FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

godrina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la godrina » 19 sep 2015, 07:41

katakomba2 je napisao/la:evo mene opet nakon nekog vremena :D
Pa prijatelju dobro dosao, nema te nigdje cc

Jos samo nam fali da se Tiago zapostavi, pored Ognjena igrac koji najvise napada.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 19 sep 2015, 09:22

Nedisciplinovan igrač. Ofanzivno izuzetno jak, ali defanzivno loš, tačnije katastrofa, a imaš ga još na Mladenovićevoj strani koji svakako ne ulijeva povjerenje.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 sep 2015, 10:09

meni to 4-4-2 liči na papetovu formaciju u izraelu, al' eto...

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 19 sep 2015, 10:30

Zato je dado spreman za krila samo tako. Nije da pljujem po njemu al momak nema nijedne osobine za krila, zna se gdje mu je pozicija. Al ajd vidjet cemo, da imamo bar jednog nornalnog beka kako bi sve bilo bolje.
Brazilac ne bi smio ispast iz kombinacija nije on kriv sto su nam bekovi vise protivnicki igraci nego nasi. Prosle godine imali najjaci bekovski par a vidi sad.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 19 sep 2015, 10:45

Pa vidi, ova formacija je perfekcija ukoliko trener zna da je iskoristi na pravi način i ukoliko igrači dobro reaguju na stalne promjene i stalno kretanje igrajući u ovoj formaciji. Uzimate za primjer "Papetovu" Bosnu, ali ja imam jedan bolji primjer - Liverpool prije 2 sezone kada je sve razbijao sa ovom formacijom. Možda nerealno poređenje, ali Liverpool je sa tim sastavom u toj ligi na papiru možda bio 5-6 a Željo je ovdje u ligi sa sastavom, na papiru 2-3. Dakle, moguće su stalne promjene kada igraš ovaj dijamant, od 4-3-3 preko 4-5-1 do 4-2-2-2. Ovdje nastupa Vlado i mora objasniti igračima kada i kako da se rotiraju i kako da se kreću. Nadam se da će ovo na dobro izaći.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 19 sep 2015, 10:46

ChWilla je napisao/la:meni to 4-4-2 liči na papetovu formaciju u izraelu, al' eto...
mene je odina formacija bez defanzivnog zadnjeg veznog podjećala na papetov sistem al on je bar igrao sa krilima a ovaj počeo u originalu ko pape,valjda izađe na dobro :crazy: :crazy: :crazy:

dzoni3
Kontakt:

Post Postao/la dzoni3 » 19 sep 2015, 11:18

Ovo sto on pokusava ne valja nista.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 19 sep 2015, 11:36

Joj sta smo sebi dopustili al eto valjda smo navikli da nas vazda nesto zajeb.ava.
Ne treba mu sudit prije nego sto je ista uradio al dosao je u zeznut momenat rezultati ne smiju izostat.

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 19 sep 2015, 11:38

Polako ljudi, ne može ništa preko noći! Lako je kao ostali treneri kada dođu u našoj ligi kao novi u klub, svi igraju istu formaciju (4-2-3-1) pa nemaju nikakvih problema da se igrači adaptiraju. Vlado očito pokušava promijeniti formaciju a za to će trebati vremena da se svi igrači uklope. Treba pustiti čovjeka da radi i nadati se najboljem. Ni meni ono sa Koševa nije ličilo ni na šta, ali to je ipak bilo dva dana poslije nego smo imenovali Vladu za trenera, što je premalo vremena za bilo šta. Vidjećemo u narednim utakmicama kako to izgleda. ;)

Pozdrav svim forumašima plave krvi!

Registrovao sam se jer me nervirala priča onog YYY i htio sam da mu odgovorim, ali dok su mi aktivirali račun (evo 16 dana :D ) on do tada na tri nicka blokiran od strane forumaša i banovan od strane admina. :mrgreen:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 sep 2015, 11:38

a možda dado postane novi sedorf na lijevom krilu, ono ulazeći desnom nogom u sredinu :lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 sep 2015, 11:54

dzoni3 je napisao/la:Ovo sto on pokusava ne valja nista.
Ja se sa ovim generalno slazem. Mada mislim da on jos uvijek ne vodi ekipu, mislim da je Edis imao veliki uticaj na proslu tekmu a vjerujem i ovu.Vlado premalo poznaje igrace uopstalom pisao sam vec ovo nije njegova ekipa, nije on doveo igrace nije on prosao pripreme on je u teskoj situaciji i zato mora imati podrsku svih nas ne radi njega nego radi Zelje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 19 sep 2015, 13:40

Covjek u klubu nije ni 10 dana i ne valja ovo, ne valja ono...Niti je ovo njegov tim, niti je (kao sto @pile kaze) on doveo ikoga...Zato, dajte se malo strpite, pustite ga da radi, da upozna tim, da pokusa nesto...Sutra je jedino pobjeda bitna, bilo kakva pobjeda...Volim te Zeljo!!!

