Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
dubrovnik
-
Kontakt:
Momciluk je napisao/la:HariTz je napisao/la:Momciluk je napisao/la:Dobro tvoje misljenje je da je Srdjan veci rizik, ja sam siguran da nije i da nikako ne moze biti veci rizik, pa ne dolazi ni on sa neke njive da igra pa da zaje.be toliko u jednoj utakmici, a nit smo mi neka uigrana reprezentacija pa da pricamo da nije uigran sa ostatkom tima..
To sto nije protiv Belgije napravio nijednu gresku nije ni cudno jer nije ni imao neke prilike da je napravi nit su nas Belgijanci nesto posebno pritiskali u toj utakmic, i jel trebamo cekat da napravi neku gresku koja ce nas kostat plasmana pa da ga se rijesimo, a napravit ce je sigurno ako ga nastavi forsirat. Kad se samo sjetim kako je izgledao pored Drogbe u onoj prijateljskoj pa strah me i pomislit od tad da on igra protiv nekog kvalitetnoh igraca.
U biti se ja i slažem stobom i definitivno stoji to za Anela.
Nisam ja baš mislio na fudbalske kvalitete Grahovca, više na mentalne, jer mislim da bi moglo to biti i previše za njega (debitant) u tako važnim utakmica na takoj delikatnoj poziciji.
Šta znaš, možda Meša i uputi poziv i iznenadi. Možda se ipak usudi to uraditi, vidjećemo

Ma nema on tu sta puno pogrijesit kad je lopta kod njega samo da je proslijedi do Pjanica, on nam je bitan zbog destrukcije njihovih napada, Hadzic to nije sposoban ni u snovima.
Koliko znam Besic ne moze 3 utakmice igrati a zamislite da se dobiju naredne 2 utakmice i uletimo u baraz. Moramo imati momka koji to moze igrati a to nije Hadzic. I sto autogol rece u postu iznad Ramsey nije puno neopasniji od Balea. Mesa bi morao pozvati i Salihovica za ove utakmice a ne sada Misimovica vaditi iz naftalina. Mali Grahovac mora u vatru jer trenutno boljeg nemamo na toj poziciji. Mali zna iznijeti lijepo loptu, dati dug pas i ne riskira. Defanzivno nije bas top igrac ali nije ni los. Sve u svemu trebalo bi da bude dosta. Ako misli ostaviti Pjanica naprijed ja bi Salihovica upario sa Grahovcem. A ako ide Pjana nazad naprijed moraju Vrancic ili TSS. Vrancic prioritetno ali...... Ovo ce izazvati buru igrac sa dva imena omiljenog prezimena.

E da moze i Hajrovic naprijed. Promace mi on.
-
Momciluk
-
Kontakt:
dubrovnik je napisao/la:Koliko znam Besic ne moze 3 utakmice igrati a zamislite da se dobiju naredne 2 utakmice i uletimo u baraz. Moramo imati momka koji to moze igrati a to nije Hadzic. I sto autogol rece u postu iznad Ramsey nije puno neopasniji od Balea. Mesa bi morao pozvati i Salihovica za ove utakmice a ne sada Misimovica vaditi iz naftalina. Mali Grahovac mora u vatru jer trenutno boljeg nemamo na toj poziciji. Mali zna iznijeti lijepo loptu, dati dug pas i ne riskira. Defanzivno nije bas top igrac ali nije ni los. Sve u svemu trebalo bi da bude dosta. Ako misli ostaviti Pjanica naprijed ja bi Salihovica upario sa Grahovcem. A ako ide Pjana nazad naprijed moraju Vrancic ili TSS. Vrancic prioritetno ali...... Ovo ce izazvati buru igrac sa dva imena omiljenog prezimena.

