FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 18 sep 2015, 19:25

staragarda je napisao/la:na zalost milicija nam je ogranicila broj na 180..moglo bi bit nekih cirkusa i naguravanja jer ovo nije tekma visokog rizika..j e b o majku pa uhljupi ne mogu jednu utakmicu miki maus lige izorganizovat...puuuuu
Sta si ti ocekivao kad na kamberovic polju ima samo jedna tribina. Al uce nas i vise nista ti ne brini :)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 sep 2015, 19:35

fukara87 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:na zalost milicija nam je ogranicila broj na 180..moglo bi bit nekih cirkusa i naguravanja jer ovo nije tekma visokog rizika..j e b o majku pa uhljupi ne mogu jednu utakmicu miki maus lige izorganizovat...puuuuu
Sta si ti ocekivao kad na kamberovic polju ima samo jedna tribina. Al uce nas i vise nista ti ne brini :)
ima i u bijeljini pa sto nam nisu ogranicili broj....da nije smijesno bilo bi zalosno...plus zar nije u interesu domacina da stadion bude sto puniji i zarada veca...imam i jedno pitanje...sto mi nemamo android aplikaciju fudbalske stranice kluba....jel to neka nauka
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 18 sep 2015, 19:40

Cini mi se da je kapacitet Kemberovica 3500 tako da je 180 otprilike 5% koliko domacin po pravilima treba da ustupi gostima ali od kad se to kod nas radi po pravilima.

Mislim da ako ode veci broj da nece nikoga vratiti.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 sep 2015, 19:45

Zodiac je napisao/la:Cini mi se da je kapacitet Kemberovica 3500 tako da je 180 otprilike 5% koliko domacin po pravilima treba da ustupi gostima ali od kad se to kod nas radi po pravilima.

ja kako sam cuo,strumfete su vratili....tako sam cuo...pustili do cifre od 5% i ostali gas....treba provjerit da neko ne klepi toliki put uzalud

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 18 sep 2015, 20:52

staragarda je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Cini mi se da je kapacitet Kemberovica 3500 tako da je 180 otprilike 5% koliko domacin po pravilima treba da ustupi gostima ali od kad se to kod nas radi po pravilima.

ja kako sam cuo,strumfete su vratili....tako sam cuo...pustili do cifre od 5% i ostali gas....treba provjerit da neko ne klepi toliki put uzalud
Posto je jedna tribina na Kamberovicima, moguce je da je ogradjeni dio na tribini za gostujuce navijace tog kapaciteta 180 navijaca, ali svi ostali mogu uci medju publiku. Ne bi trebao biti niko vracen, to je smijesno. Ako policija vrati ijednog navijaca Slobode zbog lafo kapaciteta, ja cu izaci i dati mu svoju ulaznicu da moze uci. Osim toga ovu Vasu zabrinutost cu prenijeti nadleznima u fk Mladost, te Vam garantujem da ce se striktno obratiti paznja da niko nebude vracen pa ako bude bilo potrebe i na uštrb nas (CL). Dobrodošli.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 sep 2015, 21:09

Prvobitno je bilo 100 ljudi,pa je urgiro vas predsjednik i dobili smo 180.Svi sa autima sklonite obiljezja Slobode kupite karte i priklonite se grupi na tribini
Zlatan Nalić sin tuzlanski

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 18 sep 2015, 21:16

Cuo sam se sa clanom uprave fk Mladost, bit ce sve OK, striktno ce se voditi racuna o tome i nitko nece biti vracen. Kada se popuni dio predvidjen za gostujuce navijace, svi ostali idu medju publiku.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 18 sep 2015, 21:39

emirzlaTu je napisao/la:Prvobitno je bilo 100 ljudi,pa je urgiro vas predsjednik i dobili smo 180.Svi sa autima sklonite obiljezja Slobode kupite karte i priklonite se grupi na tribini
Sto se tice Crvene Legije, garantujem Vam da mozete uci sa Vasim obiljezjima na tribinu odmah do nas i navijati za Slobodu bez problema, kakvo sklanjanje obiljezja. O obiljezjima u autima na parkingu ne mogu govoriti jer sta mi znamo ko je van stadiona, ali od CL niko nece ni pogledati vase auto tamam kada bi bilo obljepljeno obiljezjima. Medju nama nema huligana, niti onih golih do pojasa, mi nasilje nepodrzavamo, pa cak ni psovke. 80% smo porodicni i ozbiljni ljudi, 20% su omladina koja je dobro odgojena-nase komsije. Dolazimo bodriti svoj tim sa suprugama, djevojkama, djecom...Da igramo u Kaknju/Doboju, auta bi mogli parkirati u naše avlije pa zajedno na stadion, Vi na svoju tribinu mi na svoju. Al doci ce i to vrijeme aBd.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 18 sep 2015, 21:43

