FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 16 sep 2015, 23:56

Dugo vremena je sve kilavo bilo, iako se kontrolisala utakmica.
Fantastičan gol onda, jedinstvenog čovjeka u svijetu fudbala: Thomasa Mullera...Lik je nevjerovatan, nema se šta tu pričat...Baš, baš jedinstven, sa svojim načinom igre, pristupom igri, pozitivnošću itd, itd...
Lijep onda i gol Goetzea, tačnije lijepa ta akcija....A Muller i dalje impresionira i sa izvođenjem penala...

muhamedhulk je napisao/la: A moja opaska se odnosila na situacije kada Lewa ima priliku da zabije, jednostavno se muci..nije kao nekad kod zutih.
Fulao je Lewa i u Dortmundu više izglednih prilika. Ali on zato do šesnaesterca zna dobre stvari odraditi, dobre akcije napraviti, prodore napraviti, dobro sarađuje sa saigračima u igri. A po pitanju relazacije kod njega je tanka nit od svjetske klase i fantastičnih golova do same katastrofe. Zato sam ja dosta puta za njega ponovio da mi je on više polušpic, nego špic. Ali nekako se sa Mullerom dobro dopunjuje, često oni imaju jako dobru saradnju. A iako su u dosta stvari i različiti, slični su po tome što im treba slobode u igri, niti jedan niti drugi se ne može vezati striktno za šesnaesterac. S tim da Muller to često ionako i ne mora, jer rijetko igra u samom špicu, baš kao klasični napadač.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 17 sep 2015, 00:09

Muller htio centrirat Lewatu, pređe mu preko noge i ispade eurogol

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 17 sep 2015, 00:11

Muller je trenutno jedan od najboljih igrača svijeta,po meni je to vec zadnjih par godina,igrač koji je uvijek fantastičan u velikim utakmicama,vjerovatno jedan od mojih najdrazih igrača ikad. :tokralju: :tokralju:
Tomašššš Milaaaa BOG !!!!
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 17 sep 2015, 00:49

Jesam li ja jedini koji misli da je Muller gadjao go i pogodio???
Tezak protivnik,rezultat nije ni blizu odigranog.Ovo je dobra stvar sto smo se ovako "mucil".Bilo je tu bezidejnosti hrpa.Krila samo na desno kod lama imala kakvu takvu podrsku.Alkantara kao da je zaboravio igrati,ali ne sumnjam u nj.Alaba na stoperu huhhh,rizik je to,al Alibaba je to ,inteligencija mu dozvoljava da i stopera igra.Bernard dosta defanzivan mozda i previse.Vidal se tek prilagodjava klbu i vidi se da igra sa nekim grcom,al nek trci i "bije".
Gotze po meni nagovjestava dobru sezonu,nadam se da je prelomio i mislim da rijetko ko moze onako zavuci go, za cas sto bi se reklo.
Cuman je dobro odradio asistencija i penal,mali nije los.Kimich mora jo da odraste i mentalno i fizicki.
Trio Vidal Alkantara i Alonso hmmmm.
Ekipu imamo i bez hospital boysa,treba to sve da nahoda.
VOLIM BAYERN

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 17 sep 2015, 00:54

isakovich je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli da je Muller gadjao go i pogodio???
Tezak protivnik,rezultat nije ni blizu odigranog.Ovo je dobra stvar sto smo se ovako "mucil".Bilo je tu bezidejnosti hrpa.Krila samo na desno kod lama imala kakvu takvu podrsku.Alkantara kao da je zaboravio igrati,ali ne sumnjam u nj.Alaba na stoperu huhhh,rizik je to,al Alibaba je to ,inteligencija mu dozvoljava da i stopera igra.Bernard dosta defanzivan mozda i previse.Vidal se tek prilagodjava klbu i vidi se da igra sa nekim grcom,al nek trci i "bije".
Gotze po meni nagovjestava dobru sezonu,nadam se da je prelomio i mislim da rijetko ko moze onako zavuci go, za cas sto bi se reklo.
Cuman je dobro odradio asistencija i penal,mali nije los.Kimich mora jo da odraste i mentalno i fizicki.
Trio Vidal Alkantara i Alonso hmmmm.
Ekipu imamo i bez hospital boysa,treba to sve da nahoda.
Jesi.
slika
No bez obzira,najbolji igrač svijeta poslije Messia.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 sep 2015, 00:59

Rekao bih rutinska pobjeda na otvaranju Lige prvaka. Prvo poluvrijeme je bilo malo losije, ali smo kontrolisali utakmicu. U nastavku bolja slika na terenu i vanzemaljac Muller. Vjerujem da Upravi nebi palo na pamet da ga prodaju ni za 500 miliona. Gotze fino pogodio i drago mi je zbog njega. Za uspjeh u LP ove sezone treba nam svaki igrac u formi. Coman je i veceras pokazao da ce biti pojacanje u pravom smislu te rijeci. Na kraju ce se ispostaviti da smo opljackali Juventus uzimajuci ovog momka, bas kao sto smo uradili i Sahtaru sa Costom. Zamjene za Riberya i Robbena su tu, sada ocekujem da Uprava pronadje nekog mladica koji bi trebao biti nasljednik Lahma.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 17 sep 2015, 01:10

Lutke bez duse represiju vrse..yebem vam majku grcku :!:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 17 sep 2015, 05:55

Bayern ko Bayern, sta reci nego rutinski, melje opet...