Pa upravo zato bi odma gurnuo Srdjana jer mozemo mnogo dobit s njim, a nemamo prostora vise da probamo ga ako ga sad ne proba, a DM nam je neophodan pogotovo u Cipru gdje isto moramo jurisat na 3 boda i treba nam taj osigurac, a takodje i u barazu.
Nemam problem s tim da Tino pocne utakmicu, moze on to izgurat.
This time next year we'll be millionaires.
-
dubrovnik
-
Kontakt:
Momciluk je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:Koliko znam Besic ne moze 3 utakmice igrati a zamislite da se dobiju naredne 2 utakmice i uletimo u baraz. Moramo imati momka koji to moze igrati a to nije Hadzic. I sto autogol rece u postu iznad Ramsey nije puno neopasniji od Balea. Mesa bi morao pozvati i Salihovica za ove utakmice a ne sada Misimovica vaditi iz naftalina. Mali Grahovac mora u vatru jer trenutno boljeg nemamo na toj poziciji. Mali zna iznijeti lijepo loptu, dati dug pas i ne riskira. Defanzivno nije bas top igrac ali nije ni los. Sve u svemu trebalo bi da bude dosta. Ako misli ostaviti Pjanica naprijed ja bi Salihovica upario sa Grahovcem. A ako ide Pjana nazad naprijed moraju Vrancic ili TSS. Vrancic prioritetno ali...... Ovo ce izazvati buru igrac sa dva imena omiljenog prezimena.

Pa upravo zato bi odma gurnuo Srdjana jer mozemo mnogo dobit s njim, a nemamo prostora vise da probamo ga ako ga sad ne proba, a DM nam je neophodan pogotovo u Cipru gdje isto moramo jurisat na 3 boda i treba nam taj osigurac, a takodje i u barazu.
Nemam problem s tim da Tino pocne utakmicu, moze on to izgurat.
Naravno i ni jednom rijecju mu niko ne bi trebao spocitavati Grahovca i ako momak pogrijesi ili nesto slicno. Grijesili su i drugi i to na sred SP. Momak je trenutno u najboljoj formi od svih raspolozivih DM i to je dovoljan razlog koji bi objasnio razumnim navijacima zasto je unutra. Pogreska Hadzica bi po meni bila puno teza za objasniti. Nesto slicno se dogodilo na relaciji Vranjes-Sunjic protiv Belgije. Tesko je braniti pogresku Vranjesa a puno lakse da je poceo sa Sunjicem. Tko zna mozda bi i Sunjic pogrijesio ali rezon je bio da on pocne. U tom je sustina.
-
malta071
-
Kontakt:
2-3 forumasa napravise od Grahovca WC igraca.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
-
Momciluk
-
Kontakt:
malta071 je napisao/la:2-3 forumasa napravise od Grahovca WC igraca.
Nije niko to od njega napravio, nego si ti sebi u glavi napravio citajuci ono sto pisemo.. ko je sposoban shvatice pravi razlog zbog cega mora biti pozvan, a to nije jer je neki WC igrac..
-
DevilsAdvocate
-
Kontakt:
Postao/la DevilsAdvocate » 19 sep 2015, 01:11
Jeste zapeli za Grahovca dajte ljudi sta vam je, kakvih crnih prvih 11 on da igra, pa u Rapidu je tek uvezao svega 10 utakmica zaredom kao starter, do jucer klupu grijao, uozbiljite se malo, a o Hadzicu je suvisno govorit, on ne zasluzuje da bude na spisku a kamoli prvih 11...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
bagrcavi
-
Kontakt:
Momciluk je napisao/la:malta071 je napisao/la:2-3 forumasa napravise od Grahovca WC igraca.
Nije niko to od njega napravio, nego si ti sebi u glavi napravio citajuci ono sto pisemo.. ko je sposoban shvatice pravi razlog zbog cega mora biti pozvan, a to nije jer je neki WC igrac..
Da mora biti pozvan, ne mora. Da bi bilo dobro imati ga u rosteru, bilo bi...
DRUG NEBI TI PUNCA
-
malta071
-
Kontakt:
Da je za prvih 11, nije.
Zadnja izmjena:
malta071, dana/u 19 sep 2015, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
Momciluk
-
Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Momciluk je napisao/la:malta071 je napisao/la:2-3 forumasa napravise od Grahovca WC igraca.
Da mora biti pozvan, ne mora. Da bi bilo dobro imati ga u rosteru, bilo bi...
Pa neko mora zamijenit Besica na spisku, a bgm mijenjao bi i Medunjanina, nema nijednog argumenta za njegovo pozivanje.. i da cujem koga bi ti to pozvao umjesto Besica? Salihovica iz kine mozda?
malta071 je napisao/la:Da je za prvih 11 nije.
U ovom trenutku jest, i siguran sam da ne mozes naci drugog igraca za tu poziciju koji je ispred njega po formi..
-
malta071
-
Kontakt:
Kolasinac?
-
Momciluk
-
Kontakt:
malta071 je napisao/la:Kolasinac?
Rado bi to volio vidjet, ali nece Mesa se odlucit za taj potez siguran sam.. i da hoce Grahovac bi opet trebao biti pozvan da popuni to Besicevo mjesto ili umjesto Medunjanina.
-
malta071
-
Kontakt:
Eh pa nesto ce morati izabrati, s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo. Ne svidja mi se kritikovanje Mese a ni sami nismo sigurni ko ce igrati. Dubrovnik vec skida glave i gura se momak koji nije nikako igrao za A rep u ovako bitnom dvomecu. Slazem se da bi Hadzic bio greska i siguran sam da on nece igrati, ali sam isto tako siguran da nece novajlija u prvih 11 jer mi jednostavno tako dobrog igraca nemamo a da nije pozvan.
Isto tako se slazem da Grahovac treba biti pozvan.
-
HariTz
-
Kontakt:
malta071 je napisao/la:Kolasinac?
Ovo bi po meni bila najbolja opcija. Možda čak i Zukan

