Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

KopLfc
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la KopLfc » 18 sep 2015, 17:56

Kmeeee
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 18 sep 2015, 18:06

pile87 je napisao/la:
KopLfc je napisao/la:Rutinska pobjeda,nadajmo se da su u strucnom stabu Zeljeznicara gledali kako se postavlja taktika protiv Radnika.
Jest rutinski pokazano kako sudije odvedu utakmicu u drugom smijeru.
Okrecel se sta? Janje i tako to.
Rutinska pobjeda nasih kad hoce da igraju. Mogu misliti kako ti se gace tresu i molis Boga da Dzemo Berberovic ustane na lijevu nogu pred derby pa da bojkotuju. A i to sto su mogli, mogli su.
Kako ono vasa parola? LIJEPI STRAH !
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 18 sep 2015, 18:19

Gledaj već ih prpa fata a još 1 kolo i kup prije derbija, skontali da bi moglo biti opet po guzovima na iskopini :rol:
1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 sep 2015, 19:53

Sta rece duhovni vodja strumfeta, vracamo im 3 za 3. Nikako da se dogovore ; ili vracamo bodove, ili smo losi pa nikog ne mozemo uzeti?! Omamio ih miris janjetine pa sami sebe demantuju...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 sep 2015, 20:43

U Bijeljini 1.500 gledatelja. Sta vise reci o njima. Jedan od najvecih gradova u BiH, jedna od najboljih ekipa u BiH (barem po tablici) i dolazi im aktualni prvak. I na sve to ti dodje 1.500 ljudi. Taj klub nikada nece imati podrsku. Jel mozda ima netko tko je bolje upoznat sa stanjem u klubu i jel zna zasto je to tako???

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 18 sep 2015, 20:53

Signore je napisao/la:U Bijeljini 1.500 gledatelja. Sta vise reci o njima. Jedan od najvecih gradova u BiH, jedna od najboljih ekipa u BiH (barem po tablici) i dolazi im aktualni prvak. I na sve to ti dodje 1.500 ljudi. Taj klub nikada nece imati podrsku. Jel mozda ima netko tko je bolje upoznat sa stanjem u klubu i jel zna zasto je to tako???
Radni dan, temperatura hiljadu stepeni, a BIjeljina poljoprivredni grad valja na njivu izaći da se vade plodovi. :mrgreen:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 18 sep 2015, 20:55

Signore je napisao/la:U Bijeljini 1.500 gledatelja. Sta vise reci o njima. Jedan od najvecih gradova u BiH, jedna od najboljih ekipa u BiH (barem po tablici) i dolazi im aktualni prvak. I na sve to ti dodje 1.500 ljudi. Taj klub nikada nece imati podrsku. Jel mozda ima netko tko je bolje upoznat sa stanjem u klubu i jel zna zasto je to tako???
slika
slika
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 sep 2015, 20:59

I aj sad hoću da kažem, najveći problem klubova iz RS-a su klubovi iz Srbije

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 18 sep 2015, 21:06

Merak je gledat tekmu u Bn, ja danas sjedio medju domacim posto nisam u ultra fazonu, lagano proalavio sva tri gola, niko me mrko pogledao nije. Dok recimo u Zenici i u Tz bi ostao bez glave :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

High

Post Postao/la High » 18 sep 2015, 21:08

Hoće li biti TV-prijenos utakmice s Grbavice? Ipak je to derbi kola?!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 18 sep 2015, 21:12

Jel ono osvajac intertoto kupa ili kupa pobjednika kupova prelazio iste sezone u tadasnji cup uefa? Kako ono bi, nmg da se sjetim

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

hodža
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la hodža » 18 sep 2015, 21:16

High je napisao/la:Hoće li biti TV-prijenos utakmice s Grbavice? Ipak je to derbi kola?!
Vjerovatno moja tv uz naplatu 2 KM :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 sep 2015, 21:22

Pa i ljudi po Mostaru, Sirokom, Vitezu itd. navijaju za Dinamo i Hajduk pa opet prate svoje lokalne klubove. Vitez ima posjetu na razini Radnika ili cak i bolju od njih, a manji su grad tri puta. Siroki ima i puno bolju posjetu od Radnika, a takodjer su manji tri puta. Pa ovi mali klubovi kad jednom u sto godina isplivaju na vrh tablice bi trebali imat pun stadion.

U spomenutom Mostaru je prosjek preko 2.000. Pa evo i ja sam navijam za Dinamo, a pogledam ove svoje svaki vikend kad nisam zauzet poslom, a igraju trecu ligu. Znam neke druge obaveze odgodit ili otkazat zbog utakmice, jedino taj posao kad zapadne, tu ne mogu nista.

