FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 19 sep 2015, 01:08

bordobijeli je napisao/la:ova ekipa danas sto je pobjedila i prosle godine pred kraj sezone je iznijela dosta utakmica ,kovacevic,tatomirovic ,baric ,krste ,okic i ostali to je izgledalo dosta dobro ,po meni treba gurati mladje igrace, aut (stepanov,berberovic,puzigaca ,alispahic ) samo mlade forsirati koji su zeljni igre uz par iskusni :salut: :salut:
Cuj Milan aut :wtf:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 sep 2015, 01:20

uNbx je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ova ekipa danas sto je pobjedila i prosle godine pred kraj sezone je iznijela dosta utakmica ,kovacevic,tatomirovic ,baric ,krste ,okic i ostali to je izgledalo dosta dobro ,po meni treba gurati mladje igrace, aut (stepanov,berberovic,puzigaca ,alispahic ) samo mlade forsirati koji su zeljni igre uz par iskusni :salut: :salut:
Cuj Milan aut :wtf:
zasto ne ,ima 33 godina vjerovatno veliku platu a i suspendovan je nesto znaci ne stima . mihojevic,kovacevic,barbaric ,tatomirovic sasvim dovoljno

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 sep 2015, 01:24

E ne mogu da vjerujem da nam je nepotreban neko ko je igrao u Portu, Malagi... Najbolji stoper koji je ikad zaigrao u ligi... Pa koji rac smo ga onda dovodili :crazy:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 sep 2015, 01:29

slozio bih se s bratom @bordobijeli, treba gurati mladje u vatru, po ovome do sada, oni pokazuju da su itekako zeljni dokazivanja, a i kvaliteta im ne manjka!

Uprava, nadam se, zna sta radi. Niko nije veci od Sarajeva, ni puzigaca ni dzemica ni stepanov!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 sep 2015, 01:31

uNbx je napisao/la:E ne mogu da vjerujem da nam je nepotreban neko ko je igrao u Portu, Malagi... Najbolji stoper koji je ikad zaigrao u ligi... Pa koji rac smo ga onda dovodili :crazy:
Pa morali smo dovesti nekoga i 'problematicnog',posto smo imali deficit tog profila igraca :D
Koga bi sada suspendovali da nije njega :D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 sep 2015, 01:40

uNbx je napisao/la:E ne mogu da vjerujem da nam je nepotreban neko ko je igrao u Portu, Malagi... Najbolji stoper koji je ikad zaigrao u ligi... Pa koji rac smo ga onda dovodili :crazy:
nisam ga ja ni dovodio ni ti ga ja tjeram ,ovo je samo moje misljenje da se trebamo okrenuti nasim mladjim igracima zasto da berberovic i stepanov uzimaju mjesto kovacevicu i mihojevicu :?: ovi mladi su puni zelje i elana .nije bitno sad uopšte o kojem se igracu radi ali mislim da smo pogrijesili pred pocetak ove sezone sto smo nagomilali igrace i zbog togaa imali nezadovoljstvostvo u svlacionici i jos trenera bez autoriteta , zato kazem da treba nek a kombinacija iskustvo mladost. ali ne kao sto mi imamo stoperi tatomirovic,stepanov ,berberovic,barbaric i dvojicu mladi kovacevic-mihojevic koji pored ove cetvorice dobijaju minute na kapaljku ,zato kazem rijesis se dvojice starijih koje placas puno a dobijes bolju atmosferu i igrace za buducnost :salut: :salut: :salut:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 sep 2015, 01:47

Stepanov nepotreban. Kljucaj temu odmah. :salut: Takvi kapitalci su uvijek dobrodosli po meni. Ne znam zasto je to u koliziji sa guranjem mladjih narastaja. Cimi ne bi nikad postao to sto jeste da nije bilo Jajala kao katalizatora. Jednostavno moras imati kapitalce uz koje ce mladi talenti napredovati kako Bog zapovijeda.
Btw, onda se rijesis Berberovica i Tatka koji ne mogu parirati Stepanovu ni u ludilu. Tatko to moze donekle nadomjestiti pozrtvovanoscu, ali nije to to do kraja. Zaboravih reci da je stoperska pozicija najosjetljivija i da vazda moras imati po meni jednu iskusnu gromadu, bar u nasoj ligi. O ucescu u evropi da ne govorim.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 sep 2015, 01:53

