Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Fuj Giroud dosao u Zagreb da lijeci svoje frustracije...dva preglupa i bespotrebna zuta kartona...Wenger kriv sto je stavio frustriranog igraca na teren...pa posalji ih psihologu kretenu amaterski, **** te Giroud u dupe i ti njega....ocito mu Giroud dobro opsluziva zenu dok ga Wenger trpi i dalje.
FUJ
FUJ
Voajer out
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
aj jos sad kad paja dodje hahahahahahahha show program
Bolje vam je da bjezite s temeQUARTERBACK je napisao/la:aj jos sad kad paja dodje hahahahahahahha show program

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Mene je stid, priznajem
Sad cemo dobiti Bauern i kuci i na strani da bi bili prvi 

Sreca je pa pored Bayerna u ovoj grupi i nema neke konkurencije pa se Arsenal moze provuci dalje ali mozda je bolje da se ne provuce ovako jadna ekipa jer ce naletiti na nekog jaceg i obrukati se zestoko.
Vec se Arsenal obrukao zestoko ali mislim rezultatski, brojcano.
Vec se Arsenal obrukao zestoko ali mislim rezultatski, brojcano.
Bas me zanima kakav ce izgovor Wenger sad naci...nesto tipa trudili smo se, ali nije islo, teren je bio tezak...veliki je pritisak na mojim igracima, umorni su...bla bla bla
Nego danas razmisljao bil nazvao na posao da ostanem gledat tekmu i odlucim ipak da odem pa cu snimak pogledati! Izgleda da sam napravio dobar izbor. Jos vidim da je Panjoud pocrvenio 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
- Kontakt:
Jedini moralni cin nakon ove blamaze bi bio ostavka voajera! Sramota, nadmudrio ga Zoran Mamic

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Zaista je tesko prognozirati sta ce reci taj izvikani strucnjak, ali ja znam 100% sta NECE reci.mercurial je napisao/la:Bas me zanima kakav ce izgovor Wenger sad naci...nesto tipa trudili smo se, ali nije islo, teren je bio tezak...veliki je pritisak na mojim igracima, umorni su...bla bla bla
(naravno, nece preuzeti odgovornost na sebe, nikad to nije uradio taj mrski smrad)
-
- Kontakt:
Kakva golmancina Ospina zakucan za crtu retardirani FErnandes mu skace u petercu i zabija kakava klasa golmanska. Takodjer PAnjoud opet u elemetnu taj ne moze ni Dinamo Zagreb da rijesi i veceras je ucinio sve da Arsenal ne pobjedi, promasio dva zicera i kao slag na tortu dobio crveni karton. Walnut drugo rijesenje u napadu takodjer jos veci kloc uspio je zabiti kad haman vise nije ni bilo bitno...A sta reci o retardima CAzorli i Arteti i onom retardu sto je stavio ovu formaciju pa ti idioti ne mogu drzati vezu protiv Dinama protiv nekakvog Antolica i Machada i Ademija kakav fail kakva bruka zasluzili smo ismijavanje.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Bratford all over again,a ?
Mogla bi biti teška i naredna kontra Olya.
Nisam cak ni gledao tekmu,pojma nemam šta se desilo..
Arsenal ce biti drugi u grupi ,ništa novo 1/8 ako pregura dobro i jest,ako ne,ništa ni novo,ni strano.

Mogla bi biti teška i naredna kontra Olya.
Nisam cak ni gledao tekmu,pojma nemam šta se desilo..
Arsenal ce biti drugi u grupi ,ništa novo 1/8 ako pregura dobro i jest,ako ne,ništa ni novo,ni strano.
Suosjećam sa svima koji shvaćaju od koje je prcije veceras Arsenal izgubio.
U iščekivanju uzvrata u Londonu i vracanja s debelim kamatama...
Izbori
U iščekivanju uzvrata u Londonu i vracanja s debelim kamatama...
Izbori

A meni se ljudi smijali sto kazem da nismo kvalitetniji od dva mancestera i celzija.
Očekivana postava.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nasa najbolja postava jbg
I jedni i drugi su toliko losi da nisu u stanju pobijediti protivnika. Mogu pobijediti samo sami sebe, inace ce biti X. 

Daje ga Walcott opet danas
. Yebiga čovjek maša al na kraju dana i da gol 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ima li neko link da gledam na mobu utakmicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.