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 18 sep 2015, 11:45

Jučer je u 90-oj godini umro veliki Bayernov trener Dettmar Cramer. S njim smo osvojili LP '75-te i '76-te, kao i Interkontinentalni kup '76-te.
Trenirao je tada velika igračka imena Franz Beckenbauer, Sepp Maier, Uli Hoeneß i Gerd Müller.
R.I.P
slika
Sent from my Philips Smart TV.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 18 sep 2015, 13:38

Apdejt oko povreda:
- Alonso bi trebao biti spreman za subotu
- Lewa će pauzirati dva dana i mogao bi biti spreman za Vukove.

Znači, ništa strašno.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 18 sep 2015, 16:08

Koliko Roben ima bolovanje,Da li se racuna na Riberyja,zapravo sta njega muci.Dosadili su vise sa tim ozljedama.Holger je rekorder,pa Roben,pa Bilal,pa sad i Benatia ,a Riki i on ma fujji.Mi smo nasa mala klinika. Samo sto mi imamo 5-6 Zadri.
VOLIM BAYERN

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 18 sep 2015, 16:49

isakovich je napisao/la:Koliko Roben ima bolovanje,Da li se racuna na Riberyja,zapravo sta njega muci.Dosadili su vise sa tim ozljedama.Holger je rekorder,pa Roben,pa Bilal,pa sad i Benatia ,a Riki i on ma fujji.Mi smo nasa mala klinika. Samo sto mi imamo 5-6 Zadri.
Samo da zaposlimo Helgu :lol:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 sep 2015, 18:25

'Prelosi' Rafinha u reprezentaciji Brazila... :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Klare

Post Postao/la Klare » 18 sep 2015, 20:08

Riberi je otpisan za ovu godinu, a moja očekivanja nisu baš optimistična, sve nešto govori da bi ovo mogao biti slučaj Sagnol.
Nadam se da ćemo ga još gledati...

Ovi ostali uključujući i Badstubera bi trebali biti full spremni početkom oktobra, eventualno do povratka sa reprezentativnih obaveza,
te se nadam da će stručni štab posvetiti pažnju tome i naći rješenje ovog problema.

Odlično je što Miler igra na visokom nivou, nivou najboljih igrača današnjice, ali da li je Miler čuo za frizera? :?

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 sep 2015, 23:50

dr.adnan je napisao/la:Jučer je u 90-oj godini umro veliki Bayernov trener Dettmar Cramer. S njim smo osvojili LP '75-te i '76-te, kao i Interkontinentalni kup '76-te.
Veliki trener i može se slobodno reći jedan od onih koji je postavio temelje Bayernovoj slavi, jer je uspio nakon prve titule Kupa šampiona koju je s ekipom osvojio Udo Lattek, nastaviti taj niz i dva puta zaredom osvojiti ovo takmičenje. Tako da su u izgradnji velike slave našeg kluba, Lattek i Cramer jako mnogo doprinijeli. Interesantno je za Cramera da je u javnosti nekako bio često u sjeni, puno više je još za svog života u istoj bio prisutan Udo. Pa često ljudi nisu ni informisani o Cramerovim zaslugama.
Klare je napisao/la:Riberi je otpisan za ovu godinu, a moja očekivanja nisu baš optimistična, sve nešto govori da bi ovo mogao biti slučaj Sagnol.
Nije još otpisan...Iako su ga mediji otpisivali što se ove godine tiče, Rummenigge je pred utakmicu s Olympiakosom izjavio kako će Ribery ove godine još zaigrati i kako baš i nisu stvari u njegovom slučaju toliko crne, kako se predstavljaju. Nije mogao precizirati termin njegovog povratka, ali definitivno bi Ribery trebao još zaigrati ove godine, pa možda već nekad i za par sedmica, bar prema tvrdnjama Kalleta.
dr.adnan je napisao/la: Odlično je što Miler igra na visokom nivou, nivou najboljih igrača današnjice, ali da li je Miler čuo za frizera? :?
:lol: :lol: :lol: Dobar, dobar....Jeste kosu malo zapustio, valjda će i to srediti uskoro.... :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 18 sep 2015, 23:56

sonik24 je napisao/la:
isakovich je napisao/la:Koliko Roben ima bolovanje,Da li se racuna na Riberyja,zapravo sta njega muci.Dosadili su vise sa tim ozljedama.Holger je rekorder,pa Roben,pa Bilal,pa sad i Benatia ,a Riki i on ma fujji.Mi smo nasa mala klinika. Samo sto mi imamo 5-6 Zadri.
Samo da zaposlimo Helgu :lol:
Dovedemo onu bivsu Celzijevu Dr. i rijesen problem :mrgreen:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 sep 2015, 00:01

Lewa nije otputovao sa ekipom u darmstadt...Thomica prvi udarnik sutra! :salut:

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 sep 2015, 00:05

Sutra bi trebalo malo miksati ekipu da se ovi neki malo odmore kao na primjer roviti Vidal i Alonso, možda i Costu i igrati sa napadom Gotze (Coman) - Muller - Coman (Costa, Gotze).

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 19 sep 2015, 00:09

Još uvijek ne mogu da shvatim da Tomica ima 26 godina, a kao da je kod nas 10 godina :D
slika

Idemo jedno Ž na njegovo ime, da sutra probaci kroz noge golmanu 2x :D
Sent from my Philips Smart TV.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 sep 2015, 00:13

dr.adnan je napisao/la: Idemo jedno Ž na njegovo ime, da sutra probaci kroz noge golmanu 2x :D
Negdje sam pročitao da je ritam, obrazac postignutih pogodaka kod Mullera u zadnjih osam utakmica 1-2-1-2-1-2-1-2 tako da sutra ide samo jedan. :)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: JayCatwright i 5 gostiju.