FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 19 sep 2015, 00:22

dr.adnan je napisao/la:Još uvijek ne mogu da shvatim da Tomica ima 26 godina, a kao da je kod nas 10 godina :D
A čovjek ima toliko osvojenih titula već. A pogotovo uvijek treba istaknuti osvojenu Ligu prvaka i Svjetsko prvenstvo. Koliko velikih fudbalera ovo dvoje nije uspjelo upariti (da ne govorimo o velikim fudbalerima koji niti jedno niti drugo takmičenje nisu uspjeli osvojiti). A dovoljno osvojiti ova dva takmičenja i da više ništa ne osvojiš....A dalje i ne moramo sve titule Mullera nabrajati. :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 19 sep 2015, 00:26

Daily Mail piše da je Klopp odbio sve timove sa otoka i navode kako bi trebao zamijenit Pepa Gvardiolu, nek su krenule ove priče ovo mi totalno godi, o velikim stvarima se počne pisat puno prije nego što se zbilja dogode, tipa transfer Ronalda iz Manchestera u Real il transfer Lewe u Bayern ili povezivanje Gvardiole s Bayernom onomad itd itd., dobro je da se kuha nešto

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 sep 2015, 00:29

coelho41 je napisao/la:Daily Mail piše da je Klopp odbio sve timove sa otoka i navode kako bi trebao zamijenit Pepa Gvardiolu, nek su krenule ove priče ovo mi totalno godi, o velikim stvarima se počne pisat puno prije nego što se zbilja dogode, tipa transfer Ronalda iz Manchestera u Real il transfer Lewe u Bayern ili povezivanje Gvardiole s Bayernom onomad itd itd., dobro je da se kuha nešto
Kad smo vec na toj temi ja bih ipak prije zelio Schmidta. Klopp je bolji, stoji, ali me strah ovih katastrofa koje mu se dese nakon zasicenja.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 19 sep 2015, 00:34

muamerc je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:Daily Mail piše da je Klopp odbio sve timove sa otoka i navode kako bi trebao zamijenit Pepa Gvardiolu, nek su krenule ove priče ovo mi totalno godi, o velikim stvarima se počne pisat puno prije nego što se zbilja dogode, tipa transfer Ronalda iz Manchestera u Real il transfer Lewe u Bayern ili povezivanje Gvardiole s Bayernom onomad itd itd., dobro je da se kuha nešto
Kad smo vec na toj temi ja bih ipak prije zelio Schmidta. Klopp je bolji, stoji, ali me strah ovih katastrofa koje mu se dese nakon zasicenja.
to je više do struktura kluba, Bayern uvijek ima viška kvalitetnih igrača koji su željni dokazivanja a u Dortmundu je toga manjkalo, ona kvalitetna generacija se jednostavno zasitila, a i da se desi to u Bayernu, koliki god da mu se krah desi Bayern ovakav kakav jeste u Njemačkoj ne može ispod 3. ili 4. pozicije.
a jedan dobar razlog zašto bi volio baš da Klopp pristupi funkciji trenera Bayerna jeste taj da bi ovo praktički bilo da Bayern drugi puta zaredom uzima NAJPOŽELJNIJEG I NAJTRAŽENIJEG trenera na tržištu fudbalskom i time dokazuje svoju moć nad drugim velikanima, jer Klopp je ovo ljeto mogao birat praktički tim koji je htio, osim Barce i Čelzija koji imaju za sad svoje trenere kojima je stolica sigurna, a ako Klopp pauzira godinu samo da bi preuzeo Bayern e to već govori nešto o tome kakav je Bayern klub.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 sep 2015, 00:41

coelho41 je napisao/la:
muamerc je napisao/la:
to je više do struktura kluba, Bayern uvijek ima viška kvalitetnih igrača koji su željni dokazivanja a u Dortmundu je toga manjkalo, ona kvalitetna generacija se jednostavno zasitila, a i da se desi to u Bayernu, koliki god da mu se krah desi Bayern ovakav kakav jeste u Njemačkoj ne može ispod 3. ili 4. pozicije.
a jedan dobar razlog zašto bi volio baš da Klopp pristupi funkciji trenera Bayerna jeste taj da bi ovo praktički bilo da Bayern drugi puta zaredom uzima NAJPOŽELJNIJEG I NAJTRAŽENIJEG trenera na tržištu fudbalskom i time dokazuje svoju moć nad drugim velikanima, jer Klopp je ovo ljeto mogao birat praktički tim koji je htio, osim Barce i Čelzija koji imaju za sad svoje trenere kojima je stolica sigurna, a ako Klopp pauzira godinu samo da bi preuzeo Bayern e to već govori nešto o tome kakav je Bayern klub.
Ja bih ga ipak zelio radi rezultata. A to da ga neko zeli, da ga vecina zeli i da bi time Bayern opet uzeo pobjedu mozes dokazati isto kao informaciju da su i za mene zainteresirani isti ti klubovi. Kako glasine postoje za igrace tako ti je i za trenere, vecina istih nije tacna. Prvo ce klub raditi na produzenju Pepu a prema svim informacijma koje dolaze nama svi u klubu su za tu opciju bez obzira na rezultat (cak i Kajzer se ocitovao pozitivno po tom pitanju a znamo da on nema dlake na jeziku niti da ima neki interes da sada bude na necijoj strani), pa ako ta kampanja ne bude uspjesna onda traziti drugog trenera. Ne vjerujen da cemo prije zime ili proljeca znati nesto vise.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 19 sep 2015, 06:51

Ovi iz DSV ce zapeti danas momacki, mogo bi se Bayo malo namucit danas....

