KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Bosnier
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Bosnier » 07 feb 2009, 20:47

daj ba , nema nigdje , ima li ko kakav direktan link
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 feb 2009, 20:48

Sport je lijek za tijelo i duh.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 07 feb 2009, 20:52

hvala brate
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 07 feb 2009, 21:33

Zimic definitivno veliki talent samo ga mrze ljudi iz kluba

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 feb 2009, 21:41

72:59 vodi olimpija
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 07 feb 2009, 21:45

O :roll: VČINA SJAJAN, POTENCIJAL ZA NBA :mrgreen:

Alhemicar
Kontakt:

Post Postao/la Alhemicar » 07 feb 2009, 21:49

Djordjevic najbolji.Pasalica i Suljagica u prekomandu.
-the LORD of the RINGS-

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 feb 2009, 21:58

78:68, rezultat, ipak bez Hajrica, Vucurevuca i neraspolozene suterski, Ovcine i Ikonica, bolje nije moglo. Izdvojio bih Djordjevica, koji igra u pravoj formi, nakon pocetnih trzavica. Takodjer je i Sehovic iz utakmice u utakmicu konstantan. Zimic, naravno i sada je po ko zna koji put pokazao da moze da "bljesne" s vremena na vrijeme, ali da bolje od toga ne moze. Jednostavno osnove kosarke su u pitanju. Iskreno cu se radovati ako ode iz Bosne na kraju ove sezone. I zbog njega i zbog Bosne.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 07 feb 2009, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 feb 2009, 21:59

izgubili smo 78:68, jbg nakon tri pobjede dođe i poraz
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 07 feb 2009, 22:03

ma dobro je ovo
sad cemo opet neku manju seriju od par pobjeda.....
ako dobijemo split tamo onda cemo cibonu ovde 90% a kraku 100% :D
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 07 feb 2009, 22:31

Suljagić i Pašalić, još jednom pokazali i dokazali da mogu igrati samo u Vogošći, Zimić kao i obično izgubljen, ima nešto kod njega pa odigra par minuta odlicno, odusevi me, ali odmah nakon toga kao da je pao s marsa pa ne zna ni gdje mu je njegov kos,a gdje protivnicki.
Ovcina je dobro odigrao tri utakmice i morao je jednom malo pasti pa bolje da se to desilo u ovoj utakmici nego doma sa Vojvodinom. Ikonić, Đorđević i Ivanović odlični u onoj mjeri koliko su mogli biti veceras, Sehovic i Djurasovic solidni, Rakic jos uvijek nedorecen. Tek sad se vidi koji je dobitak sto je onaj amer otisao. Sve u svemu ocekivana igra, ocekivan rezultat.

P.S. Jos jednom onu dvojicu Suljagica i Pasalic asto prije treba poslati po cevape i zalupiti vrata da se ne bi slucajno vratili, a upitno je da li bi znali put natrag obzirom kako se gube u prostoru.

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 07 feb 2009, 22:46

Rjetkost je da ekipa naseg nivoa -Odnosno drugog djela tabele - pobjedjuje u gostima ,pa i kada smo bili mnogo jaci
Pasalic , Suljagic, pa i jos neki obavezno na kaljenje u Slaviju jer jedno je liga 13. a drugo NLB.
pustite vise prazne price ,za NLB se igraci dobro placaju,a mi sa ovakvom postavom i nemozemo vise,
DJordjevica trazi Zvezda vjerovatno sto je momak iz BG. ,,A MI Pasalica kontamo za jedinicu ,pa moze al u Vogosci gdje je i igrao.KAKO IMAMO PARA EKIPA NAM JE VISE NEGO DOBRA ....
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 07 feb 2009, 22:57

S obzirom da nam nisu igrli ovi igraci, da su neki bili roviti,a i da su standardno licne greske bile problem i ovaj poraz je dostojan. Citam klinac Igokei ubaci 17 poena, svakako za svaku pohvalu!!!

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 07 feb 2009, 23:10

Rekao sam za Klinca da mi daje vise samopouzdanja od Zime i Suljagica zajedno, jednostavno pored onih kosa.predispozicija momak ima srce.

A sto se utakmice tice realno Olimpija je bolji tim, Zdovc je uradio ono u sto je bio siguran a to je, zaustavi Ikonica i KKbosne nema :cry:

Za Pasalica jos ima nade i zna dobro odigrati ove ostale gore pomenute.....jedno oprostajno pripraviti.

