i kaze covjek mi komplesasi a vise postova imaju na nasoj temi neg na svojojHairlija je napisao/la:na zadnje 3 str cak 25 postova komsija na nasoj temi
hvala vam sto nas pratite

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
i kaze covjek mi komplesasi a vise postova imaju na nasoj temi neg na svojojHairlija je napisao/la:na zadnje 3 str cak 25 postova komsija na nasoj temi
hvala vam sto nas pratite
sve je pocelo kad sam ja stavio Osimovu izjavu,i vi ste se kao uvrijedili...pa sad pocinjete o Evropi i ostalim stvarima...opustite se...ako vam bude trebalo dacemo vam mi da idete u Evropu,mi uvjek mozemo bit ispred Borca...al ako vam je iz poniženja da vam mi damo bodove,onda ce se to uradit za zelenim stolom(slucaj Gavaric)!!!vedran86 je napisao/la:sta je ovo zadnje 3 stranice samo zeljini se skupili na ovoj nasoj temi
ah sto smo im dragiiiiiiiiiiiiiiiiii
nekontam sta je pocelotm-ovac iz mase je napisao/la:sve je pocelo kad sam ja stavio Osimovu izjavu,i vi ste se kao uvrijedili...pa sad pocinjete o Evropi i ostalim stvarima...opustite se...ako vam bude trebalo dacemo vam mi da idete u Evropu,mi uvjek mozemo bit ispred Borca...al ako vam je iz poniženja da vam mi damo bodove,onda ce se to uradit za zelenim stolom(slucaj Gavaric)!!!vedran86 je napisao/la:sta je ovo zadnje 3 stranice samo zeljini se skupili na ovoj nasoj temi
ah sto smo im dragiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne mogu zaspat...samo kontam da ne odete u EL...!drajkula_zlo je napisao/la:do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJVOOOO ...komleksi su cuda
tm-ovac iz mase je napisao/la:ne mogu zaspat...samo kontam da ne odete u EL...!drajkula_zlo je napisao/la:do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJVOOOO ...komleksi su cuda
jel to opet provaljujeteMaliMemo je napisao/la:Sta li im je spremio za derbi , ima da ih unakazimo.tm-ovac iz mase je napisao/la:VODITELJ:Šta mislite o zabrani ulaska navijačima na derby?
AMAR OSIM:Pa ja mislim da to više odgovara Sarajevu,jer su oni navikli igrat pred malim brojem navijača!![]()
![]()
![]()
SPORT MAGAZIN TVSA Ponedjeljak 10.05.
Izgleda da imamo i engleze ovdje koje zaboravljaju i zadnji derbi na kosevu kada su imali slicno izdanje kao zadnje na grbavici ali da ne pricam u prazno , potrudio sam se da to i prezentiramčamac je napisao/la:Hajd' ne jeb.i više sa tim. Gdje će ba 2 milje poraziti cenera. Znaš i sam da vas samo krov sjevera drži u životu. Kakva ste podrška igraći vam vole igrati bez vas i bolje igraju. Na Koševu vas niko ne čuje, došli ne došli. Da vas udba skuplja ne možete sjever da napunite godinama i sad vi nekog porazili. Sjeb.ali ligu čitavu sa svojom kuknjavom i bodovima, uništili derbi, gdje god ste otišli sranj.e ispalo i sad vi nešta. Prijeratne horde koje ja pamtim i koje se bile nešta u ovom gradu i državi bi vas se najradije odrekle, ali nema više tih ljudi jer sve preko 25 godina je od vas davno diglo ruke. Ostala sama dječurlija.
Nisam ovdje napisao post ne pamtim, ali ba dosta sra.nj.a ovdje danima.
vratit ce se valter ebat ce vam mater.....!!!Dirk je napisao/la:Izgleda da imamo i engleze ovdje koje zaboravljaju i zadnji derbi na kosevu kada su imali slicno izdanje kao zadnje na grbavici ali da ne pricam u prazno , potrudio sam se da to i prezentiramčamac je napisao/la:Hajd' ne jeb.i više sa tim. Gdje će ba 2 milje poraziti cenera. Znaš i sam da vas samo krov sjevera drži u životu. Kakva ste podrška igraći vam vole igrati bez vas i bolje igraju. Na Koševu vas niko ne čuje, došli ne došli. Da vas udba skuplja ne možete sjever da napunite godinama i sad vi nekog porazili. Sjeb.ali ligu čitavu sa svojom kuknjavom i bodovima, uništili derbi, gdje god ste otišli sranj.e ispalo i sad vi nešta. Prijeratne horde koje ja pamtim i koje se bile nešta u ovom gradu i državi bi vas se najradije odrekle, ali nema više tih ljudi jer sve preko 25 godina je od vas davno diglo ruke. Ostala sama dječurlija.
Naravno ovaj senilni je vec pokazao davno objektivnost tako da ga ne uzimamo za ozbiljno , svakako je on meta ismijavanja na utakmica Zeljeznicara vec godinama , samo se cuje eno onog Camca kloca i slicno , ali nebitno je to sve da frajer ne sanja FKS i udbu ...
Sta bolan pricas gluposti,ko tebe laze da mi je znati???vidi se da si saban neki i hajde ba prestani gluposti pisati zamolio bi te jer nemam strpljanja da ti objasnjavam neke stvari!čamac je napisao/la:Hajd' ne jeb.i više sa tim. Gdje će ba 2 milje poraziti cenera. Znaš i sam da vas samo krov sjevera drži u životu. Kakva ste podrška igraći vam vole igrati bez vas i bolje igraju. Na Koševu vas niko ne čuje, došli ne došli. Da vas udba skuplja ne možete sjever da napunite godinama i sad vi nekog porazili. Sjeb.ali ligu čitavu sa svojom kuknjavom i bodovima, uništili derbi, gdje god ste otišli sranj.e ispalo i sad vi nešta. Prijeratne horde koje ja pamtim i koje se bile nešta u ovom gradu i državi bi vas se najradije odrekle, ali nema više tih ljudi jer sve preko 25 godina je od vas davno diglo ruke. Ostala sama dječurlija.
Ja sam prijeratni hordaš, i podržavam ove momke! A ti od.ebi, imaš na Fejsu grupu mrzim HZ pridruži im se i ne gnjavi.čamac je napisao/la:Hajd' ne jeb.i više sa tim. Gdje će ba 2 milje poraziti cenera. Znaš i sam da vas samo krov sjevera drži u životu. Kakva ste podrška igraći vam vole igrati bez vas i bolje igraju. Na Koševu vas niko ne čuje, došli ne došli. Da vas udba skuplja ne možete sjever da napunite godinama i sad vi nekog porazili. Sjeb.ali ligu čitavu sa svojom kuknjavom i bodovima, uništili derbi, gdje god ste otišli sranj.e ispalo i sad vi nešta. Prijeratne horde koje ja pamtim i koje se bile nešta u ovom gradu i državi bi vas se najradije odrekle, ali nema više tih ljudi jer sve preko 25 godina je od vas davno diglo ruke. Ostala sama dječurlija.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, keli, muhamedhulk, NeSamSafetee, sirferguson, Tatamata1946, ubipara, vedinjo98, WeekendOffender i 99 gostiju.