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 19 sep 2015, 10:26

ovo bi mogla biti danasnja postavka:
slika

ili ova:
slika

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 sep 2015, 11:36

Tipujem na ovu postavu:
Neuer - Alaba, Boateng, Rafinha - Kimmich - Thiago, Lahm - Bernat, Götze, Costa - Müller.
Ovo sve pod uslovom da Vidal i Xabi nisu 100% spremni...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 19 sep 2015, 13:00

Zadovoljan sam kako god, samo da Gotze igra
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 sep 2015, 13:14

coelho41 je napisao/la:
Ima dosta istine u ovom što si ti rekao. I Klopp bi se uklapao u Bayern. Pogotovo on je ta klasična njemačka škola koja je uvijek u Bayernu dobro prolazila. Meni je npr prvi izbor eventualno nekad kao zamjena za Pepa bio Tuchel, jer ga smatram sjajnim taktičarem a nosi i druge stvari, osobine sa sobom da može voditi veliki njemački klub. Pokazuje svoje znanje i vještine i sada u Dortmundu.
Ipak treba istaći da to što mi uzimamo najprivlačniju, najtraženiju robu na tržištu, ne mora sada biti prioritet, jer mi smo to već pokazali da možemo. Ispred više velikih klubova uzeli smo Pepa. Već prije par godina kada je odlučio napustit Real, Robben se brzo odlučio za Bayern i dao mu prednost u odnosu na neke druge top klubove (a više je zainteresovanih bilo). Pa i zadnjeg ljeta kupovina Vidala, jedne prave svjetske klase, izgrađenog igrača svjetskog formata i jednog od najboljih vezista je isto bila demonstracija sile.

E zato bi sada bilo potrebno ubosti s trenerom, s kojim ćemo zaista ostvariti napredak i s kojim ćemo dobiti svježinu određenu. Za sada možemo reći da se pod Pepom održala ta neka dominacija u Njemačkoj te da smo ostali među 3-4 top tima u Evropi (i dalje stižemo uglavnom suvereno do polufinala), marketinški smo još više napredovali (ovo pogotovo). Sada ako definitivno bude potrebe za nasljednikom (a kad tad hoće), onda bi bilo dobro unijeti opet određenu svježinu, pragmatičnost te treba taj sportski dio i napredak u tom sportskom dijelu da bude prioritet. Ne treba nam više biti bitno da li smo mi pred ostalima klepili "veliku ribu" (iako i to neće i dalje biti beznačajno). ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 19 sep 2015, 13:21

Mogao bi mali Coman danas da uvali jedan :D Tomica naravno neka nastavi standardno, uz Gotze koji polako ulazi u onu njegovu pravu formu, i laganica.

Jedino da ovi ne pocnu da udaraju :urnebes:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 sep 2015, 13:54

slika
Kopacke koje ce se nakon danasnjeg meca staviti na aukciju i sav novac ide Sirijskim izbjeglicama. :tokralju: :tokralju:
slika
Vraca se. :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 19 sep 2015, 14:27

Neuer (K) - Costa, Rafinha, Boateng, Bernat, Götze, Rode, Vidal, Alaba, Coman, Kimmich

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 19 sep 2015, 14:28

Neuer
Rafinhha Boateng Alaba Bernat
Rode Kimmich Vidal
Costa Gotze Coman

BackSpace United

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 19 sep 2015, 14:54

mislim da Milera, Lewe, Lahma, Alonsa itd. nema jer ih "čuva" za utakmicu s Wolfsburgom sad u utorak, to mi djeluje kao jedino normalno objašnjenje za ovu prošaranu postavu, al nije ovo uopšte loša ekipa.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 19 sep 2015, 14:57

Alonso ima neku povredu a inace da dobro si rekao

BackSpace United

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 19 sep 2015, 15:27

kako sam fino pogodio danas, gotze igra spica

BackSpace United

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 19 sep 2015, 15:52

Golcina Artura :tokralju:

BackSpace United

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 19 sep 2015, 15:52

konačno neko da ovako bez razmišljanja potegne šut s distance, svi slušaju Gvardiolu a imamo prejakih šutera u ekipi.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 19 sep 2015, 15:53

King Arturo Vidal kakava golcina

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.