FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
ovaj Coman original Ribery
- muhamedhulk
- Kontakt:
Cist penal ne svira ccc
A Vidal ga fino odmjeri
PS Jel se vama cini da Mario ima koji kg viska?
Fin stomacic ima 
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
A Vidal ga fino odmjeri

PS Jel se vama cini da Mario ima koji kg viska?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
JuBeovci dominiraju. 
@Pep aka Kuffour zadovovljan.

@Pep aka Kuffour zadovovljan.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Nerminovic
- Kontakt:
Coman mi mnogo lici na Aubamanyanga samo sto je ovaj bolji tehnicar i bolji u jedan na jedan duelima
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Nerminovic
- Kontakt:
Wagner, bivsi igrac Bayerna 

BackSpace United
BackSpace United
- Nerminovic
- Kontakt:
Coman ako ovako nastavi Bayern će bez problema keširati Juveu ostatak novca.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Nerminovic
- Kontakt:
Rode igracino
I dalje pokazuje zasto zasluzuje vecu minutazu 

BackSpace United
BackSpace United
Evoo Martinezaaa 

Evo napokon i Javia, zaboravio sam kako čovjek izgleda. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Nerminovic
- Kontakt:
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavi evo ga konaco, dobro dosao nazad momcino 

BackSpace United
BackSpace United

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Jos jedna prelijepa fudbalska predstava naseg Bayerna. Inace, kao i uvjek, Bayern rutinski, pred veoma dobrim navijanjem Bayernovih navijaca, koji su bili u Darmstadu u finom broju. Zanimljiv stadion u Darmstadu. Inace, nisam nikako povezo ono sve oko "Bild Not Welcome", skoro pa sam shvatio, ali nisam povezo
Coman, ima zelju i htijenje, zeli, hoce, dobar je, pocetnicke greskice ( oko primanja lopte) se ne gledaju. Bayo mogao sigurno zabit jos koji gol, pa drugo poluvrijeme sa Bayern igro i sutao ka golu.

Zadovoljan sam vidjenim,jedini koji me razocarao je Götze.Comana prvi put gledam i vidi se da ce nesto biti od njega,samo mu fali jos dosta utakmica da udje u formu.Ne mogu da vjerujem kakve smo igrace doveli za male pare
Costa,nas najbolji igrac trenutno

Costa,nas najbolji igrac trenutno

- Omerbavarac
- Kontakt:
Uhvatio sam zadnjih 20 minuta no nedovoljno da dam neki opsirniji komentar obzirom da je utakmica vec bila rijesena i da su i jedni i drugu samo cekali kraj.
Drago mi je sto se Javi vratio.
Na njemu se vidi ta zelja za igranjem tako da smo njegovim povratkom dobili veliko pojacanje.
Muller promasi onaj sut glavom a mogao se ponovo upisati u strijelce.
PS: dobro je to Pep izrotirao, odmorili su se svi najvazniji igraci tako da na Vukove idemo nabrijani i zeljni nove pobjede.
PS2: ko zna kako ide naziv one stranice sa snimcima meceva, da odgledam ovo sto sam propustio?
Drago mi je sto se Javi vratio.
Na njemu se vidi ta zelja za igranjem tako da smo njegovim povratkom dobili veliko pojacanje.
Muller promasi onaj sut glavom a mogao se ponovo upisati u strijelce.
PS: dobro je to Pep izrotirao, odmorili su se svi najvazniji igraci tako da na Vukove idemo nabrijani i zeljni nove pobjede.
PS2: ko zna kako ide naziv one stranice sa snimcima meceva, da odgledam ovo sto sam propustio?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Matchhighlight.com se zove stranica 

Odlična, sigurna igra, mladići željni igre i dokazivanja.
Kimich i Rode pokazuju da ih Pep treba češće koristiti, jer Xabi i Lam se zasite i utonu u sivilo, stoga mislim da nama treba što više rotacije, i da se minute ravnomjerno podijele.
Danas su ova dvojica zajedno sa Vidalom dominirala terenom, a Costa još jednom potvrdio da je naš igrač koji pravi najvićeu razliku na terenu, a Coman dokazuje opet svoj raskošan talenat...
Gece nikako da uveže dvije dobre partije, danas prespor i dezorijentisan, domaćini su lako s njim izlazili na kraj, višak kilograma je(između ostalog) nešto na čemu mora raditi.
Ekipa je poprilično dobro izrotirana, i svakako da u duel sa Wolfsburgom ulazimo sa fizičkom prednošću, jer i danas su se morali dobro natrčati, a rotirali skoro da nisu, izuzev Rodrigueza i Gustava, i mislim da će platiti cijenu toga.
Martineza ljepota vidjeti ponovo, danas u ono malo minuta se smijenjivao u vezi i stoperu i dosta ohrabrujuće to izgleda, nadoamo da će se stabilizovati, jer njegovim prisustvom to je neka nova dimenzija, sa spremnim iskorištenim kvalitetom Martineza i bez njega mi smo dvije skoro različite ekipe, igrač koji čini neraskidivu vezu između napada i odbrane, od neprocijenjive važnosti...
Kimich i Rode pokazuju da ih Pep treba češće koristiti, jer Xabi i Lam se zasite i utonu u sivilo, stoga mislim da nama treba što više rotacije, i da se minute ravnomjerno podijele.
Danas su ova dvojica zajedno sa Vidalom dominirala terenom, a Costa još jednom potvrdio da je naš igrač koji pravi najvićeu razliku na terenu, a Coman dokazuje opet svoj raskošan talenat...
Gece nikako da uveže dvije dobre partije, danas prespor i dezorijentisan, domaćini su lako s njim izlazili na kraj, višak kilograma je(između ostalog) nešto na čemu mora raditi.
Ekipa je poprilično dobro izrotirana, i svakako da u duel sa Wolfsburgom ulazimo sa fizičkom prednošću, jer i danas su se morali dobro natrčati, a rotirali skoro da nisu, izuzev Rodrigueza i Gustava, i mislim da će platiti cijenu toga.
Martineza ljepota vidjeti ponovo, danas u ono malo minuta se smijenjivao u vezi i stoperu i dosta ohrabrujuće to izgleda, nadoamo da će se stabilizovati, jer njegovim prisustvom to je neka nova dimenzija, sa spremnim iskorištenim kvalitetom Martineza i bez njega mi smo dvije skoro različite ekipe, igrač koji čini neraskidivu vezu između napada i odbrane, od neprocijenjive važnosti...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zahvaljujem ali nije to ta stranica koju sam trazio mada moze u svakom slucaju posluziti.autogol je napisao/la:Matchhighlight.com se zove stranica

http://livefootballvideo.com/fullmatch
Evo to je to, hd snimci.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Sebastian Rode bas najpotcjenjeniji igrac, al toliko zahvalan i radan da to nije humano, sto vise da dobija prilike zajedno sa Kimmichom i bice dobro.
Comanu nije dugo trebalo da postigne gol, svaka cast momcinoo.. idemo dalje, utorak vukovi !
Povratak Javija po meni trenutak dana, samo da prodje sve kako treba, pazi sredine.. Vidal, Javi
jao jao
Comanu nije dugo trebalo da postigne gol, svaka cast momcinoo.. idemo dalje, utorak vukovi !
Povratak Javija po meni trenutak dana, samo da prodje sve kako treba, pazi sredine.. Vidal, Javi

FC Bayern !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.