uNbx je napisao/la:Stepanov nepotreban. Kljucaj temu odmah. :salut: Takvi kapitalci su uvijek dobrodosli po meni. Ne znam zasto je to u koliziji sa guranjem mladjih narastaja. Cimi ne bi nikad postao to sto jeste da nije bilo Jajala kao katalizatora. Jednostavno moras imati kapitalce uz koje ce mladi talenti napredovati kako Bog zapovijeda.
Btw, onda se rijesis Berberovica i Tatka koji ne mogu parirati Stepanovu ni u ludilu. Tatko to moze donekle nadomjestiti pozrtvovanoscu, ali nije to to do kraja.
ja tatomirovica gledam u dresu Sarajeva 4 godine momak uvijek gine ,mnogi su ga uzeli na zub ja tog momka iznimno postujem i dosta je mladji od sstepanova ,berberovica . ovo je moje misljenje ne mora znaciti da je ispravno ja isto nemam nista protiv stepanova ali ako ima problema u svlacionici pa lagano on i dzemo ispisnica . a danasnja utakmica a mislim i buduce ce pokazati da smo mi imali problem s atmosferom u ekipi a ne kvalitetom

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 sep 2015, 02:00

bordobijeli je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Stepanov nepotreban. Kljucaj temu odmah. :salut: Takvi kapitalci su uvijek dobrodosli po meni. Ne znam zasto je to u koliziji sa guranjem mladjih narastaja. Cimi ne bi nikad postao to sto jeste da nije bilo Jajala kao katalizatora. Jednostavno moras imati kapitalce uz koje ce mladi talenti napredovati kako Bog zapovijeda.
Btw, onda se rijesis Berberovica i Tatka koji ne mogu parirati Stepanovu ni u ludilu. Tatko to moze donekle nadomjestiti pozrtvovanoscu, ali nije to to do kraja.
ja tatomirovica gledam u dresu Sarajeva 4 godine momak uvijek gine ,mnogi su ga uzeli na zub ja tog momka iznimno postujem i dosta je mladji od sstepanova ,berberovica . ovo je moje misljenje ne mora znaciti da je ispravno ja isto nemam nista protiv stepanova ali ako ima problema u svlacionici pa lagano on i dzemo ispisnica . a danasnja utakmica a mislim i buduce ce pokazati da smo mi imali problem s atmosferom u ekipi a ne kvalitetom
Ma ja ne sporim njegovu pozrtvovanost, cak uzimam s rezervom to da je on u nekim klanovima, ne lici mi to na njega. Mozda se najvise druzi sa njima, al mislim da ne sabotira on nista. Ja mislim da je Sarajevo preraslo Ivana (uz svo duzno postovanje i zahvalu za njegov trud u svakoj tekmi). Ne znam eto nisam pametan.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 sep 2015, 02:05

Hajd pogledajte fino obojica gol Borca za 0:1 kad smo ispali iz kupa na Koševu, i samo u ivana gledajte. Ako ne primjetite sve tu što treba o njemu da znate onda sam ja budala a vi svi koji ga branite ste upravu. Pogledajte 6 igrača Borca u offsideu i Ivana kako ih punim šprintom pretrčava da ne budu. Ako je to štoper, ako je to čovjek, ja sam djed mraz.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 19 sep 2015, 02:10

Haj nebitno, igraci izgleda otpustaju trenere i treba tome.stati u kraj. Zadovoljan sam sa Hurticem igramo preporodjeno, nek je Dzeno otisao.
Kovacevic nas trenutno najbokji igrac al fkt, steta sto ima tako jaku konkurencju i sto je kapiten Tatko i sto ima vise priliike za igru samo zbog trake. Kova zadnjih 5 utakmica bez greske, i kako vrijeme odmice i kako cesce igra ave bolji i bolji. Nemam rijeci, neka ostane Stepanov na hladjenju dok ne ode neko od stopera, jer za Kovu i Mihu mozemo uzeti ogromne pare.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 sep 2015, 02:15

Po meni je greska dovodjenje i Barbe i Stepa. Trebao se dovesti jedan od njih, i onda rotirati Kovu i Mihu. Mozda se neko sjeti da sam to pisao i prije nego sto se saznalo za njih. Prizeljkivao sam jednog kapitalca na stoperu i da se ova dvojica sjajnih momaka rotiraju nazad. Ovako smo zaguseni na toj poziciji pravo...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 sep 2015, 02:20

jurisicduska je napisao/la:Hajd pogledajte fino obojica gol Borca za 0:1 kad smo ispali iz kupa na Koševu, i samo u ivana gledajte. Ako ne primjetite sve tu što treba o njemu da znate onda sam ja budala a vi svi koji ga branite ste upravu. Pogledajte 6 igrača Borca u offsideu i Ivana kako ih punim šprintom pretrčava da ne budu. Ako je to štoper, ako je to čovjek, ja sam djed mraz.
covjek je tu 4 godine ,uvijek ide maksimalno ,glavom na kopacku imao je loši utakmica sto je normalno ali puno vise dobri, meni je tatko drag i sasvim ok igrac

