Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Cartman » 18 sep 2015, 17:39

Ubijao vrijeme na faksu maloprije gledajuci utakmicu iz Kaunasa. Pjanic nas daleko najbolji igrac, jedini koji se nije bio usro, uz Dzeku donekle. To je se zaboravilo uz svu euforije i sve emocije.

Mire i Dzeko ce i Vels srusit, od ostalih u napadu nista pozitivno ne ocekujem. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 sep 2015, 17:46

Cartman je napisao/la:Ubijao vrijeme na faksu maloprije gledajuci utakmicu iz Kaunasa. Pjanic nas daleko najbolji igrac, jedini koji se nije bio usro, uz Dzeku donekle. To je se zaboravilo uz svu euforije i sve emocije.

Mire i Dzeko ce i Vels srusit, od ostalih u napadu nista pozitivno ne ocekujem. :bih:
A ko će ako neće on, najbolji veznjak kojeg je ova država dala.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 18 sep 2015, 17:50

Momciluk je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Jel pjanke ikad za repku dao gol iz slobodnog ?
[youtube][/youtube]
Ako se dobro sjecam dva puta je pogadjao precku iz slobonog u tekmi u Kaunasu. Nek me neko ispravi. Trebalo mu samo malo srece

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 sep 2015, 17:54

Ne znam da li je bila baš prečka u oba slučaja al' znam da su bile dvije ekstra parade golmana Litvanije.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 18 sep 2015, 18:05

Nije bilo precke u toj utakmici, samo izvrsne intervencije golmana Litvanije...mozda si to pomijesao s one dvije precke protiv Albanije u gostima (1:1)?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 sep 2015, 18:25

FaraonTM je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ubijao vrijeme na faksu maloprije gledajuci utakmicu iz Kaunasa. Pjanic nas daleko najbolji igrac, jedini koji se nije bio usro, uz Dzeku donekle. To je se zaboravilo uz svu euforije i sve emocije.

A ko će ako neće on, najbolji veznjak kojeg je ova država dala.
:thumbup: :thumbup:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 18 sep 2015, 18:26

Bojim se da se nećemo usrećiti protiv Velsa ako Baždarević ne zaigra s pravom desetkom, bio to Vrančić, Štilić ili penzionisani Miske. Pjanić se jednostavno mora osloboditi tolikog pritiska, jer ga u ovom ciklusu bukvalno sve jače ekipe lako markiraju (što je i logično, obzirom da uz Bešića jedini nešto vrijedi u veznom redu), tako da je potpuno nemoćan protiv trojice ili četvorice protivničkih igrača.

Bio bih najsretniji da nam taj prokleti polušpic uopće ne treba, da igramo jednu modernu 4-3-3 u kojoj će svi trčati u oba smjera, ali šta da se radi kada nemamo još jedno klasnog all-round midfieldera. :damn:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 sep 2015, 18:34

Claus je napisao/la:

Bojim se da se nećemo usrećiti protiv Velsa ako Baždarević ne zaigra s pravom desetkom, bio to Vrančić, Štilić ili penzionisani Miske. Pjanić se jednostavno mora osloboditi tolikog pritiska, jer ga u ovom ciklusu bukvalno sve jače ekipe lako markiraju (što je i logično, obzirom da uz Bešića jedini nešto vrijedi u veznom redu), tako da je potpuno nemoćan protiv trojice ili četvorice protivničkih igrača.

Bio bih najsretniji da nam taj prokleti polušpic uopće ne treba, da igramo jednu modernu 4-3-3 u kojoj će svi trčati u oba smjera, ali šta da se radi kada nemamo još jedno klasnog all-round midfieldera. :damn:
Dobro bi nam legao jedan Nainggolan jelde :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 18 sep 2015, 18:45

FaraonTM je napisao/la:
Claus je napisao/la:

Dobro bi nam legao jedan Nainggolan jelde :D
Svakako. Igrač tipa Radje, Vidala ili Martineza prije povrede. :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 sep 2015, 18:59

Ne bi bilo loše :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 18 sep 2015, 19:19

hurem je napisao/la:Nije bilo precke u toj utakmici, samo izvrsne intervencije golmana Litvanije...mozda si to pomijesao s one dvije precke protiv Albanije u gostima (1:1)?

:thumbup: :thumbup:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2015, 19:26

Claus je napisao/la:Bojim se da se nećemo usrećiti protiv Velsa ako Baždarević ne zaigra s pravom desetkom, bio to Vrančić, Štilić ili penzionisani Miske. Pjanić se jednostavno mora osloboditi tolikog pritiska, jer ga u ovom ciklusu bukvalno sve jače ekipe lako markiraju (što je i logično, obzirom da uz Bešića jedini nešto vrijedi u veznom redu), tako da je potpuno nemoćan protiv trojice ili četvorice protivničkih igrača.
Obzirom da je već izvjesno da Bejl neće igrati, protiv Velsa nam treba ista postavka kao protiv Izraela, imaćemo loptu, ovi su jalovi, teško stvaraju šanse i sa Bejlom, a kamoli bez njega.