-
dubrovnik
-
Kontakt:
malta071 je napisao/la:Eh pa nesto ce morati izabrati, s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo. Ne svidja mi se kritikovanje Mese a ni sami nismo sigurni ko ce igrati. Dubrovnik vec skida glave i gura se momak koji nije nikako igrao za A rep u ovako bitnom dvomecu. Slazem se da bi Hadzic bio greska i siguran sam da on nece igrati, ali sam isto tako siguran da nece novajlija u prvih 11 jer mi jednostavno tako dobrog igraca nemamo a da nije pozvan.
Isto tako se slazem da Grahovac treba biti pozvan.
Niti se Dubrovnik moze povezati sa skidanjem glava niti ja mogu odluciti tko ce igrati. Ja samo iznosim stvari onako kako ih vidim i u koje vjerujem da ce se dogoditi. Na zalost ne jedan put sam bio u pravu. I ovaj put ce mi biti krivo ako budem u pravu. Ja bi najsretniji covjek bio da mi sa trojcem Medo, Pjana i Hadzic odemo na EP i da se Mesa pokaze kao genije a da me ti ismijes i reces da pojma o zivotu nemam. Na zalost vjerovatnoca je u promilima. Jos nesto. Ako bi vjerovao da mi nemamo boljih opcija izvan ekipe koja je igrala protiv Andore ja ne bi ni pisao na ovom forumu. Kada budem mislio da za mojim pisanjem nema potrebe i da selektor radi najbolje sto je moguce samo cu se odjaviti sa ovog foruma i necu vise pisati na niemu. Pozdrav.
-
DragonGirl
-
Kontakt:
Postao/la DragonGirl » 19 sep 2015, 02:18
HariTz je napisao/la:malta071 je napisao/la:Kolasinac?

Jedan nek ide lijevo, jedan na zadnjeg veznog i to je to, pitanje je samo šta kome više odgovara. Mislim da je ovo najbolje što trenutno imamo u kadru od sigurnih igrača i da bi moglo funkcionirati, e sad jedino je pitanje gdje Meša vidi Hadžića u svemu tome.
-
malta071
-
Kontakt:
Citam redovno ali slabo pisem. Samo mi je zasmetalo kad si rekao da je jedna "greska" Mesi oprostena i da bi nepozivanje Grahovca bila druga koju ti kao ne bi oprostio. Da si vatle ne bih ni odgovarao

Ja sam jednostavno misljenja da niko nema tu kvalitetu da se moze reci "trebao je njega zvati" u slucaju loseg rezultata. Ko je najbolji izbor niko ne zna. Misljenja sam da je to neko od ovih koji su tu vec neko vrijeme i da nije vrijeme za eksperimente. Zamisli koja hajka bi nastala da u slucaju nedaj Boze loseg rezultata sa novim igracem u prvih 11.
Zadnja izmjena:
malta071, dana/u 19 sep 2015, 02:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
HariTz
-
Kontakt:
DragonGirl je napisao/la:HariTz je napisao/la:malta071 je napisao/la:Kolasinac?