Hayatu i Zlati sam nocas u par navrata spomenuo familiju ali to je vec druga tema, jel.... :evil:
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 07 feb 2009, 23:16

Klinac 17 ,Camdzic 7, :lol: ,to je to o cemu pricamo ,protiv IGOSA koji ulazu novac i nemogu bolje .
sada cete vidjeti ko ce bolje napredovati ,mladi u NLB, ili MLADI U LIGI 13.
Zna se koja je liga za kojeg igraca ,kao i Barsa za DJedovica ili NBA za Bavcica,,, :lol:
A mi gurnemo ZIMU na Gecevskog ili na BEGICA i onda kazemo ZIMIC nista ......
Za finansijska sredstva koja BOSNA dobija ovo je realnost .

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 07 feb 2009, 23:35

Prije dvije sezone kada smo bili sa Sirokim u NLB. IKONA je igrao svega po 5-6 min.
a koliko sada u ekipi imamo njemu ravnih ??
Znaci upitan je kvalitet koji je NEDOVOLJAN za veci napredak ekipe i KK BOSNA..
HITNO- potreban plej ,,tu su kosevi ODLICNOG DJORDJEVICA a gdje su kosevi DRUGOG ?????
KLUPA NISTA SUPLJA ,ZA KIKIRIKI I platu za dzeparca se igra A-1 liga ,a NLB se igra za pare....

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 07 feb 2009, 23:51

Melo,
valjda ti je sad jasno ko je u pravu što se tiče Ovčine. Koji NBA ili slično, on je samo JEDAN DOBAR PROSJEČAN CENTAR koji protiv jačih centara NEMA ŠANSE.
Za Zimića sam rekao i prije da je potrebno vrijeme u igri, koje odkako je došao Ovčina je limitirano, protiv begića je bio odličan u Skenderiji ali je proveo i preko 20 min u igri i počeo kao prvi centar.

Ovo za Klinca i Čamdžića sam pričao cijele sezone, ali nekima u Upravi treba nacrtati da skontaju 2 i 2, da skontaju kakve talente imaju, nek im igraju rakići, Bureli, Tomovići i sl.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 feb 2009, 00:08

ars01 je napisao/la:Melo,
valjda ti je sad jasno ko je u pravu što se tiče Ovčine. Koji NBA ili slično, on je samo JEDAN DOBAR PROSJEČAN CENTAR koji protiv jačih centara NEMA ŠANSE.
Za Zimića sam rekao i prije da je potrebno vrijeme u igri, koje odkako je došao Ovčina je limitirano, protiv begića je bio odličan u Skenderiji ali je proveo i preko 20 min u igri i počeo kao prvi centar.

Ovo za Klinca i Čamdžića sam pričao cijele sezone, ali nekima u Upravi treba nacrtati da skontaju 2 i 2, da skontaju kakve talente imaju, nek im igraju rakići, Bureli, Tomovići i sl.
pa kralju bolje da se kale u slaviji nego da u bosni dobiju 10 minuta protiv za njih prejake ekipe i da im pola grada psuje mater i govori da pojma nemaju. mislim da je posudba prava stvar. veceras me zima bas razocarao imao je i minutazu bolju zbog problema ovcine sa faulovima a on odigra kriminalno veceras.
You are someone else I am still right here

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 08 feb 2009, 00:23

e moj Zimicu,nema tebe nigdje,a i Ovcina totalno izgubljen :x treba nam Williams i Vasiljevic i bili bi pravi :lol:
Tracy McGrady!!!

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 08 feb 2009, 00:43

Uz svo postovanje prema upravi moram reci da se ovdje igramo sa gluposcu.
Koliko vremena treba njima da bi skontali da klinac,camdzic,majstoric,pasalic,suljagic,djurasovic+(andjelic,maric,damijanovic i jos neki mogu u novi grad) moraju odigrati makar jednu sezonu u ligi 13(ne u nizoj)(ali sa normalnom ulogom u timu sto znaci minimum15 tak minuta i vise.)pa da tek tada mogu igrati u Bosni neku ulogu sa klupe(10-15 min.)Za Avdica jos nemogu pricat dok ga nevidim u kakvom je stanju.
Mislim da ova generacija 90 i 91 godiste ima jako svijetlu buducnost i jako puno talenta i sada je samo na ljudima u upravi sta ce uraditi sa tim igracima.
A sto se tice prvog tima imamo dobru osnovu za narednih nekoliko godina.
ikonic,sehovic,vucurovic,hajric,ovcina,zimic, pa mozda ostanu i ivanovic i djordjevic.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.