U tom slučaju Pjanić mora biti nešto ofanzivniji, bez previše defanzivnih zadataka. Ne znam ko će biti iza njega ili sa njim, Hadžić, Grahovac ili Medunjanin, ja bih najviše volio da to bude neko ko zna sa loptom kao Mire, recimo Medunjanin, jer protiv Izraela su odlično funkcionisali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 18 sep 2015, 19:36

Šestica ili osmica, treće opcije za Pjanića nema. Protiv Velsa nikako ne smije biti odsječen, Meša ako ponovi istu grešku i stavi ga iza Džeke, položio je što se mene tiče. Bešić je isp'o pravi indijanac i to nam ne ostavlja puno prostora za manevrisanje, zato je pitanje koliko ofanzivno smijemo postaviti Pjanića, jer će Miralem morati obavljati i defanzivne zadatke. Dosta zavisi od toga ko će igrati iza i u paru s Miretom. Onakav Medunjanin nam ne može biti od pomoći, ali pitanje je koga ubaciti!?

Tačno bih kuću stavio na Vels da znam da će Bale igrati, toliko je loša situacija. Pravo čudo je da smo i dalje u igri.

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 18 sep 2015, 19:43

medunjanin pjanic hadzic 99% znaci

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 sep 2015, 19:51

Micron je napisao/la:medunjanin pjanic hadzic 99% znaci
Da je odigrao Vrancic od pocetka umjesto rovitog Pjanica protiv onih amatera Andore puno toga bi bilo jasnije. Posebno jer mislim da bi bio jedan od boljih igraca na terenu i da bi imao sta da pokaze itekako. Tada bi imao sanse da pocne umjesto Mede. A ovako mislim da ce Mesa opet krenuti ziheraski znaci ta trojica koje si nabrojao. Sreca u nesreci da je Wales los bez Bale-a. Ali ako on bude igrao onda je to nesto sasvim drugo.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 18 sep 2015, 19:54

Iskreno, kada pogledam Rakitića i njegov transfer u Barcelonu i Pjanića i njegov ostanak u Romi, tačno me obuzme nekakav bijes. Ne zato što je naš pa je bolji, nego jer je tako i mislim da sam objektivan u tome kada kažem da je to problem.
Kao što @Virtu4l reče, nešto "drugo" (na Vedinoj temi) mu i ne dozvoljava taj naveći iskorak. Ja lično mislim da bi on pokido u Barsi i da dva Rakitića nemaju talenta i tehnike kao Pjanić.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 18 sep 2015, 20:25

Ajax je napisao/la:
Micron je napisao/la:medunjanin pjanic hadzic 99% znaci
Da je odigrao Vrancic od pocetka umjesto rovitog Pjanica protiv onih amatera Andore puno toga bi bilo jasnije. Posebno jer mislim da bi bio jedan od boljih igraca na terenu i da bi imao sta da pokaze itekako. Tada bi imao sanse da pocne umjesto Mede. A ovako mislim da ce Mesa opet krenuti ziheraski znaci ta trojica koje si nabrojao. Sreca u nesreci da je Wales los bez Bale-a. Ali ako on bude igrao onda je to nesto sasvim drugo.
Kako ce je.beni Medunjanin igrat kad frajer haman nema kluba, ne postoji na fudbalskoj mapi uopste, da smo ozbiljna reprezentacija ne bi sebi dozvolili da razmisljamo o takvom igracu. :damn:
This time next year we'll be millionaires.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 sep 2015, 20:26

Pa igrat ce je trener nije isprobao neke rezervne varijante. A tek sada nece to uraditi u ovako bitnoj utakmici ako nije prije. Znaci zadnji vezni Medo - Hadzic a Pjanic opet na desetki.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 18 sep 2015, 20:28

Ma pišaj nas ako nam budu medunjanin i hadzic igrali u paru..
This time next year we'll be millionaires.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 18 sep 2015, 20:36

Ajax je napisao/la:Pa igrat ce je trener nije isprobao neke rezervne varijante. A tek sada nece to uraditi u ovako bitnoj utakmici ako nije prije. Znaci zadnji vezni Medo - Hadzic a Pjanic opet na desetki.
Zar ti stvarno mislis da ako nema isprobanih rezervnih varijanti da je u tom slucaju najbolje rijesenje na DM, Medo-Hadzic?
Medunjanin ne igra uopste, garantujem da ce ga vezni igraci Walesa ugasiti kao sto su ga ugasili Belgijanci, za Hadzica ne treba trositi rijeci :lol:
Zasto ne staviti Pjanic-Grahovac, a na desetku Vrancica npr.?

Zaboravio sam Salihovica,
Zadnja izmjena: Burundi, dana/u 18 sep 2015, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
DD

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], denza i 38 gostiju.