Jedan nek ide lijevo, jedan na zadnjeg veznog i to je to, pitanje je samo šta kome više odgovara. Mislim da je ovo najbolje što trenutno imamo u kadru od sigurnih igrača i da bi moglo funkcionirati, e sad jedino je pitanje gdje Meša vidi Hadžića u svemu tome.
Problem je što neće biti vjerovatno niti jedna od tih opcija. Hadžić će igrati 99%.
Jao, kako bi Seo razgrtao na def. veznom..

definitivno trebao bi se isprobati na toj poziciji.
-
dubrovnik
-
Kontakt:
malta071 je napisao/la:Citam redovno ali slabo pisem. Samo mi je zasmetalo kad si rekao da je jedna "greska" Mesi oprostena i da bi nepozivanje Grahovca bila druga koju ti kao ne bi oprostio. Da si vatle ne bih ni odgovarao

Ja sam jednostavno misljenja da niko nema tu kvalitetu da se moze reci "trebao je njega zvati" u slucaju loseg rezultata. Ko je najbolji izbor niko ne zna. Misljenja sam da je to neko od ovih koji su tu vec neko vrijeme i da nije vrijeme za eksperimente. Zamisli koja hajka bi nastala da u slucaju nedaj Boze loseg rezultata sa novim igracem u prvih 11.
Zamisli koja bi hajka nastala ako bude igrao Hadzic i pogrijesi ili Kola napravi crveni na poziciji DM. Ja samo pisem da bi trenutno najstandardniji igrac cija je to prirodna pozicija trebao i igrati. Sa Mesom nisam prezadovoljan i to ne krijem. Jedan od razloga je i nepoziv rezervnom DM za kojim ja kukam ima 5 mjeseci. I desnim bekom naravno. Makar 5 puta sam kroz to vrijeme napisao sta ako se Besic povrijedi ili popase kartone. I evo sada. Ali da ja skidam glave daleko bilo.
Zadnja izmjena:
dubrovnik, dana/u 19 sep 2015, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
malta071
-
Kontakt:
Mnogi se nisu nadali da ce Besic napraviti glupost. A to da nemamo rezervu nije istina. Zukic i Kolasinac mogu odigrati tu poziciju daleko bolje nego Grahovac.
Napredak je ogroman otkako je Mesa tu. Vidim ismijavaju se pozivi potencionalnim reprezentativcima u smislu, kako nam on moze pomoci sutra?
Nismo navikli da razmisljamo unaprijed pa kritikujemo.
Ako je vjerovati clanku koji sam citao, Magath je ismijao zahtjev NSBIH o obaveznom kvalifikovanju na ovo prvenstvo. Kako mozemo kritikovati ocigledan napredak ako se ne kvalifikujemo?
Brzo zaboravljamo jbg.
-
dubrovnik
-
Kontakt:
malta071 je napisao/la:Mnogi se nisu nadali da ce Besic napraviti glupost. A to da nemamo rezervu nije istina. Zukic i Kolasinac mogu odigrati tu poziciju daleko bolje nego Grahovac.
Napredak je ogroman odkako je Mesa tu. Vidim ismijavaju se pozivi potencionalnim reprezentativcima u smislu, kako nam on moze pomoci sutra?
Nismo navikli da razmisljamo unaprijed pa kritikujemo.
Ako je vjerovati clanku koji sam citao, Magath je ismijao zahtjev NSBIH o obaveznom kvalifikovanju na ovo prvenstvo. Kako mozemo kritikovati ocigledan napredak ako se ne kvalifikujemo?
Brzo zaboravljamo jbg.
Zukanovic i Kolasinac su lijevi bekovi i to im je primarna pozicija. Prvi je prespor drugi je prejak za DM i zaboravljas da bi Bale mogao ordinirati i po strani a Zuka ga stici ne moze. Kolasinac mora na beka a Zuka je spor za DM. Ja bi prije Cocalica tu stavio nego Zukanovica. Ali ajde da ne privatiziram temu vise jer ocito to gledamo drugim ocima. Za mene je onaj koji sam i prvobitno rekao trenutno najbolji za tu poziciju. Kada jednom Srdjan zaigra reci ce njegove igre tko je tu bio u pravu. Ajde care nazdravlje i laku noc.
Zadnja izmjena:
dubrovnik, dana/u 19 sep 2015, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: denza i 11 gostiju.