FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

umene zeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la umene zeljo » 12 maj 2010, 09:43

pa po cemu je bolje bilino polje od grbavice, sta je to potrebno grbavici pa da se tu igraju ewropske tekme....molim ako neko zna nek objasni...??

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 maj 2010, 09:46

Stole iz Bora je napisao/la:Tuzno je sto cemo, izgleda, evropske utakmice igrati ili na Bilinom Polju ili na stadionu Gol u Orasju jer niko nista ne radi na rekonstrukciji stadiona Kosevo a do Jula se mora zavrsiti 70% radova koji su potrebni za ispunjenje uslova.
Bice ko i uvijek,dace se garancije i dobice se licenca svake godine ista prica...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 12 maj 2010, 10:37

bistrikboy je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Tuzno je sto cemo, izgleda, evropske utakmice igrati ili na Bilinom Polju ili na stadionu Gol u Orasju jer niko nista ne radi na rekonstrukciji stadiona Kosevo a do Jula se mora zavrsiti 70% radova koji su potrebni za ispunjenje uslova.
Bice ko i uvijek,dace se garancije i dobice se licenca svake godine ista prica...

Zatekla ih Evropa nespremne, k'o snijeg KJKP Rad. Jos da nisu sa svojim dolaskom najavljivali tu istu Evropu...
Zujo, cini mi se, se jos davno hvalio time da on sam moze zatvoriti financijsku konstrukciju za istocnu tribinu, ali nece, jer ceka ispunjenje obecanja politicara. Pa, kad mozes napraviti istok, a neces, onda bar mozes rekonstruirati ostatak stadiona - al' neces.
Zadnja izmjena: Vlak, dana/u 12 maj 2010, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 12 maj 2010, 10:44

večeras na TVSA u emisiji "javni agent 033" kod Zaima gost je Amar Osim brko, u 21:30, trajanje je pola sata.

:mrgreen:
Semper Fidelis

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 12 maj 2010, 11:49

PoZdrav svim manijacima,ovo je moj prvi post a forum pratim vec duye vrijeme.Zivim u Visokom a manijak sam od dubka .Registrovao sam se da vas upozorim da ne idete na fkz com.jer ima virus.JA otisao i sad skeniram comp.daj boze da ga nisam pokupio

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 maj 2010, 11:57

Izgleda da nece biti nista od prijenosa,sve se dogovorilo sa Hayatom,neki Baljak taj dogovor ponistio.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 maj 2010, 11:59

struja je napisao/la:PoZdrav svim manijacima,ovo je moj prvi post a forum pratim vec duye vrijeme.Zivim u Visokom a manijak sam od dubka .Registrovao sam se da vas upozorim da ne idete na fkz com.jer ima virus.JA otisao i sad skeniram comp.daj boze da ga nisam pokupio
zar ga nisu uklonili :S
Za zivot cijeli!

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 12 maj 2010, 12:05

mozda i jesu al maloprije ja otisao i imam sad problema skeniram comp.;uglavnom oprez

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 12 maj 2010, 12:10

Željezničar: Na Koševo po bodove za titulu
Muamer Svraka još na poštedi zbog povrede
Autor: Z. Š.
12.05.2010. 11:15
Stanić: U usponu forme

Atmosferu na Grbavici poremetila je povreda Muamera Svrake, koji je na samom početku utakmice sa Olimpikom dobio udarac od Vedrana Ješea pa je u prvom poluvremenu morao biti zamijenjen.

Svraka i Milan Ćulum na poziciji defanzivnih veznih imaju izuzetno bitnu ulogu u igri Željezničara pa se u stručnom štabu nadaju kako će mladi fudbaler ipak biti spreman do subote.

- Dobio sam snažan udarac i iskrenuo nogu. U nedjelju i ponedjeljak skoro da nisam mogao hodati. Doktori su mi bandažirali nogu i osjećam se bolje, a sa laganim treninzima trebao bih početi u srijedu. Toliko bih želio nastupiti u derbiju sa Sarajevom, nadam se da će do subote sve biti u redu - govori Muamer Svraka.

Protiv Olimpika zbog tri žuta kartona nisu igrali Mirsad Bešlija i Sead Bučan, koji se vraćaju u tim, ali na Koševu sigurno neće biti Alena Mešanovića. Oporavak golgetera Želje traje duže nego što se očekivalo i možda se neće vraćati do kraja sezone.

Jedan od najboljih igrača "Plavih" u jesenjem dijelu sezone Srđan Stanić solidno je odigrao duel sa Olimpikom i ponovo je u prvom planu trenera Amara Osima.

- Nisam prošao pripreme sa ekipom, što je sigurno ostavilo posljedice, ali se osjećam potpuno spreman i željan igre.

