje psihicke barijere a to ocito ne funkcionise najbolje.topnik1 je napisao/la:Moraš priznati ono što je PSG odigrao protiv Čelzija sa igračem manje izgleda gotovo nerealno. Ne znam da je iko onako odigrao jedan meč sa igračem manje. Pa mi smo danas sasvim solidno stojali i sa igračem manje što je čudno. Inače se pogubimo potpuno.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Lagana pobjedaanell je napisao/la:Kako će nas samo Leicester otresti u subotu

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ovo je već zabrinjavajuće. Imamo 10 bodova, vjerovatno već sad 8 bodova manje od vodećeg MC i što je još lošije, na terenu izgledamo kao neki Rotherham. Forma nam je nikakva. Individualizam i samoljubivost je izraženija nego ikad. Beskonačni kontakti s loptom i želja da se pokaže extra potez su jedan od pokazatelja rečenom. Da nekad to donese rezultat pa bih istrpio ali toga nema.Uvijek gledam utakmicu sa dvije strane i tražim loše i dobre strane. Trenutno kako god pogledam ovo je Wengerova tvrdoglavost sve napravila pa mu ni igrači u svlačionici više nevjeruju i zato se ponašaju na terenu - prekomotno. Dakle izgubio je kontrolu.Gledajte Casorlu. Izgubio je danas više lopti nego cijelu prošlu sezonu. Više nije u stanju ni da zadrži loptu u posjedu i redovno je gubi. Ozil statistički možda i ima dobre pokazatelje ali sve je to skroz malo u konačnici odnosno nema asistencija nakon kojih padne gol. Ramsey je kao ono što je bio prije tri-četiri sezone kada mu je počela rasti forma. Sad je kao i Casorla, C muha,muha. Ovaj mali Bellerin je u napadu solidan, nazad je nepouzdan i previše ide naprijed pa ostane rupa pozadi kao što je Debuchy igrao u ZG. Gabriel je svjetla tačka za budućnost. Jeste bez iskustva Engleske lige ali izrasta u odličnog štopera. Ovo što je danas napravio je škola. Smeta mi što nemamo nikakve svježine u igri a početak je sezone.Bezopasni smo. Kažu Casorla uputio najviše šuteva u Premier ligi, i .....nijedan gol. Šta Arsenal ima od toga? Nismo gol dali sa 20-25 metara još od.....ne pamtim. Gdje su ta djeca što igraju u mlađim katergorijama? Ovo je nepodnošljivo. Nešto se mora promjeniti. Sve igrače ne možeš ali trenera može. Baš sam ljut. Da sam u Engleskoj, bojkotovao bih odlazak na stadion dok je Wenger trener. Hvala za sve ali vakat je da se pridružiš Fergusonu. Kloppa za Topnika.
Vazno je da lako dajemo pogotke, odbrana ce vec doci na svoje