Smijesno je da se u tako velikom gradu danas nije moglo skupiti 3.000 ljudi i doci pogledat tu utakmicu. Zao mi je zbog igraca Radnika koji igraju dobro i zbog kluba koji je ocito u sezonu usao s namjerom da nemaju brige o opstanku, a nema dovoljno ljudi koji ce to ispostovati.

Gledajuci velicinu grada, taj Radnik bi trebao biti jedan od najvecih klubova u BiH, a onda nam se javi netko tko ce popljuvati Mladost, GOSK i slicne klubove. Jbt, pa ta Mladost ne igra na svom stadionu, dolazi iz sela od 2-3.000 stanovnika i ima bolju posjetu od Radnika, kluba koji dolazi iz opcine koja broji 100.000 stanovnika. Ne je*u nasoj ligi posjetu klubovi iz malih sredina nego ovi sto dodju iz ogromnog grada i imaju jednaku posjetu kao klub sa nekog sela. Primjera radi, Vitez broji maksimalno 27.000 stanovnika i u prosjeku ih gleda 1.400 ljudi sto je nesto vise od 5%. Bijeljina ima 115.000 stanovnika i da ih gleda 5% imali bi skoro 6.000 prosjek. 6.000 jbt, pa toliko nemaju ni Zeljo i Sarajevo. Siroki ima 30.000 i prosjek od 1.875 sto je preko 6%. Radnika ne gleda ni 1% stanovnika opcine Bijeljina. Kad bi sve klubove gledalo barem 5% to bi bilo odlicno. Mladost gleda gotovo 30% ljudi iz tog mjesta, a vidjet cemo cuda kad zaigraju na svom stadionu. Rudar (100.000), Radnik (115.000), Drina (60.000), Velez (115.000), svi u prosjeku ispod 1.000 gledatelja, sramota.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 18 sep 2015, 21:25

esprit24 je napisao/la:Merak je gledat tekmu u Bn, ja danas sjedio medju domacim posto nisam u ultra fazonu, lagano proalavio sva tri gola, niko me mrko pogledao nije. Dok recimo u Zenici i u Tz bi ostao bez glave :D
Ja sam jednom prilikom skočio u Zenici, na zapadu njihovom kad je Suljić dao go za 1-1, zabrana bila za gostujuće jbg prenijelo me, i proš'o sam sreća samo sa par pogleda :lol:
1946

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 sep 2015, 21:31

Hehe mogo si fasovat.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la esprit24 » 18 sep 2015, 21:35

BitiSrcemVezan je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Merak je gledat tekmu u Bn, ja danas sjedio medju domacim posto nisam u ultra fazonu, lagano proalavio sva tri gola, niko me mrko pogledao nije. Dok recimo u Zenici i u Tz bi ostao bez glave :D
Ja sam jednom prilikom skočio u Zenici, na zapadu njihovom kad je Suljić dao go za 1-1, zabrana bila za gostujuće jbg prenijelo me, i proš'o sam sreća samo sa par pogleda :lol:
Ja opet bio u tuzli kad nas je jovic vodio, i krpic dade gol, ja samo stisnu pesnice, kad u tom trenutku me neko potapsa po ramenu i kaze mi: " Decko nije ni mjesto ni vrijeme da pokazujes neke emocije" :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 18 sep 2015, 21:44

esprit24 je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
Ja opet bio u tuzli kad nas je jovic vodio, i krpic dade gol, ja samo stisnu pesnice, kad u tom trenutku me neko potapsa po ramenu i kaze mi: " Decko nije ni mjesto ni vrijeme da pokazujes neke emocije" :D
Hahaha, pa zar nisu ti tvoji iz grada što prate Zvijezdu dobri sa njima, ti im reci nisam ja "Sarajlijca" ja sam vam komšija :mrgreen:
1946

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 sep 2015, 23:41

Ko da te pogleda mrko,sve su to "sarajlije" do 92 bili.Isto ko kad mi igramo sve iz Tuzle koji su pobjegli.Nama karta 10 KM pregleda covjek karte istetovirano mu Tuzla na ruci :lol:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 19 sep 2015, 00:27

Izgleda da ovaj Dinamo najmanje navijaca ima u Zagrebu :D
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 19 sep 2015, 11:19

Jel to stvarno vitez : travnik na bht ?
Ove godine arene ne prenose nikako ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.