Svaka čast za CL.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 18 sep 2015, 21:46

FKMLADOSTDK je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Prvobitno je bilo 100 ljudi,pa je urgiro vas predsjednik i dobili smo 180.Svi sa autima sklonite obiljezja Slobode kupite karte i priklonite se grupi na tribini
Sto se tice Crvene Legije, garantujem Vam da mozete uci sa Vasim obiljezjima na tribinu odmah do nas i navijati za Slobodu bez problema, kakvo sklanjanje obiljezja. O obiljezjima u autima na parkingu ne mogu govoriti jer sta mi znamo ko je van stadiona, ali od CL niko nece ni pogledati vase auto tamam kada bi bilo obljepljeno obiljezjima. Medju nama nema huligana, niti onih golih do pojasa, mi nasilje nepodrzavamo, pa cak ni psovke. 80% smo porodicni i ozbiljni ljudi, 20% su omladina koja je dobro odgojena-nase komsije. Dolazimo bodriti svoj tim sa suprugama, djevojkama, djecom...Da igramo u Kaknju/Doboju, auta bi mogli parkirati u naše avlije pa zajedno na stadion, Vi na svoju tribinu mi na svoju. Al doci ce i to vrijeme aBd.
Svi smo mi ljudi malo je ko čovjek, svaka čast za ovo :thumbup:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 sep 2015, 21:46

FKMLADOSTDK je napisao/la:Cuo sam se sa clanom uprave fk Mladost, bit ce sve OK, striktno ce se voditi racuna o tome i nitko nece biti vracen. Kada se popuni dio predvidjen za gostujuce navijace, svi ostali idu medju publiku.
Hvala kralju. ....GIGANT SI :clap: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 18 sep 2015, 21:55

NKMramor je napisao/la:Kaže predsjednik, nema limita na pojačanja. Znači bit' će svega do kraja sezone pa ko koga... :lol: :lol:
slika
Izbori u F/N Savezu BIH su 2016 g. Smeta naš Predsjednik" kokošarima" koji su se uvalili tamo gdje im mjesto nije.Sloboda ni u F/N Savezu TK nema nikakav uticaj niti podršku.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 18 sep 2015, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 sep 2015, 21:55

FKMLADOSTDK je napisao/la:
Hvala na dobrodoslici,mislim na put do Zenice.Jer imamo info da ce vracat ko nije u koloni sa grupom.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 18 sep 2015, 23:25

Je li zaista ovako bilo u Doboju ?
[youtube][/youtube]
1. UO izražava zadovoljstvo što su se igrači i stručno vodstvo, članovi uprave kluba, kao i navijači našega kluba i pored opće pogibelji i opasnosti po život vratili živi u Gabelu, što je vrijednije od bilo kakvih bodova i titula. U službenim prostorijama pred utakmicu su tučeni šakama i davljeni igrači (Cvitković Slavko, Stjepanović Mladen, Ljubić Mario, Bošnjak Miljenko) od strane zaštitarske službe (Šehagić Edin) igrača domaće momčadi (Šišić Aldin) kao i od službenog predstavnika domaće ekipe ( Begavac Edin).

Naime pored davljenja igrača Cvitkovića zaštitar Šehagić Edin je uz višestruke prijetnje smrću šakom u glavu udario igrača Miljenka Bošnjaka , službeni predstavnik Begavac Edin je nakon šaketanja igrača Malčić Željka udario igrača Antu Petrovića, igrač domaćih Šišić Aldin je najavu utakmice riječima „ nećemo birati sredstva da dobijemo pod svaku cijenu" pretočio u šaketanje protivničkog igrača Stjepanovića.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 18 sep 2015, 23:56

Utakmica sa početka sezone 2013/14 u prvoj ligi Federacije.
Mladost - Sloboda 0:0

Stadion Mladosti u Doboju. Gledalaca 700. Sudija: Hermin Muslić (Bihać). Pomoćnici: Marko Perić (Mostar) i Armin Ćerić (Čapljina).Četvrti sudija: Eldis Prošić (Cazin). Delegat: Željko Soko iz Čapljine, posmatrač suđenja Jakov Tabak (Tomislavgrad). Žuti kartoni: Čišija, Hrustanović (Mladost), Mehinović, Efendić i Galin (Sloboda).