Gorak i nepravedan poraz. Odavno se nisam vise iznervirao i naljutio. Da je sudija bio los, jeste, ali nemoguce je da svaki sudija ne vidi Costine ispade, smetljar odlicno zna kad i dokle da ide. Vec godinama nije dobio crveni.
Mislim da savez mora dati instrukcije sudijama da ga malo pripaze. Ja da sam sudija, svaki kontakt Coste sa protivnickim fudbalerom bi svirao faul protiv njega i davao mu kartone gdje god moze.
Arsenal je u prvom poluvremenu bio bolja od dvije ispodprosjecne ekipe. Prije utakmice sam ostavio komentar da niko nije dovoljno jak da bi pobijedio, jedino moze pobijediti samog sebe. To se nazalost i desilo. Arsenal je pobijedio samog sebe uz pomoc sudije koji nije zaustavio Costu kad je imao priliku i kad je trebao i morao da ga zaustavi.
Ono sto se ne moze zamjeriti sudiji je jalovi Arsenal. I vise nego ocekivano ovaj tim i kad ima vise od igre ne daje golove. Razlog godinama poznat, nema ko da zabije.
Igraci padaju u formi i to je postalo normalno. Nemoguce je da se ovo desava i da su igraci krivi. Mene ako pitate, Arsenal se pretvorio u jednu vrlo (fudbalski gledano) nezdravu okolinu. Dodje friska snaga puna morala i onda se utopi u sivilo. Neke igrace povrede ubiju, nekima forma padne ali uglavnom, rijetki su oni koji su konstantno u formi. Ni Barcelona ne bi mogla biti puno jaca kad bi svaki igrac samo jednu godinu odigrao na nivou, ostalo se vukao na terenu ili po bolnicama.
Mislim da savez mora dati instrukcije sudijama da ga malo pripaze. Ja da sam sudija, svaki kontakt Coste sa protivnickim fudbalerom bi svirao faul protiv njega i davao mu kartone gdje god moze.
Arsenal je u prvom poluvremenu bio bolja od dvije ispodprosjecne ekipe. Prije utakmice sam ostavio komentar da niko nije dovoljno jak da bi pobijedio, jedino moze pobijediti samog sebe. To se nazalost i desilo. Arsenal je pobijedio samog sebe uz pomoc sudije koji nije zaustavio Costu kad je imao priliku i kad je trebao i morao da ga zaustavi.
Ono sto se ne moze zamjeriti sudiji je jalovi Arsenal. I vise nego ocekivano ovaj tim i kad ima vise od igre ne daje golove. Razlog godinama poznat, nema ko da zabije.
Igraci padaju u formi i to je postalo normalno. Nemoguce je da se ovo desava i da su igraci krivi. Mene ako pitate, Arsenal se pretvorio u jednu vrlo (fudbalski gledano) nezdravu okolinu. Dodje friska snaga puna morala i onda se utopi u sivilo. Neke igrace povrede ubiju, nekima forma padne ali uglavnom, rijetki su oni koji su konstantno u formi. Ni Barcelona ne bi mogla biti puno jaca kad bi svaki igrac samo jednu godinu odigrao na nivou, ostalo se vukao na terenu ili po bolnicama.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sta je reci sa coquelinom yebo ove manekene ovo je nas najbolji igrac ove sezone jel ozbiljna povreda sta je u pitanju?
Re: RE: Re: Arsenal
Rek'o Wenger nakon utakmice da je "short" za Tottenham. Santi će tada odraditi suspenziju, znači kapetan će nam igrat.QUARTERBACK je napisao/la:sta je reci sa coquelinom yebo ove manekene ovo je nas najbolji igrac ove sezone jel ozbiljna povreda sta je u pitanju?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: RE: Re: Arsenal
znaci pisi propalo i za spurse izbacit ce nas sa traktorom na terenu nemamo sta trazitiAmarildo je napisao/la:Rek'o Wenger nakon utakmice da je "short" za Tottenham. Santi će tada odraditi suspenziju, znači kapetan će nam igrat.QUARTERBACK je napisao/la:sta je reci sa coquelinom yebo ove manekene ovo je nas najbolji igrac ove sezone jel ozbiljna povreda sta je u pitanju?
bolje bieliku dati sansu
little knee injury kaže profa.QUARTERBACK je napisao/la:sta je reci sa coquelinom yebo ove manekene ovo je nas najbolji igrac ove sezone jel ozbiljna povreda sta je u pitanju?
Što se tiče loše igre ove sezone (osim CP-a prvo pol i čitave tekme protiv Stoke-a) mislim da je srž problema u Cazorli, i stvarno ovo nije hejterski. Čovjek je playmaker po prirodi i to radi vrhunski, ali on igra centralnog veznog, po pravilu najdinamičnijeg igrača na terenu, koji igra u oba pravca podjednako dobro. Ali Cazorla to nije, on je u odbrani igrač manje, i plus previše drži loptu u nogama za jednog veznog igrača. U predsezoni jednu utakmicu smo odigrali sa Ramseyem gdje mu je i mjesto i pobijedili smo 6:0.
Što se tiče derbija, u oba derbija smo debelo zakinuti pri rezultatu od 0:0, i to nisu neke sitne situacije tipa ofsajd nije sviran nego su nam poništili i gol i penal nisu svirali, i evo ovo danas. Zar nam sudije moraju toliko otežavat, kao da sami sebi ne otežavamo dovoljno.
I fakat u nekim utakmicama vrijeme je da sjašemo sa nedostatka napadača i da se zapitamo šta to rade naše zvijezde Sančez, Ramsey i Ozil. Ramsey je barem dobar duel igrač pa i odigra u odbrani nešto, dok Sančez i Ozil apsulutno ne prebacuju odgovornost na sebe i vrijeme je da im to neko kaže
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Gabon
- Kontakt:
Postoji li mogucnost da Costa bude kaznjen ?
kakav lik...
suvise je sta reci
Gabriel i Kosky zrtve
kakav lik...

Gabriel i Kosky zrtve

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- Gabon
- Kontakt:
Laze Ozil zar nije u dresu Reala par puta igrao protiv DinamaBigBigBang je napisao/la:Nista cudno, opcepoznata cinjenica je da je Arsenal mislim tek od prosle godine poceo da gleda utakmcie iduceg protivnika, pa svi znamo za legendarni dolazak Njemackih trenera na treninge Arsenala koje su kasnije ismijavali u tamosnjim novinama jer nisu mogli da vjeruju da ekipa ne trenira npr. odbranu i odbranu od prekida...Stoga ne treba iznenaditi da tamo nekakav Dinamo Zagreb nisu ni video pogledali.SamoZeljo je napisao/la:Özil otkrio Husejinoviću: Nemam pojma protiv koga igram
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/magazin/zil-otkrio ... ram/171775
Eto kako su se pripremili za protivnika u jednom ozbiljnom takmicenju.

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Gledajući golove koji su postigli naši igrači postigli smo uz Newcastle i Liverpool najmanje golova u ligi. Sramota.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.