Pa prijatelju dobro dosao, nema te nigdje cckatakomba2 je napisao/la:evo mene opet nakon nekog vremena
Jos samo nam fali da se Tiago zapostavi, pored Ognjena igrac koji najvise napada.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa prijatelju dobro dosao, nema te nigdje cckatakomba2 je napisao/la:evo mene opet nakon nekog vremena
mene je odina formacija bez defanzivnog zadnjeg veznog podjećala na papetov sistem al on je bar igrao sa krilima a ovaj počeo u originalu ko pape,valjda izađe na dobroChWilla je napisao/la:meni to 4-4-2 liči na papetovu formaciju u izraelu, al' eto...
Ja se sa ovim generalno slazem. Mada mislim da on jos uvijek ne vodi ekipu, mislim da je Edis imao veliki uticaj na proslu tekmu a vjerujem i ovu.Vlado premalo poznaje igrace uopstalom pisao sam vec ovo nije njegova ekipa, nije on doveo igrace nije on prosao pripreme on je u teskoj situaciji i zato mora imati podrsku svih nas ne radi njega nego radi Zelje.dzoni3 je napisao/la:Ovo sto on pokusava ne valja nista.
Kako god sa ovakvim izborom prvih 11 mi nemamo lijevog krila (uzimajući u obzir da će Đelmić igrati desno). A sad na šta će to ličiti vidjećemo.Jaozinho22 je napisao/la:Ma ko igra fifu zna šta je 4-4-2 DIAMOND FORMACIJA,Dado je tu opet neka desetka iza dva napadača kao Hernanes u Juventusu a Amir i Đelma su tu kao RMF i LMF oko centra.Znamo svi kakav je Memija u napadu a ja sam vidio i Mladenovića ''preko centra'' protiv Olimpica. To je neko moje viđenje ove formacije.
Prošle godine na utakmici između seniora i juniora Želje na mjestu lijevog krila briljirao Hiroš. Mislim da je bio i video izvještaj na oficijelnoj, Hiroš bukvalno bacao Benju Čolića na glavu. Ko je gledao uživo, sjetiće se. Znači, nije istina da nemamo igrača u rosteru koji bi adekvatno pokrio poziciju lijevog krila, potrebno je samo malo hrabrosti gurnuti našu djecu u prvih 11. Već smo vidjeli da se to, uglavnom, višestruko isplati.FaraonTM je napisao/la:Kako god sa ovakvim izborom prvih 11 mi nemamo lijevog krila (uzimajući u obzir da će Đelmić igrati desno). A sad na šta će to ličiti vidjećemo.Jaozinho22 je napisao/la:Ma ko igra fifu zna šta je 4-4-2 DIAMOND FORMACIJA,Dado je tu opet neka desetka iza dva napadača kao Hernanes u Juventusu a Amir i Đelma su tu kao RMF i LMF oko centra.Znamo svi kakav je Memija u napadu a ja sam vidio i Mladenovića ''preko centra'' protiv Olimpica. To je neko moje viđenje ove formacije.
U rosteru imamo naravno, al' govorim u ovoj formaciji i sa ovim igračima što je neko napisao prije par stranica, među tih 11 ne postoji pravo lijevo krilomavi je napisao/la:Prošle godine na utakmici između seniora i juniora Želje na mjestu lijevog krila briljirao Hiroš. Mislim da je bio i video izvještaj na oficijelnoj, Hiroš bukvalno bacao Benju Čolića na glavu. Ko je gledao uživo, sjetiće se. Znači, nije istina da nemamo igrača u rosteru koji bi adekvatno pokrio poziciju lijevog krila, potrebno je samo malo hrabrosti gurnuti našu djecu u prvih 11. Već smo vidjeli da se to, uglavnom, višestruko isplati.FaraonTM je napisao/la:Kako god sa ovakvim izborom prvih 11 mi nemamo lijevog krila (uzimajući u obzir da će Đelmić igrati desno). A sad na šta će to ličiti vidjećemo.Jaozinho22 je napisao/la:Ma ko igra fifu zna šta je 4-4-2 DIAMOND FORMACIJA,Dado je tu opet neka desetka iza dva napadača kao Hernanes u Juventusu a Amir i Đelma su tu kao RMF i LMF oko centra.Znamo svi kakav je Memija u napadu a ja sam vidio i Mladenovića ''preko centra'' protiv Olimpica. To je neko moje viđenje ove formacije.
što smo fini, fala živio, kupi člansku imaš džaba ulazsasistika je napisao/la:Komšije sretan vam rođendan,sa zakašnjenjem.Nek ste vi nama zdravi i živi,uz želju da,ispod nas vazda bili!!
Želim vam da sutra osvojite tri boda
Hiros previse carini loptu.. Ne kazem da nije znalac i potencijal ali brate on dribla i sebe i druge.. Bez obzira na to i ja bi ga volio vidjeti u zvanicnoj tekmi sa vecom minutazom.. Nadam se da ce u kupu dobiti priliku i on i Sehic i Hasanovic da pokazu koliko mogu..mavi je napisao/la:Prošle godine na utakmici između seniora i juniora Želje na mjestu lijevog krila briljirao Hiroš. Mislim da je bio i video izvještaj na oficijelnoj, Hiroš bukvalno bacao Benju Čolića na glavu. Ko je gledao uživo, sjetiće se. Znači, nije istina da nemamo igrača u rosteru koji bi adekvatno pokrio poziciju lijevog krila, potrebno je samo malo hrabrosti gurnuti našu djecu u prvih 11. Već smo vidjeli da se to, uglavnom, višestruko isplati.FaraonTM je napisao/la:Kako god sa ovakvim izborom prvih 11 mi nemamo lijevog krila (uzimajući u obzir da će Đelmić igrati desno). A sad na šta će to ličiti vidjećemo.Jaozinho22 je napisao/la:Ma ko igra fifu zna šta je 4-4-2 DIAMOND FORMACIJA,Dado je tu opet neka desetka iza dva napadača kao Hernanes u Juventusu a Amir i Đelma su tu kao RMF i LMF oko centra.Znamo svi kakav je Memija u napadu a ja sam vidio i Mladenovića ''preko centra'' protiv Olimpica. To je neko moje viđenje ove formacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.