MLADOST: Strika, M.Musić, Hrustanović (od 78.Mujkić), Kubat, Čišija, Bošnjak (od 57.Husić), Topalović, O.Musić, Karzić, Ćesa i Kovač (od 82.Čehajić). Trener: Elvedin Beganović.

SLOBODA: Hadžić, Salihović, Omić, Nezić, Efendić, Mujkić (od 80.Selamović), Čejvanović, Mehidić, Brčkalić(od 65.Fejzić), Mehanaović(od 60.Musić), Galin. Trener;Smajil Karić.

mart. 2014 Sloboda -Mladost 4:0
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 19 sep 2015, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 sep 2015, 02:39

Daj ba druze vise popusti sa svojom negativnoscu u nekim slucajevima, neopisivo smaras sa teorijama zavjere i skepticnoscu.

Hvala MladostDK na tim informacijama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 sep 2015, 04:15

sloboda72 je napisao/la:Je li zaista ovako bilo u Doboju ?
[youtube][/youtube]
1. UO izražava zadovoljstvo što su se igrači i stručno vodstvo, članovi uprave kluba, kao i navijači našega kluba i pored opće pogibelji i opasnosti po život vratili živi u Gabelu, što je vrijednije od bilo kakvih bodova i titula. U službenim prostorijama pred utakmicu su tučeni šakama i davljeni igrači (Cvitković Slavko, Stjepanović Mladen, Ljubić Mario, Bošnjak Miljenko) od strane zaštitarske službe (Šehagić Edin) igrača domaće momčadi (Šišić Aldin) kao i od službenog predstavnika domaće ekipe ( Begavac Edin).

Naime pored davljenja igrača Cvitkovića zaštitar Šehagić Edin je uz višestruke prijetnje smrću šakom u glavu udario igrača Miljenka Bošnjaka , službeni predstavnik Begavac Edin je nakon šaketanja igrača Malčić Željka udario igrača Antu Petrovića, igrač domaćih Šišić Aldin je najavu utakmice riječima „ nećemo birati sredstva da dobijemo pod svaku cijenu" pretočio u šaketanje protivničkog igrača Stjepanovića.

jaane mi kad smo se borili za ulazak u PL svasta se desavalo ....jarane i nama zadnja tekma da je bila takva brate A,B,C svi bi ultili vjeruj mi :)...ebote ba savez je najvise kriv zbog one Prve lige..jedna ekipa ulazi 2 ili 3 ulazu i uvjek neko izvisi ..puno se tu ulaze napeto je ebiga ..savez treba uvest da prva ekipa ide direktno a druga igra neki playoff sa nekim koji ispada tamo ili sta vec ..samo da neko ima kakvu takvu sansu da se prestane muckat i da ne dlazi do ovih situacija
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 sep 2015, 05:11

dobra ova pjesma...imamo jako puno dobrih nasih pjesama treb ih poceti ponovo pjevati sve..sad sam cuo dosta zadnjih par utakmica zaista se ponovo pjevaju kao nekad

Evo sad pred svima tebi kunem se
Da cu sve do kraja biti uz tebe
I kad Bog na nebo sebi uzme me
S neba cu bodrim crno crvene
Neka sada cijela Bosna ori se
Igraj jako Slobodo i bori se
Levati su nam ipak puno uzeli
Ali tebe nikad nece uspjeti.
[youtube][/youtube]
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 19 sep 2015, 10:10

Elvir Rahimic"Volio bi da Sloboda osvoji PL ove godine"

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 19 sep 2015, 10:44

SaltCityAttack je napisao/la:dobra ova pjesma...imamo jako puno dobrih nasih pjesama treb ih poceti ponovo pjevati sve..sad sam cuo dosta zadnjih par utakmica zaista se ponovo pjevaju kao nekad

Evo sad pred svima tebi kunem se
Da cu sve do kraja biti uz tebe
I kad Bog na nebo sebi uzme me
S neba cu bodrim crno crvene
Neka sada cijela Bosna ori se
Igraj jako Slobodo i bori se
Levati su nam ipak puno uzeli
Ali tebe nikad nece uspjeti.
[youtube][/youtube]
Koliko sam ponosan na ovu pjesmu :cool:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 7 gostiju.