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 sep 2015, 02:26

uNbx je napisao/la:Po meni je greska dovodjenje i Barbe i Stepa. Trebao se dovesti jedan od njih, i onda rotirati Kovu i Mihu. Mozda se neko sjeti da sam to pisao i prije nego sto se saznalo za njih. Prizeljkivao sam jednog kapitalca na stoperu i da se ova dvojica sjajnih momaka rotiraju nazad. Ovako smo zaguseni na toj poziciji pravo...
e mislim da je to poenta citave nase ekipe da smo napravili ekipu sto se kaze s brda s dola . puno igraca ,mnogi nezadovoljni jos trener koji nije mogao drzati svlacionicu to je uzrok onakve blijede ,neborbene igre .puno vise se moramo na tome raditi kad dovodimo igrace da znamo sta nam treba kakav profil igraca ,kako ce se uklopiti u tim mora biti hemije u timu a ne da svako vuce na svoju stranu ,isto smo hebibovica doveli na beka a covjek nije 3 godine igrao u defanzivi a pored njeg imas jos barica ,kalasia,berberovica i na kraju se ispostavi da nemas pravog beka ,mada baric igra solidno .

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 sep 2015, 02:47

Baric je proigrao na bas odlicnom nivou, no njega godine lagano sustizu. Mislim da on svoj kvalitet moze ispoljavati jos ovu sezonu, maksimalno sezonu i po, i to u optimalnim okolnostima, sto ce reci da prestane varirati tako naglo u formi kao sto je imao obicaj.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 sep 2015, 02:58

Mi imamo 5 stopera. 3 desna beka.
To je nas jedini problem.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 19 sep 2015, 06:53

Btw, onda se rijesis Berberovica i Tatka koji ne mogu parirati Stepanovu ni u ludilu. Tatko to moze donekle nadomjestiti pozrtvovanoscu, ali nije to to do kraja. Zaboravih reci da je stoperska pozicija najosjetljivija i da vazda moras imati po meni jednu iskusnu gromadu, bar u nasoj ligi. O ucescu u evropi da ne govorim.

Tako je. I da se nadovezem, ne postoje stari i mladi igraci, postoje dobri i losi.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 sep 2015, 07:22

Kako bi bilo da kiksa Zrinjski protiv Borca.Samo je -4 polako idemo prema vrhu tabele.
Jucer odlicna igra,pobjeda onako rutinska bez mnogo problema.Istu igru i pobjedu ocekujem u srijedu u Mostaru.
Trener Radnika nas vec proglasio šampionima. :bow:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 sep 2015, 08:43

Šta kaže onaj što smo doveli Stepanova... kaže lik u godinama, ima 33 godine... pa što će nam onda i Benko i njemu je 32 godine... Ja glupe izjave.
Stepanov samo svojim rezimeom na terenu mlađe igrače koji žele da napraduju leveluje za barem 50% po utakmici!

Pfff!

Btw jučer u svim onim intervjuima Ćelo nas više nahvalio nego što smo sami sebe u zadnje dvije godine :D
Samo Saraj'vo.

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 19 sep 2015, 10:01

Imati u rosteru Barbu, Stepanova, Kovu, Tatka kao stopere ne može štetiti ni jednoj ekipi. Mihojević se izgleda polako usmerava na zadnjeg veznog. Imati 3 desna beka isto tako. Ispade nam Barić juče, AK ušao, korektan bio, sve super. Počinje Kup, igraće se na 2 fronta. Treba nam svaki igrač. Nismo mi baš na tom nivou da sa 11 standardnih igramo 2 takmičenja.
Normalno da nas je Ćelo nahvalio, jer smo Radniku do gola dolazili sa 3 pasa...Ne mogu da vjerujem da ću ovo napisati, ali Radnik je možda najbolja i najčvršća ekipa protiv koje smo igrali do sada.
Mene brine opadanje forme prvenstveno Duljevića (ponavljam se).
I za kraj, svaka čast Hurtiću, uradio je prirodnu stvar-igrače stavio na njihove pozicije, i rekao im šta da rade. Valjda ovaj novi koji dođe neće izmišljati toplu vodu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.