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 19 sep 2015, 13:49

Ma ko igra fifu zna šta je 4-4-2 DIAMOND FORMACIJA,Dado je tu opet neka desetka iza dva napadača kao Hernanes u Juventusu a Amir i Đelma su tu kao RMF i LMF oko centra.Znamo svi kakav je Memija u napadu a ja sam vidio i Mladenovića ''preko centra'' protiv Olimpica. To je neko moje viđenje ove formacije.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 19 sep 2015, 14:18

Ma ja ne mora to znacit da je lose a nismo ni vidjeli. Mozda ce memija dok budemo napadali ici ofanzivno a mladenovic kao osigurac i 3. stoper. Vidjet cemo valjda se malo razdrmaju.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 sep 2015, 14:21

Jaozinho22 je napisao/la:Ma ko igra fifu zna šta je 4-4-2 DIAMOND FORMACIJA,Dado je tu opet neka desetka iza dva napadača kao Hernanes u Juventusu a Amir i Đelma su tu kao RMF i LMF oko centra.Znamo svi kakav je Memija u napadu a ja sam vidio i Mladenovića ''preko centra'' protiv Olimpica. To je neko moje viđenje ove formacije.
Kako god sa ovakvim izborom prvih 11 mi nemamo lijevog krila (uzimajući u obzir da će Đelmić igrati desno). A sad na šta će to ličiti vidjećemo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 19 sep 2015, 14:56

FaraonTM je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Ma ko igra fifu zna šta je 4-4-2 DIAMOND FORMACIJA,Dado je tu opet neka desetka iza dva napadača kao Hernanes u Juventusu a Amir i Đelma su tu kao RMF i LMF oko centra.Znamo svi kakav je Memija u napadu a ja sam vidio i Mladenovića ''preko centra'' protiv Olimpica. To je neko moje viđenje ove formacije.
Kako god sa ovakvim izborom prvih 11 mi nemamo lijevog krila (uzimajući u obzir da će Đelmić igrati desno). A sad na šta će to ličiti vidjećemo.
Prošle godine na utakmici između seniora i juniora Želje na mjestu lijevog krila briljirao Hiroš. Mislim da je bio i video izvještaj na oficijelnoj, Hiroš bukvalno bacao Benju Čolića na glavu. Ko je gledao uživo, sjetiće se. Znači, nije istina da nemamo igrača u rosteru koji bi adekvatno pokrio poziciju lijevog krila, potrebno je samo malo hrabrosti gurnuti našu djecu u prvih 11. Već smo vidjeli da se to, uglavnom, višestruko isplati.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 sep 2015, 14:58

mavi je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Prošle godine na utakmici između seniora i juniora Želje na mjestu lijevog krila briljirao Hiroš. Mislim da je bio i video izvještaj na oficijelnoj, Hiroš bukvalno bacao Benju Čolića na glavu. Ko je gledao uživo, sjetiće se. Znači, nije istina da nemamo igrača u rosteru koji bi adekvatno pokrio poziciju lijevog krila, potrebno je samo malo hrabrosti gurnuti našu djecu u prvih 11. Već smo vidjeli da se to, uglavnom, višestruko isplati.
U rosteru imamo naravno, al' govorim u ovoj formaciji i sa ovim igračima što je neko napisao prije par stranica, među tih 11 ne postoji pravo lijevo krilo :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 19 sep 2015, 15:36

Komšije sretan vam rođendan,sa zakašnjenjem.Nek ste vi nama zdravi i živi,uz želju da,ispod nas vazda bili!! :bih:
Želim vam da sutra osvojite tri boda :pinokio:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 19 sep 2015, 16:01

sasistika je napisao/la:Komšije sretan vam rođendan,sa zakašnjenjem.Nek ste vi nama zdravi i živi,uz želju da,ispod nas vazda bili!! :bih:
Želim vam da sutra osvojite tri boda :pinokio:
što smo fini, fala živio, kupi člansku imaš džaba ulaz :salut:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 19 sep 2015, 16:07

mavi je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Hiros previse carini loptu.. Ne kazem da nije znalac i potencijal ali brate on dribla i sebe i druge.. Bez obzira na to i ja bi ga volio vidjeti u zvanicnoj tekmi sa vecom minutazom.. Nadam se da ce u kupu dobiti priliku i on i Sehic i Hasanovic da pokazu koliko mogu..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.