Na Koševu možemo riješiti pitanje šampiona, pobjedom bismo skoro osigurali titulu i svi smo svjesni koliko nam je bitan duel protiv Sarajeva - govori fudbaler Želje.
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 12 maj 2010, 12:17

struja je napisao/la:mozda i jesu al maloprije ja otisao i imam sad problema skeniram comp.;uglavnom oprez
Skinut virus nemoj da **** narod,samo ulazite pustite visocana oni su vazda bili velahavle :D
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 12 maj 2010, 12:18

kakav virus kakvi bakrači hh.
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

patkica
Kontakt:

Post Postao/la patkica » 12 maj 2010, 12:19

Željovac je napisao/la:36 golova Armina Hodžića u 20 prvenstvenih utakmica za kadete, za koje ima pravo igrati i sljedeće godine!
Zna li iko koji je rekord? Sjećam se da je Džeko u 3 utakmice za juniore dao 10 golova(Đip trenutno ima 11 golova u 20 utakmica za juniore), pa ga je Plišek morao vratiti u seniore. A i zabio je 4 u finalu kupa protiv Slobode. I Štilić je bio strašno efikasan, ali mislim niko ni blizu k'o ovaj mali, mašala, da ga ne ureknem. Kaže mu trener da daje golove i lijevom i desnom i glavom, što je rijetkost čak i za seniore(znam da sam ovo već pisao, ali mali ima fascinantnu statistiku). Bilo bi super pročitati neki njegov intervju, a Amaru svaka čast što mu je dao stipendijski ugovor.
Poznajem licno tog momka i sta reci nego je da veliki talenat'
Samo cu reci da je na polusezoni u 14 utakmica imao 30 golova ili 2.14 po utakmici, a to za Amara svaka cas samo sto je 6 mj taj ugovor ;)

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 12 maj 2010, 12:22

EL PREZIDENTETETETE je napisao/la:kakav virus kakvi bakrači hh.
visocani bi nasli i dlaku u jajetu :)
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 12 maj 2010, 12:23

EL PREZIDENTETETETE je napisao/la:kakav virus kakvi bakrači hh.
Vidim i ja da je sad sve ok.

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 12 maj 2010, 12:24

Semir Đip je strašan, ja mislim da će se za par godina o njemu pričati kao o Edinu sada ( :
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 maj 2010, 12:53

POPOVIĆ: BOLJI SMO OD SARAJEVA
"San svakog igrača je postići pogodak u derbiju. Ja se nadam da ću u subotu ispuniti svoj san", rekao je za SportSport.ba napadač Željezničara Lazar Popović, tri dana uoči najvećeg bosanskohercegovačkog derbija.

Najveći derbi bosanskohercegovačkog fudbala u subotu će po svemu sudeći pred praznim Koševom odigrati Sarajevo i Željezničar. Obje momčadi derbi dočekuju u pobjedničkom raspoloženju, a napadač momčadi s Grbavice Lazar Popović optimističan je pred isti.

"S velikim nestrpljenjem očekujem derbi. Obje momčadi igraju u izvrsnoj formi i mislim da je pred nama dobra utakmica. Žao mi je što će se derbi najvjerovatnije igrati bez prisustva publike, no šta je tu je", rekao je Popović i dodao:

"U ovu utakmicu moramo ući hladnih glava. Sarajevo je kvalitetna momčad, što pokazuju i posljednji rezultati. U prethodna dva duela fudbaleri Sarajeva postigli su sedam golova, a niti jedan nisu primili i to dovoljno govori o tome u kakvoj formi dočekuju derbi. Međutim, mislim da smo mi u ovom trenutku bolja momčad i nekako sam uvjeren da nećemo izgubiti. Pobjeda, ali možda i bod dovode nas na korak do titule i siguran sam da ćemo ja i moji saigrači učiniti sve kako bismo u derbiju ostvarili pozitivan rezultat."

Lazarus da silava :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 12 maj 2010, 13:00

...
Zadnja izmjena: umene zeljo, dana/u 12 maj 2010, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 12 maj 2010, 13:02

umene zeljo je napisao/la:DERBI PRED NAVIJACIMA, SARAJEVO ODUSTALO OD 3 BODA IZ TUZLE TO JE BILA UCJENA NFSBIH!!!!

:roll:

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 12 maj 2010, 13:02

umene zeljo je napisao/la:DERBI PRED NAVIJACIMA, SARAJEVO ODUSTALO OD 3 BODA IZ TUZLE TO JE BILA UCJENA NFSBIH!!!!
Koliko je to tacna informacija,koji je izvor........

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 12 maj 2010, 13:04

damirfile je napisao/la:
Koliko je to tacna informacija,koji je izvor........
info iz kluba, sad koliko je tacna ne znam!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Brkooo, doncarlo, ristagrad, sebalos i 89 gostiju.